Pika Pikica 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 kolikor vem, je tole pri dvojčkih kar pogosto..pljuča pa to. Jst mam bl z glavo in mehurjem/ledvicami problem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Jst mam bl z glavo in mehurjem/ledvicami problem. ja, ko maš pa bikast odnos do sveta . ne, ne, saj se hecam. kaj pa vem, kako je s tem. bodo že drugi zvezdni mojstri povedali, ampak kolikor imam jaz izkušenj, vem za kar nekaj dvojčkov, ki imajo največkrat težave s pljuči. no, ampak to je spet posploševanje, a ne ... pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Ne, pa sej ni poslploševanje...sej, mene kr dostkrat grlo matra, to je tud res. Tko, da se zdej prov matram spat ob odprtem oknu, da se navadm na hladen zrak, k pol pozim skoz pazm na ušesa in vse...jao. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 hvala za lepe misli morm rečt, da je malo bolje, vseeno verjetno ne grem na orbitrek danes PP tudi jaz imam obupne probleme z glavo, a to je za dvojčke značilno?...ja saj vem, ne bomo posploševali ne vem zakaj, ampak se mi zdi, da je s postom povezano...sem že včeraj prav hecno spremenila glas...in teh oblog z jezika se ne morem znebiti, zadnjič ni bilo tako.po drugi strani mi je pa čudno, da bi me zaradi posta v pljučih tiščalo bomo videli, načeloma še danes post, potem pa počasna normalizacija, no, mogoče še jutri, če se bom danes ok počutila vseeno se bom spravila v pogon...ura je že 10.25, počasi morm v 5prestaut Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 sem zvedel, da imam v petek zjutraj šiht, in nikakor nisem človek, da bi šel takoj zjutraj z žura na šiht, pa ne bi na šihtu zaspal...tako, da bo zame Orto bar najbrž odpadel ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Ojla, evo me Na hitro se bom javila, ker me še vedno glava boli in moram počasi ( zelo počasi ) nadaljevati z lajfom pred nesrečo.Najprej se moram zahvaliti VSEM, ki ste mi pisali smsje ( sej veste, kateri ste ), pa za spodbudne besede na forumu ( ne vem, kje je tista tema, ampak mi je 5rca poslala na dom vaše želje in čestitke in me je zeeeeeeelooooooo ganilo. Res ste super ).Resnicno so se doloceni ljudje fajn izkazali in ob takih trenutkih res vidiš, kdo je tvoj prijatelj. Tako, da podpora staršev, lubija ( ta je bil sploh 1A ) in dveh prijateljic, ki sta me konstantno obiskovali je zelo prav prišla Zdaj sem že veliko boljše, kot sem bila.Ko se je nesreča zgodila, in sem se zbezala ( so me ) iz avta me ni NIČ bolelo. NIČ. Pravzaprav se mi je zdelo čisto brezveze it v bolnišnico, ker razen prask in bolečin na telesu od udarcev ni bilo panike. Šele čez nekaj ur so se začeli glavoboli, šele čez kak dan pa bolečine v hrbtu. Pa mislila sem sprva, da ne bo nič Še čudno se mi je zdelo, ko so v bolnici skos hodili gledat, če sem pri zavesti in mi merili pritisk in pulz in vse to...No, sej sm čudna...Potem pa počasi začne vse za tabo prihajat, vse se razboli, nočne more glede nesreče ( v zadnjem mesecu sem v sanjah razbila približno 12,13 avtomobilov ), pozabljanje...Samo zdaj sem se vsaj tega znebila in me ne stisne toliko več, ko vidim slike od nesreče. Drugače sem imela pa predvsem težavo s tem, da sem morala skos mirovat ( nič športa, učenja, tv-ja, compa, ničesar ). Pa sem na cajte zblaznela in začela brati študijsko gradivo, me je po 10 minutah začela bolet glava in me je izučilo Blesava.Nekaj časa bo še trajalo, mi pravijo, ampak optimistično je glede trajnih posledic ( torej jih ne bo ). Kar se tiče avta, je bil totalka, nevozen čisto. Ker me je pravzaprav ruknilo iz asfalta, na drugo stran ceste na makadam in me potem iz tam spet nazaj na drugo stran ceste v breg, kjer sem se kotalila po travi ( s sprednjim delom naprej ). Točno, kaj se je dogajalo, še danes ne vem. Mi je pa vsak dohter, ki je prišel do mene rekel, da sem imela srečo v nesreči ( ravno na pravo mesto sem priletela in ravno moja lepotička je imela tako postavljene "stebričke", da sem danes lahko med vami ). ***** za varnost bo moral met tudi moj naslednji avto, samo to si želim ( čeprav ga še nisem pripravljena met ).Ful mi je v bistvu čudno to pisat vse....ker ko pišem, vidim, kva se mi je zgodilo sploh Evo, dolgo poročilo je med vami, če se je komu dalo brat Ne bom brala za nazaj še zdaj, ker se res izogibam vsemu temu...Videla sem, pa da je Cashy diplomiral!!!!CESTITKE Zelo sem vesela zate! In hvala za vse smsje! Se slišimo še kaj! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Michelle!!! Lepo, da si nazaj med nami in da ti gre na bolje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 ooo mich velkombek sam da si ok pa cela pa to smo te pogrešal enmal KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Mišelinka ...super, da se bolje počutiš sploh pa, da si se javila mi je kar slabo postalo, ko sem si predstavljala kako se avto kotali... si zaslužiš le najbolje Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 o mišelka počas bo vse kul in suuuuper da ne bo nobenih posledic spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Ojla, evo me ojla , kako hitro si nazaj, v bistvu po vsem tem, kar opisuješ, da se ti je zgodilo. se vidi, da si bila fit, z dobro kondicijo in človek z veliko volje . no, fajn, da si nazaj in , da se čimprej spraviš čisto k sebi. pa kar vzemi si čas, saj to zdajle nujno rabiš, raje zdaj kak teden več počitka, kot pa celo življenje se ubadat s kakšnimi bedastimi težavami. drži se ! pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 ....Mich is back Me zlo veseli, da si spet tu in ok. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 O, Mich WB!! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2006 Avtor Prijavi Deli 20. september 2006 Moja prva desetka na faksu!!! švist, švist, gric, gric... Jaz sem mela pa hrcka ki je vso noc shizil in poganjal ono svoje kolesce, tko da najprej je blo plekete pol pa skrip skrip prav kmalu. Kwa je bil model! ...SEM DIPLOMIRAL!Pih!! Bravo!! Ker je moje življenje od tega trenutka dalje Najlepša možna pravljica. Tko sm se odločila in tko bo.Fak zakaj se pa jaz odlocam za dramo, kriminalko, akcijski film! () Zdaj vsaj dišim med zehanjem ja, ko maš pa bikast odnos do sveta Ojla, evo meMichelle! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2006 Avtor Prijavi Deli 20. september 2006 Jaz sem pa cist off. :||Tok se mi cudn dogaja, da sploh ne vem, kaj si naj mislim.Suha sem totalno, cist halo, dons sem se sla prav stehtat pa sem mela v kavbojkah 51 kil!!! :OO!:In se tud pocutim tko... kot cota... drajsam po tleh, sploh ne stopam, mishice so me bolele, vse telo me je bolelo... kot da bom kaksno gripo fasala. No pol sem se spocila.Vcer sem gledala v na cetrt napisano napoved in vidim besede (kar sem pac do tedaj napisala): tezha, depresivni obcutki in tako dalje, sem kar skup lezla tu za racunalnikom. energije: zero! nada! in se roditeljskega sem mela pa ful enih planov... ce bi me nekdo poklical pa rekel, prlet mam zate 100 jurjev, pa ne bi mogla. unicena.sem sla za pol urce pocivat, no pol pa presenetljivo me butne pokonc, posesam ves flat, grem pod tus, po avto k janiju, na roditeljskega, pol pa se na metelko. po POL URCE pocitka!!! hudo, vcas se mors prav spocit res sam mal.avto zrihtan (), sem na ful semaforjih stala pa vse normalno! Cena - sitnica! Kok mam res super majstre. Dons me ena Lunatka razveselila ( ) pa se ena ki je sam 'posredno' oz. ni forumovka pac pa je lunina. V bistvu bi morala bit ful hepi.Pa nisem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 V bistvu bi morala bit ful hepi.Pa nisem. jaz pa glihkar ugotavljam neki.. jaz, ki se kao ne sekiram za izpite in tole sam tele ustne stvari me pa čist uničjo... še zvedla, da sploh ne bo naša profesorca sprašvala ampak una za vaje, ki je men sicer ful fajn, sam kar se pa ocenjevanja njenega tiče... pa čist ene leve stvari sprašuje.. No ja, sem si šla še vaje pogledat mal, zdej mam filing, da nimam pojma o pojmu, z baldrijanovimi kapljicami se filam že od včeraj zvečer pa z Bachovimi, vsakič ko začutim metuljčke v želodcu, ko popustijo tele stvari.. jao, kokoš mah nč, šibam na faks, čez eno urco in pol bo vsega konc, to mi je trenutno najboljša tolažba... Marsa... dej če se ti da mi na OS pošl naslov svoj, bom popoldne tam okol hodila, ker morm sestrični ene knjige nest pa se še pri teb ustavim spotoma.. če te ne bo doma, ti nekje pred vrati pustim al neki... Jooooj, a je lahk že konc no, plissss!!! kok sem pa živčna.... psiho... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Michelle ful lepo, da si spet med nami in lepo slišat, da ti gre tako dobro na bolje res je bilo strašljivo prebrat, kaj se ti je zgodilo...res huda sreča, da si ostala med nami srčno upam, da bo na koncu ostal le spomin brez drugih posledic ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Michelle, WB! hmmmmmmmm, zna bit, da pridem, samo...mate, da ste pol z mano do pola 6! OK. lej no, kolk dobr ti intuicija dela verjemi mi, da tip mora met jeklene živce in presneto potrpežljiv mora bit, prenašat moje muhe kaprice prebliske ... ti ne bi zdržal poleg mene in ne oporekaj, ker bom pol rjovela in vihrala, to pa ni fajn. sem zvedel, da imam v petek zjutraj šiht, in nikakor nisem človek, da bi šel takoj zjutraj z žura na šiht, pa ne bi na šihtu zaspal...tako, da bo zame Orto bar najbrž odpadel pa nič. upokojenci. niti za uro, dve ne morete prit. saj vas itak ne bomo pogrešali, glavno da je mjuza dobra. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2006 Avtor Prijavi Deli 20. september 2006 sem zdaj podrobneje prebrala Michelino porocilo. Blazota! :OO!:Res sreca v nesreci, cist stekam, da ne razmisljas o avtu se.Tumach, res....je odstekano a ne, pisat tole, ko sprot postekavas kaj se je rpavzaprav zgodilo, kot sama pravis tud....Skratka, se dobro da je tako kot je in da si spet v igri in NAD, da ne bo trajnih posledic (no tu bos pa tud ti pomagala zraven, res ga ne srackat s studijskimi gradivi pa s pretiravanjem na netih raznih in tko).Skratka, ful hepi Michelle, da si tu. xrosex ~ Muhasta sem totalno, sploh nisem vedla da sem TOLK. v dveh urah zamenjam 100 razpolozenj. recimo zdaj sem pa nad dobre, pa nic se ni 'zgodil' vmes, pac, isto kot prej, tle bluzim, sam zdaj sem pa dbest! jejjejjej. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Muhasta sem totalno, sploh nisem vedla da sem TOLK. v dveh urah zamenjam 100 razpolozenj. recimo zdaj sem pa nad dobre, pa nic se ni 'zgodil' vmes, pac, isto kot prej, tle bluzim, sam zdaj sem pa dbest! jejjejjej. moje počutje popolnoma enako že par dni, močni navali, potem spet šibki...navali vseh možnih razpoloženj in počutij :xx!: ampak sedaj sem se vsaj toliko skulirala, da tega na ven ne filtriram oz. ne na druge zlikala diham normalno, ampak vsak globok vdih je še sedaj, kot da so mi rebra preozka ma me moti, da že tri dni nisem šla na stranišče...bemu...to je zame cel samomor, to sem pa res tako občutljiva, že 1 dan zamude me čist nanervira grem mal v temo post jamrat jaz pa glihkar ugotavljam neki.. jaz, ki se kao ne sekiram za izpite in tole sam tele ustne stvari me pa čist uničjo... še zvedla, da sploh ne bo naša profesorca sprašvala ampak una za vaje, ki je men sicer ful fajn, sam kar se pa ocenjevanja njenega tiče... pa čist ene leve stvari sprašuje.. No ja, sem si šla še vaje pogledat mal, zdej mam filing, da nimam pojma o pojmu, z baldrijanovimi kapljicami se filam že od včeraj zvečer pa z Bachovimi, vsakič ko začutim metuljčke v želodcu, ko popustijo tele stvari.. jao, kokoš mah nč, šibam na faks, čez eno urco in pol bo vsega konc, to mi je trenutno najboljša tolažba... mislim nate...fullllllllll...celo likanje sem pesti držala Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 morgen..... bemti telefone.... :xx!: so me kurci jedni zbudil.... :xx!: ine me klichejo, de mi povejo kar so mi zhe vcheri.... :xx!: :xx!: :xx!: deb jih..... pa tkooooooo fajn sm sanjal..... zlomk.....grrrrr777 navsezgodipokoncvrzhenih -ou....tja..... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 v dveh urah zamenjam 100 razpolozenj. ja, ko maš pa ribast donos do sveta ma me moti, da že tri dni nisem šla na straniščeej, ne se hecat s tem! če se postiš, se moraš tud klistirat. en dan je kul, tri je pa preveč. hit v lekarno po uno reč za klistirat, da se ne zastrupiš! no, vsaj malo razmisli o tem, če češ. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 ej, ne se hecat s tem! če se postiš, se moraš tud klistirat. en dan je kul, tri je pa preveč. hit v lekarno po uno reč za klistirat, da se ne zastrupiš! no, vsaj malo razmisli o tem, če češ. ma sem brala tm v temi post, da so 3dnevni posti tudi brez klistirja ...in zadnjič tudi nisem tega prakticirala, ker naj bi se telo začelo zastrupljati kao po več kot samo 3 dneh ne vem no, kaj naj pa sedaj?misliš, da je nujno?eh, jaz sem pa mislila sam svečko zvečer uzet,,,,a to ni alternativa? Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 klistir enkrat na teden je chist zdrava zadevaenim bi clo mozhganski koristu zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 mislim nate...fullllllllll...celo likanje sem pesti držala dobr si mislila 8 pa ful na izi je blo, ful manj komplicirala kot zadnjič (aja, prišla ta prava prof ravno takrat ko jaz in sta se zamenjali...).. v glavnem, še za enga moram rezultat počakat.. there is still chance moram pa šibat nazaj zdele ob 3h, par ocen vpisat, da mi ne bodo kej kompliciral na referatu, če slučajno... pol pa do stepanjca, upam da ima mama že filane paprike zame no, zdej pa najprej... zleknit se za 10 minut pred TV pa možgane na pašo.. sem še polna adrenalina.. Mah, kakorkol že, konc je, konc izpitov za zdajle... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts