Mick 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Se nadaljuje prihodnjič... (Mick2) Jutrček Hvala bogi, da je petek...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Jutrček Hvala bogi, da je petek...... jou jou. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 PETEK!!!! aleluja u službi zgleda bl u izi... sam bo odpustov pol velik lalalalaakomi čakam, da pridem domov xrosex spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Se še neki u službi matrat pa mi ne gre. Glava že na dopustu - na morje grem, jupiiii. Sam na forumu visim, namest da bi še par stvari nardila... Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 ja, zdaj se nas moraš naužit, da nas ne boš preveč pogrešala. v grčijo greš, a ne? ja, ti kar malo zavidam. uživaj sto na uro in pazi nase! pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Sam res, včasih se vprašam kam to vodi, nek skor stalni presing, neštete obveznosti...... Zdej sn si še neko izobraževanje omislu, jao meni.....no, še ni dorečen, vsaj v zvezi z eno zadevo ne. Dans sn še na pogreb morau letet, pismo, se še bl zaveš, da zdaj si pa te tud na1x več ni..... Tak da, ko porihtam vse v zvezi s flatom, se pa res še sebe mal lotim, adaptacija pa to Še s klarus na pizzo nem folgal ta teden Eh, nič, treba se bo ženit pa mal porazdelit te obveznosti Ajd mejte se , grem crnčit, pol pa urejat za sedežno haha, mam novi dobavni rok 6 tednov , pol pa k staršem letim, pa mal z bakico počvekat....No, vikend pa bom, vsaj večinoma, končn mel bol zase.....še dober. Tak, zaj sn se zjamral, zdej pa....zvizzzzzzzzz Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 ja, zdaj se nas moraš naužit, da nas ne boš preveč pogrešala. v grčijo greš, a ne? ja, ti kar malo zavidam. uživaj sto na uro in pazi nase! Dalmacijo ljubavi moja! Naju bo mičkena jadrnička mal naokol popeljala. Jo že pogrešam, taka frendica je.Hvala za lepe želje. Prnesem nazaj tud mal sončka za vse vas. Sam res, včasih se vprašam kam to vodi, nek skor stalni presing, neštete obveznosti...... Zdej sn si še neko izobraževanje omislu, jao meni.....no, še ni dorečen, vsaj v zvezi z eno zadevo ne. Dans sn še na pogreb morau letet, pismo, se še bl zaveš, da zdaj si pa te tud na1x več ni..... Tak da, ko porihtam vse v zvezi s flatom, se pa res še sebe mal lotim, adaptacija pa to Še s klarus na pizzo nem folgal ta teden Eh, nič, treba se bo ženit pa mal porazdelit te obveznosti Ajd mejte se , grem crnčit, pol pa urejat za sedežno haha, mam novi dobavni rok 6 tednov , pol pa k staršem letim, pa mal z bakico počvekat....No, vikend pa bom, vsaj večinoma, končn mel bol zase.....še dober. Tak, zaj sn se zjamral, zdej pa....zvizzzzzzzzz Ej, ej, na izi si ga vzem. da te ne bo razneslo na sto koncev. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Ja, saj to tud seb pravm, pa mi ne rata.......Sam kmal pa res, bemu, čist zares. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 morgen.... PEEEEETEEEEK..... pa vikend... sicer bo garashki...ampak kulski... dons...kr neki... jutr party.... nedelja klasika roza... mate de jutr uletite...pa tist k RES misl prit....lohk gesta pade (velja posebej za shefico )... zlomk...tralala777 -ou tja... PA SVOJO SLIKO HOCHEM!!!!!!!! tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2006 Avtor Prijavi Deli 29. september 2006 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 a to zdej pomen, de chesh bit na gesti? zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2006 Avtor Prijavi Deli 29. september 2006 sem mislila, da je vec kot jasno in ocitno, torej, ja prosim. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 YESSSSSSSSSSSSSSSS nardila z 9 7 pogojev v dveh tednih zaključek izpitne sezone z 9 zdaj ji bom dal mir z učenjem, zadnji letnik se ne mudi Ta vikend sem njen 25 ur na dan Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2006 Avtor Prijavi Deli 29. september 2006 Bravo!! Tudi tebi, Onix, tu mas tud ti zasluge! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 čestitam moji izvidi katastrofa... mah puustmo to... vse uredila, petek je, zapravila da me glava boli (mojga bo še bolj)... pralni stroj mi je popravil majstor, včeraj sem imela lep večer... grem prat, je gora cunj... ja Življenje je lepo, priložnosti za rast pa sprot rešujmo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 ok marsek...sej vesh...SMS do 19ih onix...chestitke -u... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Se še neki u službi matrat pa mi ne gre. Glava že na dopustu - na morje grem, jupiiii. Sam na forumu visim, namest da bi še par stvari nardila...uživaj si zaslužiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 uživaj si zaslužiš Hvala. Za tvoje zdravje pa , karkoli že je. Želim ti vse dobro. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Sam res, včasih se vprašam kam to vodi, nek skor stalni presing, neštete obveznosti...... Zdej sn si še neko izobraževanje omislu, jao meni.....no, še ni dorečen, vsaj v zvezi z eno zadevo ne. Dans sn še na pogreb morau letet, pismo, se še bl zaveš, da zdaj si pa te tud na1x več ni..... Tak da, ko porihtam vse v zvezi s flatom, se pa res še sebe mal lotim, adaptacija pa to Še s klarus na pizzo nem folgal ta teden Eh, nič, treba se bo ženit pa mal porazdelit te obveznosti Ajd mejte se , grem crnčit, pol pa urejat za sedežno haha, mam novi dobavni rok 6 tednov , pol pa k staršem letim, pa mal z bakico počvekat....No, vikend pa bom, vsaj večinoma, končn mel bol zase.....še dober. Tak, zaj sn se zjamral, zdej pa....zvizzzzzzzzz Ti pa res skoz jamraš zadne cajte, ne vem kaj je to? Dej se mal sprost, ne smeš tok napet okol skakat! Kok sn jz bogi, bogi, bogi, bogi...... Uživi viknd, jz bom delu! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 heh...če bo vse po sreči, bom ta vikend bolj zabušavala...sicer se mi pa s tem prehladom kaj druzga tud ne da......kaj se sploh čudim...bolš da ne povem kakšen urnik sem mela zadnja dva mesca.....no tko....drugač sem pa fajn.... ksenč.... ...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 :xx!: spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 bejbi, kaj je s tabo.....?....pobož..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 sm u sco napisala. pa nam še enkrat k je čist tumač. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 sem prebrala..... ...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts