Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

hvala vsem za čestitke ! x:Xx xsrcx xzobkox

Onix, posebne čestitke tvojemu xsrcx ...ful je pridna xyesx

aakhut, kak zvočnik si pa imel, da je vreden 300k? x:Ox res škoda zanj... :sori:

mick, študiral sem zgodovino

pikica, upam, da si se glede študija pravilno odločila xsrcx...

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Casy, cestitke, ful priden xpartyx xrosex xcheersx xsuperx ....

akhutek, saj od tega nobeden ne bo umrl x:Dx ... vse se da resit :palec:

jaz pa danes delala ko rezervni butl... strank ful, pa se vse zahtevne stranke.... sem bila poosebljena strpnost x:Dx x^x ... drugace bi jih kar :wOOt: :bomb: :blackeye:

upam, da bo jutri boljse x^x

zdaj grem pa na tortico x:px , pol pa malo citat , pa :sleeping:

mirno nocko

Mojca

Guest mačona
lahko bi šla za receptorko/vratarko v vašem bloku x;)x

ej...meni je čudno, da je moj dragi bajk še zdržu, itak si pa vidla kak je ves razmahan...ga nobe noče x:Dx

morm pazt, da ne pustim pred bajto kadar je kosovni odvoz x:o)x

ne vem, kdo bi te plačal. x:Dx

niti nisem opazovala preveč olesa. vem pa, da maš bolj prazne gume. x:Dx

xsmx :palec:

huh, mačona, ful neprijazno od njih :vragec: očitno pa imajo veliko ponudb od izkušenih prevajalcev...

tudi ti boš prišla počasi do te stopnje izkušenj proti koncu študija, da se bodo pulili zate x;)x

kukica, čestitam za 10 ! x:)x xsuperx :flower:

prav nič ne prijazno ni bilo od njih. tako je, nikjer nočejo vzeti nekoga brez izkušenj in ki ni vsaj 4. letnik. jaz sem vseeno poskusila srečo. zaenkrat bom pa najprej pucala, pa če se bo dalo, bom delala promocije ali v strežbi celo (sem se odločila, da ja, tudi to), celo v kozmetični salon bi šla, prodajat kozmetiko, nakit, modne dodatke ... vse, kar se tiče mojih hobijev. xDDx

xsrcx dobila 8 x:)x 5 izpit v 10 dneh :eek: od ocen ji pa edino še 9 manjka, in ona je vrgla puško v koruzo (preden sva se spoznala) xrolleyesx samo malo motivacije ji je manjkalo

Še dva izpita in bo končno v 4. letniku, pol ji pa tudi jaz neham težit :inocent: jo bom pa ugrabil vsaj za en teden x:px zasluži si razvajanje in crkljanje x:Ix

uuuuuiiiiii, čestitke!!! xDDx x:Xx x:Xx

razvajanje in crklanje - sem ga mela danes. x:px x:px x:px

jah, pismo, družboslovcev nas je ful preveč, da bi bilo za vse dovolj dela...pa vzamejo samo najbolj izkušene... xnckrivx...

uuuu. razvajanje in crkljanje x:px..

zihr bilo naduber super x:px kar tako naprej x;)x

Guest mačona

če nas ne bodo nikjer hoteli, bomo šli pa v tujino ... zaslužit gnar v države z visokim standardom ... pol pa živet boemsko življenje v države z nizkim standardom ... in tako naprej ... pa vmes neki ustvarjat ... s frendico mava neke podobne ideje, cilje, želje ... x:px :inocent:

cartanje, razvajanje .... itak, ne bi smelo manjkati noben dan ... ampak je zato toliko slajše, ko je, če moraš čakati par dni ... x:px x:px x:px

šit, zamujam na pijačo ... :eek: :O: ajdeeeeek.

Bemti književnost :xx!: :xx!: :xx!: :vragec:

moja najbljubša predstava ever iz SNGja je na dvojki, pa ne morem, ne smem, moram še čez vse zapiske pridt :C: :C: :C: pa noben mi noče snemat :V:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

srce si xsrcx ma ja, ta boljši del že mim :sori: mi je frendica pred 10 minutami sms poslala, sploh nisem vedla..

mah, sej bo še kdaj...

je pa fora.. tole bomo drug let jemal pri isti književnosti x:o)x xrolleyesx

(me zanima, če bi bla bejba kej navdušena, če ji rečem, da sem se odplovedala učenju, da sem lahk La vida es sueno gledala.. dvomim...) :o|o:

hvala, Piky x:Xx x:Xx x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest mačona
Fovš sm ti, sam ti pa privoščim. xDDx :palec: xsrcx

hvala. xsrcx tudi jaz ti privoščim, da bi končno enkrat skenslala tele pussyje, ki te majo za norca in niso ne tič ne miš :vragec: in dobila pravega moškega. x^x xsrcx x:Xx

no, kratko in jedrnato to, kar sem sam želel povedat :inocent:

se podpišem pod pikico

ne verjamem. :vragec: fovš si tistemu, ki se mu pustim cartati in božati in ... x:Dx :inocent: x:o)x

Guest mačona

AJA: OBVESTILO!!! :att:

V četrtek, 21. 9. ste vabljeni v Orto bar na 80´s night ... zbirati se začnemo tam okoli 23:00.

Antoninus pride, Mačona pride, pridite še vsi ostali, ki bi se radi imeli fajn! x;)x

kurc pa to če je treba pred 5 ustat... :sniky: drgač bi pa pršva. to se je treba ob vikendih kej zment xwizardx

no dons sem bl tko. drgač dobre volje x:Dx te mi kr ne zmanka. sam sm se pa ob 3h zbudila, k so bla vrata od balkona odprta in ne morm govort k me tok gru boli. :C: in pol sem šla ob 3h po neoangin v omarco in k sem se zbudila sem ga še zmer mela v ustih :O: no dobr da se nism zadušla z njem.

zdej pa čajčk kuham kle v službi, da se pocajtam. k morm pol še naprej delat. sem oblubla xcrossfingx

spet se mi je na bolš poslabšal

hvala. xsrcx tudi jaz ti privoščim, da bi končno enkrat skenslala tele pussyje, ki te majo za norca in niso ne tič ne miš :vragec: in dobila pravega moškega. x^x xsrcx x:Xx

x:px :palec: x:Dx

AJA: OBVESTILO!!! :att:

V četrtek, 21. 9. ste vabljeni v Orto bar na 80´s night ... zbirati se začnemo tam okoli 23:00.

Antoninus pride, Mačona pride, pridite še vsi ostali, ki bi se radi imeli fajn! x;)x

hmmmmmmmm, zna bit, da pridem, samo...mate, da ste pol z mano do pola 6! :vragec: x:px

Jutrček x:Xx

Še ena neprespana noč :xx!: ko bi vsaj žural xrolleyesx ampak mi je celo ratalo zaspat, pa me xsrcx pokliče ob 2:30 iz Orta :eek: in potem sem se samo še svaljkal, pa eno uro zganjal aroma terapijo v bani x:)x

Zdaj vsaj dišim med zehanjem

Pa same neumnosti mi hodijo po glavi :inocent:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

ne verjamem. :vragec: fovš si tistemu, ki se mu pustim cartati in božati in ... x:Dx :inocent: x:o)x

lej no, kolk dobr ti intuicija dela :eek: x:Ix :palec: x8Dx

hmm, tale četrtek? huh, kolk dobr se poklapa x8Dx pridem v lj., da mojo lektorico peljem v kino in belo kavo ( forumovko Tanči)...pa nazaj grede, če se ji bo dalo, lahko še v Orto bar malo parkirava svoje riti x:)x x:o)x

samo zdravje mora zdržat....prehlad me že pošteno daje :vio:

zbudila sem se z neko težo na pljučih, ubistvu zelo težko diham in ko se pretegnem je kar boleče :eek:

ko vdihnem me notri vse stisne in zaboli, nikoli še kaj podobnega

upam, da bo čez dan minilo, je neprijetno

in nekoliko zaskrbljujoče, vendar bo gotovo izginilo, saj je že sedaj bolje kot, ko sem vstala

M zvečer prišel nalit k kanta in potem pol noči "Rudolfa" klical x:Dx :vragec:

izgleda, da sta zmenjena z zajčkom, en dan en drug dan pa t'drug štalo dela ponoč :vio:

danes se bom vrgla v perilo, ker imam trenutno čas in tako, pa okoli hiše bom malo pometla, ne vem kaj naj kuham, hm xscratchx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

DA SEM DIPLOMIRAL! x:)x x:Dx

sami pridneži tle gor xsuperx !

čestitke cashy! :palec: :medal: :vt :party: z: :wOOt:

zbudila sem se z neko težo na pljučih, ubistvu zelo težko diham in ko se pretegnem je kar boleče :eek:

ko vdihnem me notri vse stisne in zaboli, nikoli še kaj podobnega

upam, da bo čez dan minilo, je neprijetno

in nekoliko zaskrbljujoče, vendar bo gotovo izginilo, saj je že sedaj bolje kot, ko sem vstala

M zvečer prišel nalit k kanta in potem pol noči "Rudolfa" klical x:Dx :vragec:

izgleda, da sta zmenjena z zajčkom, en dan en drug dan pa t'drug štalo dela ponoč :vio:

danes se bom vrgla v perilo, ker imam trenutno čas in tako, pa okoli hiše bom malo pometla, ne vem kaj naj kuham, hm xscratchx

kaj pa je s tabo? :eek: a te tesnoba grabi ali so bolj kakšne pljučne zadeve. ja, kolikor vem, je tole pri dvojčkih kar pogosto..pljuča pa to. nič peglanja pa pranja, samo lepo počivat in se crkljat x;)x pa, da ti tvoj *mačkon* pomaga, če ti že ponoči ne da spat x8Dx .

hvala, lea x:Xx

mana, upam, da to ni začetek kakšne gripe :ermm:

pa res raje počivaj, dobro se naspi, preznoji, da te strupi zapustijo, pa boš bolje x;)x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...