Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

ja, saj zato, an? ne gre se zanj, zato si dovoli zamuditi. x:Dx čas je relativen ... :inocent: zamujam in ne zamerim zamudnikom ...

pri najinih dogovorih si bila vedno točna :inocent:

le zakaj xscratchx x:o)x

in zihr bodo tebe vzel v službo xyesx ker boljšega ni x:)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ne - gre se zanj, ker želi da izstavim še danes račun in potrebujem še ene podatke... in sem mu lepo povedala da grem potem k zdravniku... delam uslugo njemu...

jaz pa ne zamujam in razumem marsikateri razlog za zamudo... tule je bilo pa rečeno glej sem že na poti k tebi pridem čez 5 minut... no sej vmes je že prišel, s 20 minutno zamudo... grem jst tole uredit, pa pod tuš, pa čakat v nabito čakalnico...

Helo evribadi x:o)x Gužva totalna, pismo, v tem mescu mi je uspelo več napakic nardit kot v celem lajfu v zvezi z delom. Še dober, da me sreča in fajn folk prati, pa vse popravim in ni posledic. :palec: Sicer pa sn ok, razn k me je moja xsrcx seznanila z nekimi stvarmi, ki se jih od sobote tak mal mutno spomnim :inocent:, sn mal x:Ix Ja, saj pravm, ne prenašam več alkosa, pismo, če mešam neki brez veze k nimajo jacka povsod.... x:o)x No, če sn komu kako brezvezno blekno ipd. se opravičujem, upam, da nisem. Sicer pa si grem dans po sedežno, hurej, končno bom na nečem primernem spal, sn že čist polaman od raznih nadomestkov postelje.... x8Dx Ajd, plidni bodte x:)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:bomb: :mad2: :angry: :shuriken: :blackeye: Kolk so eni mimo :xx!: samo zato da nama ( xsrcx in meni) za...ejo teden :xx!:

xsrcx danes ni naredila izpita :sori: je profesorica videla koliko izpitov je naredila v manj kot treh tednih in jo je vrgla :xx!: Pridite spet v petek xrolleyesx

Fiši nč ne bo z novim ribnikom :vragec:

Ampak se ne dam motiti :vragec: bom xsrcx odvlekel nocoj na žur, da se vsaj malo spočije od vseh nemških filozofov xrolleyesx objem, poljub, malo plesa, kakšno pivo in svet bo takoj lepši xwizardx

Mačona tebe pa danes dobr trga x;)x

Lelyka, ti si expresna xrolleyesx prideš in greš v isti vrstici :o|o:

Mick, nč bat, meni se ni zdelo da bi karkoli neprimernega storil ali rekel x;)x glede na vso gužvo, ki jo imaš si bil potreben žura in razposajenosti x^x ponovitev sledi, ker se mi zdi da si se napolnil z dodatno energijo, jaz sem se ziher x;)x v dobri, prijetni in povrh še lepi družbi se človek pač sprosti xnckrivx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Končno je vse tako, kot mora biti.

Končno se dogajajo stvari, ki so se mi prej zdele nemogoče.

Končno se mi izpolnjujejo želje.

A bolj ko je vse lepo in prav, bolj sem nesrečna in zgubljena.

Spet sem depresiva, popolnoma nezadovoljna z vsem.

Niti nakupovanje me ne spravi več v dobro voljo. A vseeno kupujem vse mogoče - tisto kar mi je všeč in tisto, kar mi bo stalo v omari.

Ker sem potem kakšnih pet minut srečna.

Pogosto se spomnim na tisti del svojega življenja, ko sem bila srečna. Zdaj vem, da verjetno nikoli več ne bom brezciljno raziskovala zasnežene Ljubljano ob štirih zjutraj, ne bom več vstala z nasmehom in mislijo, da je vse v redu.

Pogrešam tisto lahkotnost, neobremenjenost, veselje, razigranost... Če bi vedela, kaj vse bom zavrgla, bi se prekleto potrudila, da bi ostalo tako, kot je.

A nisem vedela. Mislila sem, da bom lahko ostala to kar sem v tem ''realnem'' svetu. Bilo mi je dolgčas, bilo mi je preveč lepo. Nekaj se je moralo spremeniti.

Zdaj, ko je ''vse v redu'', bi morala biti zadovoljna. A mi gre na jok vedno in povsod, ko se pogledam v ogledalo, se sovražim. Sovražim se, ker se nisem potrudila za tisto, kar mi največ pomeni. Ne morem se več normalno pogovarjati z nikomer, zdi se mi, da je vsega konec. Kot da sem prekinila svojo pot in obstala tu. Med stvarmi. Med ljudmi, ki se obremenjujejo, če se podrejeni ne držijo rokov, če letalo že drugič v tednu zamuja, če v MaxMari nimajo prave številke tistega oh in sploh popolnega plaščka, če natakar slučajno pozabi, da se jih mudi xrolleyesx, če voznik taksija vozi prepočasi in če kakšen otrok slučajno preveč naglas joka.

Kako patetično... A vseeno. Mislim, da tudi jaz spet postajam taka. Take ljudi sem vedno prezirala... In zdaj se sovražim še bolj zaradi dejstva, da jim postajam podobna. Ne morem si pomagati... Tako obupno razočarana sem, da me nič več ne spravi v dobro voljo. Moje neskončno potrpljenje je izginilo, zdaj taksi kličem trikrat, če pride kmalu, ker zamuja že dve minuti. xrolleyesx Če pa jaz zamudim, pa spet težim, zakaj ni počakal. Grozno. In nepravično. Sram me je.

Zelo zelo zelo me je sram, da sem taka, a ne znam ničesar spremeniti. Ne znam, ne morem.

Spet se je moj temperament izrazil na najslabši možni način, spet sem grozno trmasta in nepotrpežljiva in arogantna in zoprna. In to brez razloga. Če ni sladkorja na robu kozarca od martinija, je moj dan uničen. Vse je tako grozno in črno, da me vsaka stvar spravi s tira.

Nezadovoljna sem z vsem. Kaj bi sploh lahko naredila? Lahko se shujšam do kosti, lahko pokupim celotno zalogo polo majčk v Emporiumu, lahko se naučim leteti in grem stran, lahko se poskušam sprostiti in si govorim, da je vse v redu. Lahko se vržem skozi okno in padem na tla. A se nič ne bo spremenilo. Še vedno bom žalostna in razočarana in obupana.

No, pa sem povedala. Najraje bi vse zbrisala. In se pretvarjala, da sem še vedno tista prijetna in sočutna oseba, ki so jo ljudje nekoč videli v meni.

Nisem več niti senca same sebe.

Niti obris tistega, kar bi lahko bila.

Jaz sem kriva za to.

Ne drugi. Ne ta svet. Ne ljudje. Ne nevzgojeni natakarji, počasni vozniki, neprijazne prodajalke, nadležni klošarji.

Svet se ni spremenil, jaz sem se. In neskončno mi je žal za to.

melody, vsi se spreminjamo in saj veš ko si na dnu brezna gre pot samo gor, ko si na vrhu se spuščaš xsrcx sej bo x:Xx samo ne sovraži se!!!!!

Kolk sem jaz vesela, da lahko svojemu zdravniku povem vse kar me teži in mi prisluhne... tko čakajo me dodatne preiskave, UZ, potem pa vidimo naprej...

še niti 8 ni, zunaj pa že črna tema ... saj ne morem verjet.

pa je šlo poletje. idealen dokaz.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Dnevi se krajšajo ampak dokler je dan so barve narave precej lepše kot poleti :inocent: vsaj meni so jesenske barve gozda nekaj najlepšega

Melody, iz brezna nezadovoljstva se mora človek sam potegniti ven, sploh če je tam brez razloga (kot sama pišeš x;)x ) mene so tudi take malenkosti spravljale ob živce in na koncu sem sam ždel doma in tuhtal kaj se je spremenilo v meni :o|o:

Zdaj vem kaj mi je manjkalo x:)x topli medčloveški odnosi x^x

Še enkrat hvala lunatkam in lunatkom, ki ste mi odprli oči x:Xx brez vas ne bi bil to kar sem danes

Nejc Zaplotnik

Ksenia, x:Ix x:Xx

To energijo sem tudi jaz pogrešal, zdaj sem spet stari, tak kot v prejšnjem stoletju x:)x

Nič več ne tavam izgubljen v temi x^x

Aiwek, xcrossfingx

Nejc Zaplotnik

Melody, glavo gor.........saj vem ,da je stara lajna: Tudi to bo minilo x:)x

HVALA tistemu, ki mi je to nekoč povedal odkrito in od srca, se mi zdi.

Res je minilo x:Ix

melody, vsi se spreminjamo in saj veš ko si na dnu brezna gre pot samo gor, ko si na vrhu se spuščaš xsrcx sej bo x:Xx samo ne sovraži se!!!!!

Kolk sem jaz vesela, da lahko svojemu zdravniku povem vse kar me teži in mi prisluhne... tko čakajo me dodatne preiskave, UZ, potem pa vidimo naprej...

Jaz ti želim vse naj in prepričana sem, da tako tudi bo x:Xx

Dnevi se krajšajo ampak dokler je dan so barve narave precej lepše kot poleti :inocent: vsaj meni so jesenske barve gozda nekaj najlepšega

Melody, iz brezna nezadovoljstva se mora človek sam potegniti ven, sploh če je tam brez razloga (kot sama pišeš x;)x ) mene so tudi take malenkosti spravljale ob živce in na koncu sem sam ždel doma in tuhtal kaj se je spremenilo v meni :o|o:

Zdaj vem kaj mi je manjkalo x:)x topli medčloveški odnosi x^x

Še enkrat hvala lunatkam in lunatkom, ki ste mi odprli oči x:Xx brez vas ne bi bil to kar sem danes

Prav imaš...

Ah... Saj bo...

Po RD depra x;)x ko se nula obrne je najhuje xrolleyesx jaz sem ponavadi take volje junija (dvojček) x:Ix

Seveda bo, itak še nikoli ni bilo da sploh ni bilo xrolleyesx

Nejc Zaplotnik

ker kakšnega Leva fascinirajo gladka koža, Dvojčka pa raztresenost in Škorpijona mrežaste nogavice in globok dekolte ... x^x za njih pa se pomatram in potrudim z veseljem. x^x

za vas se mi sploh ni treba truditi. že to, kar sem sama po sebi, je za vas iber preveč. x:Dx xcivx

žlehtnoba me daje. :vragec:

:inocent: tega se tut bikci ne branimo x;)x al tist moj planet v škorpijonu, kdo bi vedel x:Dx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Melody, tudi to je del življenja, pripravljaš se na veliko spremembo v življenju, zoriš, rasteš xsrcx spoznavaš samo sebe. Veš, veliko je že vredno, da znaš sploh prepoznati, kaj se dogaja v tebi xyesx Tako lahko lažje ugotoviš, kaj je potrebno, da obrneš tok življenja spet v pozitivo, navzgor, proti sreči in zadovoljstvu. In ti to zmoreš x;)x :palec:

če pa rabiš podporo, smo pa na lnf sami kulski ljudje, ki ti jo bomo z veseljem ponudili x8Dx :palec:

radi te imamo xsrcx

hja...se mi zdi, da je profesionalnost dejansko popolna praznost v svojem poklicu...brezosebnost, strogo racionalno brez čustev, ker bi bila čustva ovira pri efektivnosti v delu... žalostno, res :sori:

hja...se mi zdi, da je profesionalnost dejansko popolna praznost v svojem poklicu...brezosebnost, strogo racionalno brez čustev, ker bi bila čustva ovira pri efektivnosti v delu... žalostno, res :sori:

Ja, tle si pa zadel po moje. To brezosebnost simbolizira ''pomembna'' obleka (kravata in ostalo). Kot, da bi se bali, da bi jih lastna osebnost ovirala pri delu, ker je tako zlobna/egoistična x:Dx

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Se moram javno pohvalit. Čisto zadnji izpit imam narejen. xDDx :palec: Uspelo mi je. Samo še nekaj za popravit, da zvišam oceno.

Diplomce se moram pa znova lotit. Sem zaj. big time. :sori: Sej veseeno, se bom pa še kej novga naučila. x:Dx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Se moram javno pohvalit. Čisto zadnji izpit imam narejen. xDDx :palec: Uspelo mi je. Samo še nekaj za popravit, da zvišam oceno.

Diplomce se moram pa znova lotit. Sem zaj. big time. :sori: Sej veseeno, se bom pa še kej novga naučila. x:Dx

:palec: Pridna!!!! xDDx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...