Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

onix xsrcx dobr te je blo vidt končno x:)x

Enako :palec:

Ampak kot vse kar je lepo in prijetno je bilo prekratko xrolleyesx škoda da se nisi pridružila turneji po prestolnici

Mi je bilo zabavno, da ste me vsi takoj prepoznali, ne glede na to da mojih fotk ni bilo objavljenih, vsaj aktualnih ne :eek:

Klarus, hvala za fotko x:Xx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Nč bat Mick x;)x Klarus pošilja samo tistim, ki so na fotki, čeprav so že iz Direkta klical x:Dx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

x:Dx x:o)x .....uf......dober, kul pol, k da je stvar hujša, še me neki po glavi un :vragec: čoha......to obelodanit bi pa blo pol že mal preveč......za oba. x8Dx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:att: Jaz tebi čisto zaupam. Ti si že na prvi pogled oseba vredna zaupanja. Kaj šele, ko te človek bolje spozna. Sploh kaj drugega nikoli niti pomislil nisem. Še najmanj, pa da obljube ne bi držala. Niti pomislil, niti za hip, kaj takega nisem. Verjamem vate. Verjame vse kar mi rečeš. Verjamem, verjamem, res, nobenega dvoma ni v to. Niti za en mickeni hipec nisn ama baš niti mal podvomil... x:o)x x:Dx ......No, pa čike ti bom tud vrnil. :inocent: x;)x x:Dx

K. Čapek

čeprav so že iz Direkta klical x:Dx

x:Dx :vragec: x:px

Aloha! :kiss: :palec:

Olajshana za kakih 10 cm las (ali vec). x^x xokx

ful dobr se pocutm. x8Dx

Kaksno je po cestah! :xx!: xrolleyesx

Haj Mich! (jasno, kao je ZE en mesec x:px, modelka, to je mal.... ti kar izi, ne nor, oven. x;)x xDDx)

moram nekaj napedenat zdaj, mam hude plane za ta teden. xDDx x:o)x

Boma vidl.

mejte se! :palec: x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hoj, Michelle, lepo te spet videt x:)x

glede faksa pa res, počasi, počasi...se nikamor ne mudi x;)x

jaz sem tudi lutal po ljubljani...ko sem prišel, je bilo tako megleno, sčasoma se je pa naredil tak krasen dan xsrcx prav užival sem že popoldne x:)x

na faksu uredil vse, kar sem lahko...sedaj lahko samo še čakam 2 tedna, da zvem, ali bo kaj z njim ali bom moral na zavod x:)x

verjamem in zaupam vesolju, da bo vse ok xyesx x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

uf.

končno prišla domov. pred pol ure xcivx

tak zaspana. da se mi še spat ne ljubi več x:Dx :vragec:

spet imeli konferenco, mater, je dolgo trajala.

aja, pa nisem danes pol spraševala, sem rekla,

da ne bom spraševala, ker sem tečna. pol ko to povem dijakom, pa

dvigne en roko in reče, če se lahko javi :wOOt: xg:Dx

mislim, kak so ga drugi pogledal in ga vprašali, če je čist pri sebi.

samo je pol dobil pet, itak je vse znal x^x

prebrala prej neki, kar me je malo užalostilo.

samo, itak vem, da boš to bral:verjamem vate in

te podpiram, kakorkoli se boš odločil! xsrcx

nič, grem malo vas brat, pol pa še malo spat.

pa minimalne standarde znanj še moram spacati skupaj :o|o:

cashy, itak da ti bo ratalo x:)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Ja jaz pa še vedno čakam na podrobno poročilo bližnjega srečanja Micka in Aakhuta ...

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

a nisi videla tiste fotke mar, ko sta se zagledala, prevrnila vsak svojo mizo, se skrila za njo in obstreljevala s šibrovkama ? :eek:

vsi cajtngi v sloveniji so jo že objavili...škandal stoletja! :eek: x:)x x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

:vragec:

A BI JST LOHK DOBU UNO FOTKO IZ K4....OBLUBM, DE JE NE BOM OBJAVU x:Dx x:Dx x:Dx

SAM ZA ZGODOVINSKI SPOMIN... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

Sam to bi še mi falil, ja xcivx x:Dx x:Dx

K. Čapek

Wuf kakšni dnevi. Ubijalski. Dobesedno.

Imam porušen hormoski sistem v teleščku. Strahotno krvavim že deset dni..v soboto bila na nekem rojstnem dnevu in bilo katastrofalno zame..nič jutri grem pogledat ginekologinji. Verjetno kakšne tablete dala..na strganje ne bi glih šla. Pa še niti v meni nisem :vragec: in kar pijana včeraj od dveh kozarcev izabele ratala..mater..danes že ful slaba in utrujena..

No. Pa se že smilim sama sebi :2src:

Upam, da ste ostali pri lajfu x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest mačona
oba mrka še vedno delujeta ... čistim danes 1. štuk in slišim vratarja, kako v pritličju brca kante in vreče ter preklinja ... grem praznit smeti v pritličje ... premaknem koše in zalaja name, da mi ni treba razbijati ... prinesem neke škatle, da jih bom razdrla in dala v vrečo za smeti in začne tečnariti, naj ne "razbijam" ... in sem rekla "ja ... ah nič ..." (v mislih pa:"a lahko vsaj diham?" xrolleyesx ) in sem nesla vse skupaj ven in razdirala škatle tam na pločniku ... :eek: ko sem brisala tla, si nisem niti upala premakniti košev za smeti ... potem sem šla pucat WC-je in se je še bolj zdiral na eno drugo čistilko ... potem sem začela razmišljati, ali naj sploh posesam tepih ... me bo priše terpst? in sem pač izkoritila prepir, da sem lahko spet "ropotala. xrolleyesx ko sem šla domov in nesla ključe v vratarnico, sem gledala v tla z namenom, da ne rečem nič ... po radiu pa je bila pesem iz "Cvetaj v jeseni .." in začne:"Cvetje v jeseni, a ni" jaz pa ja, da je, da mi sem brala knjigo, gledala film ... in se začne še bolj sliniti, da kdo pa danes še bere knjige. sem mu rekla adijo in on." Adijo! Ali pa raje lahko noč!". pismo, sem glupa ... klinc gleda dede, vsi majo PMS. :o|o: :xx!:

vsi majo PMS. :o|o: :xx!:

Nimam! x^x x:o)x

Dans mel en na pol operativni poseg pr zobarju, pa sn mal tečn brez pms. x8Dx No, pa končn sn izkoristu en dan, pa si začel stvari po flatu zlagat. No, se mi ne da več, sn si en tarantinov film sposodu, hm, nek nasiln bl baje sicer.....Hostel. Pa da vidimo.... x^x

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...