kukica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Pridna!!!! Hvala! Sem kar ponosna nase, po drugi strani se pa ne morem znebit bed filinga, da ne znam dost, pa da še nisem diplomirala ... Fino bi bilo, ko bi se naučila že enkrat bit zadovoljna s sabo brez da stvari poplno izpeljem. Ker sem bila res kar pridna. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Hvala! Sem kar ponosna nase, po drugi strani se pa ne morem znebit bed filinga, da ne znam dost, pa da še nisem diplomirala ... Fino bi bilo, ko bi se naučila že enkrat bit zadovoljna s sabo brez da stvari poplno izpeljem. Ker sem bila res kar pridna. Ko sem tole prebrala, sm šla najprej pogledat, kaj si po horoskopu in vidla, da maš 2 dni pa 1 let pred mano rd. Zato pa piše tole prbližn tko,k da bi mene človk bral. Itak, da znaš in da bo vse ok. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Ko sem tole prebrala, sm šla najprej pogledat, kaj si po horoskopu in vidla, da maš 2 dni pa 1 let pred mano rd. Zato pa piše tole prbližn tko,k da bi mene človk bral. Itak, da znaš in da bo vse ok. A pol si bla ti tud revca bl sama za rojstni dan? Pr men so vsi raj SP v fuzbalu gledal, pa še zbolela sem. Se kar mal patetično sliš, da če so bli 'samo' planeti podobno postavljeni ob rojstvu, si si pa kar podoben. Pa kaj hočmo, tko to je. Jest pojma nima o astrologiji. Me sicer zanima, ampak mislim, da se je ne bom nikol lotla. Najboljš, da se nehava pogovarjat, ker ti je itak, kot da bi sama s sabo govorila. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Najboljš, da se nehava pogovarjat, ker ti je itak, kot da bi sama s sabo govorila. Sej, to je najbolš, maš vsaj vedno pametnga sogovornika. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Uspelo mi je. Najboljš, da se nehava pogovarjat, ker ti je itak, kot da bi sama s sabo govorila. ne, v štiri no, zdaj nas je pa že 6. ********jem kulerabico. Mislim, da bom dala odpoved v službi. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 O, Lejči. Same fejst babnce na kup. Uf, šele zdej, k si citirala, sm vidla tole, od Mystice....zakaj, bejbi? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Same fejst babnce na kup. of kors pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Mislim, da bom dala odpoved v službi. *********** Mam popizditis totalen.Vseeno pa vas vse lepo pozdravljam A je tolk hudo? Steri jih .... Sej, to je najbolš, maš vsaj vedno pametnga sogovornika. Tko tud moj fotr prav. Mogoče zato, ker je tud dvojček. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Sej, to je najbolš, maš vsaj vedno pametnga sogovornika. Tko tud moj fotr prav. Mogoče zato, ker je tud dvojček. Same fejst babnce na kup. Malo nas je, al nas ima. Živjo vseh (kolk že?) babnc Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Mah kurc.včasih je pa fajn, da nas zdrmajo do konca, da se lažje odločimo za spremembo. no, zdaj veš, in se lahko nehaš jezit in sekirat, in porabiš energijo za akcijo. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 ojla.končno en dan v tem tednu, ko sme tak hitro doma.pred drugo uro ker sem ta teden hodla po službi pazit na nečakinjo.mater, me je bolj utrudila kot dijaki v šoli jutri imam samo dve uri pouka,pa dve uri nato prosti, pol pa šibamo profesorji v kranjsko goro na elektriado, neke športne zadeve se bomo baje šli tam in to cel vikend.se moram jutri še dokončno dogovoriti z mojim razredom, če pol naslednji teden gremo na maturantski izlet, obstaja zdaj že 80% možnost. pa tak ko so bli razpuščeni in celi zmedeni. in končno so se neki dogovorili.tri leta prej se nič niso uspeli zmenit, no ja, saj niso bli sam oni krivi, bil kriv tudi prejšnji razrednik. in res upam, da nam bo ratalo iti. ker so sicer fajni razred pa danes. zadnjo uro imela en četrti letnik, sociologijo. pa jim tak razlagam, pa se pogovarjamo. pa se vsedem na mizo, pa vsi tak začudeni. sploh on v prvi klopi.pa me tak gledajo, pa vprašam, če je kaj narobe. pa so rekli, da se že itak težko koncentrirajo, zdaj pa še jaz na mizi sedim. sem rekla, pa kje je problem. sem bla normalno oblečena, hlače. so rekli, da jih razganja. pa sem rekla, vredu, pridem naslednjič čist zakrita, samo oči se mi bodo vidle pa en mi je rekel, da sem mu všeč hecni so, tile dijaki. sicer so pa tak pridni pri mojih urah, pa sodelujejo grem malo spat. pol zvečer pa na pilates. pa spet spat ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 ojla.končno en dan v tem tednu, ko sme tak hitro doma.pred drugo uro ker sem ta teden hodla po službi pazit na nečakinjo.mater, me je bolj utrudila kot dijaki v šoli jutri imam samo dve uri pouka,pa dve uri nato prosti, pol pa šibamo profesorji v kranjsko goro na elektriado, neke športne zadeve se bomo baje šli tam in to cel vikend.se moram jutri še dokončno dogovoriti z mojim razredom, če pol naslednji teden gremo na maturantski izlet, obstaja zdaj že 80% možnost. pa tak ko so bli razpuščeni in celi zmedeni. in končno so se neki dogovorili.tri leta prej se nič niso uspeli zmenit, no ja, saj niso bli sam oni krivi, bil kriv tudi prejšnji razrednik. in res upam, da nam bo ratalo iti. ker so sicer fajni razred pa danes. zadnjo uro imela en četrti letnik, sociologijo. pa jim tak razlagam, pa se pogovarjamo. pa se vsedem na mizo, pa vsi tak začudeni. sploh on v prvi klopi.pa me tak gledajo, pa vprašam, če je kaj narobe. pa so rekli, da se že itak težko koncentrirajo, zdaj pa še jaz na mizi sedim. sem rekla, pa kje je problem. sem bla normalno oblečena, hlače. so rekli, da jih razganja. pa sem rekla, vredu, pridem naslednjič čist zakrita, samo oči se mi bodo vidle pa en mi je rekel, da sem mu všeč hecni so, tile dijaki. sicer os pa tak pridni pri mojih urah, pa sodelujejo grem malo spat. pol zvečer pa na pilates. pa spet spat Prav lepo je slišat, da imajo nekateri še radi svoje dijake. Tolk je kritike slišat ... Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 čez 14 dni dobim obiske iz madrida jupiiiiiii spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Se moram javno pohvalit. Čisto zadnji izpit imam narejen. Uspelo mi je. Samo še nekaj za popravit, da zvišam oceno. Diplomce se moram pa znova lotit. Sem zaj. big time. Sej veseeno, se bom pa še kej novga naučila. dbest, pridna , pa kar takoj na diplomco , povem iz lastnih izkušenj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 dbest, pridna , pa kar takoj na diplomco , povem iz lastnih izkušenj hvala. sej sem mislila, da mam že pol diplomce narjene, pa sem osnovno napako nardila, tko da je šla anketa in vse v k... Sej bi lahko na ta način nadaljevala, samo ne bi mogla bit zadovoljna z izdelkom... Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 ojla.končno en dan v tem tednu, ko sme tak hitro doma.pred drugo uro ker sem ta teden hodla po službi pazit na nečakinjo.mater, me je bolj utrudila kot dijaki v šoli jutri imam samo dve uri pouka,pa dve uri nato prosti, pol pa šibamo profesorji v kranjsko goro na elektriado, neke športne zadeve se bomo baje šli tam in to cel vikend.se moram jutri še dokončno dogovoriti z mojim razredom, če pol naslednji teden gremo na maturantski izlet, obstaja zdaj že 80% možnost. pa tak ko so bli razpuščeni in celi zmedeni. in končno so se neki dogovorili.tri leta prej se nič niso uspeli zmenit, no ja, saj niso bli sam oni krivi, bil kriv tudi prejšnji razrednik. in res upam, da nam bo ratalo iti. ker so sicer fajni razred pa danes. zadnjo uro imela en četrti letnik, sociologijo. pa jim tak razlagam, pa se pogovarjamo. pa se vsedem na mizo, pa vsi tak začudeni. sploh on v prvi klopi.pa me tak gledajo, pa vprašam, če je kaj narobe. pa so rekli, da se že itak težko koncentrirajo, zdaj pa še jaz na mizi sedim. sem rekla, pa kje je problem. sem bla normalno oblečena, hlače. so rekli, da jih razganja. pa sem rekla, vredu, pridem naslednjič čist zakrita, samo oči se mi bodo vidle pa en mi je rekel, da sem mu všeč hecni so, tile dijaki. sicer so pa tak pridni pri mojih urah, pa sodelujejo grem malo spat. pol zvečer pa na pilates. pa spet spat se vidi, da majo fajn tršico , jah sej veš kako je pri teh letih , pa ni bilo nobene punce v razredu hvala. sej sem mislila, da mam že pol diplomce narjene, pa sem osnovno napako nardila, tko da je šla anketa in vse v k... Sej bi lahko na ta način nadaljevala, samo ne bi mogla bit zadovoljna z izdelkom... preveč si pridna, sej mojo jst vlečem že tolk časa, da bi lohk že kej novga pogruntal, pa bom kar to dokončal, pa je ,pa čimprej bo treba Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 se vidi, da majo fajn tršico , jah sej veš kako je pri teh letih , pa ni bilo nobene punce v razredu nop. v tem razredu nobene punce. učim večinoma same fante. samo v treh razredih (od 11) je nekaj punc.eh, ne bomo šli v črno goro. me je ravno en dijak malo prej obvestil, da ne bo šlo.ker bi morali najeti mali bus, pa bi jih preveč stalo. tak da bom jim skušala urediti, da bi šli konec oktobra pol nekam drugam. upam, da mi bo ratalo ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Sej, to je najbolš, maš vsaj vedno pametnga sogovornika. jest, presnet kozel, se pa s tem ne morem strinjat ker je v tem primeru "moj sogovornik" mnogo bolj kritičen, kot vsi drugi skupaj kukica, tebi pa čestitam tako pridnih pa ni veliko misty, če je pa karkoli svinjskega na svetu, je pa to zaj.ban kolektiv in strupeno delovno ozračje. Res idealni pogoji, da se ti strena, pa da zboliš :xx!: Če je tako pri tebi, si resno poišči kaj boljšega, kako službo, ki si jo zaslužiš Druidka, tvoji dijaki so čist fascinirani nad tabo, se te ne morejo nagledat in načudit jim ne zamerim, če pa nimajo kaj dosti kolegic...pa še tako mlada in sveža profesorica ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 dan spet šibam...skoz dogaja... love it...čez 14 dni pa obiskkkkkk čaw spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Se strinjam. Najhuje pa je, da je kolekriv čist fajn, le oseba s katero delam vsak dan v isti "pisarni" ni. Vsak dan eno in isto sranje. V treh letih mi je že počil film. Saj ne vem al naj jokam al kaj.Eh. whatever Že iščem drugo. Službo namreč.Jst bi ji pa povedala svoje, itak nimaš kej zgubit, če si se odločla, da greš. Držim pesti...karkoli bo, je tako zate prav. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Ta in naslednji teden absolventi žurajo po Grčiji oz. Kreti in domačinom kravžljajo živce. Med njimi je tudi moja sestra, upam da se bo razživela. Zato pa se bom pa jaz zdaj razživel na njenem računalniku. Bohnedaj. Vsem žurerjem na Kreti želim obila žura. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 uh, na absolventa sem pozabil it no, saj na maturanca tudi, hehe vsem absolventom želim čimveč zabave z žurom ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 uh, na absolventa sem pozabil it saj se še vedno lahko prijaviš imam program na rač., če te zanima, ti ga pošljem cena pa je ... 99.900 + 12.000 bomo pa prevandrali celo Tunizijo ... saj sploh ne bo časa za žur ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. september 2006 Prijavi Deli 28. september 2006 Na hitro javljanje še od mene.... Sem se že dovolj danes izpostavljala sevanju ( sem gledala Trenja ... ah mimo Trenj pa ne morem... ).2 dni sem prezivela zelo, zelo lepo samo kaj, k mi ta glava nagaja...kmalu mam magnetno...sploh ne vem, kako to zgleda...vem ja, ampak ne predstavljam si bit tm notr Drugac sem pa izvedela grozno novico...od prijateljice ( najboljse na svetu ) mami ( k je imela/ima raka ) je spet zbolela...pa tako se je borila Naj mi en dohter al pa kdo k ve kej o tem odkrito pove, kaj lahko pricakujemo? Mela je kemoterapijo tolk, da se je zmanjsalo...potem so ji z operacijo odstranili, pa ne vse, ker niso mogli. Zdaj bi morala na 4 mesece hodit na preglede, zdaj se ji je pa spet pojavila voda ( nabira se ji voda v trebuhu al kje ) in ne zadrzi hrane v sebi? Ali je upanje za izboljsanje? Cist mi je hudo, ker vem kolk je navezana nanjo... Mysti, sem videla, da mas probleme v sluzbi. Upam, da se kmalu pogovoriva Lepo se mejte Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Res sem zelo vesel zate, Valkira! Si lahko kar predstavljam kako se ti svetlikajo ucke od veselja in pricakovanja! Pa saj do bozica bos ze postimala, a ne? Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts