Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

o vcherajshnjem "zhuru" xrolleyesx je itaQ machona vse napisala.... :vio: :inocent:

men je blo res zlo prelagano vseskupi.... :inocent: x:o)x

z metalkove sm se pa tut kuj pobral...pa direkt u postlo..... xrolleyesx

aja...pa onixa pa njegovo sm na mikloshichevi srechu... x:)x x:)x x:)x

svashta... x:Dx

dons se pa zachne delovni vikend....juhuhu (bruhuhu)..... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

777 x:Xx -ou tjakaj... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

komaj sem čakala petek po 12 uri... jeeeee, dočakala sem. Fajn super ...

zdejle si pripravljam sokec namesto kosila, pa ursin čaj sem kupila al kako se reče... nemorešverjameš ravno kislo kar jst jem že cel teden ne smem... upam, da bom imela nekaj dnevni post, da se sčistim, jutri pa v hrib... juhuhuhu

mejte se x:Xx

Ahoj x:o)x Vsega mi je poln kufr, pa še po pavzi bova dans delala spet v flatu. Dans je tak dan, da sn total nasičen z vsem in še hvala bogi, da je petek... :palec: Jutr pa spim do popoldne, če bo mi znesel, spim, spim, spim...... x^x Mislim, halooo :xx!: x;)x x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

mick skrajni čas, da si privoščiš ...

tudi jaz sem bom jutri odkotalila proti vašemu (našemu) koncu in vse 4 od sebe.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Jz pa proti vašem..... x:o)x In vseh 5 od sebe x:Dx x:o)x Jutr mam spalni dan.....definitivno. Zvečer pa žurat. Že bil skrajni čas za oboje.... x^x :palec:

K. Čapek

Kok dbest da mam boxe (spet) oz. da spet delajo! xsuperx

tok nad muzkico poslusam, da ne mros verjet, prav superkul. x8Dx

mela en obiskec (kok mam fajn folk okol sebe xsrcx, pa se, kot pravim, LOHK mam standarde visoke xokx) in tako dalje.

Totalno sonce je zunaj, ful lepo, jesen je moj najljubsi letni cas (ceprav uradno je se poletje pac), skratka, gudy. xrosex

spet sem 'v pogonu', mobilna (ne da sem cist cist odvisna, sam mi zlo pomeni, ce "sem se ze sla" - avto pa vse to, ker sem se z vsemi stririmi ali sedmimi xDDx branla). xokx

ne vem ce sem rekla, ampak peljem en dan po AC in prehitim (x;)x xDDx) ano mazdico, ono tamalo, kabrio, mx5 al kaj je ze, ne me lovit za besedo, sam, tle me pa lohk, pr registraciji (nemski): LNF in 40 kaj jaz vem...

se cifer si nisem zapomnila, kar je cudno, ker se mi je tok hecn zdel, da je glih LNF. xDDx

Dons me dve lunatki razveselili (prevec me crkljate x:Ix, jaz ne prenesem prevec pozornosti in tega schtraufenpachta, sam godi pa jasno ja, kot sem rekla, sem dvojna blazno x:)x in itak smo vsi xDDx...) xsrcx

*

aliana upam srecno na poti! xcrossfingx

ksenia dobre volje!! (privosc hribe, mej se nad! xokx)

macona, pridna (referiranje pa to x8Dx), sam.... :sori: :blackeye: xcrossfingx

si prevec plesala zgleda. :vragec: x;)x

fajn da ste se mel gud, bravo Nolsu za izpit (pa za to da je castil pa to xDDx), super skratka.

Mick, jasno, daj se na off! :palec: kaj pol ce bo kaksna packica kje, uzivaj! xcheersx

vsem ostalim vse fajn! x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx x:Dx x:Dx pol se pa lahko na pol poti dobiva!!!

kdaj pa greš?

Ma ne vem. Zdej grem neki še nardit v flatu, pa kosilo neko skup spacat na hiter, da mi worker ne bo lačn, mislim da tam nekje med 7 in 8. x:)x

Mick, jasno, daj se na off! :palec: kaj pol ce bo kaksna packica kje, uzivaj! xcheersx

Lej jo, mene ubogo asc devico :inocent: tak zafrkava :o|o: x;)x x:Dx Ma ja, zgleda, da morm v lj, da ga zažuram, nč jasn več. x:Dx

K. Čapek

x;)x x:Dx ...ma jah, nujno potrebn, prvo se naspim, pol pa roknrol.... xbendx xcheersx Pa še nekaj lunkic in lulčkov...ups....lunčkov gre tud, zgleda.... x:)x :palec:

K. Čapek

No, pol se pa lahk vidmo po koncertu, Mickeni. x;)x

Jst sm šla kr prej damu...sm sam do 3h, namest do 4h delala, k se mi res ni več dal. Skenslala fitnes in šla raj damu, na čokolado, zdej pa mal mrknt za kaki 2 uri, kr es rabm. x:Ix

Mačon, a kr 3 si mela? :2src: Fovš. :vragec: x:Dx x;)x

Ajdeeeeeeeee... x;)x

nič ne bom imela posta, ker sem na antibiotikih ;) če moraš moraš - jebat ga... mam fajn zdravnika ga zdejle pokličem še za eno inf. v zvezi z mami, pa pravi kar potolaži jo ((kolk je kriza ker ne ve če je menstra še ok al ne zarad tablet - upam, da sem jo potolažila... kriza je zato, ker je njena zdravnica ful bolna in je ostala brez osebnega zdravnika trenutno)... bila nad pridna danes - odmaknila kavča, vse spucala, prah pa to, sej zdej za nadaljevanje magičnsoti mi je pa energy padla... haha, zvečer bom škampe jedla (tolk o postu ;))

ja izleta jutri se veselim ko mičkeno dete... pa čeprav je sam bližnja planina... ampak, skor cel dan v gozdu, kot bi bila v pravljici...

šibam pometat... aja jst pa v tišin danes - nemoreverjamem

Ma ne vem. Zdej grem neki še nardit v flatu, pa kosilo neko skup spacat na hiter, da mi worker ne bo lačn, mislim da tam nekje med 7 in 8. x:)x

aja že danes? :eek:

mah, jaz grem šele jutri. sem še zdaj čisto napokana od kosila, še bom malo počivala, pa še malo pospravit, ker bosta čez vikend kolegica in njen tip imela izlet v LJ in bosta tukaj prespala, pa zvečer še mogoče kakšen film ...

jutri dopoldne enkrat, ko se mi bo dalo ...

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

vidm, de mick-eni lulchek...ups lunchek....prhaja jutr v prestolnico.... x^x x8Dx

upam, de se res oglasi v K4.... x^x

de konchno vidm v zhivo s kom se skos kle gor bodem... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

vidm, de mick-eni lulchek...ups lunchek....prhaja jutr v prestolnico.... x^x x8Dx

zlomk...tralala

Tale ganljivi prizor bi pa rada vidla...študiram, če čem Direkt poklicat al kr 24 ur? :inocent: x:Dx x;)x

uh. to bi pa rada bila zraven ...

pa ravno ko jaz grem domov .. a se ne moreta za drug teden zmenit? :angry:

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

uh. to bi pa rada bila zraven ...

pa ravno ko jaz grem domov .. a se ne moreta za drug teden zmenit? :angry:

tko bova bl v intimi.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

ma čisto sta brezvezna ... :o|o:

pričakujem detajlno poročanje o dogodku.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Joj, tud js neki po flatku šarim :o|o: kdaj bo konc? Ne morm verjet da so ljudje lahko res tako umazani in nenatančni, jao jao xcivx Mah nima veze, važno da flatk je x?x Komi čakam pol šoping v Ikei x:)x

Dons se vrača 'moj' italjanček s Finske x:Dx spet mu bom mogla slikce pošiljat :o|o: al pa tud ne... ne vem kako nej se elegantno izmotam temu x:Ix

Pa nečaku sm rekla da se od zdej naprej z njim pogovarjam samo še v angleščini, da se bo naučil. no tako sm se z njim pogovarjala ene pol ure in zdej skor več ne znam mislt in govort slovensko :inocent:

In al' veš, da ti ga vnemaš,

ti mu pevski ogenj daš,

al' se smel bo razodeti

vsaj pozneje, sam ne ve.

(F. Prešeren)

zlomk...tralala

japajade x:Dx x:Dx x:Dx

ewo mene. se zbudila iz nekih mor k ne vem kje sem jih pobrala. cela zf grozljivka bla x:Dx x:Dx x:Dx n grem več spat xrolleyesx x:o)x

muzko morm še zrihtat, da spet lahk ene cdje vrnem. pa mogoče je kej na tvju pa se mi niti pogledat ne da x:Dx :vio:

lep večer vsem skupaj - upam, da greste kej žurat :palec: xpartyx

spet se mi je na bolš poslabšal

jutr bomo pa po lj strašili :vragec: xcivx he he, upam da mi ratal tak cajt da se dobimo res kje x:)x

mah tak čudn dan je....al pa je z mano kej spet blaznega xrolleyesx ne vem ka je zdej to za ena pizdarija, a me res misli kak komet utrofit :O: x:Dx kr ne minejo ti občutki bedasti, zdele kle sedim pa skoz me u želodcu stiska spet :o|o: že cev dan u bistvu........tko kt tist k prčakuješ neki ful da bo....eh brezveze, bedast je že to no....tolk cajta pa ne mine x:o)x nej ž bo kar misli bit pa gmah :vragec: pa nevem...č bo glih dobr, sam občutek mam bedast res :sori:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

........tko kt tist k prčakuješ neki ful da bo....

To te stiska, k boš mene jutr vidla. x;)x x:)x

Pršla s taroka, bla druga...ni glih spodbudno, se prav, da še nom tok kmal fasala. :lol: :inocent:

Mjčkn me buča boli. :o|o:

Trgatev skenslala, bom kr lepo doma, pospravla sobo in uredila cel kp stvari, k me že kr dolg čakajo, pa bo. :palec:

Grem še mal brat, pa spat. xsrcx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...