Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

Ma tak mal, o znamkah ktera najboljša, pikslih, zoomih, shranjevanu oz. bl brisanju fotk pa take, čist običajne stvari..... x:o)x Pa tu mi prav c. da sn ti baje vse čike skadil.... :inocent: Prnesem nove na pizzo..... x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Eh, ne, sploh pomislu nisn.....ktero te? :inocent: No, dober, če mi jo že ponujaš, mi jo pa pošlji, če bi že tolk rada, ajd, te..... x:o)x

Sn vedu, da sn vljuden fant......3.......hm.....zlo vljudn. x:o)x x:Dx

K. Čapek

:wOOt: xsmx ...no, zdej sva se pa nasmejala......razmišlam...nov flat......v okvir pa na steno x:Dx x:Dx Hahaha, ne morš, da verjameš.....thx. Pa ne okol pošiljat, plissss x;)x x:Dx

K. Čapek

No, od smeha in šoka morm mal k seb prit, greva mal na sprehod pa to....Ajd. Ki pa aakhut je? :inocent: No, nč novga, tud včeri je kliznu pol, sn mu pir prnesu na delovno mesto x:Dx pa je splinu....joj, joj..... x:o)x

K. Čapek

:wOOt: xsmx ...no, zdej sva se pa nasmejala......razmišlam...nov flat......v okvir pa na steno x:Dx x:Dx Hahaha, ne morš, da verjameš.....thx. Pa ne okol pošiljat, plissss x;)x x:Dx

zmenjeno x^x :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

:vragec:

morgen.... :o|o: :o|o: :o|o:

bemu....a mora toooolk glava bolet.... :o|o: :xx!:

bo treba enga jutranjega prot machku upilt.... :vio:

blo pa ucheri prou hecno.... :vio: x:)x x:o)x x:px x^x x8Dx

MICK-eni je glih tak kokr sm si ga predstavlu.... x:Dx x:Dx x:Dx

skor shiri k dali....hehe

pa zdej vem, zakaj na drnovshka pada.....k je chrn pa skrauzan.....k nigrchek... :vio: x:Dx

drgach pa chist kul...clo povedat zna kej...do zdej sm mislu, de mu mama tekste pishe... x:Dx

pa ostale bejbe.... x:px x:px x:px

kdo bi si mislu, de na forumu tut kera dobr zgleda.... x:px x:Dx x;)x

zlomk....tralala

777 machkastih x:Xx -ou tja.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ahoj! :palec: x:)x

sem vidla, da ste se dobil spet! xokx xcheersx

super to videt. x8Dx

ful enga folka. x^x

(pa glih vcer, ko sem bla ze zmenjena.

no ja, pa drugic, saj ni blo zadnjic najbrz xDDx)

tle sem nekaj prckala, zdaj sem pa povabljena v Kitajca in cakam frendo, da me pobere. x8Dx

clo oci sem si namazala, ampak sam s spiralo xDDx (cez dan se skor nikol ne mazem, sam nasminkam se, to pa zmery x:)x :kiss: x;)x).

jutr mam pa frizota koncno! xokx

sem se zadnjic kar narocila, dosta vise! sploh se ne spomnim kdaj sem bla nazadnje.

:o|o: dons ne smem spet zamehurt napovedi (da se mi jo pa pisat tolk kot brat sto let samote od marqueza x:px).

sam pokukam v teden, pa si mislim ma fak! xrolleyesx x:o)x x:Dx

No a ker nou tamalga dons (tko kot sva se menla), nom mela nobenga izgovora. xDDx

Lep preostanek nedelje! x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

aaa, tuki tolk dogaja x:px, jst pa mislu, da še vsi spijo :inocent: x:Dx

Lohk še kakšno o koncertu x:px, glede na to, da sem bil s Scorpio & co v prvi bojni liniji x:)x, sej placa je blo pa zadost,

eni osnovnošolci ali mogoče clo 1. letnik :inocent: x:Dx so mi kril hrbet x:Dx, da smo se bolj v miru posvetil muzičkemu ritmu,

sej tam bliz sem videl my generation, pa tut starejše, sem še Todi pričakoval kje tam, pa ne vem kje so se

skril xnckrivx, fantje so se mi zdel, kar dobr razpoloženi :palec:, maršal ni crko xsuperx, tko da xbendx xsuperx :hepko: :hepko:, edin slovenko sem pa pogrešal :vragec:, kaj morm če mi je to eden najboljših njihovih komadov xnckrivx, drugač pa fajn, edin mal so se pustil preveč prosit :frog: za dodatek. Proti konc koncerta je en nadebudni mulo, sej ne vem kam bi ga dal, punkovska oprava, celo bodice je mel, na hlačah pa death metal xcivx, včas se te med sabo niso najbolj maral xnckrivx, sem zgleda čist outdate x;)x poskrbel za mal smeha med nami, je ene trikrat hitrej skakal kt vsi ostali, zgleda da je bil na enem drugem

koncertu :inocent: x:Dx, mogoč so mu pa kakšni UBR špilal x:Dx, sam ne vem če je glih pravo leto zdej :inocent:

V glavnem energija je bla pravaaaaaaaa xsuperx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

no da še js pristavim piskrček x^x

fajn je blo :palec: x^x no k4 me ne vidi več..taka muska je čist preveč za mene :eek: še zdej mi bobni po buči :vragec: še dobr, da je bil orto na konc...da sem si malo spočila uheke x^x

vsi ste bli fajn..aiwa naslednič morem prečekirat tvoje olke..večri ni blo cajta x:Dx onix, take kot si ti je pa treba iskat z lučjo pri belem dnevu xsrcx :palec: x:Xx mačona, ti si mi pa eno vročekrvno dete vsi zadekani ti pa miniko in natikače :eek: :palec: ostali x:px xsrcx

v glavnem splačal se pridet v lj...in bomo še zihr ponovi x:Xx

še en dodatek kr tuki, Mačonca je bla res vroča, sploh sred kongresnega x:px, sej je mela jakno s sabo x;)x, no jst

sem se preostali opravi pridružil spet po koncertu :vio:, hvala Mačona :palec:, zdej vsaj vem, kaj se je vmes dogajal x:Dx,

pa fajn je blo, da smo v ortu končal x:px, sem se počutu kot doma zarad muzke, edin mal več placa mam, sori Aakhut xnckrivx,

sam tale K4 beat al je bil rave to the grave, sej ne vem, ni glih za moja ušesa, to je zdej čist dobronamerno x:)x ,

bi privoščil včerajšnim obiskovalcem ene par 10 - 15 minutnih darkerskih komadov al pa kakšen dark metal za posladek x:Dx, pa da

jih pol vidm, sej pravim dobronamerno :inocent: Pa zgleda, da smo glih prav cajt končal, sej bi blo fajn še kakšne dve uri skakat, sam

pol bi dans bolj x:o)x, tko pa še zmer skačem. Sicer pa od osmih do dveh na nogah je že skor šiht x:Dx

Sori Onix, sam jst sem po filingu vedel, da gre Aiwa dam, pa sem se poslovil, ker sva glih soseda x;)x

Drugač ste pa bli pa vsi itak :palec:, hvala Piki x:Xx za dostavo.

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

da se še jst javim x;)x sej ste že vse povedal xDDx pa Janif od koncerta x:px un mulo je bil sploh vir smeha x:Dx x:Dx koncert fajn x:px družba na mitingu sploh super xsrcx x:Xx edino to mi je žal, da se vam po koncertu nism mogla pridružit :sori: drugič bom dalj ostala xDDx se je bilo treba kar prenočišča držat xcivx x:)x

tale miting bo treba pa ponovid x:px x:px pa zamudila sm srečanje Mick-enga pa zlomka :O: :O:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Sori Onix, sam jst sem po filingu vedel, da gre Aiwa dam, pa sem se poslovil, ker sva glih soseda x;)x

Drugač ste pa bli pa vsi itak :palec:, hvala Piki x:Xx za dostavo.

Saj sem pri redarju čekiral, pa mi je rekel da je šla, še dobro da se večina redarjev po klubih vedno zapomne moje spremljevalke, sem vedno na tekočem kje so xrolleyesx x:Dx

Se mi pa še vedno ne oglaša na GSM :o|o: ne verjamem da še vedno spi :eek: bom še na domačo poklical, samo vstat moram in se odkotaliti do telefona

"kdo bi si mislu, de na forumu tut kera dobr zgleda.... x:px x:Dx x;)x "

Skleroza je res prijetna bolezen, si vsakič prijetno presenečen x;)x x:Dx škoda da si zamudil še ostale x:px x:px x:px

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Jaz sem srečno :2src: in smo diskretni x:Ix x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx

Moj xsrcx se je končno vrnila v Slo, komaj čakam njen objem in x:Xx oba sva preživela zabavno noč, si imava spet veliko za povedat xrolleyesx

Preden jo spet h knjigam spravim :vragec: še tri dni, potem se bova skrila pred svetom in se, končno, posvetila samo nama x:px

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

treba priznat....tale mick-eni... x^x :palec:

ampak....najvech smeha je pa blo, k je "njegova" prskakljala...chesh de jo "glava boli" pa de gre dam.... x:Dx

"Mickeni poleg!"....pa sta odskakljala skupaj x:Dx x:Dx x:Dx

ubogljiv fant... x:o)x x:o)x x:o)x

zlomk....tralala

aja.....kam ste se pa ostale punchare skrile.....nch jasn

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

... zgleda, da sta se z Mickenim končno zaljubila, saj sta na nas punčare totalno pozabila x;)x x:px x:Dx

no...ta ljubezen traja zhe kar nekaj let....do zdaj je bla sicer res bolj platonska....ampak....bova zhe nadoknadila.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

Guest mačona
Mačona me je tok zmatrala na sprehodu, da sm si mogla it takoj eno polento skuhat. :lol:

Fajn je blo, sva mal počvekale in vse po vrst prešimfale. :vragec: x:px

Če se je komu spet kolcal. xnckrivx :vragec: x:Dx x;)x

pa kaj vsakega človeka tok zmatram ali kaj? :sori: ne grem več nikamor. :V: zdaj se grem pa cmizdit ... :C: x:Dx x:o)x ne, šla bom buljit TV in nekaj žret in depresirat. :o|o:

klinc pa vse skupaj. ah ..... zakaj je človek družabno bitje? :sori:

klinc pa vse skupaj. ah ..... zakaj je človek družabno bitje? :sori:

Ja, le zakaj. Včasih je najbrž primeren odgovor: zato, da zna bolj ceniti samoto x:Dx No ja, to je čisto odvisno od družbe. V mojem primeru včerajšnjo družbo kar mal pogrešam. xDDx

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Guest mačona
Ja, le zakaj. Včasih je najbrž primeren odgovor: zato, da zna bolj ceniti samoto x:Dx No ja, to je čisto odvisno od družbe. V mojem primeru včerajšnjo družbo kar mal pogrešam. xDDx

jaz sem mislila družbo v dvoje. odvisna sem od zvez. bemu, pa nisem zadovoljna ne tako ne tako ... ja, sem ... samo ... ne maram, da se me ma za norca in pušča v dvomih ... vse preštimam ... ne maram izgovorov ... :C:

v včerajšnji družbi mi je bilo res neprimerno bolje kot danes, ko je nek čuden dan.

jaz sem mislila družbo v dvoje. odvisna sem od zvez. bemu, pa nisem zadovoljna ne tako ne tako ... ja, sem ... samo ... ne maram, da se me ma za norca in pušča v dvomih ... vse preštimam ... ne maram izgovorov ... :C:

v včerajšnji družbi mi je bilo res neprimerno bolje kot danes, ko je nek čuden dan.

Tle maš pa prav. Ljudje imajo rajši od skakanja v zveze samo še bežanje iz njih.

Dan je pa res čuden. :8):

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Guest mačona
Tle maš pa prav. Ljudje imajo rajši od skakanja v zveze samo še bežanje iz njih.

Dan je pa res čuden. :8):

jp. :vio: škoda, ker se nabira toliko travm za prazen nič. :vio:

dan je čuden, ker sem začutila jesen ... ni več poletja ... in nekam temno je in hladno ... ali pa je samo moj um mrknil ... :o|o:

a tko pol pravte. xDDx

Kul, da ste tok zazhural pa se skompal! x8Dx x^x

Pa naj se kdo rece, da net poznanstva, to in ono. xokx x;)x

jaz sem se mela super v kitajcu, sva imeli ful najs popoldan s frendico. xsrcx

pa tud dobr je blo za jest, razen enih... x:Dx hm, kokosovih *kuglic* (ki si jih pac predstavljas, vsaj midve sva si jih, kot nekaj hrustljavega ali pa... kremastega, da se raztopi al kaj tacga).

me frenda preprica (nikol ne jem po kosilu se sladkega, si ne 'prisparam placa' za taksno), no pa dajva.

Ga zacne jest, najprej tako faco naredi cudno, pol se zacne muzat pol pa vse bolj smejat. Vidi moj odziv, se se bolj smeje, se zacnem se jaz smejat, pa pravim, ja kaj? x?x xDDx a prav SMESNO je al kaj? x:px

Pravi: probaj. v smehu. ajde, ga se jaz probam x:Dx najprej cudno faco naredim in pol padem v totalen smeh in ona se enkrat in sva se tok rezhali da sva meli solze v oceh! x:Dx

Mislim kaksna odstekana poslastica! x:o)x xcivx x:Dx

Kar tak, zhelatinast al kaksn, shkrobnat, kot en testo odstekano... ma cist odstekan, no... kar zvecil si tisto, pa vse vec je blo. x:px x:Dx

Za pop*! x:px x:Dx

Sem se pa drugac pustila prepricat za eno drugo hrano ki ponavad jo jem (ker sem bikovka, pa ne maram sprobavat nicesar kaj blazno novega v gostilnah xDDx), no in sem si rekla, wtf, pa dajmo! in mi ni zal! x^x

zdej pa jazz poslusam, da bom mela izi podlagco za napoved. (xrolleyesx x:o)x)

ja, cudn dan sicer, jaz kar tezka, komaj gledam, sitna vsa taka, kar se potila nekaj ponoc. :o|o:

lep vecer! :vio: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...