Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ja, cudn dan sicer, jaz kar tezka, komaj gledam, sitna vsa taka, kar se potila nekaj ponoc. :o|o:

Predlagam, da se odpravimo na zimsko spanje do poletja, ko bo spet bolj svetlo in toplo.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona
Ga zacne jest, najprej tako faco naredi cudno, pol se zacne muzat pol pa vse bolj smejat. Vidi moj odziv, se se bolj smeje, se zacnem se jaz smejat, pa pravim, ja kaj? x?x xDDx a prav SMESNO je al kaj? x:px

Pravi: probaj. v smehu. ajde, ga se jaz probam x:Dx najprej cudno faco naredim in pol padem v totalen smeh in ona se enkrat in sva se tok rezhali da sva meli solze v oceh! x:Dx

Mislim kaksna odstekana poslastica! x:o)x xcivx x:Dx

Kar tak, zhelatinast al kaksn, shkrobnat, kot en testo odstekano... ma cist odstekan, no... kar zvecil si tisto, pa vse vec je blo. x:px x:Dx

Za pop*! x:px x:Dx

x:px x:px x:Dx

Predlagam, da se odpravimo na zimsko spanje do poletja, ko bo spet bolj svetlo in toplo.

xDDx .. sam ne, ves, k obozujem jesen... :2src:

sam dons je cudn, pa se nek senen nahod mam tak cudn,, vcas mi na nos udar, vcas pa na oci, no nekaj me oci matrajo... komaj gledam, cist zabuhla, z meshichki (pa nikol nimam meshichkov oz. zlo zlo redko).

mrk se najbrz, saj je bil v petek zvecer, pa vcer je blo mal zatisja, dons je pa z zadnjim valom (no ne cist zandjim x:px) uletel...

Kaj si pa jedla, Marsa? In kaj ponavadi ješ? Me res zanima. :inocent:

ves kaj sem jedla: piscanca na mongolski nacin, me je seveda pa najprej zanimal kaj je zdaj to, slisal se je odstekan, mal divje xDDx..

blo je pa nad dobr, okusno (nic posebnega v bistvu sicer, s porom, sam pac na oni plati zhelezni ti ga prinesejo in se cvrchi pa res je okusno, tko res dobr, brez pripomb x^x).

ma ponavad pa jem kaksnega druzga piscanca (k rac pa tega ne maram, nekak mi najbolj to sede v kitajcu al pa kaksne zelenjavcke al pa sladko kisli stos al kaj tacga).

Nisem se pa mogla seveda upret kislo pekoci juhi, ker to vedno jem, ce grem v kitajsko, ker shizim, drugje pa tega ne jem. in tok ziheraska sem pac bla. xDDx x;)x

jao...mene toook glawa boli :unsure:

mene tud nekaj v glavi tisci dons ze ves dan. :o|o: xcrossfingx

Evo, pa je res čuden dan, lo te še urednica LF tkole zajebava x:Dx :inocent:

k drugac sem pa tok zapeta pa uradna pa resna. x:px x;)x

Ja Macona, ves kok sva se smejali! :D

Da probas nekaj in se ne skremzis, ne naredis ne vem cesa, ampak pades v smeh. :P

ne vem ce se mi je to ze kdaj zgodil. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja saj, ti ze ves kaj je dobr. x8Dx :palec:

Mors probat enkrat kokosove kuglice. :vragec: x:px x:Dx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mačona
gledam en film na POP TV in sem že boljše volje. xDDx :palec: ampak to je minljivo veselje ... ne izhaja iz notranjosti ... :o|o: jebat ga, grem dalje gledat in se režat in pojest še kakšno konzervo tune ... x:Dx

x8Dx jutr

vidm da ste že pokomentirali vse živo x:Dx morm še js.....

ma dbest je blo no.......folk fajni ste xsrcx mickenga vidla sam za sekundo 20 :o|o: je tolk cajta trajal da sta se prguncala tja da sm mogla it že x;)x no upam da bo nmaslednje srečanje mal bolj konkretno xcivx x:Dx mi je žal enmejčkn k sm zamudila tist zgodovinski dogodek :C: ah ja......

koncertič pa u nulo x^x matr ej, sm misla da bom pofotkala kejj, pa sm čist pozabla :eek: tok sm not padla, ej res no, navdušena totalno :palec: carji so definitivnoo....vid se sicer da so stari že mal xcivx x;)x sam ne smemo bit tok malenkostni x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Kere ogabne sanje sm mela!!! Zbudila sm se ob 3.30 in nism mogla nazaj zaspat, k me je tok prizadelo. :V: :xx!: Res bed. Ne vem, kaj nej bi to pomenlo, pa sploh niti ne mislim pisat, kaj je blo, k je preveč ogabno. Upam, da je samo posledica branja odurne knjige.

Drgač sm pa ok. Lep začetek tedna. xsrcx

:palec: fajn ideja, no do pomladi bi blo po moje zadost x;)x, je pa tu druga varianta, polletni

oddih v toplih krajih :hepko: :hepko:, to bi mi blo skor bolj všeč x;)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

:palec: fajn ideja, no do pomladi bi blo po moje zadost x;)x, je pa tu druga varianta, polletni

oddih v toplih krajih :hepko: :hepko:, to bi mi blo skor bolj všeč x;)x

Sem takoj za, pa vseeno je moj predlog po mojem malce cenejši x;)x x:Dx

Edin enkrat bi se moral res fajn najest preden zakomiramo.

Kere ogabne sanje sm mela!!! Zbudila sm se ob 3.30 in nism mogla nazaj zaspat, k me je tok prizadelo. :V: :xx!: Res bed. Ne vem, kaj nej bi to pomenlo, pa sploh niti ne mislim pisat, kaj je blo, k je preveč ogabno. Upam, da je samo posledica branja odurne knjige.

Drgač sm pa ok. Lep začetek tedna. xsrcx

Nehi no take odurne knjige brat. Jaz sem včeraj bral same lepe stvari, pa sem imel ponoči res super sanje. Tko da mora neki bit na temu. x^x

Caubau,

spet se malce javim....

So me zbezali na morje ta vikend...pa sej med "dogajanjem" je bilo super, ampak se je izkazalo, da to ni bila najboljša ideja....sem se pocutila grozljivo po vsakem "koncanem dnevu"...danes je pa tudi bolj groza :xx!: Tako, da kljub temu, da se nisem izpostavljala soncu in nisem pretiravala z aktivnostjo, ni bilo se dobro :sori: Ne razumem no, ze en mesec je....

Naslednji teden je ze faks, bomo videli kako bo to. Si pa tolk zelim it in poslusat mal stvari, k me zanimajo...

Drugace se je pa prijateljica javila, da gre ona na predavanje in mi posname z diktafonom x^x :eek: x:Dx Kaksne frende imam jaz. Sam valda nam tega zahtevala x;)x

Drugace pa doma ze sprasujejo in premisljujo o mojem bodočem jeklenem konjičku ( ker se bom morala spet kmal ful vozit...trenutno se bedno pocutim zarad tega )....pa ne vem kva bom...

To je pa to.

Ste se dobili? Lušno x;)x Men se pa ni kolcal x;)x Sej se mi ni mel kej xcivx

Se slisimo se kaj...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Jutrček x:Xx

Rekapitulacija vikenda - SUPER NORO !!! Čbi bi bilo več takih vikendov bi imel že preveč lep in (na trenutke) kičasto osladen lajf x:Ix

Še kokrpes je (skor) zdrav in smo blodili po Lj dokler mi ni xsrcx že med hojo spala xrolleyesx , danes jo pa čaka učenje

Še tri dni študijskih zadev, potem pa x:px x:px

GSM mi odpoveduje :o|o: :xx!: moram rezervnega poiskat xrolleyesx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

:vragec:

morgen.... :o|o: :o|o: :o|o:

vikend mimo.... xrolleyesx x:)x x:o)x x:px

zdej pa frej do sobote.... x:)x x:)x x:)x

pol pa BREAKBEATNIK FESTIVAL.... x:)x x:)x x:)x x:)x

to bo cela nosrishnca ....v viba studiu... x:o)x x:o)x x^x

jutr mi zhe poshraufajo luchi.... x:)x

tko de se mam cel teden cajt igrat pa programirat.... x^x

na izico

zlomk.....tralala

777 x:Xx -ou tjakaj.... x:)x

aja....kdo vse je bil v soboto v K4???...(razen mick-enega pa njegove x;)x )... :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...