Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jutrček x:Xx

Včeraj sva s xsrcx šla na sprehod in ........... naju doleti vse kar človek rabi za dober žur x:)x (pa še kaj extra zraven xrolleyesx ) Skratka, namesto samozapovedanega počivanja sem spet plesal (in vmes vztrajno pozabljal na moj ubogi skelet x:Ix ) tako da sem danes polomljen, vse me boli in vsak hrup glasnejši od 40 dB mi simulira NATO manevre v glavi :xx!:

Vmes sem zasledil da ste zmenjeni v Lj :palec: se bom (najverjetneje) pojavil nekje v bližini x;)x

Zdaj se grem malo servisirat, premalo svežega zraka ponoči :o|o: in preveč vsega ostalega v zraku xrolleyesx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

hi hi...eno krasno fotkico dobila na mobič....ful vesela..... xDDx

dan se je super začel....z opravki sicer, sam je vse laufalo kot po maslu....pa tako fajn sproščeno pa na izi vzdušje......edin zrogovilila sem kakšne 3 ure prezgodaj.... :xx!: ...pa zlat cajt sem mela spat...js pa budna ko zajc po 4 urah spanja......"#¨#"$#¨"#¨%"¨&//#&%"#&¨...svašta.....

zdej pa na sprehod s frendico...pol nekaj najnujnejšega fatiranja....drugač pa dan bolj na offffffffff......zvečer pa še ne vem....nekaj se mi musko posluša spet......že dve leti čist obsedena s tem.....

marsa.....jp....pod nujno......sam mora bit res čist odklop..... x:Dx :palec:

ksenč...... x:Xx x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Uf, sm utrujena...fatirala k neumna...pospravla cune, posesala celo sobo in obrisala prah, preoblekla postlo, pospravla mizo, 2 žehti oprala, zdej kuham..meša se mi. :vio: utrujena. Mislm, da tole pojem, grem pod tuš in glavo prat, pol pa za 2 uri mrknt, če ne bom k cota na mitingu dons. :O: x:Dx x;)x

Pikica, ugan koga sm dans vidla x;)x eno blondinko s temnim narastkom x:Dx sva se mal smejale "the" situaciji, gremo enkrat skupi na kofi x:o)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

.....zvečer pa še ne vem....nekaj se mi musko posluša spet......že dve leti čist obsedena s tem.....

Prid zvečer na koncert, ne x;)x x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:vragec:

morgen.... :o|o:

sej ne vem....a mi je restreba vse tole... xrolleyesx

itaq....zhur z austrijci bil mega (v K4)... x8Dx x^x

muska jako kulska....predskupina (3 pichke live act ) clo boljsh kokr zvezde... :vio:

res kulsko.... x:o)x

konc ob 6ih....itaQ... x:o)x

ampak deb pa zlomk dam shu....eeeee....to pa neeeee...... :inocent: xrolleyesx

treba she na metelkovo.... xrolleyesx

pa tko lepo brez vse kemije celo noch prezhveu.... x^x

ampak jebiga....metelkova je pach metelkova.... xnckrivx :farb: xegox

pa pol, cukra kle...pa pol tam....pa zlomk nakonc nabliskan k vsi osali.... xzobkox

pol pa valda de k je konc de spat pa zhe ne.... xrolleyesx

treba she pichko ubost....kar itaq ni blem (glede na sploshno nabliskanost).... x:px :inocent:

zdej me pa she dve nochi chakata.... xrolleyesx

jst neeeeee moreeeeeeem veeeeeech.... :switz: xnckrivx :inocent:

fak

pa menda she mick-eni pol ponoch uleti.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....buhuhu

777 nabliskanih x:Xx oui tja.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest mačona

ob pol dvanajstih me zbudi klic od frendice ... iz lepih sanj ... čez eno uro pride k meni ... greve na Trnovski pristan spet opazovat race, jim metat smokije in razmišljat, kam se podati ... čez en čas ... ko vsaka zasluži nekam denarja ... nekam na morje .... ker nobena ni imela nič od tega poletja ... najbrž v Grčijo novembra ali kasneje ... ali pa za novo leto kam ... skrata, ta pravi dve sva se našli. x:Dx obe skoz sanjariva o tujini, skoz brez denarja, kljub temu, da delava in zdaj nama je obema zagustilo ...

potem sva šli v Botanični vrt ... :2src: :2src: :2src: da ne govorim o tem, kako so me fascinirali kaktusi, iglavci, oleandri, palme, bršljančki, ogromna drevesa ... :2src: :2src: :2src: in valda sem se morala vsega dotakniti ... x:Ix če sem pa otrok. x:)x pa želvice, žabe, kačji pastirji .... komot bi živela tam v hišici in skrbela za rastlinice ... če bi šla študirat kaj v naravoslovni smeri, bi definitivno botaniko x:)x (ali pa farmacijo; bemu, taisti frendici sem danes razlagala, škoda na nisem šla za farmacevtskega tehnika namesto kozmetičnega. ful iščejo farm. tehnike in od vsega začetka so mastno plačani ... saj so tudi kozmetičarke, ampak .... saj ne vem, kaj bi rada.)

Prid zvečer na koncert, ne x;)x x:)x

jao...pa kdaj bodo izumili teleportacijo...... xcivx xcivx ....uživajte vsi na max :palec:

zakon...zraven vsega druzga uspela vadit tud bobne.... x:px x:px ...yesssss....tabolš pr tem je pa to, da sem se zgleda že mal privadla na tanov ritem in urnik.......kaj se mi fajn zdi..... x:Dx x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

uf.

zabluzla cel dan. se zbudla ob petih, pol ob šestih zjutraj :o|o: ,

se nato prepričala, da sem še zadremala za neki časa. vstala ob devetih,

pospravila celo stanovanje, nato šla na pijačko in sprehod

pol pa bluzila naprej, pa spala skoraj ves popoldan

nič naredla

jutri imam tako v planu vstati zgodaj, in naresti vse tisto, kar bi morala danes.

če mi bo ratalo, pa itak da mi bo, mora mi :inocent: x^x

je pa bilo fajn malo lenariti x8Dx

aja, pa nekoga pogrešam, me zanima, kako je x:)x

bom šla počasi v posteljo :sleeping:

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

cela slovenija je na trgatvi,nabiranju jesenskih sadežev,kostanja,gob,,

in visenja na forumu,,,

kdo bo pa deco delu,,,

Guest mačona

evo me nazaj! a sem prva?

Aiwa, Pikica, Onix, Valkira, Klarus, Antoninus so šli dalje, Trudi je šel pančkat, jaz pa tudi domu, je prišel xsrcx na večerjo in x:px x:px ...

dobili smo se na Kongresnem: Pikica, Mačona, Janif, Scorpio girl, Aiwa in Onix in smo šli v eno slaščičarno ob Ljubljanici ... tam je bila Todika s svojima frendicama ... prišel je še Trudi ... Antoninus ... Valkira in Klarus ... in tudi Mick in Contesa sta uletela za par minutk ... po dveh urcah je tretina posadke šla v Križanke na Buldožerje: C&M, Janif, Scorpio, Todika ... ostali pa ... :inocent: smo malce delali buko in jezili kelnarja ... x:px jaz tam v miniču in zgleda, da sem bila všeč kelnarju ... on meni ne ... ampak Aiwiki in Valkiri, ki je oder bil njun ves večer ... x:Dx ostali pa super občinstvo ... ubogi kelnar, Aiwika ga je skoraj zvlekla na WC in skoz mu je ukazovala, naj ji prinese še pir in skoz ga neki bockala, tipo ni mogel normalno delati ... :sori: :o|o: x:Dx z Valkiro pa naglas, kakšen lolek je, kok je uraden, da ma policajsko držo ... ubogi tipček ... pa bejbikam prižigal čik ... in mu prijavi Valkira, da ji je dolžen 7 let seksa, ker ji je prižgal čik ... in nato še Aiwiki ... skoz pogledoval proti meni ... :inocent: nisem mu pustila, da mi prižge čik ... sem pa pustila Trudiju, ki sem mu cel večer kradla čike ... x:px x:Dx ubogi ves bolan tam, pa 12 ur je bil na šihtu in še Aiwika je tam utrujala ... :o|o: ampak naj ji bo, saj je zanimiva. x:Dx skupi z Valkiro še bolj.

zdaj bom šla prav zanalašč tja po sladoled in bom zafrkavala kelnarja ... :vragec: x:px x:px x:Dx

no, razen Trudija, Mačone in tistih, ki so šli na Buldožerje, so ostali šli kaj pa vem kam ... v Globala, štirko, na Metelkovo ... bo Aiwa povedala jutri, ko bo koma ... x:Dx x:px

... bo Aiwa povedala jutri, ko bo koma ... x:Dx x:px

Mene zanima kam je izginila iz Orto bara :o|o: tam smo nazadnje končali :inocent: vmes pa še Emonska klet xrolleyesx K4 (zgodovinsko srečanje A & M ), celo Global je (skoraj) prišel na vrsto xrolleyesx

Lep večer v prijetni družbi, še zdaj me od smeha vse boli xrolleyesx ampak mi je ratalo (za par uric) pozabiti da je moj xsrcx daaaaaaaaaaleč stran

Zdaj pa spat, da bom zvečer spočit, ko se vrne xsrcx

x:Xx v deželo sanj daleč na Balkanu

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...