Mana 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 PP...prej sm brala tistole bedarijo z unim vpisom :xx!: se nič ne da zment? mi je kr hudo ratal ne čokolade jest...sej veš...glavoboli pa to zdej ti povem še 1x potem pa konc:nič čokoladenič rdečega mesanič rdečega vina ...sej vem ja...meni meso ne dela težav...pa še to me včasih zamede komi čakam jutr, dons sm tko čudn otožnagledam miss na raiuno...zakon...vsaj šou nardijo iz tega ...ker itak to je šou in samo šou, nč druzga...men so po večini grdejaz bi dala za missice moje frendice...k so lepe notri, zunaj pa še vse so prostovolke: prostovoljno mene prenašajo joj...Rudiju kremple postrigla...čakam, da mi zdej svoje zobe v vrat zapič, al pa skledico s hrano nekako v glavo vrže dons sm se pogovarjala o teh zajčkih...bom 1x drugič v temu primerno temo Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 ve si kar nabirajte maščobne blazinice, jaz jih grem pa topit. a s pirovim namazom?... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 torej tam okol oo jih pritrockash? am, okrog polnoči? Sanji. Za vikend lohk enkrat...tok pr src mi pa spet nisi. Pol jih pa še do mene dostavi ... ene 45 minut vožnje maš. Hihi, je prec piskrček prstavla. Ti jih pa dobiš naslednjič, k v LJ prideš. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 najbrž. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 ve si kar nabirajte maščobne blazinice, jaz jih grem pa topit. me zanima kako boš blazinice s pirom topila ti raje ne napišem koliko kalorij ima pir...mam vse napisan Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 me zanima kako boš blazinice s pirom topila ti raje ne napišem koliko kalorij ima pir...mam vse napisan nimash pojmagre za pirou namaz... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 me zanima kako boš blazinice s pirom topila ti raje ne napišem koliko kalorij ima pir...mam vse napisan po tej logiki mene vrata neb smela požret KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 po tej logiki mene vrata neb smela požret glavn, de te ne izbruhajo.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 glavn, de te ne izbruhajo.... zlomk....tralalazaenkrt sm še prebavljiva dokaj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 nimash pojmagre za pirou namaz... zlomk...tralala[/quoteaja...ja vidš za tale namaz pa res ne vem...hm mogoče je to sam način konzumiranja: PIR-NAMAŽ...in potem je to pirou namaz Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2006 Avtor Prijavi Deli 21. september 2006 O glej jo, Matejchulo na valovni! kok se hecam in smejem, da ze kolnem, ker... gube pa to. sam boljs da so od smeha, a ni? ( nazaj se treba drzat, nc fac pa mimik pa tega, pismu treba za lepoto skrbet, se matrat ko shus ) Dons sem mela ful dobr dan. clo na zraku sem bla, ene... hm, 2 urci.- hecen je lajf, madonca.enkrat bom lohk rekla: ah ku*c, zwel sem pa le. kok smo dvojni. pravzaprav mi gre nad na jetra patetika, v bistvu pa sem pateticen clovek. sovrazim hrupnost, buchnost, pa sem sama, hec a ne! bedast. zoprn. a smo res tok dvojni... al sem sam jaz, ribja posla pa to. prava svetloba, atmosfera pa to. pismu kje je astra kaj in janizmi in vse to? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 jp.. jaz bi tud astro kej... sem glih zanč jo mislila dat med pogrešane, sam ne pišem tja pomila nč, grem spat počas... jutr bo divje... (ja tele fore... glih med pomivanjem posode razmišljala.. kako se neki spreminjam.. pa fajn mi je... patetika.. ) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 tkozej ga ggrem pa zhuratv ortoche me bojo pripustil.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 .. marsa, kwa maš bivanjsko-filozofske ... janizmi pa to... kje res je astra funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2006 Avtor Prijavi Deli 21. september 2006 bivanjsko-filozofskeCG pa to. Sunce sheta. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 dobro jutro dons sem bla čist out. no zdele sem se mal sestavla. sam zgleda sem se oreng prehladila. no sej bom zdele za vikend mal odležala pa bom drug teden k xrosex no zdej pa delat spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Kero gužvo mam....en soedlavc šel na Kreto in sva sama in letam, k zmešana kura. AMpak kul, mal adrenalina ne škodi. Petk jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 danes ponosna ...... ful mi je všeč ... kolk je lep danej, dobro ti gre ja Lea, opravila svoje... no, a vidiš. samo z vodo ti pa res ni treba tolk šparat . a veš zakaj. zato, ker potlej s tisto vodico samo zmutiš pa ni lih tisto ta pravo čiščenje. saj si že slišala za konohidroterapija (al kako se že reče), ko ti litri in litri tečejo v telo po eni cevi, po drugi pa ven in tisto res spuca , baje. pol litrcka pa . no, ti že veš. Zakaj je blo to? K nism nč tazga zdej nardila, tko da... Ja, hvala, no. : In valda jst vsa poklapana, jezna nase, da se nism učila, k je bil lahek izpit, se odjavim od enga, k mi je pogoj, k sm ''vedla'', da četakimle ta pridnim mora ratat . ja, ful si pridna: obe službi, pa fitnes pa odbojka pa kuhaš pa vzdržuješ svoje odnose s prijateljicami pa tako... mislim: evo ti . kakšna žena pa mama boš kmalu lubi prinesel iz Avstrije.. pa še kup malenkosti, da me ne bo zeblo ....pogledat kje sploh grejo trajekti iz benetk...lubi Nasledn teden grem na sprehod. kok se hecam in smejem, da ze kolnem, ker... gube pa to. sam boljs da so od smeha, a ni? ( nazaj se treba drzat, nc fac pa mimik pa tega, pismu treba za lepoto skrbet, se matrat ko shus )...... pismu kje je astra kaj in janizmi in vse to?gube gor al pa dol, ful fajn, da uživaš in se smejiš. meni se pa naredijo une ta zmrdljive gube, ko sem bolj porejena. ko se čisto sproščeno držim zgledam kot, da se zmrdujem in vsi mislijo, da se slabo počutim. astra..... -----uf, sem se razpisala pa skor v vsacga vtaknila .a kdo ve koliko km je okrog blejskega jezera? vikend se obeta hočejo, da zbrišem nekaj smeškotov... smotkoti!! pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 no, a vidiš. samo z vodo ti pa res ni treba tolk šparat . a veš zakaj. zato, ker potlej s tisto vodico samo zmutiš pa ni lih tisto ta pravo čiščenje. saj si že slišala za konohidroterapija (al kako se že reče), ko ti litri in litri tečejo v telo po eni cevi, po drugi pa ven in tisto res spuca , baje. pol litrcka pa . no, ti že veš. ja, sem včeraj ponovila, pa izgleda, da je bilo 1/2l dovolj, saj sem bila čist spucana ne vem koliko km okol jezera ...sploh še nism nikol špa peš okol jezera...sm šele sedaj pomislila ob 05.00 nas je alarm zbudu jaz potem pridno nazaj zaspala me pa skrbi za M, je že total izmučen, neprestano nekj dela, muva, ima total prenatrpano obdobje mal doma pospravim, potem pa v BTC, pa v mesto sončkeeeeeeeenekam oblačno se mi zdi danes Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 takimle ta pridnim mora ratat . ja, ful si pridna: obe službi, pa fitnes pa odbojka pa kuhaš pa vzdržuješ svoje odnose s prijateljicami pa tako... mislim: evo ti . kakšna žena pa mama boš kmalu lubi Uf, kr ne verjamem, da bom žena, mama pa še mn. Resno. Kr ne predstavljam si. Pa glede na to, da tud veze niso ble nek dolge...težka bo. No, me pa veseli, da me nekdo vidi v taki fejst luči. Sm fertik z eno službo. Zdej mam še drugo 5 urc, pol mam fitnes, pol grem pa počas na tarok. Neki me tud vabjo, da bi šla jutr na trgatev, na dolenjsko..mrbit pa res. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 jz pa dons oddelam svoje, grem u menjalnco. pol pa po moje kr dam u postlco, da se pozdravm. čeprov bi ampak pol bi se še kdo nalezu nč grem še mau dewat... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 ni nekdo rekel, da moramo referirati, kako smo se meli v Ortu?ne da se mi, ker sem mačkasta, ampak ... najprej mi Aakhut pošlje OS, da bi šel tudi on ... sem mu rekla, naj gre raje na Metelkovo, pa me ni hotel poslušati ... grem na železniško po pomfri, pride Aakhut ... greva skupaj do Orta ... spet je mel take ... da bi se zadavila s pomfrijem ... prideva v Orto, tam je bil Antoninus sam in Nols s svojo družbico (Antoninus in Nols se nista prepoznala in sta se pol seznanila) ... od vsega začetka so meli dobro mjuzo ... no ja, ne za Aakhija, ki se je hitro naveličal, potem ko je vase zlil pir, prečekiral lučke in bejbike ... vseeno je šel na Metelkovo. pol sva z Antoninusom ostala sama ... on je poznal vse komade in mi je za vsakega povedal izvajalca in naslov (itak vse pozabila, ampak je sam rekel, da ma kurs ) ... Nols nama je prinesel pir, je častil, itak je slavil, ker je naredil izpit ... ampak Ante itak ne pije, jaz sem pa vse skupaj spila dve pivički ... ko sem bila pod dozo (zanimivo, lahko spijem 6 pirov, pa sem normalna; OK motorika je itak nekaj čisto ekstra .... ; tokrat pa sta mi 2 pira naredila tako, da ... ), sem začela plesati, pa Ante tudi, pa Nols je prišel vmes ... ampak je tudi on kmalu šel domov, ker je zjutraj ob šestih šel delat ... z Antetom sva plesala tam vsak zase, pol je bil pa nek čuden fajt, redarji ... kmalu mi je začelo zmanjkovati zraka, naenkrat mi je zamorilo 100 na uro in sva šla z Antetom domov ... me je kar sram, kako me je zanašalo med potjo. kaj takega mi lahko naredi 5, 6 pirov, ne pa 2! pa sem jedla zvečer, preden sem šla od doma in pol še pomfri ... no, pridem domov, se vržem na kavč in si mislim, uh, kako mi je slabo ... mela sem filing, da bom bruhala, ampak nisem hotela verjeti, da bom res morala, ker pač ... kaj pa sta dva pira ... pol sem pa letela v kopalnico objemat WC školjko ... pomfri je šel pa-pa. http://www.cosgan.de/images/smilie/ekelig/g020.gif zdi se mi, da je tist zadušljiv zrak naredil svoje in preveč čikov ...ja, kaj naj rečem, dečve, kaj vas ni bilo, trije lunatiki so bili na voljo ... pol sem mela pa vso pozornost zase ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Ajd, folk, šibam jaz... motor spakiran, upam da mam vse... lepo se mejte WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 ta teden smo pa brez napovedi ostal spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts