aakhut 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 wahhhh.... konchn spet doma.... zdele pa mal papice.... pol pa....???? kwa pa vem... en zhur ste za dons omenjal......KJE!!!!....PA KDAJ!!!!! zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 u ortu ob nevemkdaj tko jz u banki vse uredila. bla na čveku. zdej pa na naslednga spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 u ortu ob nevemkdaj ORTO!!!!....ajajaj....na vem che bo shlo razen....che so redarje zamenjal.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 eh, na FF tole 'vse se da, če se hoče' bolj vprašljivo.. ma ja, jaz sem bla za 1.l trmasta in se nisem pustila in pisala pritožbe do ne vem kam, da so me pol decembra vpisal na faks.. sam ja, leseni nekaj hočjo imet vse računalniško urejeno in kul pa jim ne uspeva in pol mamo vsi dvojno delo... ma ja.. jaz sem že na polovici mam novo tank torbo lubi prinesel iz Avstrije.. pa še kup malenkosti, da me ne bo zeblo zdaj pa pakirat, pospravt flat (khmmm... a mi kdo pride pomit posodo? častim pico...) pogledat kje sploh grejo trajekti iz benetk, kupit vozovnico, klicat frendico dol v Grčijo, ker mi nič ni jasno kje se dobimo in kako... pol pa Harryja do konca prebrat WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 p.s.imaš že smejkote vmes. to je dober znak itak. sem že pomirjena sama s sabo, z birokracijo in pravilniki FF-ja in Univerze ... je pa fino, da sem prisiljena postati malo bolj odgovorna in pridna ... ni blema, še vedno se bom znala met fajn. Eh, pol me pa ne bo....sm rekla do 5.30. Nom pršlaa 2 uri, pol pa za 2 uri spat, k bom umrla jutr. ja, zaenkrat sva Ante in jaz ziher, mogoče še Yuca in bratranec od Anteta. meni je kul, itak mam rada 80´s in mi danes paše iti ven v fajno družbico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 ma kok paše bit frej, joj bi večkrt tak dan mal šopingirala, blo treba par darilc nabavt k ma zdejle ubitačno dost folka rojstne dneve pa par unih stvari k jih kao nkol ne sme manjkat, men pa redno sfalijo (beri moka, cukr, kafje, cet......) sm zjutri šalce s šamponom pomivala čudo od gospodinje sm pa itak sm pol stvari pozabla, tok me razpizdi, no sam da je kruh pa pir moj me je na pijačko eno pelu, sma mal počvekala, tko luštn in na izi joj marsa pečica moja nočna mora matr, js bi kr unga muskolo spizdjenga tippa si prvlekla dab mi od šuba zglancu to zadevo bi bla u raju tok črtim to, pa okne :xx!: pa sam pet jih mam, sm za pol urce fertik k se spravim zravn, sam jao, ki mi mine :xx!: letos sm jih sam enkrat, pa dvomim č mi bo uspelo še bo zima prej in mrzlo, pol se pa ne da k zmrzuje grem vas še brat mal KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 zadne čase ugotavljam kok zdravo živim. u trgovini nabavlam sam še čike pa pir :OO!: dons dubla darilo iz grčije. folk mi je začel zapestnice nosit. nikol nisem zapestnic nosila. zdej mam pa 3 k sem jih dobila s potovanj xrosex spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Boby, veš, da bom vse probala...ne damo se. Eto, pršla damu, bla v Kranju, na stand up comedy, sm se kr fajn nakrohotala...kul blo. Zdej se še mal z domačo čokolado bašem, pol grem pod tuš, pa spat. Nasledn teden grem na sprehod. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2006 Avtor Prijavi Deli 21. september 2006 Nasledn teden grem na sprehod. :D OK. jaz pa 13. oktobra. :P ( ) kok ton si pa nardila one cokolade? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 hehe...ne štekaš...grem na poseben sprehod, tak, k si ga želim. V dobri družbi. Na navadnga grem vsak dan sama...od bajte pa do avta in nazaj. Nč ton...tok, k običajno....cca 900 g. Pol je je že zmanjkal, s tem, da sm jo dons načela, pa da je mami pomagala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2006 Avtor Prijavi Deli 21. september 2006 ..grem na poseben sprehod, tak, k si ga želim. sem postekala... sam sem povzela, ker je blo glih v (mojem) kontextu (k kao sam zhdim, k me vsi ganjajo na sprehode pa ven pa vse to )sem steknila pa, kaj si (ti) mislila s tem.Privosc! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 sem postekala... sam sem povzela, ker je blo glih v (mojem) kontextu (k kao sam zhdim, k me vsi ganjajo na sprehode pa ven pa vse to )sem steknila pa, kaj si (ti) mislila s tem.Privosc! Lohk pa tud tebe pelem, pa ti mal čoke prnesem. Zate bi clo bananine mafine s čokolado in kokosom spekla. Ti sam reč. Tenks. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Lohk pa tud tebe pelem, pa ti mal čoke prnesem. Zate bi clo bananine mafine s čokolado in kokosom spekla. Ti sam reč. Tenks. evo.... tkole se pa shefici v rit leze.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 evo.... tkole se pa shefici v rit leze.... zlomk....tralalaTi že veš. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Ti že veš. sej jst sm tole mislu pohvalno....kot vzorchnichni primer zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Si snemam 1G muzke na player, so me obvestil, da bom umrla od dolgčasa na trajektu pa tamalmu sem naročila naj mi eno od unih njegovih angleških SF knjig zbere, kako tako da se bom zabavala.. Sej bi Harryja jemala s sabo, sam je za danes mišljen Kul, kupla karto, v soboto ob 10h morm bit v Benetkah, naslednji dan me pa punce pred ladjo počakajo.. Kok mi je fajn, ko se vse izide, čeprav puščam za zadnji trenutek stvari... Noben se ni javu za posodo pomivat nič, pol pa ne grem plesat pa grem pospravljat sam mačk se je naselil mi na kolena in zaspal.. kak naj ga pa zdaj dol vržem... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2006 Avtor Prijavi Deli 21. september 2006 Zate bi clo bananine mafine s čokolado in kokosom spekla. Ti sam reč. dobr si si zamislila zame. shtekchkash. namrec.... nisem za sladko, ce pa, pa za ultra al pa simple: torej cokolada, kokos, banana in tko. tko da, ce je kaj sladkega po mojem okusu, je to! Nobene kislice, ce ze, sladko.jaz mam rada kislo/slano, ne pa kislo/sladko... tko nekak... tko da, recimo, sadja ne maram v slatkishih, nekak (razen sadne solate pa taksnega).pa sadje jaz jem surovo oz. pac kot sok... ne pa kuhanga, pecenga, kaj jaz vem....ne gre za principe, gre cist zgolj sam za okus. edina kuhanost od sadja je slivova marmelada (z onimi 'kozhicami', *Taprava*. to pa maram, recimo ).drugac pa recimo od kompota sam vodo spijem, one razkuhanije od sadja ne jem. nisem sadje, sem zelenjava. ... ali zel... rzheni rozhichek pa to. ko me je frenda pa spravla na sprehod (zadnjic je rekla da me je v 8 letih 2x, torej moje povprecje sprehodov je 1 na 4 leta ), no ko sva sli, nabirat... whatever, kamilce, bezeg in to...kaj jaz najprej najdem, zagledam, uochim (duh v skorpijonu: *nepravilnosti, napake v sistemih in ostalo): rzheni rozhichek. al smo al nismo. v Naravi (prana, zdravje in vse to....) najdem strup. prec. in ko se dramaticno odpravim s kolesom, kot, no pa dajmo, mam prazno gumo in spiz* pumpo! Ni da ja. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 vedno je tko ... da ko grem ven, cimre zasedejoi kopalnico ... rabijo dve uri za modno revijo, ličenje, tuširanje, parfumiranje ... jaz sem berajt v pol ure in bolj "komplet" kot one. težko meni žvet, če sem hitra, okoli mene pa sami polži in Raki. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 dobr si si zamislila zame. shtekchkash. Porkaflek...tok napisala, pa nč v vsem postu omenla a morm pečt a ne? Obupna si! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Obupna si! riba..................................................pach zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2006 Avtor Prijavi Deli 21. september 2006 eh a nisi razbrala da zakon, torej ja! riba..................................................pach zlomk....tralalaribopach. podobno kot riboglav, sam da se se pach. spakyca. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 eh a nisi razbrala da zakon, torej ja! ribopach. podobno kot riboglav, sam da se se pach. spakyca. Deal, boš mogla povedat, kdaj bi, da ti frišne nardim, da bojo še topli...sej to je v pol ure narjen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2006 Avtor Prijavi Deli 21. september 2006 torej tam okol oo jih pritrockash? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 ve si kar nabirajte maščobne blazinice, jaz jih grem pa topit. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Je mel zvezo s plesom (en LNF joke, kao, proplesat ce ona...) kurene...aja kok stane protvn? qvauš pa pekla? Nasledn teden grem na sprehod.OK. jaz pa 13. oktobra. ... Mišelka, vesela, da si spet na broju funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts