Marsa 1. april 2006 Avtor Prijavi Deli 1. april 2006 ja nordika.. sem se tud jaz zafrknila, ko sme mislila, da sem cist mal, je pa "po novem" (nekem kriteriju izdiha oz. novi lestvici) ful vec. Tko da so nekak ubodl (po kmeck zdaj tole) da je v bistvu isto (cifrce), sam ker so dal drugacno lestvico, pa je pol dejansko ta meja nizja.se mi pa ne da sploh o tem debatirat in bit slabe volje, pa folk je blazno nastrojen, men se pa ne da kregat pa pregovarjat pa razburjat.konc koncev, tko pac je.ko sem bla zacetnik (ne zlo dolg nazaj, ker mam komaj dobrih 6 let izpit) nisem imela dve let - tko kot je predpisano za voznika zacetnika - NITI PROMILA NIKOL v krvi. kaj pa je to tacga? je. ker prav rada spijem en deci vina. in se nimam za alkota zato. x!x skoda, v glavnem... da si mela tole... sam, ceprav mi gre na jetra, pa vseen pravim tud: je ze prav, nekaksen davek, boljs 40 jurjev, kot pa j* - pa ce ne zarad druzga, da ni tezav.recimo da vozim 50, normalno vse... spijem en pir.... zbijem kolesarja ponoc, ki me izsili brez luci... on kriv.. vse klaro. AMPAK!!! jaz imam seveda oni promil v sebi in: "ogaba - vozim pod vplivom alkota". :xx!:no ja... ne da se mi, kot receno. si upam pa zatrdit in dat clo roko v ogenj, da so moji reflexi in predvidevanje, vse to, kar se rab za voznika... 5x boljsi od marsikoga v njegovem *normalnem* in mojem "vinjenem" (en pir) stanju. x!x Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Ja, to bi znala bit štala, sploh, k bi se mogl vseh 50 zadrževat, da ne bi druga drugo v 3 pm poslale. To bi blo za crknt smešn. Ja, sam najprej bi moral jt notr nekaj mladih, ker so ostale samo starejše, te pa itak nimajo več pms. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2006 Avtor Prijavi Deli 1. april 2006 to je strah. pred spremembo. rped tem (v tvojem primeru), da si nisi splanirala, nekdo te je vrgel sam v nekaj.te razumem.ko je blo mene podobno strah pred podobno spremembo (le da je mal drugac), sem se dva dni pocutila, kot da se utapljam. "strah sega samo do tja, kje se zacne neizbezno. od tam naprej izgubi ves smisel"coelho. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Kok ste naštepal ...to pomeni da ste vsi ok ...Daisy wb ... no sem glih študirala, kam bi šla na pohanga pšanca ... zdej k si doma, vem kam se povabit ...samo, da si doma, pa da se je zadeva sanirala....fizoterapija pa itaq svoje pol prinese počasi. Če si boš lahko zrihtala fizio si poskusi v KC-ju. Včeraj bila na eni doooolgi kavi in dobri torti v fantastični družbi. Sem kar mal preveč čvekala ... jojli, nisem čist vedno taka. Ampak družba me je pa čist navdušla.Potem sem seveda letela na selitveni servis naloge, tokrat je bil oddelek razpakiranja in pospravljanja v omaro. Matr....tale moj prjatu je bil garant stonoga v prejšnjem življenju, še nikol videla toliko parov čevljev v posesti moškega. Sem mu rekla, da najbrž prešiša še Bernardo Marovt ... pa omare so druge velikosti, sem potem preložila vse majce, srajce in poloverje v drugi font, pol se je pa moj pritožil, da zakaj mora on to doma sam delat. Sem ga potolažila, da zato k je brihten in sem ga jaz vse to že naučila...hehehhe, ne, saj je znal že prej...je on mal mene učil Sestavili še zadnje omare, zalimal predale, zalil z dobrim vinčkom in fantastičnim pršutom, potem smo pa letel domov, ker še ni bila oddana dohodnina. Letos nam jo je uspelo oddat 1.15h pred koncem roka.... lansko leto pa celi 2h. No sam tolk, če je kdo pozabil, pa ni oddal je kazen vsaj 50 čukov Danes v tem lepem vremenu, smo se podali v hribovje v imenu priprav na tradicionalni pohod okoli Ljubljane, se je treba mal kondicijsko pripravit. Osvojili smo Slivnico. Ker je sesalec na servisu, metla Nimbus 2000 ni imela benza, sem se podala na shod s kolegicami kar peškice. Na vrhu so mi seveda pripadle božanske palačinke (jutri hujšam!) japajade......Potem sem šla še na obisk k teti in sem JEDLA JAGODE tko, da sem bila v forumovskem trendu. Jih pa ne kupim, ker imam še nekako globoko v spominu vtisnjeno gonjo izpred kakšnih 2 let, kako so te jagode našpricane samo z d best iber strupi in kako so škodljive Pred jagodami sem s tamalo reševala križanke in uganke iz Pikapolonice, tak pred Cicibanski magazin. A kdo ve, če Ciciban še izhaja? To je bila moja naj revija od 7-9 let sm čist šizila na Cicija in ga prebrala od začetka do konca in obratno potem pa še vsaj 2x počez.No tko pol letela domov ker smo imeli obiske, sčarala na hitrico večerjo, pa nihče ni bil lačen, ker smo vsi ful jedli...pa smo seveda vse zmazali. Kupila za probo eno schwarcvald tamalo torto, ki jih zdaj prodajajo v mini verziji in lahko odsvetujem, nadaljnje poskuse, če ima kdo željo po experimentiranju.Aja pa končno uspela preletet revijo Osebnosti od tu izvira naša Tončka, ki nam je zadnjič, tako vehementno odgovarjala .... in mislim, da so na dobri poti...pa vem, da se obeta kar nekaj dobrih intevjujev, tako da čestitke za prvo številko Jutri,če bo vreme bom pa menda nekje okol Idrije, Bog ve, če bom res ... Kok sm že naložila, pa še niti tretjino nisem povedala, kaj vse je dogajal vam prizanesem, da ne bo treba tolk brati, sploh pa Aliana, anje Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Kdaj se je pa to zgodilo, a so spustili mejo, koliko promilov smeš imet??? ja nordika.. sem se tud jaz zafrknila, ko sme mislila, da sem cist mal, je pa "po novem" (nekem kriteriju izdiha oz. novi lestvici) ful vec. Tko da so nekak ubodl (po kmeck zdaj tole) da je v bistvu isto (cifrce), sam ker so dal drugacno lestvico, pa je pol dejansko ta meja nizja.se mi pa ne da sploh o tem debatirat in bit slabe volje, pa folk je blazno nastrojen, men se pa ne da kregat pa pregovarjat pa razburjat.konc koncev, tko pac je.ko sem bla zacetnik (ne zlo dolg nazaj, ker mam komaj dobrih 6 let izpit) nisem imela dve let - tko kot je predpisano za voznika zacetnika - NITI PROMILA NIKOL v krvi. kaj pa je to tacga? je. ker prav rada spijem en deci vina. in se nimam za alkota zato. x!x skoda, v glavnem... da si mela tole... sam, ceprav mi gre na jetra, pa vseen pravim tud: je ze prav, nekaksen davek, boljs 40 jurjev, kot pa j* - pa ce ne zarad druzga, da ni tezav.recimo da vozim 50, normalno vse... spijem en pir.... zbijem kolesarja, ki me izsili brez luci... on kriv.. vse klaro. AMPAK!!! jaz imam seveda oni promil v sebi in: "ogaba - vozim pod vplivom alkota". :xx!:no ja... ne da se mi, kot receno. si upam pa zatrdit in dat clo roko v ogenj, da so moji reflexi in predvidevanje, vse to, kar se rab za voznika... 5x boljsi od marsikoga v njegovem *normalnem* in mojem "vinjenem" (en pir) stanju. x!x Vozi pod vplivom alkohola, nam je itak vsem jasno nekak kje so meje..........sej če bi bla jst nasekana, tko k znam tud bit, me ne bi policaj spustu nazaj v avto. Drugače pa so včasih merili v gramih/kilogram, zdaj pa merijo v miligramih/liter in je prejšnja meja 0,5 = 0,3 zdaj. Tako da sem po ta starem napihala prbl. 0,6 - no, ja sej ni mal zdej mam šele bolj občutek. Ah, jebiga - mene take stvari izučijo..........tud v medvoški klanec že več kot eno leto peljem striktno 50, od kar so me na radar dobil ( ob 4h ponoč sem šla 68 km/h ) Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2006 Avtor Prijavi Deli 1. april 2006 skorpijon v bistvu ne mara sprememb... sem ugotovila (ne sam po seb, tle pac sem res pluton... skoz se fenixam, kot je glih dons omenla ruby) - ce jih ON SAM ne uvaja. Ti pa tle sploh sco nis, pac pa kozu: varnost, sistemi, plani... in tako dalje... kozu se vzpenja... upa si, drzno, po skalah in visoko, lohk mu zdrsne in vse - sam se zanasa nase! x!xce pa ga kdo preganja, da mora it hitrejs, drugac, karkoli.. izmikanje tal pod nogami, recimo - to pa sovrazi... tega ne mara... in zato te je strah. joj kok s ti kozu valkira. () izučijo........jp... mene tudi. zato sem pa rekla, *davek*... to je pa ena od + plati, ipak (in zato je pa to pac tud dobro, da je tko..... pravila pac ocitno morjo bit.... ce ne, izgubimo tele... smeri pa taksno... kriterije pa to... vest je pa tud ok, ce je iz notranjosti, iz srca.. in ne sam iz glave, vcepljene brezveznarije...)...saj se stekamo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Valkira, drži se! . Sem gledala "Telesa", a kdo gleda to? Brrr Dec je poslal en hecen sms s pijanke, lepo, da se spomni name, čeprav ga žura. Se je po 100 letih z enimi frendi dobil. Zdaj pa pod tuš, pa v mižale! Nočko Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Lih prisla iz Bleda. Sva sle s kolegico okoli jezera pa na en babji cvek o smotanih tipih Prijetno, dokler me ni zacel zgornji del hrbta grozno bolet Beda, beda.Sem ga pa furala nazaj grede 200 Ze dolg nism, madona sem smotana... Lahko noč Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Lih prisla iz Bleda. Sva sle s kolegico okoli jezera pa na en babji cvek o smotanih tipih Prijetno, dokler me ni zacel zgornji del hrbta grozno bolet Beda, beda.Sem ga pa furala nazaj grede 200 Ze dolg nism, madona sem smotana... Lahko noč To mi deli haha swoosh Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 Evo mene nazaj O Daisy , fino, me veseli, da si že bolje Pogrešam moja Prijatelja iz foruma . Jaz pa Rubyzgodbice . Že en let točno vem kaj hočem, kaj si želim... in ob spoznanju, da je moja največja želja sedaj izpolnjiva, se pa tkooo bojim... glb... nej bo že mim... to je tko kt v 9 mesecu k komi čakaš na porod, pa niti ne veš kaj te čaka...http://yelims3.free.fr/Hein/Hein70.gif Valkira, si mislim o čem ti. Midva tudi zdaj čekirava, kaj je notri, pa iščeva ideje, kaj in kako bi si uredila, tule sta vedve z Marso full v prednosti, ker se morta "samo" odločit, kako in kaj, midva se pa še usklajujeva. Pa potem razmišljaš, kaj bi blo za narest, da bi dobilo čez čas končno podobo, ki si jo želiš. Potem valjda ugotavljaš, da kok je to enga dnarja, pa da ga nimaš, pa rataš živčen, kako bo sploh, pa paniko zganjat. Sam si prou ne pustim. Res, ono najbolj osnovno zadevo, ki sva si je oba zaželela bova še preden se preseliva. Pa nekaj sva že včeraj našla, sam bova vzela na obroke, take človeške, da se bo dalo živet se še zraven, ostalo pa počasi, prostor po prostor. Se prepričujem, kok da je še boljš v bistvu ne vse takoj. Nekaj za prvo silo itak že je kar notr, ampak določene zadeve pa boljš kasneje uredit, ko že živiš tam in pogruntaš svoj sistem lajfa, pa takšno, spoznaš svoje potrebe, pa si potem urediš. Ker zdej bi nekak na pamet, pol se bo pa iz prakse. Sva včeraj razmišljala, pa se šla arhitekta vsak po svoje. Pa pol pomenjala slikce. V glavnem meni nič jasno, dragi je govoril, kaj vse bi v dnevno dal, pa našteval in našteval, na koncu pa rekel, da kok bo placa pridobil , men se je pa zdel, da je že najmanj pol Lesnine v njej. Danes v tem lepem vremenu, smo se podali v hribovje v imenu priprav na tradicionalni pohod okoli Ljubljane, se je treba mal kondicijsko pripravit. Osvojili smo Slivnico. Ker je sesalec na servisu, metla Nimbus 2000 ni imela benza, sem se podala na shod s kolegicami kar peškice. Na vrhu so mi seveda pripadle božanske palačinke (jutri hujšam!) japajade...... Bravo Cosmic . No včeraj smo se uvajali en malo priložnostno v doma . Sva šla s Cyberčkom po dragega v službo. No Cyber je kar navdušen nad bodočim novim domom . Se mi fino zdi, ko ni bil nič iz sebe. Verjetno, ker se je že selil in ker ga vedno s seboj jemljemo,da je bolj fleksibilen. Je prevohljal vse, pogruntal najljubše mesto - na pragu zastekljenega balkona . Sva naredila tour de Kamnik . Sva se uvajala na več ljudi, kot jih je tule na vasi. Najprej je hotel prav čist vsakega pozdravit, pa sem ga z nagradami malo umirila in sva šla lepo počasi, tako kot naj bi enkrat kot pravi mestni pes obvladal . Vmes je ustavil en gospod, pa me vprašal, koliko je Cyberček star, mu povem, pa pravi, da njegov tudi in da je čisto otročji še, če je naš tudi. Sem povedala, da ja. Se je opravičil, da je ustavil, samo da si ne mroe pomagat, da vedno, ko vidi bobtaila. Ga čisto razumem, ker mi tudi . Imeli že prvi obisk , zanimivo, kok so obiski pogostejši, če si v civilizaciji . No potem smo šli pa malo ideje nabirat, pa domov. Danes treba pa tule malo reda narest Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 Eh ja.. se mi včer ni dal še enkrat računalnika prižigat, da bi prechekirala kdaj točno delam. Sem rekla, da bom kar ob 6h vstala in pač preverla.. No, itak, Murphy.. ob 9h.. bi lahk še eno uro spala.. Zdaj sem glih pri zajtrku pa ne vem a naj grem pol nazaj spat al bom še bolj zmačkana pol Pa ker norc ob 6h v nedeljo vstaja, no Jutro, drugač *** O, Pujsa.... si me prehitela.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 Eh ja.. se mi včer ni dal še enkrat računalnika prižigat, da bi prechekirala kdaj točno delam. Sem rekla, da bom kar ob 6h vstala in pač preverla.. No, itak, Murphy.. ob 9h.. bi lahk še eno uro spala.. Zdaj sem glih pri zajtrku pa ne vem a naj grem pol nazaj spat al bom še bolj zmačkana pol Pa ker norc ob 6h v nedeljo vstaja, no Ti , jaz sem pa ob 4.10 . Sem se šla budilko , pa Cyberčka spedenala, je vajen teh ur , zdaj pa tudi razmišljam, če bi še kitico al pa dve, sam kaj k bom pol čist konc, pa pol nedelje bo mim . Pa itak moram ponovitev moje limonade gledat, cel teden zamudila . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 Jst pa ob 7 vstala. Ta prvič sm se zbudila celo pred pujso ob 03:49, pol sm se še enkrat ob 6:00, pol sm pa zares vstala bo 07:10. Zdej pa že delam. Kok sm pridna. Se prav do 14h delam, pol grem damu kej pojest, pol pa zna bit, da bova šle s seko mal rolat. Že 100 let nism...no, od lanskega leta...pa zna bit, da se bom na sprehod še povabla z najboljšim prjatlom, k se že 100 let nisva vidla...krasno. No, pridni bodte. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 vidim, da nisem sam js pridna pikica v čvekarijah maš prilepljen smajli z fakičem There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 Ma, zdej ga ne rabm več. Sm prespala. Tenks, vseen...pa drugič, ne? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 Lih prisla iz Bleda. Sva sle s kolegico okoli jezera pa na en babji cvek o smotanih tipih Prijetno, dokler me ni zacel zgornji del hrbta grozno bolet Beda, beda.Sem ga pa furala nazaj grede 200 Ze dolg nism, madona sem smotana... Lahko noč kdaj bom sam imel avto, ki bo sploh sposoben 200km/h peljat? danes dobimo na obisk mamičinega bratranca iz Hamburga. In danes zvečer jo končno mahnem v Lj. po skoraj enem letu ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 tolk dela sem si naložila, pa vmes s sestrico čvekam, pa z enim fajnim dečkom sem na kavo šla, tisto kar imam za naredit pa kar gledam... ok, sej sem že veliko naredila (standardno a pa n mešam v besedah), ampak najhujš me še čaka... nič, grem naprej, med drugim delam princeske lepo nedeljo želim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 jst tudi se en malo tule pošvercam med pospravljanjem . Letos uspela na moje veliko zadovoljstvo zamenjati obleke v omari brez da bi v spalnico prinesla miške . Omara je takoj malo globje zadihala, ko se je rešila teh debelih zimskih oblek, pa bund . Grem še sfiniširat, potem pa ven, na zrak Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nova 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 Pujsa, a se boš ti k nam u Kamnk prselila? Kam pa? Če boš res, dobrodošla, pa oglas se kaj, ti vse razkažemo pa razložimo... There is a difference between living and being alive. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 Okol Svetilnika se bom nalimala . Hvala za vabilo , en mickeno imam sicer predstave, ker sem sem 30 let k Omi hodila, ampak medve sva bolj po opravkih - trgovina, pokopališče, knjižnica, banka... Verjetno bi ga na drug način s teboj spoznala . Se pofočkam, ko se preselimo , zdaj bom bolj frčeča na relaciji 100 km, ko se pa usidramo, bom pa z veseljem spoznavala Kamnik Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nova 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 Wau, super, glede na to, da sem precej domača, pa še turiste sem pred časom furala po Kamnku, ti zihr ne bo dolgcajt ... sicer se res zelo zelo poredko oglašam, a vas redno berem, pa si mi ti zlo kul, tko da z moje strani velja povabilo na kafe v našo kafano, če boš za to... sam oglas se!!! LP There is a difference between living and being alive. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 hvala bogu! ne verjamem ti! to sploh ne bi blo slabo... lahk pa tut ti prides na njeno mesto bo kr mrk, ker ne gre sam men vse narobe ampak se ne dam js bi ga na tvojem mestu našeškala opcija: na papirju se zmenis eno, dejasnko pa drugo.. .se zdilas in sta obe stranki zadovoljne ali ni dobiček iz kapitala le razlika med kupno in prodajno ceno stanovanja...torej kupi za 25 mio, proda za 30 mio, dobiček je 5 mio, in 20% od tega je 1 mio, katerega bo morala plačati za davek? a da ni jaz sem se sprasevala, ce naj jim pisem, da je pomlad tu in kje so moji pomladni cevlji, ki jih pa zdaj ze nujno rabim free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 No, sem šla do Interspara da bi si dala zrihtat nohte, ker se sama zdej ne morem, pa je jasno zaprto- "dela" samo hrana... Sem šla pa na en sprehod... saj nimam daleč Cosma, hvala za nasvet glede fizio- so me že kar sami določili za "njihovo" fizio in jutri sem že tam dopoldne... Je tudi meni najbolj všeč, ker oni sami najbolj vedo kaj počnejo in se mi zdi, da so sinhronizirani (fizioterapevtka , ki dela v fizio KC je bila tudi na vizitah v bolnici.)Če grem v kak ZD ali kam drugam, jim bi morala najprej vse razlagat.... Pa še dohtar, ki me je operiral je na "dohvat" za kako vprašanje- mene ali fizioterapevta. Ne vem, imam kar dober filing- tako - glede zdravnikov. Se mi zdi, da so se ful zanimalil in skrbeli in baje je tudi dobro ratalo vse skupaj.. Vse razložili- prej, potem...Nasploh imam z zdravniki in tudio osebjem v bolnicah zaenkrat (razen ene izjeme) zelo dobre izkušnje. Tudi strokovno.Morda imam srečo? Pridem vedno s pozitivno energijo in pričakujem vse dobro, sploh pa da bo vse tako, kot je zame najbolje da bodo že oni "tam zgorej" vse uredili.... Vsem še enkrat hvala za pozdrave. želje, sem že na veliko v life-u- le na roko pa res pazim. Še dobro, da sem resnično spretna tudi z levo roko in nasploh (se moram malo pohvalit, če se že mučim in opletam s temi rokami okoli sebe.. ) Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 to sploh ne bi blo slabo... lahk pa tut ti prides na njeno mesto ne žel si There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 No, sem šla do Interspara da bi si dala zrihtat nohte, ker se sama zdej ne morem, pa je jasno zaprto- "dela" samo hrana... Sem šla pa na en sprehod... saj nimam daleč Cosma, hvala za nasvet glede fizio- so me že kar sami določili za "njihovo" fizio in jutri sem že tam dopoldne... Je tudi meni najbolj všeč, ker oni sami najbolj vedo kaj počnejo in se mi zdi, da so sinhronizirani (fizioterapevtka , ki dela v fizio KC je bila tudi na vizitah v bolnici.)Če grem v kak ZD ali kam drugam, jim bi morala najprej vse razlagat.... Pa še dohtar, ki me je operiral je na "dohvat" za kako vprašanje- mene ali fizioterapevta. Ne vem, imam kar dober filing- tako - glede zdravnikov. Se mi zdi, da so se ful zanimalil in skrbeli in baje je tudi dobro ratalo vse skupaj.. Vse razložili- prej, potem...Nasploh imam z zdravniki in tudio osebjem v bolnicah zaenkrat (razen ene izjeme) zelo dobre izkušnje. Tudi strokovno.Morda imam srečo? Pridem vedno s pozitivno energijo in pričakujem vse dobro, sploh pa da bo vse tako, kot je zame najbolje da bodo že oni "tam zgorej" vse uredili.... Vsem še enkrat hvala za pozdrave. želje, sem že na veliko v life-u- le na roko pa res pazim. Še dobro, da sem resnično spretna tudi z levo roko in nasploh (se moram malo pohvalit, če se že mučim in opletam s temi rokami okoli sebe.. ) lepo je zaupat onim zgoraj, sam včasih moraš še kaj sama storit.... rama je najbolj za*****sklep za rehabilitacijo..... toplo ti polagam na srce magnetno resonančno terapijo, ne bo ti žal.....pa čimveč vitamina C...pa antioksidantov da ne pride do vnetja in komplikacij..... pa homeopatske kroglice Arnica C 30 da čim prej in čim bolje okrevaš, poletje se bliža.....da boš lahko plavala in uživala v morju ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts