Mick 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Ma tak mal, o znamkah ktera najboljša, pikslih, zoomih, shranjevanu oz. bl brisanju fotk pa take, čist običajne stvari..... Pa tu mi prav c. da sn ti baje vse čike skadil.... Prnesem nove na pizzo..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 aja..sem mislila, da bi mel eno dotično slikico na os mi mail pošl no vse ne glih..ene 3 si mi pa le pustu There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Eh, ne, sploh pomislu nisn.....ktero te? No, dober, če mi jo že ponujaš, mi jo pa pošlji, če bi že tolk rada, ajd, te..... Sn vedu, da sn vljuden fant......3.......hm.....zlo vljudn. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 poslano There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 ...no, zdej sva se pa nasmejala......razmišlam...nov flat......v okvir pa na steno Hahaha, ne morš, da verjameš.....thx. Pa ne okol pošiljat, plissss Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 No, od smeha in šoka morm mal k seb prit, greva mal na sprehod pa to....Ajd. Ki pa aakhut je? No, nč novga, tud včeri je kliznu pol, sn mu pir prnesu na delovno mesto pa je splinu....joj, joj..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 ...no, zdej sva se pa nasmejala......razmišlam...nov flat......v okvir pa na steno Hahaha, ne morš, da verjameš.....thx. Pa ne okol pošiljat, plissss zmenjeno There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 morgen.... bemu....a mora toooolk glava bolet.... :xx!: bo treba enga jutranjega prot machku upilt.... blo pa ucheri prou hecno.... MICK-eni je glih tak kokr sm si ga predstavlu.... skor shiri k dali....hehepa zdej vem, zakaj na drnovshka pada.....k je chrn pa skrauzan.....k nigrchek... drgach pa chist kul...clo povedat zna kej...do zdej sm mislu, de mu mama tekste pishe... pa ostale bejbe.... kdo bi si mislu, de na forumu tut kera dobr zgleda.... zlomk....tralala777 machkastih -ou tja.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2006 Avtor Prijavi Deli 24. september 2006 Ahoj! sem vidla, da ste se dobil spet! super to videt. ful enga folka. (pa glih vcer, ko sem bla ze zmenjena.no ja, pa drugic, saj ni blo zadnjic najbrz ) tle sem nekaj prckala, zdaj sem pa povabljena v Kitajca in cakam frendo, da me pobere. clo oci sem si namazala, ampak sam s spiralo (cez dan se skor nikol ne mazem, sam nasminkam se, to pa zmery ). jutr mam pa frizota koncno! sem se zadnjic kar narocila, dosta vise! sploh se ne spomnim kdaj sem bla nazadnje. dons ne smem spet zamehurt napovedi (da se mi jo pa pisat tolk kot brat sto let samote od marqueza ).sam pokukam v teden, pa si mislim ma fak! No a ker nou tamalga dons (tko kot sva se menla), nom mela nobenga izgovora. Lep preostanek nedelje! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 aaa, tuki tolk dogaja , jst pa mislu, da še vsi spijo Lohk še kakšno o koncertu , glede na to, da sem bil s Scorpio & co v prvi bojni liniji , sej placa je blo pa zadost, eni osnovnošolci ali mogoče clo 1. letnik so mi kril hrbet , da smo se bolj v miru posvetil muzičkemu ritmu, sej tam bliz sem videl my generation, pa tut starejše, sem še Todi pričakoval kje tam, pa ne vem kje so se skril , fantje so se mi zdel, kar dobr razpoloženi , maršal ni crko , tko da , edin slovenko sem pa pogrešal , kaj morm če mi je to eden najboljših njihovih komadov , drugač pa fajn, edin mal so se pustil preveč prosit za dodatek. Proti konc koncerta je en nadebudni mulo, sej ne vem kam bi ga dal, punkovska oprava, celo bodice je mel, na hlačah pa death metal , včas se te med sabo niso najbolj maral , sem zgleda čist outdate poskrbel za mal smeha med nami, je ene trikrat hitrej skakal kt vsi ostali, zgleda da je bil na enem drugem koncertu , mogoč so mu pa kakšni UBR špilal , sam ne vem če je glih pravo leto zdej V glavnem energija je bla pravaaaaaaaa Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 no da še js pristavim piskrček fajn je blo no k4 me ne vidi več..taka muska je čist preveč za mene še zdej mi bobni po buči še dobr, da je bil orto na konc...da sem si malo spočila uheke vsi ste bli fajn..aiwa naslednič morem prečekirat tvoje olke..večri ni blo cajta onix, take kot si ti je pa treba iskat z lučjo pri belem dnevu mačona, ti si mi pa eno vročekrvno dete vsi zadekani ti pa miniko in natikače ostali v glavnem splačal se pridet v lj...in bomo še zihr ponovi še en dodatek kr tuki, Mačonca je bla res vroča, sploh sred kongresnega , sej je mela jakno s sabo , no jstsem se preostali opravi pridružil spet po koncertu , hvala Mačona , zdej vsaj vem, kaj se je vmes dogajal ,pa fajn je blo, da smo v ortu končal , sem se počutu kot doma zarad muzke, edin mal več placa mam, sori Aakhut ,sam tale K4 beat al je bil rave to the grave, sej ne vem, ni glih za moja ušesa, to je zdej čist dobronamerno ,bi privoščil včerajšnim obiskovalcem ene par 10 - 15 minutnih darkerskih komadov al pa kakšen dark metal za posladek , pa dajih pol vidm, sej pravim dobronamerno Pa zgleda, da smo glih prav cajt končal, sej bi blo fajn še kakšne dve uri skakat, sampol bi dans bolj , tko pa še zmer skačem. Sicer pa od osmih do dveh na nogah je že skor šiht Sori Onix, sam jst sem po filingu vedel, da gre Aiwa dam, pa sem se poslovil, ker sva glih soseda Drugač ste pa bli pa vsi itak , hvala Piki za dostavo. Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 da se še jst javim sej ste že vse povedal pa Janif od koncerta un mulo je bil sploh vir smeha koncert fajn družba na mitingu sploh super edino to mi je žal, da se vam po koncertu nism mogla pridružit drugič bom dalj ostala se je bilo treba kar prenočišča držat tale miting bo treba pa ponovid pa zamudila sm srečanje Mick-enga pa zlomka How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Sori Onix, sam jst sem po filingu vedel, da gre Aiwa dam, pa sem se poslovil, ker sva glih soseda Drugač ste pa bli pa vsi itak , hvala Piki za dostavo. Saj sem pri redarju čekiral, pa mi je rekel da je šla, še dobro da se večina redarjev po klubih vedno zapomne moje spremljevalke, sem vedno na tekočem kje so Se mi pa še vedno ne oglaša na GSM ne verjamem da še vedno spi bom še na domačo poklical, samo vstat moram in se odkotaliti do telefona "kdo bi si mislu, de na forumu tut kera dobr zgleda.... "Skleroza je res prijetna bolezen, si vsakič prijetno presenečen škoda da si zamudil še ostale Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 glede na shtevilo zhenskega dela foruma; k si ga s sabo v K4 prvleku; bi nekak prchakval chlouk klele vech ..... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Jaz sem srečno in smo diskretni Moj se je končno vrnila v Slo, komaj čakam njen objem in oba sva preživela zabavno noč, si imava spet veliko za povedat Preden jo spet h knjigam spravim še tri dni, potem se bova skrila pred svetom in se, končno, posvetila samo nama Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 treba priznat....tale mick-eni... ampak....najvech smeha je pa blo, k je "njegova" prskakljala...chesh de jo "glava boli" pa de gre dam.... "Mickeni poleg!"....pa sta odskakljala skupaj ubogljiv fant... zlomk....tralalaaja.....kam ste se pa ostale punchare skrile.....nch jasn tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 ... zgleda, da sta se z Mickenim končno zaljubila, saj sta na nas punčare totalno pozabila no...ta ljubezen traja zhe kar nekaj let....do zdaj je bla sicer res bolj platonska....ampak....bova zhe nadoknadila.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Mačona me je tok zmatrala na sprehodu, da sm si mogla it takoj eno polento skuhat. Fajn je blo, sva mal počvekale in vse po vrst prešimfale. Če se je komu spet kolcal. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Mačona me je tok zmatrala na sprehodu, da sm si mogla it takoj eno polento skuhat. Fajn je blo, sva mal počvekale in vse po vrst prešimfale. Če se je komu spet kolcal. pa kaj vsakega človeka tok zmatram ali kaj? ne grem več nikamor. zdaj se grem pa cmizdit ... ne, šla bom buljit TV in nekaj žret in depresirat. klinc pa vse skupaj. ah ..... zakaj je človek družabno bitje? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Ja, Mysti, glih med črko M in Ž sva ble, tko da...sorči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 klinc pa vse skupaj. ah ..... zakaj je človek družabno bitje? Ja, le zakaj. Včasih je najbrž primeren odgovor: zato, da zna bolj ceniti samoto No ja, to je čisto odvisno od družbe. V mojem primeru včerajšnjo družbo kar mal pogrešam. There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Ja, le zakaj. Včasih je najbrž primeren odgovor: zato, da zna bolj ceniti samoto No ja, to je čisto odvisno od družbe. V mojem primeru včerajšnjo družbo kar mal pogrešam. jaz sem mislila družbo v dvoje. odvisna sem od zvez. bemu, pa nisem zadovoljna ne tako ne tako ... ja, sem ... samo ... ne maram, da se me ma za norca in pušča v dvomih ... vse preštimam ... ne maram izgovorov ... v včerajšnji družbi mi je bilo res neprimerno bolje kot danes, ko je nek čuden dan. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 jaz sem mislila družbo v dvoje. odvisna sem od zvez. bemu, pa nisem zadovoljna ne tako ne tako ... ja, sem ... samo ... ne maram, da se me ma za norca in pušča v dvomih ... vse preštimam ... ne maram izgovorov ... v včerajšnji družbi mi je bilo res neprimerno bolje kot danes, ko je nek čuden dan.Tle maš pa prav. Ljudje imajo rajši od skakanja v zveze samo še bežanje iz njih. Dan je pa res čuden. There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Tle maš pa prav. Ljudje imajo rajši od skakanja v zveze samo še bežanje iz njih. Dan je pa res čuden. jp. škoda, ker se nabira toliko travm za prazen nič. dan je čuden, ker sem začutila jesen ... ni več poletja ... in nekam temno je in hladno ... ali pa je samo moj um mrknil ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2006 Avtor Prijavi Deli 24. september 2006 a tko pol pravte. Kul, da ste tok zazhural pa se skompal! Pa naj se kdo rece, da net poznanstva, to in ono. jaz sem se mela super v kitajcu, sva imeli ful najs popoldan s frendico. pa tud dobr je blo za jest, razen enih... hm, kokosovih *kuglic* (ki si jih pac predstavljas, vsaj midve sva si jih, kot nekaj hrustljavega ali pa... kremastega, da se raztopi al kaj tacga).me frenda preprica (nikol ne jem po kosilu se sladkega, si ne 'prisparam placa' za taksno), no pa dajva.Ga zacne jest, najprej tako faco naredi cudno, pol se zacne muzat pol pa vse bolj smejat. Vidi moj odziv, se se bolj smeje, se zacnem se jaz smejat, pa pravim, ja kaj? a prav SMESNO je al kaj? Pravi: probaj. v smehu. ajde, ga se jaz probam najprej cudno faco naredim in pol padem v totalen smeh in ona se enkrat in sva se tok rezhali da sva meli solze v oceh! Mislim kaksna odstekana poslastica! Kar tak, zhelatinast al kaksn, shkrobnat, kot en testo odstekano... ma cist odstekan, no... kar zvecil si tisto, pa vse vec je blo. Za pop*! Sem se pa drugac pustila prepricat za eno drugo hrano ki ponavad jo jem (ker sem bikovka, pa ne maram sprobavat nicesar kaj blazno novega v gostilnah ), no in sem si rekla, wtf, pa dajmo! in mi ni zal! zdej pa jazz poslusam, da bom mela izi podlagco za napoved. ( ) ja, cudn dan sicer, jaz kar tezka, komaj gledam, sitna vsa taka, kar se potila nekaj ponoc. lep vecer! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts