Antoninus 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Dons pa mal na muzko ponoč. Upam, da se kaki žurersko razpoloženi lunatiki pridružijo I love 80s night There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2006 Avtor Prijavi Deli 21. september 2006 saj 80's so OK. sem se mal hecala, ko sem rekla zeh zeh pa da je predpotopna muzka.Je mel zvezo s plesom (en LNF joke, kao, proplesat ce ona, sam ne jaz, jaz itak plesem sam da en ton civkne , prst mi pokazes, pa ze plesem ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Joj Lelyka, ti pa si v "tistih" letih ane, ko še predstave špricate ...a se sploh še reče špricat al je zdej že kak modernejši izraz za "zagnojit" Anyway, pozdravi se Mmmm 80's... le zakaj morm bit jutri že ob 9h vsa sveža in friski, ready to rumble!!! 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 pol pa sam she male radosti velikih zlomkou dalje... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 jem kurene. mi je ena fajna lunatica svetovala. in je dober ko svinja.pa dobre volje sem. mana, kaj zdej, a si že šla? pikica, kolk si pa ti pridna aliana x!x marsa, slišim, da samo tvoje hlače hodijo naokol . kaj je zdaj to x!x hitro jest astra, i miss you , saj vem, da ne boš tega videla.... pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2006 Avtor Prijavi Deli 21. september 2006 jem kurene.kurene. () ma saj jem (nekaj malega ) - vcer sem si clo puter kupila, da bom bolj mascobasta pa taksna. sam pol nisem nc tacga s putrom delala. Dons sem clo zajtrk jedla! grem prec na vago da vidim ce je slo ze kaj gor. od paradajza pa oliv se pa clovek ravno ne zredi, kot se od lune pac ne porjavi. xDDx saj lohk izkoristim za modno revijo in se lohk navdusujem, ker mi bo cist vse prav. nc odvecnega... vcer eni po telefonu v mercatirju ko kupujem razlagam da mam noge kot dva zobotrebchka, pa ena gospa pogleda pa 'preveri' pa se mi je prav posmejala. ce so res, dva zobota. ah saj bom mela pms al pa kaj pa bo slo hitr gor. zadnjic mi je prebranac blazno zadisal, moram na kako pico it. aja kok stane protvn? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Dons pa mal na muzko ponoč. Upam, da se kaki žurersko razpoloženi lunatiki pridružijo I love 80s night pridem, če mi bo uspelo spravit se v dobro voljo. ker me je malo prej nekaj tako potrlo, da nisem za med ljudi. hočem bit sama in samo s tistimi, ki mi lahko pomagajo pri tem ... pomagati pa mi tako ne more nihče, razen sama ... to je pa vprašanje, če bom hotela, če bom mela voljo ... kaj dosti se ne da ... in to vse zaradi enih, ki se jim ne da ukvarjati ... eh ... :xx!: Joj Lelyka, ti pa si v "tistih" letih ane, ko še predstave špricate ...a se sploh še reče špricat al je zdej že kak modernejši izraz za "zagnojit" Anyway, pozdravi se Mmmm 80's... le zakaj morm bit jutri že ob 9h vsa sveža in friski, ready to rumble!!! jaz ma jutri izpit ob pol devetih, pa vseeno grem tam do ene dveh recimo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 nc odvecnega...ja, ja, to je filing. to pogrešam, ampak ne bom več dolgo aja kok stane protvn? protvn pa stane tam okol treh čukov. ne vem, kakšnega maš v mislih. takega teflonskega pa dobiš v kompletu še s tremi za jurja skor qvauš pa pekla? me je malo prej nekaj tako potrlo... kva je mačka, spet . ne se tolko sekirat za vsako figo. bodi bolj na izi, v bistvu pa veš, da je tvoje življenje odvisno od tvojega pogleda na stvari. če jih vidiš črno, je življenje črno, če jih rumeno pa rumeno. saj bo, samo tale mrk mine, pa bo. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2006 Avtor Prijavi Deli 21. september 2006 quaus! ves kaj! ze 5 let skor ne pecem v pecici (tam je bla neka plinska k sem cvikala da mi bo v glavo eksplodiral vse ), tle sem se pa razveselila, k je normalna, dokler je nisem odprla! cel jar al pril sem porabla, ko sem jo namakala, smrdel mi je se 3 tedne ves flat, pa se ko sem namakala s tem lugom, sem hotla ven zlit sem pa se po tleh zlila pa not v omaro mal, da mi je vse se tedne po zharki masti smrdel! Bruh varianta! :xx!:No in potem ko sem ga 14 dni namakala pa porabla ves detergent in so se zmer ble rumene plasticne' zmazki gor (kaj tacga pa se ne), sem ga v smeti ruknila, opecice se pa ne dotaknem, predno ne spucam z onim blazotnim za svinjarajske pecice.sam pol vsakic si premisalim, k mi je brez veze kupovat cistilo za recimo jurja, ce je vedno kaj druzga bolj nujnega.Pa se protvna zdaj nimam. pekla?svasta mam v planu... po 5 letih, to bom sam se pekla, v tren oka se bom zredila ko shus, vse not prnesla prec. xyumyx Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 kva je mačka, spet . ne se tolko sekirat za vsako figo. bodi bolj na izi, v bistvu pa veš, da je tvoje življenje odvisno od tvojega pogleda na stvari. če jih vidiš črno, je življenje črno, če jih rumeno pa rumeno. saj bo, samo tale mrk mine, pa bo. ne gre za to, ali se sekiram ali ne ... in niti ni samo ena figa ... druge bom zajebala s tem ... s svojo nepremišljenostjo, jebivetrstvom, neodgovornostjo ... saj to glih, ker sem preveč na izi in pridejo vsa možna sranja naenkrat, takrat pa obupam in bežim pred problemi.na srečo sem vedno bila optimist in sem vse rešila, sicer na nenavadne načine, ... ampak to sem jaz ... bolje zame. in tudi tokrat bo. en dan pa si le lahko privoščim, da se zaprem vase in tuhtam, kaj bo. folk misli, kako se brezveze sekiram, v resnici pa mi skozi glavo gre nešteto možnih rešitev ... ampak zakaj bi jih zaupala drugim, če me ne poznajo, če se ne pustim, da bime ljudje spoznali tako, kot sem v resnici? torej si niti ne pustim pomagati. rada sem neodvisna. samo malo odgovornosti mi manjka. resna, resnobna pa nočem biti nikoli. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2006 Avtor Prijavi Deli 21. september 2006 quaush! ves kaj! ze 5 let skor ne pecem v pecici (tam je bla neka plinska k sem cvikala da mi bo v glavo eksplodiral vse ), tle sem se pa razveselila, k je normalna, dokler je nisem odprla! cel jar al pril sem porabla, ko sem jo namakala, smrdel mi je se 3 tedne ves flat, pa se ko sem namakala s tem lugom, sem hotla ven zlit sem pa se po tleh zlila pa not v omaro mal , da mi je vse se tedne po zharki masti smrdel! Bruh varianta! :xx!:No in potem ko sem ga 14 dni namakala pa porabla ves detergent in so se zmer bli rumeni 'plasticnogumijasti' zmazki gor (kaj tacga pa se ne), sem ga v smeti ruknila, pecice se pa ne dotaknem, predno ne spucam z onim blazotnim za svinjarajske pecice.sam pol vsakic si premislim, k mi je brez veze kupovat cistilo za recimo jurja, ce je vedno kaj druzga bolj nujnega.Pa se protvna zdaj nimam. pekla?svasta mam v planu... po 5 letih, to bom sam se pekla, v tren oka se bom zredila ko shus, vse not prnesla prec. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 folk misli, kako se brezveze sekiram.... saj ne podcenjujem tvojih občutkov, a veš. jasno, da si vzameš čas in razmisliš, kaj in kako opažam pa, da se velikokrat sekiraš za marsikaj. mogoče si ena redkih, ki na glas pove, ko jo kaj muči, mogoče pa se res preveč obremenjuješ s stvarmi. to veš ti. jaz misli, da bi se lahko, tako kot jaz, manj sekirala na sploh. meni je najhuje nekaj zasrat zaradi jebivetrstva, ker nočem niti enega niti drugega, pa bi bilo super, če bi kakšno stvar vrgla čez ramo in šla naprej. , da se izteče tako kot je najbolje zate. itak se bo ...sem pa se po tleh zlila pa not v omaro mal , da mi je vse se tedne po zharki masti smrdel! Bruh varianta! :xx!:pekla?svasta mam v planu... po 5 letih, to bom sam se pekla, v tren oka se bom zredila ko shus, vse not prnesla prec. se ti dogaja, vidim .ja, pol pa ne rabiš protvana, a ne pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2006 Avtor Prijavi Deli 21. september 2006 niti ne, res. ni v prvem planu glih zdaj. sam bi blo pa cist kul, saj se mi je zdel da je tja do 5 jurjev, manj kot 3 pa ze ne more bit, sem si tud sama tko predstavljala, skratka ne nek cash. ma bi vcas kake melancane ipd., paprike... al pa kako *marsovsko plosco*. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Evo mucmuc je minil - ravno sem ga poplaknila še z enim RedBullom in sem kot nova Začuda mam full energije , da sem si za popoldne naplanirala vse živo ...... keč je v tem, da me lohk do konc službe že vse mine in ne bo na koncu nč z mano :xx!: Šla bom najprejzamenjat baterijo v daljincu za avto, pa v štacuno, pa pol peljem pse na sprehod pod Krvavc in tam mimogrede še posušim padalo od včeraj, potem pa domov kuhat - sem najdla neki fajn enostavnih receptov , pa me je pičlo, da probam , vmes naj bi šla še tečt ..... a mi bo ratal Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 saj ne podcenjujem tvojih občutkov, a veš. jasno, da si vzameš čas in razmisliš, kaj in kako opažam pa, da se velikokrat sekiraš za marsikaj. mogoče si ena redkih, ki na glas pove, ko jo kaj muči, mogoče pa se res preveč obremenjuješ s stvarmi. to veš ti. jaz misli, da bi se lahko, tako kot jaz, manj sekirala na sploh. meni je najhuje nekaj zasrat zaradi jebivetrstva, ker nočem niti enega niti drugega, pa bi bilo super, če bi kakšno stvar vrgla čez ramo in šla naprej. , da se izteče tako kot je najbolje zate. itak se bo ja, se sekiram! ker resno jemljem lajf. kolikor sem jebiveter, mam tudi resen odnos. vmes pa pač ni variante. saj sem skoraj povsod ekstremist. če ne povem na glas, kaj me muči, me zelo boli srce ... ne morem tiščati v sebi. sem ženska. in sem ekstravertirana. imam močna čustva, impulzivna sem, preveč energije imam. torej, če tiščim v sebi, kar dolgo sem počela, sem ljudomrzna, ledena, sovražna, negativno nastrojena, agresivna, osamljena ... saj se bo izteklo itak najbolje kot je možno zame ... ker mam več sreče kot pameti ... če ne drugo, se vedno zanašam na srečo. saj sem z Jupitra, ne more biti drugače, an? pa tudi če mi ne bi uspelo, bi na začetku bila osramočena in užaljena, ampak glih to je tisto, da se vedno poberem in zato mi noben nič ne more ... pa da sem na začetku cmera jera in me lahko pomilujejo (česar ne prenese niti pod razno :!!: in me še bolj podžge, da se čimprej poberem) na koncu sem itak zmagovalka. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 ... ker mam več sreče kot pameti .............. na koncu sem itak zmagovalka. p.s.imaš že smejkote vmes. to je dober znak pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 danes ponosna na svojega ginekologa, res... ful mi je všeč kako je vzel v obravnavo tamalo. Očitno ima vneto mišico, točno ji je pokazal kje jo boli... sva dali vodo danes obe kri pa samo ona... jaz imam štalo z vodo ona pa s krvjo... tale slabokrvnost je v genih... sta se lepo pogovorila. moj zdravnik pa ne dela danes... kolk je lep dan, se grm mičkeno potepat po mestu, mogoče me pot v gozd zanese... Mišelki je hudo ker ne more tečt, jaz pa časa ne najdem... ampak očitno so druge stvari zdejle pomembnejše zame na silo pa nočem nekaj... jst se pa kr redim mah sej vseeno... a mi lahko nekdo pove če tranzitno sonce v 1.hiši pomeni občutek "močna sem," tole je rpav zanimivo te dni pri meni... grem zapravljat, mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2006 Avtor Prijavi Deli 21. september 2006 tudi, ja. No fajn prebrat tole. Tamala pa itak deluje podobno kot jaz: ji mors vse razlozit pa utemeljit, nou kar necesa kupila, mora razumet, vedet, skratka. Kilce? to je pr teb zarad stresa, varnost si kopicis s tem, saj je logika. pr men pa tud: ce ne jes, nimajo od cesa bit kilce pac. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 hehe varna, a si uočila moj novi podpis je bla tamala dobra je rekla če me misli pregledovat ne dovolim, ti samo povem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 ja Leja, opravila svoje...samo ne vem, če dovolj natančno, ker se stočila samo 1/2 vode, več se mi ni dalo, sploh pa ker sem bila v obupnem položaju in najprej sploh nism vedla, če dela ma ne vem, če bi še 1x 1/2, se mi zdi, da nism ok tole spelala drugače pa tole sploh ni nič hudega zjutri sem pod tušom ful uživala, ma nikol v lajfu se nisem tko fino tuširala, hecno, ne? potem sem odbiciklirala v mesto na en sokec pri maxiju zunaj...kako hudo, ej res...sonček,normaln folk okol, nobenga norenja (itak, če so sami upokojenci )...sem si en ravni pomarančni sok privoščila (kar naj bi bilo tudi moje kosilo) potem sem šla na študenta neki uredit, pa v Namo mal pofirbcat, v šiško neki iskat, telefon plačat prišla domov in pojedla pol žemlje z bio namazomma, dost je blo post se mi zdi itak bolj priprava za hujšanje, kot pa dejansko hujšanje. šele po postu lahko začneš z dijeto škoda da greva čez vikend in bom gotovo kake prekrške delala, sploh pa pol še na oktobrfest ja, ja...mislim, da bom oktobra spet ponovila tole predpripravo na hujšanje sedaj šibam še v BTC, Rudiju hrano iskat, mogoče za kake čevlje pogledat, sem popolnoma brez jesenske obutve potem pa kuhenzi se morm pohvalt, da sem vse dni posta kuhala za druge in sploh nism neki trpela al pa kaj takega. je pa res, da sem pripravljala lažje jedi, nobenega mesa počutje ni preveč ok, moralno sesuta, ne bom razlagala sončkeeeeeeeee Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 ja Leja, zjutri sem pod tušom ful uživala, ma nikol v lajfu se nisem tko fino tuširala, hecno, ne? Jaz tud mam dneve, ko se tušam pol ure, mi tko paše da ne morm in ne morm nehat..... Heh, tko uzput, še tretjič morm nosilec za tuš prestavt. :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 prijateljici kupila eno zadevico v Dm za tuširanje - zmes soli in olja, men je nad dobro tole, sebi usnjene čevlje (drage ko šus ), tamali masažno kremo... razmišljam če bi tole vnetje al kar je že z glino probale... mojmu dobre boksarke nabavila... danes dan ko razveseljujem svojo dušo z razvajanjem drugih...lep je dan, ko vidiš obraz nasmejan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 pikica, kolk si pa ti pridna Zakaj je blo to? K nism nč tazga zdej nardila, tko da... Ja, hvala, no. jaz ma jutri izpit ob pol devetih, pa vseeno grem tam do ene dveh recimo.Eh, pol me pa ne bo....sm rekla do 5.30. Nom pršlaa 2 uri, pol pa za 2 uri spat, k bom umrla jutr. Ej, kok sm besna! Šla na izpit prejšn tedn in mi je prfoks skoz zravn stal, da sploh nism mogla gledat in mi sred izpita, k nism mela nč kej dost napisan, reče, da grem lohk vn, če ne znam. Jst pa vse na plonkiču, sam nism mogla, k je zravn gnil. In pol sm rekla, nč, bom mal po spominu in se matram, k prtegnena, pa vse skp ni glih zgledal in mi tip na konc vzame izpit, preleti in reče: ''Veste, to ne bo zadost za pozitivno!'' Če bi takrt pogledi lohk ubijal. In valda jst vsa poklapana, jezna nase, da se nism učila, k je bil lahek izpit, se odjavim od enga, k mi je pogoj, k sm ''vedla'', da če tega ne nardim, nima smisla unga it delat, k sm bla itak ful utrujena od vsega navala zadn mesec. IN....pred pol ure dobim sms, da sm nardila ta izpit!!!!!! Kap me je skor!!! In zdej me je model (otroc, ne berte tega!!!) zafuku, da se ne bom mogla vpisat v 4. letnik, k sm se odjavla, pa itak nč ne znam, k je jutr...mela bi vsaj neko možnost, da pridem naprej. Zdej pa....bom za đabe pavzirala!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Mamicu ti!!!!! Tko, da pogoje za 4. letnik mam, sam me 2 neopravljena izpita iz 2 letnika jebeta. Tko, da če ma kdo veze na FDV... sm njegova/njena najboljša prijateljica od zdej naprej. Ma, žalostna sm. Pa sita vsega. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Jao Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Piky upam, da ti rata kako rešit.. jao, tele birokratske :xx!: :xx!: Jaz tud nardila kar sem lahk glede telih vpisov in letanja gor pa dol, od jutri naprej pa bratec, upam da ne bo kaj zabluzil še celo motor uspela na hiter servis zapeljat, je vse OK, lahko grem pa po zavarovanje si šla, bi skor pozabla na to, pa me je mami spomnila... tko da.. zdej naložila vse torbe na motor, grem domov pakirat pol pa... ma sej sploh še ne vem kdaj točno grem ... heh, glih oči prišel domov zdele.. prav: sem slišu, da si letnik nardila.. ja kdo bo pa zdej delal doma drug let? smotko... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts