Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

jz pa kr neki dežuram zato k upam, da mi bo ratal eno soboto mal dle spat pol x:Dx

mal B vitamina sem vzela. x:px tko da počas se bom vseen spravla lubico objemat. jutr morm pa še u šoping en dariu za rd nabavt. dobr da že vem kaj k se mi ful ne da po štacunah lazit. x;)x

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

To te stiska, k boš mene jutr vidla. x;)x x:)x

Pršla s taroka, bla druga...ni glih spodbudno, se prav, da še nom tok kmal fasala. :lol: :inocent:

Mjčkn me buča boli. :o|o:

Trgatev skenslala, bom kr lepo doma, pospravla sobo in uredila cel kp stvari, k me že kr dolg čakajo, pa bo. :palec:

Grem še mal brat, pa spat. xsrcx

x:px ja, pol pa prid na Kongresni, tam okol šestih, sem te skor odpisu :inocent:, ker si rekla, da greš na trgatev xnckrivx

jutr bomo pa po lj strašili :vragec: xcivx he he, upam da mi ratal tak cajt da se dobimo res kje x:)x

mah tak čudn dan je....al pa je z mano kej spet blaznega xrolleyesx ne vem ka je zdej to za ena pizdarija, a me res misli kak komet utrofit :O: x:Dx kr ne minejo ti občutki bedasti, zdele kle sedim pa skoz me u želodcu stiska spet :o|o: že cev dan u bistvu........tko kt tist k prčakuješ neki ful da bo....eh brezveze, bedast je že to no....tolk cajta pa ne mine x:o)x nej ž bo kar misli bit pa gmah :vragec: pa nevem...č bo glih dobr, sam občutek mam bedast res :sori:

ja, dans je pa res vse, tko da nč bat, sončev mrk, lunin mlaj, vse v enem dnevu :eek:, pa jutr boš Beleta vidla :inocent:

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

men je bil pa ta dan prav super...šele zdej uspela do neta prit...bla mal zunaj zvečer in se načvekala....še zmer mi pa manjka en tapravi žur za odklop....taka neptunovsko plutonovska scena..... x:Dx ...ma bo že...vse ob svojem času..... x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

še zmer mi pa manjka en tapravi žur za odklop....taka neptunovsko plutonovska scena..... x:Dx ...ma bo že...vse ob svojem času..... x:px

ti sam povej kdaj x:Dx x:Dx

sej se ne...sam pač glih dans bi pasalo...skor nemogoče se mi zdi, da je luna v devici danes....po moje jo je kdo prestavu u kakšne bolj žurerske pozicije.... x:Dx

važno da si bolš...in da boš jutri še bolj.... x:Xx

sej se ne...sam pač glih dans bi pasalo...skor nemogoče se mi zdi, da je luna v devici danes....po moje jo je kdo prestavu u kakšne bolj žurerske pozicije.... x:Dx

v tehtnici je že x:px, no če si pr volji, jutr bo pa lunatikov proti večeru skakal po Lj, škorpije v večini :wOOt:

drugač tut jst počas odhajam prot hladilniku, pol pa :inocent:

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

no svašta...če me pa celo luna v tehtnici ne spravi v čudno stanje, pol sem pa res ok.... x:Dx .......oh, kaj ste mi skomine nardili z jutrišnjim srečanjem...... xcivx

a ti pa u hladilnik in pol spat....? a ni običajno obratno..... :inocent:

mej se fajn.... :palec:

:2src: grem :2src: pa še brez megle in nizke oblačnosti je... juhuhu... haha, se veselim, pa čeprav vem kakšna pot me čaka... sem včeraj malce omenjala kam greva z D. so bili vsi :eek: a kar od tule, se ne bi peljali do prvin... haha, to ni gušt... treba štartat pred blokom ;) danes si ne dovolim bolečega mehurja ;)

lepo soboto si naredite... xsrcx

x:px ja, pol pa prid na Kongresni, tam okol šestih, sem te skor odpisu :inocent:, ker si rekla, da greš na trgatev xnckrivx

A že ob 6h? Kaj bom pa med koncertom delala? A greste vsi tja al še kdo ostane zuni? :inocent: Itak pridem. :palec:

Jooooooooooj, že 3.-ič v 3 tednih mam migreno....zmešal se mi bo!!!! :V: To ni več res....pred tem pa več k mesec nič in sm misnla, da se je umirilo. Tok me boli, da se mi meša. SM vzela tablet, sam ne morm spat, k mi tok utripa not, pa sm raj pršla mal sm potožit. :C: Sej, sam, da prime, pa bom, k rožca. x:Ix

Ne boste verjeli... :eek: Doletel me je en zoprn prehlad - smrkam in puščam kot strara zarjevela pipa, v glavi mi šumi in pred očmi se mi od časa do časa zamegli..., skratka fizično počutje je :xx!:

Ampak jest sm pa kljub temu x:Dx , ker mi je uspelo - vpisala sem se v 4. letnik, kar pomeni, da sem opravila vse izpite in to kljub temu, da imam doma norišnico in eno malo ubogo dete, ki potrebuje in zahteva vso mamino pozornost (pa čeprov se mora mami učit x:Dx ).

Čakte mal, spet curlja - si morem nos obrisat.... kar utegne trajat... x:o)x Bemti v celi bajti en sam papirnat robček!!! Bo treba v štacuno, pa v lekarno, ker sem ugotovila, da tut aspirinov ni nikjer - počas bom zares začela verjet, da stvari dobivajo noge, al pa da škrati vsake tolk mal bajto spraznejo, ker stvari izginjajo kr same od sebe, pa čeprav vem, da sm jih 14 dni nazaj nabavla... :OoO:

V glavnem - kje sem že ostala? Aja, prehlad, pa robci pa to... Nč, grem zdejle v lekarno in v trgovino, da si spet naredim zalogo, pol bom pa (če bo dragi pustu >_> ) pršla spet mal na lunco svetit in pogledat, kaj kej počnete, ja?

LP pa velik xsrcx xsrcx xsrcx

x;)x x:Dx

živi in pusti živeti

jutrčk. o engl ti tut prehlad?

spala do 10 :wOOt: sm čist u šoku. nisem tok dol spala že od nevemkdaj. x:Dx sicer sem se seveda ob petih zbudila pa pol še ob šestih enkrat. ampak sm se sam okol obrnila x:Dx prov ponosna nase.

še zmer sm cela zamašena dons. :cry: sam celo neki čez nos diham sem pa ke. mogoče pa bo kej.

ok grem u kopalnco, da se u red spravm :onfire:

ja, dans je pa res vse, tko da nč bat, sončev mrk, lunin mlaj, vse v enem dnevu :eek:, pa jutr boš Beleta vidla :inocent:

matr ej č je to krivo pol mam pa js že ene pol leta mrk pa mlaj pa celga boga :o|o: klinc x:Dx

zarad beleta pa nism živčna, sej ne bo dejt na štir oči x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

matr, od petih do šestih zjutraj sem okupiral wc...takih trebušnih krčev že dolgo ne :vragec: skenslal šiht, ter spal do enajstih...čist tak švohoten in vrtoglav sem :xx!: pa glava me tud boli...pa hripav sem...edino nosek je še dober..upam, da se ne zabaše...

pa lekadola je zmanjkal, je šel fotr v lekarno ponj, hvala bogu...se takle še v avto ne upam usest, k ne vem, če bi imel dovolj moči za bremzo stiskat x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

jz se pa sestavla šla mal vn zdej sem pa spet čist boga bi šla kr nazaj spat. sej mogoče bom šla. očitno moj telešček rab še mal počitka. tko da grem zabušavat. xwizardx

Jutrček x:)x Joj, kak je blo fajn :sleeping: x:)x Sn čist mutav še......razmišljam a bi še podaljšal.......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah :lol: ......grem gledat kaj bi zajtrkoval, pa cajtnge kupit....sn mal pozn, k lohk v lj ob tej uri že Večer zmanjka... xcivx x:Dx Ne res, se mi je že zgodl......Ajd, pridm pol mal okol, ko pridem k seb.....če ne zaspim. x;)x x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ojla! :kiss: :palec:

Ful dobre dons, me je en ze navsezgodaj v dobro voljo spravil. xokx

lep dan zunaj, obeta se mi morda bit mal na zraku, mroda grem na gorenjsko, zvecer pa se ze veselim vecerjice. xcheersx

Tko da, ze od navsezgodaj ful lustn dan in se mi se lustneje obeta. xokx

sem hotla ven zvecer, pa si rpemislila (pika na i pa je bla veriga pr tusu, k nisem mogla ven z avtom, pol sem pa kar doma ostala).

mela 'modno revijo' - probala ful hlac! xokx VSE prav in cist fit, hlace ki sem jih ene 2 let mela na standbyju. hehe, nekaj dobrega, ce shujsas. x^x

sem si vcer maskico nardila po stotih letih (avokado, kisla smetana, olje psenicnih kalckov, olje nageljnovih zbic), sam ni se nekega rezultata. x:px x:Dx (:o|o: jaz bi vse prec, takoj, zdaj, vse... x:Dx)

Muzkico lustno poslusam (en jazzich), ful kul. x8Dx

Amis, mormo nujno res enkrat ne/pl zazhurat! x;)x xyesx

Lepo soboto vsem! xrosex :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Saj tud ni treba, Marsa :vragec: x:Dx

Ja, ful lep dan, pa ni slab bit po dolgem času v lj, heh, včasih mi je bla tko tuja bl, zdej nič več..... x:)x Dobu Večer x:Dx

Oj mačona..... x:)x A zvečer boš kaj okol? :inocent:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...