Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:onfire: Se še neki u službi matrat pa mi ne gre. Glava že na dopustu - na morje grem, jupiiii. Sam na forumu visim, namest da bi še par stvari nardila...

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Deli na socialnih omrežjih

Sam res, včasih se vprašam kam to vodi, nek skor stalni presing, neštete obveznosti...... :o|o: Zdej sn si še neko izobraževanje omislu, jao meni.....no, še ni dorečen, vsaj v zvezi z eno zadevo ne. Dans sn še na pogreb morau letet, pismo, se še bl zaveš, da zdaj si pa te tud na1x več ni..... :o|o: Tak da, ko porihtam vse v zvezi s flatom, se pa res še sebe mal lotim, adaptacija pa to x:o)x Še s klarus na pizzo nem folgal ta teden :o|o: Eh, nič, treba se bo ženit xcivx pa mal porazdelit te obveznosti x:o)x x:Dx Ajd mejte se :palec: , grem crnčit, pol pa urejat za sedežno haha, mam novi dobavni rok 6 tednov xrolleyesx, pol pa k staršem letim, pa mal z bakico počvekat....No, vikend pa bom, vsaj večinoma, končn mel bol zase.....še dober. x^x Tak, zaj sn se zjamral, zdej pa....zvizzzzzzzzz x8Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

ja, zdaj se nas moraš naužit, da nas ne boš preveč pogrešala. x;)x

v grčijo greš, a ne? ja, ti kar malo zavidam. x:Ix x:px uživaj sto na uro in pazi nase! :kiss:

Dalmacijo ljubavi moja! :onfire: Naju bo mičkena jadrnička mal naokol popeljala. Jo že pogrešam, taka frendica je.

Hvala za lepe želje. Prnesem nazaj tud mal sončka za vse vas. :love:

Sam res, včasih se vprašam kam to vodi, nek skor stalni presing, neštete obveznosti...... :o|o: Zdej sn si še neko izobraževanje omislu, jao meni.....no, še ni dorečen, vsaj v zvezi z eno zadevo ne. Dans sn še na pogreb morau letet, pismo, se še bl zaveš, da zdaj si pa te tud na1x več ni..... :o|o: Tak da, ko porihtam vse v zvezi s flatom, se pa res še sebe mal lotim, adaptacija pa to x:o)x Še s klarus na pizzo nem folgal ta teden :o|o: Eh, nič, treba se bo ženit xcivx pa mal porazdelit te obveznosti x:o)x x:Dx Ajd mejte se :palec: , grem crnčit, pol pa urejat za sedežno haha, mam novi dobavni rok 6 tednov xrolleyesx, pol pa k staršem letim, pa mal z bakico počvekat....No, vikend pa bom, vsaj večinoma, končn mel bol zase.....še dober. x^x Tak, zaj sn se zjamral, zdej pa....zvizzzzzzzzz x8Dx

Ej, ej, na izi si ga vzem. xDDx da te ne bo razneslo na sto koncev.

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

PEEEEETEEEEK..... :hepko: :hepko: :hepko:

pa vikend... x:px

sicer bo garashki...ampak kulski... x:o)x

dons...kr neki... xrolleyesx :inocent:

jutr party.... x:)x x:o)x x:px

nedelja klasika roza... x:o)x

mate de jutr uletite...pa tist k RES misl prit....lohk gesta pade (velja posebej za shefico x:)x x;)x )... x:)x :vio:

zlomk...tralala

777 x:Xx -ou tja... x:)x

PA SVOJO SLIKO HOCHEM!!!!!!!! x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:hepko: :hepko: :hepko: :hepko: YESSSSSSSSSSSSSSSS :hepko: :hepko: :hepko: :hepko:

xsrcx nardila z 9 xokx 7 pogojev v dveh tednih :eek: zaključek izpitne sezone z 9 xDDx zdaj ji bom dal mir z učenjem, zadnji letnik se ne mudi x;)x

Ta vikend sem njen 25 ur na dan x:Ix x:px x:Xx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

čestitam :palec:

moji izvidi katastrofa... mah puustmo to... vse uredila, petek je, zapravila da me glava boli (mojga bo še bolj)... pralni stroj mi je popravil majstor, včeraj sem imela lep večer... grem prat, je gora cunj... ja Življenje je lepo, priložnosti za rast pa sprot rešujmo x:Dx

Ti pa res skoz jamraš zadne cajte, ne vem kaj je to? x:Dx Dej se mal sprost, ne smeš tok napet okol skakat! x:o)x

Kok sn jz bogi, bogi, bogi, bogi...... xDDx

Uživi viknd, jz bom delu! xrolleyesx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

heh...če bo vse po sreči, bom ta vikend bolj zabušavala...sicer se mi pa s tem prehladom kaj druzga tud ne da......kaj se sploh čudim...bolš da ne povem kakšen urnik sem mela zadnja dva mesca.....no tko....drugač sem pa fajn....

ksenč.... :sori: ...... xwizardx :detelca: xcrossfingx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...