Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Ja, sej, sn mal pozabu Boga bla mal, bo drugič bolš. Ki je Klarus? Nujno rabim njen fotkič, nujnooooooooooooo Boš ti vidu pozabu. Po riti! Z leskovo šibo! Lepo jo pozdravi, pa kak zajtrk nared. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 :OO!: Mal pa že. Predvsem za unga modela, k morm preprečit, da ga v objemu s komunajzarjem vidjo.... Fajn te je blo spoznat. Kul folk ste bli, sam sn prezblojen, da bi kaj več komentirau........no, mogoč, sam to.....da bejbe so ble vse za kresnit Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 :OO!: Mal pa že. Predvsem za unga modela, k morm preprečit, da ga v objemu s komunajzarjem vidjo.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Boš ti vidu pozabu. Po riti! Z leskovo šibo! Lepo jo pozdravi, pa kak zajtrk nared. ....z roko neb šlo? Bom. Zajtrk pa je že......naredla Vrača popzdrav, no pa od mene dobiš.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Kul folk ste bli, sam sn prezblojen, da bi kaj več komentirau........no, mogoč, sam to.....da bejbe so ble vse za kresnit To je vse, kar smo rabli vedet. Hvala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 :OO!: Mal pa že. Predvsem za unga modela, k morm preprečit, da ga v objemu s komunajzarjem vidjo.... Fajn te je blo spoznat. Kul folk ste bli, sam sn prezblojen, da bi kaj več komentirau........no, mogoč, sam to.....da bejbe so ble vse za kresnit Tudi v podzemlju mora človek paziti na renome Spoznavanje LNF kolektiva je ponavadi prijetno in zabavno SUPER STE Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 ....z roko neb šlo? Bom. Zajtrk pa je že......naredla Vrača popzdrav, no pa od mene dobiš.... Sej sm vedla, da bo to pisal. Nepopravljiv si! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 No, saj tud tip je bil en za kresnit.......po gobcu Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 No, saj tud tip je bil en za kresnit.......po gobcu Mislm, da bo slika v Direktu! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 No, saj tud tip je bil en za kresnit.......po gobcu saj sem te hotla ... sam nisem hotla delati blemov Contesi. pa punce se itak ne tepemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 saj sem te hotla ... sam nisem hotla delati blemov Contesi. pa punce se itak ne tepemo. Kresnit.....al po gobcu? Pih, sn zravn tebe sedu pa si bla tiho k riba, no plavutke maš dobre .....a s ti šaj mal? Mislm, da bo slika v Direktu! :OO!: :OO!: ...Klaruuuuuuuuuuuuuuus! Pa kaj ovi dve še drnjohata al kva? Klarus......pa tista.....vsa zacvetela Valkira? Haloooo Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Kresnit.....al po gobcu? Pih, sn zravn tebe sedu pa si bla tiho k riba, no plavutke maš dobre .....a s ti šaj mal? po gobcu bi te, ja! shy sem samo takrat, ko vem, da to moram bit. zaupam šele takrat, ko začutim, da lahko zaupam in to pravim osebam. ni še bilo, da bi spoznala človeka in bi mu že kar prvo minuto zaupala in bila odprta in komunikativna in zgovorna. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 :OO!: :OO!: ...Klaruuuuuuuuuuuuuuus! Pa kaj ovi dve še drnjohata al kva? Klarus......pa tista.....vsa zacvetela Valkira? Haloooo Do Not Panik .........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................yet http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 po gobcu bi te, ja! shy sem samo takrat, ko vem, da to moram bit. zaupam šele takrat, ko začutim, da lahko zaupam in to pravim osebam. ni še bilo, da bi spoznala človeka in bi mu že kar prvo minuto zaupala in bila odprta in komunikativna in zgovorna. Pismo, si nategnla post.....Aja, zakaj pa? Ka sn ti te naredu? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Pismo, si nategnla post.....Aja, zakaj pa? Ka sn ti te naredu?Zato, k ji nč nisi, bebo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Do Not Panik .........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................yet Mah. Sn se že sprijaznu....tud z najhujšim. Sam pol se naj pazi na pizzi...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Pismo, si nategnla post.....Aja, zakaj pa? Ka sn ti te naredu?čist nič mi ni jasno, kaj si mislil s tem, da sem "nategnila post". pacek si bil! kar ustrašila sem se te. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Kva sm vm fovš, k ste ga žural... Jest pa še kr bolna Provzaprov sm zmer bol bolna :xx!: Zato pa prosm, da me, ko boste šli naslednjič žurat vsak posebi povab zravn, ker pol me virusi in bakterije ne bojo mel cajta osvajat Je že skrajn cajt, da se tut jez opogumim in vas enkrat spoznam tut v živo (med štrimi stenami je tok dolgocajtno, da ni za povedat). Skratka, grem jest mal počivat in zdravt tale moj prehlad, pa če bom zvečer še kej pr moč, pridem spet mal brat, kaj ste ga (u)špičili čez dan LP živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 .......ne vem kak, sam tvoj post mi desno vun s pc-ja leze......Kaj? Kje? Kdaj? Zakaj? Ustrašla? Nč jasn.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 EnglBengl, zato si zbolela, k si bla tok pod pritiskom zarad faksa, zdej, k je pa to za tabo, je pa telo zahtevalo svoj davek. Ti se kar pocajti, pa spočij. Za žur bo še dosti cajta! Pa ful si pridna, ker si naredial izpite, ne glede na to, kakšno štalo imaš doma. Vsi smo ponosni nate! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 .......ne vem kak, sam tvoj post mi desno vun s pc-ja leze......Kaj? Kje? Kdaj? Zakaj? Ustrašla? Nč jasn.... pol je pa s tvojim PC-jem nekaj narobe. pa nisem se te ustrašla no. glih tak moment sem mela, da sem raje opazovala in poslušala kot govorila. samo folk si to vedno razlaga kot slabo voljo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Mick, nič ni narobe s tabo, je to v Mačonini naravi..je bila čist ista v Celju tiho kot (luštna) miška ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 no da še js pristavim piskrček fajn je blo no k4 me ne vidi več..taka muska je čist preveč za mene še zdej mi bobni po buči še dobr, da je bil orto na konc...da sem si malo spočila uheke vsi ste bli fajn..aiwa naslednič morem prečekirat tvoje olke..večri ni blo cajta onix, take kot si ti je pa treba iskat z lučjo pri belem dnevu mačona, ti si mi pa eno vročekrvno dete vsi zadekani ti pa miniko in natikače ostali v glavnem splačal se pridet v lj...in bomo še zihr ponovi There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Aha. Saj je bla mačkona ćist ok ......sn že mislu, da sn nevede kaj všpiču....čeprav še vedno ne vem zakaj sn bil pacek..... Ooooo, klarus, a bi mi2 mogoč kako o digitalni fotografiji pa tako rekla? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 kaj pa There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts