Marsa 1. april 2006 Avtor Prijavi Deli 1. april 2006 pri 45. glih taprava razlika. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 ga boš mogla vsaj še ene 18 let čakat.. če se bo zdele rodil..ga boš morala očitno kar ti rodit, da bo dost pogumen, če bo ob tebi rastu...pol ko bo 18 se pa omožiš z njim...zdaj liberalizacija tako napreduje, da bo to čez 18 let že skoraj normalno ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 ma ja, če ga pa že zdej k seb vzameš, ga pa lahk še čist po svoje vzgojiš (jao, en tolk butast film ČB sem popoldne gledala na TV.. glih neke takele fore ) * Marsa, mamo tud impatiens in ostale moje, je bejba ugotovila, da prodajajo to v štacuni 100m stran od flata WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 ga boš morala očitno kar ti rodit, da bo dost pogumen, če bo ob tebi rastu...pol ko bo 18 se pa omožiš z njim...zdaj liberalizacija tako napreduje, da bo to čez 18 let že skoraj normalno Ta ti je pa mal morbidna, Cashy :OO!: Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 mislim, da se je bog zmotil, ko me je poslal na zemljo,... sej ne morem verjet Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 mislim, da se je bog zmotil, ko me je poslal na zemljo,... sej ne morem verjet Verjetneje je, da se ni zmotil, da pa tebi tako zgleda... Kaj je pa narobe? Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2006 Avtor Prijavi Deli 1. april 2006 Moj ata je bil že večkrat službeno v Rusiji, predvsem v Sibiriji, MOskvi, St. Peterburgu. Je rekel, da se splača videti predvsem Moskvo in St. Peterburg.tole pa nekak spregledala.verjamem. jaz si predstavljam stvari, nekak se sam rpestavim in sem not v njih. tko je tud z dezelami raznimi, atmosferami.. kjer se nisem bla. ok, ene si lohk pac predstavljas.. iz.. pac tega kar ves, knjig, tv.. itd... al pa pac, ker priblizno ves na kermu koncu sveta so... in tako dalje.no jaz si prav barvno predstavlojam vse tele dezele...in Rusija me sicer tko ne pritegne... v tem nekem smislu... ne maram teh tezkih scen, tolk taf lajfa (ce ze, mam rajs tolk taf -mraz pa tak- na kaki aljaski).. sam nekak... ima pa duha velik... dezela...zelo me zanima vzdusje, arhitektura pa se mi zdi fantasticna... tko da, ce bi shizila na potovanja, bi gotovo hotla vidt tud Moskvo. vsaj. * Marsa, mamo tud impatiens in ostale moje, je bejba ugotovila, da prodajajo to v štacuni 100m stran od flata kul. dbest... onadva ziher, za 3. morm pa se prestudirat. morda se onega drugega *univerzalnejsega* (*podobno kot RR) mislim, da se je bog zmotil, ko me je poslal na zemljo,... sej ne morem verjetah daj ga lomit!Kaj dogaja? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Preveč komplicirate....sej je enostavnejša rešitev! V kloštr grem. Ja, spet, ja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2006 Avtor Prijavi Deli 1. april 2006 se enostavnejsa - ubod si kakega tipa in se za en teden zaprita v sobo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 se enostavnejsa - ubod si kakega tipa in se za en teden zaprita v sobo. Evo, TAKO se ne komplicira... Joj, če se spomnim, ko sva šla prvič na morje... Tri dni sva bila durh v šotoru, samo jest pa lulat pa umit se sva šla ven... Ahhhh, ljubav... Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 se enostavnejsa - ubod si kakega tipa in se za en teden zaprita v sobo. :xx!: Nemogouče. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2006 Avtor Prijavi Deli 1. april 2006 ja sluzba pa obveznosti, saj vem. Freia, ne govor...oz. - da ne zacnem jaz govort. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 ja sluzba pa obveznosti, saj vem. Znaš me ti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 nemogovše je mogovše - kovinotehna (al kaj že) Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2006 Avtor Prijavi Deli 1. april 2006 jp, dbest slogan. "ni nemogocih sanj, je samo nase omejeno dojemanje tega, kar je mogoce"(pozabila avtorja, morda pa je avtorica.. sam imena se pa ne spomnim, ni pa moj zeljnik, v glavnem) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Freia, ne govor...oz. - da ne zacnem jaz govort. A ni kul ta faza? Po svoje, no... Če bi to predolgo trajalo... bi poginili Sam, da se vidta, že cunje frčijo po luftu...Kasnej je treba pa nevemkakšno predigro pa oh in sploh... jp, dbest slogan. "ni nemogocih sanj, je samo nase omejeno dojemanje tega, kar je mogoce"(pozabila avtorja, morda pa je avtorica.. sam imena se pa ne spomnim, ni pa moj zeljnik, v glavnem) to je pa tolk kul, da je bila sigurno avtorica Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2006 Avtor Prijavi Deli 1. april 2006 joj... pravzaprav je odstekano, kaj sem vse... skoda ker 3/4 ne mroem povedat. grem pogledat*, na LN sem izbirala modre misli... 5-10 let (vse modre misli iz kateregakoli LK-ja, tko da so vse taksne, kot bi jih midva pisala, pa ceprav jih nisva, recmo da stojiva za njimi, ceprav mi kaksni zdaj niso vec tolk vsec, ker ne maram negativnih postavk prevec v takih ~resnicah~) *Jp, avtorica (no TO sem si pac zapomnila), ni pa mi za zamerit, da si nisem zapomnila imena (ker je ne poznam):Beth Mende Conny Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Ja, dej nehi, veš da lohk otroc to berejo... Pikica, če kkšnega fejstnega kje vidm, ti ga ujamem, a je prov? Ti se sam za en teden dopusta zmen... Sem šla gledat, kje je luna danes (ja, počas se me bo kaj od astrologije prijelo) - pa ful štima, k danes malo več papcam pa še o sexu se zgovarjamo... *sej sm vedla, da mora bit bejba Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Včeraj pa smo šle babe dvignit povprečno starost v KMŠ in smo norel do zjutraj . Edino, ko sem šla domov so me policaji ustavli - itak in sem napihala 0,37 kar je po novih enatah, ki jih zdaj baje imajo 0,07 čez mejo. In za to sem dobila 40 jurjev kazni - da bi jih :xx!: Hvala bogu edino, da so me pustil naprej peljat - tudi po tem se vidi, da se jim ne gre za varnost v prometu, ampak za to kok keša bojo pobral. Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Kdaj se je pa to zgodilo, a so spustili mejo, koliko promilov smeš imet??? Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 :xx!: Bohme obvarji, Freia. Nč se ne matri.....zgleda, da bo res tanartabolš, da jo v kloštr podurham. Sm sitna dons. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Jest bi šla drugače res v klošter,... itak nikol ne,... sam to povprečen človek najbrž kar težko razume, pa še klošter je danes taka tabu tema,.... Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Ne bit sitkana, drgač te bom šla žgačkat, da ne boš več... Sej sem se sam hecala, te nisem hotla nč zbadat al pa kej...Ej, veš, jst sem pa zdej v taki fazi, da mi pa prav paše, da ga kdaj ni doma... Nikol nam ni prav, skratka. . na klošter se pa po mojem preveč romantično gleda...si predstavljaš, glede na to, da se ponavadi ženske nekako uskladijo s svojimi cikli, da jih ima ene 50 hkrati PMS??? grooooza Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Tolk sem se nasolila zdajle po faci, da moram bit jutr ko Pa neki sem šla schekirat.. ker sem za večerjo pojedla še 20 jagod (pa me je skrbelo kaj bom sama s celo gajbico, zdaj jih je pa sam še ene 10 not.. toooolk mi pašejo...) No, torej..Strawberries raise the antioxidant levels in the body and are also a rich source of vitamin C. The ellagic acid they contain appear to inhibit the growth of tumours. They are also a good source of salicylic acid. Drugač pa med najbolj špricano sadje sodijo :xx!: Nič. jaz se spat spravljam.. fajn se mejte še naprej. nočko WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Ja, to bi znala bit štala, sploh, k bi se mogl vseh 50 zadrževat, da ne bi druga drugo v 3 pm poslale. To bi blo za crknt smešn. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts