Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

Eh, pol ure srečanja z man, pa čist adijo.... :o|o: :vragec: x:Dx Ktero fotko? :inocent: x:o)x Aja, onoooo x:Dx Jaz je tud nimam na razpolago, sn pa si jo pol še mal boljš pogledal.. :eek: :wOOt: x:Dx To te dol buje x8Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Eh, pol ure srečanja z man, pa čist adijo.... :o|o: :vragec: x:Dx Ktero fotko? :inocent: x:o)x Aja, onoooo x:Dx Jaz je tud nimam na razpolago, sn pa si jo pol še mal boljš pogledal.. :eek: :wOOt: x:Dx To te dol buje x8Dx

:vragec:

cvikash a?.....cvikash..... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Eh. Ne. Ki te....No, mogoče mal..... :inocent: x:Dx Ti nič? V objemu komunajzara? :inocent: xcivx x:Dx

eh.... :inocent:

jst sm na domachem terenu... x:Dx

tist en shtajerc vech v ljubljani se pa tko al tko ne pozna.... :xx!: x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ja, ne. Še sploh, če je mickeni...... xcivx x:Dx

Bemti, neki ne špila :unsure: ...skor že gostoljuben aakhut :wOOt: x:Dx

oh... :inocent:

sej enkrat na shest let she gre... x:Dx x:Dx x:Dx

zdej bom meu mir pred tabo do 2012 x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

pa glava me boli za popizdit... :xx!:

pa kokr ena vrochina se me loteva... xrolleyesx

sam she to mi fali, deb zbolu... :o|o:

bemuuuu..... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

uletela soseda, che bom dzholico....pa sm reku, de mi ne pashe :eek: :eek: :eek:

zgleda de bom res zbolu... :inocent:

zlomk....tralala

xrainbowx xvrtcx

ah, ne bluzi, no. tebe se bomo še čez tristo let spominjali x:Xx ;)

xyesx

---------

sploh si nisem upala kaj komentirat, ker se počutim kot vsiljivka nekako x;)x . itak mamo vsi svobodno voljo, tako da: prav mi bodi. mah ne, super , da ste se imeli fajn :palec:

Ej, lea, ti si tak sonček, res...vedno mi kej lepga napišeš, k kej jamram al se smilm sama seb, da bi te kr za mami mela, čeprov si premlada za to. Ful ti hvala, res. Pa upam, da se boš tud ti kdaj opogumla in nas prišla pogledat...bi te vsi z veseljem spoznali. xsrcx

In voham jesen. xsrcx Vedno znova se zaljubim v jesen. Tako kot dež me pomirja, pa še čudovito lepa je :2src: .

Tud men ful paše. :2src:

jst pa mehur po rokah nosim :xx!: tableti ne pomagajo... čas za resno akcijo - upam, da jutri pop. dela moj zdravnik

Revček....men tud vsake tok časa neki trga not. xrolleyesx Držim pesti, da se vse poštima. xsrcx

ej, brez zezanja...ravno ta vikend nate mislila...tebe je NEMOGOČE pozabt xyesx

V zvezi s čim pa? :inocent: Zdej se mi pa kr fajn zdi. x^x x;)x

okej pol bo pa men. a vazhi? xDDx

Kok si me nasmejala s tem! :palec: x:Dx

bemuuuu..... xrolleyesx

uletela soseda, che bom dzholico....pa sm reku, de mi ne pashe :eek:

zgleda de bom res zbolu... :inocent:

zlomk....tralala

:lol: :palec:

Jst sm pa spala zdej več, k eno uro. Sm pršla dam, začela neki brat in kr mrk...tok mi je sedl!!!! Ful mi sploh paše, k se je đumbus mal umiril in mam ta teden bl mal obveznosti in lažje dihma. Sem prov rabila.

Čakam na sprehod ta teden. A bo kej? x:Ix

Študiram, če čem it na pico z mami.

Lep večer. Pejte na sprehod s kom dragim...k je res ful lepo. xsrcx

Sam hočem povedat, da vas že nekaj časa berem in ker uporabljate toliko smeškotov, mi včasih že med pogovorom v živo s kom pridejo kakšni pred oči, pa se pol smejem sama sebi. Recimo tile: :fiju: :eek: xrolleyesx :o|o: najljubši mi je pa tale: :frog:

LP, Kuky

Hej vi xsrcx

Sem prisla odpisat na en OS pa mal prečekirat vse skupaj x;)x

Danes sem šla z mami na krajši sprehod proti večeru. Je bilo prav lušno, svež zrak, poseben vonj po listju, prelepe barve :2src:

A je že kostanj? Komaj čakam :yumy: :yumy: Pri nas nikjer ne raste, v Lj pa nisem bila že dolgo, tako da nisem na tekočem...

Jaz pa komaj čakam zimo :2src: Šale, kape, sneg, smučanje. Takrat bom najbrž že čisto dobra. Pa december v Lj, pa lučke, pa kuhan vinček in medice, pa Praga :2src: Zakon xsrcx

No ja no, malce sanjarim. Kaj pa naj drugega delam xrolleyesx

Lepo se mejte

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

morgen.... :o|o:

glava she kr boli...pa fibra mal.... :o|o: :xx!:

pa neki prou trapast kiham.... xrolleyesx :inocent: x:o)x

upam, de do petka neha tole. s temilemi planeti... :xx!:

evo... :palec:

za vse so planeti krivi pa marsina napoved.... x:o)x x:Dx x:o)x

sej bral je nisem...ampak zih je kej tazga not.... x:Dx x:Dx :vio: :inocent:

zlomk....tralala

777 x:Xx -ou pa itaQ... x:)x

...vedno mi kej lepga napišeš, ..... da bi te kr za mami mela, čeprov si premlada za to.

:eek: xscratchx bi morala mojo hči vprašat. ona bi me kdaj kar zamenjala za kakšen cd ali pa kaj takšnega x:Dx .

no, pa hvala vseeno, fajn si pa še zmerej, sploh zaradi tiste ta rdeče besede gor x;)x x:px , čeprav sem v bistvu res. x8Dx

Dons sva šla s tamalim v šoping... ........

xsmx

:eek: xscratchx bi morala mojo hči vprašat. ona bi me kdaj kar zamenjala za kakšen cd ali pa kaj takšnega x:Dx .

no, pa hvala vseeno, fajn si pa še zmerej, sploh zaradi tiste ta rdeče besede gor x;)x x:px , čeprav sem v bistvu res. x8Dx

Ja, take smo hčerke, a ne? x:Dx

A bi še kakšno rdečo besedo? :inocent: x:Dx x;)x xsrcx

Gremo dewat počas naprej...zvečer pa odbojka. xsuperx x:px

Čakam na sprehod ta teden. A bo kej?

xcrossfingx jaz upam da bo in da bo dbest! xwizardx

Sam hočem povedat, da vas že nekaj časa berem in ker uporabljate toliko smeškotov, mi včasih že med pogovorom v živo s kom pridejo kakšni pred oči, pa se pol smejem sama sebi.

ojla, a ne? xDDx

jaz tud, pol pa sam bebave face delam, k hocem tako faco nardit: x:o)x

smučanje

ti bi ze sponala, oven! x:px ej jej.... ti mors zdaj bolj 'penzionersko' se obnasat. x;)x x:Dx

saj bo. xupx x:Dx x:px xcivx

Men pa nč kej mraz ne sede

men pa vrocina ne. xDDx

... da mora zbrat dobro melono... to pa naredi tako, da jo mora povohat, potrkat na njo, pa še poslušat

xokx xsmx

za vse so planeti krivi pa marsina napoved.... x:o)x x:Dx x:o)x

sej bral je nisem...ampak zih je kej tazga not.... x:Dx x:Dx :vio: :inocent:

jasn da je, a sem se kdaj zatajila? x:Dx

čeprav sem v bistvu res.

x:Dx xokx x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mačona

bila na razgovoru za delo receptorke v kozmetiki in savni. uuuu, naj izberejo mene, morajo mene, ne bo jim žal, ker sem dbest! če dobijo koga bolj ustrežljiveg, prijetnejšega videza in zgovornejšega ter iznajdljivejšega, pa ne bomo užaljeni, bomo šli vsaj enkrat na obiskec v savno. x:px ampak mene naj zberejo! meni ne bo žal, njim pa še manj! x^x

komaj čakam zvečer, da pride frendica k meni, potem pa skupaj delat (neko snemanje) do jutra, uuuu, party time! x8Dx x:Dx

morajo mene, ne bo jim žal, ker sem dbest!

x:Dx x8Dx :palec:

that's the spirit, macona! xokx

Go! Upam da ti dobis, ker si pac dbest! xcrossfingx xwizardx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mačona
x:Dx x8Dx :palec:

that's the spirit, macona! xokx

Go! Upam da ti dobis, ker si pac dbest! xcrossfingx xwizardx

na dolgi rok jim ziher ne bo žal! ena pred mno je bila taka zapeta, pustega videza, neenergična,... xrolleyesx ampak take so kao bolj zanesljive, ne tako raztresene. nimajo pa temperamenta, humorja in privlačnosti. x^x če me tuki ne zberejo, bom pa ustrezala kje drugje bolj ... važno mi je, da ne delam več v skladiščih med škatlami in strupi za podgane, pač pa v prijetni atmosferici (v savni itak, nalašč zame, pa bolj zmrzljive sorte sem, tam je pa hot in vlažen zrak x:px ) in z ljudmi.

Kaj je zadnje čase, me bo pobralo al kaj? :o|o: :inocent:

Nahod, pa kihanje pa temperatura pa polna pljuča... :OO: :blink: :xx!:

Do konc tedna moraaam ozdraveeet!!! :hepko:

Mačona jaz upam, da dobiš ta job, tako boš mela kr pred nosom preventivno terapijo za boljšo imunost. xcrossfingx x;)x

:palec: mačona, upam, da ti uspe

kolk je men mimo, če nekdo reče pridem čez pet minut pa ga pol ure ni... pa gre se zanj ne zame... no ja, važno da bo moje delo potem kvalitetno anje ;)

grem k zdravniku, mam tremo... bemu

Guest mačona
:palec: mačona, upam, da ti uspe

kolk je men mimo, če nekdo reče pridem čez pet minut pa ga pol ure ni... pa gre se zanj ne zame... no ja, važno da bo moje delo potem kvalitetno anje ;)

grem k zdravniku, mam tremo... bemu

ja, saj zato, an? ne gre se zanj, zato si dovoli zamuditi. x:Dx čas je relativen ... :inocent: zamujam in ne zamerim zamudnikom ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...