Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

čudovit podaljšan vikend na morju :2src:

sončk, topla voda...dobra hrana..še boljša družba :palec: xrosex

prihod v LJ relativno moreč...boleč :o|o:

danes je 7 let kar je umrla mama, grem po rože in na grob popoldne xvrtcx

sedaj bom malo počistila doma, Rudija popucala...

čaka me še pranje, likanje...včeraj zvečer sem že 1x prala, zdajle drugič, pridna sm ja x^x

bi rada imela že danes vse spokano za jutri pop...se že ful veselim, še nikoli bila v Nemčiji...yessssss...

zvečer me je M spravil v slabo voljo s svojim pretiravanjem in napihovanjem stvari :xx!: ...tako me je stisnilo, da nisem cel večer spregovorila

razmišljam o spremembah, ki jih moram izvesti na sebi...da vsaj malo muvnem xyesx

se še javim

sončkeeeeeeee

ps: ful lepo, da ste se imeli fino xbendx :mex:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mana xvrtcx xsrcx

Hvala PP, občutki so mešani xrolleyesx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Lep dan zelim vsem skupaj! x:)x

Imam kar malo slabo vest, ko ze tolk dolg nisem pisal v dnevnik :inocent:

Ja, moram vas pohvalt, ker baje na partiju niste nic zazgal, noben ni sel v bolnico in nasploh ste se kar lepo obnasal! Bi pa lahko res mal fotke objavl, da bi mel clovk vsaj mal obcutek, kako je bilo! x;)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

dan. dons je cela norišnica. prov komi čakam, da je konc službe. sej je luštn.. sam vsi so neki tečni. vsi bi vse radi. xrolleyesx no ja važn da se jih da vse zrihtat. :mezik:

dons pa upam, da grem kej počivat. :hepko: :hepko: :hepko:

spet se mi je na bolš poslabšal

.....danes je 7 let kar je umrla mama....

xrainbowx xvrtcx

Samo, jaz bi bila vesela, da bi se kdo name spomnil po tolikem času.

ah, ne bluzi, no. tebe se bomo še čez tristo let spominjali x:Xx ;)

Bi pa lahko res mal fotke objavl, da bi mel clovk vsaj mal obcutek, kako je bilo! x;)x

xyesx

---------

sploh si nisem upala kaj komentirat, ker se počutim kot vsiljivka nekako x;)x . itak mamo vsi svobodno voljo, tako da: prav mi bodi. mah ne, super , da ste se imeli fajn :palec:

jaz sem pa imela ful lep sončen prijazen vesel ljubeč miren .... vikend x:px xlove2x

Mana, lepo skrbiš za mamin spomin xsrcx xvrtcx xloveyx

mene po bolniški spet čaka služba...sem že pozabil, kako je tam xscratchx

sem se je čisto odvadil...najbrž je pa ne bom več dolgo opravljal...ali pač xnckrivx...vse odvisno od oktobra...je nekaka prelomnica v mojem lajfu, zihr x:)x čutim na vodi xgoldfishx xribax

poslal priporočeno darilce za 20. rojstni dan "moje" sobarce x:Dx upam, da ji bo všeč (masaža v wellness centru x:px

) in da se kaj oglasi x;)x

Lea, lepo slišat, da si tako krasno preživela vikend...zihr je bilo nepozabno x:px

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Jutrček x:o)x Pismo, sedežno so dobl mi javijo, hkrati pa prevoza dans nimajo :o|o: Grrrr, pa glih dans mam čas to porihtat......Te pa tuhtam pa nbenga ne poznam, ki bi mi to prpelal al pa mel kak kombi.....Eh. :o|o: Drgač pa sn vreji. x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Wuf kakšni dnevi. Ubijalski. Dobesedno.

:wOOt: xyesx

in kar pijana včeraj od dveh kozarcev izabele ratala..mater..danes že ful slaba in utrujena..

No. Pa se že smilim sama sebi :2src:

Upam, da ste ostali pri lajfu x:px

:o|o: bod vesela, mene je pa streznilo čist....prav želim si malo pijanosti, omame, pozabe x^x

zgleda da so iluzije res najboljši opij ,boljš kot izabela in jurka skup :o|o:

No vsaj smilim se ne več sama sebi :vragec: še jezi me ne več ....kam gre ta svet x8Dx xrolleyesx jeza je tako fajn čustvo, ti da krila x:o)x

včeraj sem padla v globoko depresijo, sem šla firbcat, kak plešejo, ej to te dol buje....ene delajo magisterij iz nežnega lahkotnega gibanja.....bemu se počutim,ko star bukov hlod....komaj čakam da se neha vrtno veselje, ta paradajz mi že iz ušes ven gleda, hokaido sem naložila v ozimnico, zdaj moram pa sam še slamo nek dobit, menda da potlej ne zgnijejo, če jih v slamo naložiš x^x

x^x rože mi nekaj crkavajo, eno samo šavje, komaj čakam prvi sneg , da pokrije to žalost....bogenvilia lani cvetela v grozdih, letos tud enega cveta ni , eno samo šavje....gladiole so pa tud na glavo padle, zdaj cvetijo, edino vrtnice se nekam še držijo, pa še te bom zdaj deportirala, tu umirajo, ker imajo premalo sonca, tak da bom zdaj dve gredici zmasakrirala pa posjala piro...da bo zeleno vso zimo x8Dx

Če je ljubezen, edina bolezen, naj vas nič ne skrbi xcivx x;)x

Sam si predstavljajte angine, viroze, driske, žiolčne kamne, artroze, putike, ptičjo gripo , glivice, rakaste tvorbe, jetiko, astmo, zlomljeno golen, gleženj, infarkt,diabetes, glavkom, dermatitisi.....etc

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

men je tud bazilika crknila. x:o)x :V:

sem res speh. xDDx x:Ix

dons sem clo telovadla, pol pa sem mela ze ful divje. Ful telefonov, obisk in vsega boga.

tko da se mi je dan kar nekam cudno zarolal oz. v eno smer se zacel rolat, ki nisem planirala.

:xx!: alergijo mam po trebuhu od pasu od hlac (ceprav sem ga namazala z lakom za nohte - pas, ne trebuha x:px x:Dx)

in me ful srbi. :mad2:

Hrasto mam skor cist odtaknjeno, sam se se za kak mm drzi, pa me tok ma, da bi jo odtrgala, sam je ne.

mene tud glava boli, sam to najbrz zato, ker nsiem pila kave, k sem navajena zjutraj nanjo.

Ful spala dons, ful sanjala, v hipu vse pozabla, k so me zbudil.

Zadnjic se mi je pa sanjal, da sem furala z janezom Skofom in pol ko sva bla zmenjena in je prisel, sem si rekla, a res, a z njim furam, skratka, cist cudno se mi je zdel. x:o)x x:Dx

je mel tak prijazen obraz, tocn tak, kot ga ma tud v resnic (mi je zlo simpaticen tip). sicer ga ne poznam, vem pa da je strelc, ne vem ce mi ni celo ebor al kdo povedal, nekdo, en lunatik, je bil njegov sosolc. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz tud ful spal, sanjal pa nič. Al pa se sanj ne spomnim. Sicer pa uživam v enem redkih mirnih dni. Poseg v moje zobovje ni pustil bolečih posledic, tko da dans res uživam, pa čist počas in brez ihte urejam mickenosti, ki jih je treba v flatu al pa v zvezi s flatom še uredit. In voham jesen. xsrcx Vedno znova se zaljubim v jesen. Tako kot dež me pomirja, pa še čudovito lepa je :2src: . Očitno imam veliko potrebo po vsaj začasno bolj umirjenem lajfu po vseh teh frkah v zadnjem letu, dveh......Ker čaga v soboto mi je sicer zlo pasala, sam pa vidim, da sn prezdelan, tud alkosa ne prenesem več ničkaj......jao. xrolleyesx x:Dx Heh, kaki modeli, položnice za stroške v tem flatu mi pošiljajo na naslov prejšnjega flata, svašta, mogoč skočim tud to uredit. Grem prčkat, mejte se lepo. x:)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Jutrček x:Xx

Sem po dolgem času spal 10 ur :eek: s parimi prekinitvami za čaj :inocent: moram nabrat zalogo spanca in energije, ker se je xsrcx resno odločila za nagradno izolacijo od sveta x:px

Današnji zagovor seminarske je nardila z 10 :hepko: žal ni časa za proslavljanje, ker jo jutri čaka še zadnji izpit xcrossfingx

Včeraj sem pozabil na ful dober koncert :o|o: Paprika korps, Poljaki, heavy reggae xsuperx sem jih sicer že parkrat videl in slišal, ampak bi jih še x:)x

Mana xvrtcx :sori:

Lep dan vsem x:Xx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Ni bil ta prav bicikel xrolleyesx žal

Itak se je dečko že pomiril s tem da ga ne bo več videl, al pa letel čez balanco x:Dx čeprav je nadvse elegantno pristal pred tvojimi nogami xrolleyesx x:Dx

Nejc Zaplotnik

a si ziher da ni bil taprav? :0: >_>

men se zdi kt da nas spet un debil mal drk drk. en nam je še neki u klučavnco od kaslca zatlaču, da ne mormo več odklent. k bom šla jz enkrat do njega in mu neki odrezala :vragec:

spet se mi je na bolš poslabšal

res se čuti vpliv jeseni, časa za umiritev poletnih strasti :2src:

onix in mick, vama se iz besed tako čuti neka spokojnost, sprijaznjenost, umirjenost, ljubezen, zadovoljstvo...prekrasno xsrcx

prav nič pa ne zavidam tistemu modelu, ki bo v naši firmi dobil službo hišnika, ko bo moral vso jesen pospravljat gore listja okrog restavracije in hotela, ker imamo stavbe obkrožene dobesedno s hosto. x:o)x

danes sem dobil pošto za vpis na magisterij. Pa me mal skrbi, kako se bo poklapal rok za vpis z rezultati glede sprejema na vzporedni dodiplomski študij. Ne bi rad izgubil 100k za brezveze ob plačilu magisterija, nato pa izvedel, da sem sprejet na dodiplomca iz psihologije...jasno, da magisterija potem ne bi delal xrolleyesx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Aiwa, žal res ni bil pravi :sori: kaj pa spet mal "zalimat" soseda x;)x x:Dx to je ena boljših for, ki sem jih slišal :palec: x:Dx

Cashy, vse to pride s časom x;)x šele dandanašnji resnično razumem besedilo "Dan ljubezni" x:Ix pa je komad iz leta '75 :inocent:

Nejc Zaplotnik

Ja, razumem. Samo, jaz bi bila vesela, da bi se kdo name spomnil po tolikem času. Lepo, res. x:)x

ej, brez zezanja...ravno ta vikend nate mislila...tebe je NEMOGOČE pozabt xyesx

Ksenia...držim pesti, da bo vse ok...kakšno strganje??? :sori:

Marsa...mongolc je zakon :palec: njami :yumy: v katero kitajsko ste pa šle?

Onix, kam jo boš pelu?ful lepo, še en izpit pa bo in to s tvojo pomočjo :love: ...ja, ja, jo morš met kar zelo rad :2src:

včasih je najtežje biti moralna opora nekomu :palec:

s kolesom šla do Dravelj in imela ful časa za razmišljati, tako da ko sem na grob prišla sem bila že vse zmenjena

rože sem kar tm kupila, ker je bila dolga tura iz Most, bi vse po tleh letelo...potem pa ugotovim, da sm svečko doma pozabila in šibam v najbližjega Soseda in kupim eno električno in eno tako navadno

prižgem najprej električno in mi je bilo v trenutku žal :o|o:

kakšna bedna sveča x!x

me preseneča, da ni bilo še nikogar na grob, sem vse stare sveče preč vrgla, pa rožice naštimala

bi mogla it vsak mesec...pa se kar ne spravim...kaj čmo

prišla domov se tušnila, sedaj pa v BTC Mju po kako majco in nogavice, ma vse raztrgano

sončkeeeeeeeee

:vio: :vio: :vio:

afriški pregovor

ups...sem mislila nately, potem pa nate pomislila... x:Ix se oproščam

zdej mi je pa res nerodno :farb:

afriški pregovor

okej pol bo pa men. a vazhi? xDDx

kok sem se najedla. x:o)x

pasulj sem jedla! :eek: xyesx (x8Dx x^x :yumy:)

Mi ga je frend prinesel zadnjic, 'Tapravega' pa to...

in sem lacna ratala pa si rekla, why not? k zmer tok pozno jem, pasulja pa glih ne bi ob 23h al pa ob 02h. x:px x:Dx

in zdaj se kar potim.

dons sem ful pridna, svasta sem ze zrihtala (no nc tacga, recimo 'poslovnega', sam mal sem urejala pa pospravljala pa mal tule chekirala, kaj je kaj za narest se), tko da, dbest dan! xokx

sam vroce mi je.

se dobr da nimam kave. x:o)x

si pa kar caj kuham.

Nc grem cote obesit zdaj. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

morgen.... :o|o: :o|o: :o|o:

pa kwa je to v luftu?.... xrolleyesx

spal 12 (dvanajst) ur.... :eek:

manj k delam bl spim, manj k delam bl sm sfukan.... :xx!: :o|o: :xx!:

pa glava me boli za popizdit... :xx!:

pa kokr ena vrochina se me loteva... xrolleyesx

sam she to mi fali, deb zbolu... :o|o:

(pol se pa she lia njade pa tam neki nashteva x:Dx )

ne vem, kaj nej

AJA!!!!!

zdele me preshinilo!!!!

FOTKA!!!

zdej bom pa vsak dan klele zanjo tezhil....dokler ne prispe.... x:Dx x:Dx x:Dx

HOCHEM MET SVOJO FOTKO IZ K4!!!!

x:Dx

zlomk....tralala

777 x:Xx -ou tjakaj....na tistokaj.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...