Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

Meni itak to paše x:Ix se ne slini samo moški del populacije x;)x ocenjevalni pogledi so naju premerili od podplatov do frizure, ne glede na spol ocenjevalca-ke x:Dx

Ima Blixa Bargeld primeren komad za to: Fuetter mein ego xsuperx

Skoraj bi eni punci slekel majico, je bila hudo primerna situaciji x:px z napisom:

It takes blood and guts to be this cool, but I'm still just a cliche ....

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x;)x x;)x x8Dx (onix ze ve, kwa je dobr xokx) :palec:

Jst pa tud. :vragec: x:Dx

Mick, to je sele dons, ampak hvala za zdravico, saj je blo vcer tud super. xokx

Pozn zaspala, okol 5h mroda, zjutraj pa totalen kraval, boxi, eventi tule spodaj. :eek:

Pogledam skoz okno - totalen Union in Barcafe in kajjazvemkaksense zhur. Cesa niso vsega shpilal! x:Dx x:o)x

Od Kingstonov do Zdravka Colica in to do fula, ni blo sans muzke poslusat svoje, kamoli se pogovarjat, ne mors verjet. x:px

Sem se pocutla kot na morju, terasa scena pa to.

he, vcer sem se pofarbala, jebesh naravno lepckano farbico ubito mishjo. x:px

In sem dala spet mango, mi je prisla pa ven cist zharecha (valjda bo slo dol ko si bom parkrat lase oprala).

Dons se bom ze zgodaj odrolala na gorenjsko, bom mal na zraku. xokx xDDx

Lepo soboto vsem! x:Xx xcheersx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ene par zadev pa ne bom požru, pa jih ne jemljem osebno, ker je to samo forum....ampak jih bom vseeno napisal in to sem, ker če jih v zato namenjeno temo, jih verjetno mMarsa ne bo prebrala..

Da je to :att: FORUM in to javni, no vsaj vsak ga takorekoč lahko bere...in če je kdo prizadet in jemlje adeve tako resno, da ne more s tem živet, potem naj seumakne in naj ne bo na forumu.....ne pa da se zganja raznorazni 'terorizem' po OSih in pljuva po nekaterih katerih (ki se v neki temi z nekom strinjajo te napadalci pa ne...) in takh je tle kr ene par in se delaho na vzven neki fensi pa oh, pa sploh in ah, pa bah...v resnici pa so take podle podlasice k so jim vedno vse k riti prinesl in je za njih trud in se prebijat skoz življenje pa kej doživet, že to, da jim rata do trgovine po kruh xrolleyesx xrolleyesx ...no enivej

To sem omenil zato, ker mi gre pol na Kurac, da te osebe k tako napadajo druge, če se z nekom strinjajo in to ni v njihovem razmišljanju; PIŠEJO in PROSIJO (morda zahtevajo - to nevem) od Marse, da BRIŠE POSTE, ker soreveč osebni xrolleyesx :xx!: ....Če ne prenesete al pa se ne znate it takih zadev, potem ne rinite v to...ne pa pol vse spet britat pa nevem kaj še vse........

Pa je že blo dve leti nazaj zarad Brisanja...nevem.....sicer se itak Marsa odloča...samo to je Itiotizem....al pa povejte kaj se lahko piše in je to to

Ne prenesete kritike (v večini) in je treba samo hvalt in oh pa sploh, kakor je kdo kaj proti al pa mu ni všeč in to direkt pove, pol pa z baklami nad njega....a v Resničnem Življenju sploh preživite.....jaoooo... pa neki fenci v nekih posvetnih temah v resnici pa slabš k nevemkaj....

votever MARSA boldano je blo zate

Lahko pa tud napišem kere so te osebice na tem forumu o katerih sem zdeole pisal....sam nimam za Radirko za Marso, k bi po njihovem mogla BRISATT :xx!:

Joj trudi, ze sto let nisem nicesar izbrisala, kvecjemu kaksno nerodnost (recimo da je dvakrat kdo objavil al kaj tacga), pa tud me ze nekaj cajta ni nihce baral po tem (k srec).... xnckrivx

ma ne rabis govort, v bistvu me ne zanima - ze izvem, ce je/bo pomembno. :palec: x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Joj trudi, ze sto let nisem nicesar izbrisala, kvecjemu kaksno nerodnost (recimo da je dvakrat kdo objavil al kaj tacga), pa tud me ze nekaj cajta ni nihce baral po tem (k srec).... xnckrivx

ma ne rabis govort, v bistvu me ne zanima - ze izvem, ce je/bo pomembno. :palec: x:)x

Ja sej vem, da nisi, je blo sma namig, da dobivam in opa še nekateri take OS-e, da če bom tako 'kritiziral' oz. posal, da ti bojo pisal in zahtevem brisanje mojih postov xrolleyesx xrolleyesx ....fak kaj nesmem napisat kaj si mislim al kaj pa če ravno to leti tudi na kakšno osebo....So What...mi pač niso vsi všeč , enih dejansko niti ne prebavljam......z enimi se pa prav zabavam, k jih provuciram in padejo na take fore k kesk (pča nimajo pošlihtano v glavah....so What Again)...sam naj pa nehajo pol po OS napadat folk tudi tiste, k se pač z mano strinjajo in pa morda niti tega ne napišejo javno pač nimajo jajc....ANd....So What Again x:Dx xcivx xcivx

Trudi, :palec: :palec: :palec:

Jaz imam enih par budal, ki se ne morej odločiti, če bi furali to ali ono vlogo, kar na ignore.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Ah, Trudi, nea se sekiraj, men se sploh ne da več.....Če mi bo kdaj bom mal objavil kake mejle, pa mal opisal klice s skritih številk ipd. zadeve, pa da vidite kakšen folk vse zna bit. Sam me ne gane, ena velikih prednosti, ki mi jih je tudi dal ta forum je, da sn glede spletkarjenj, laži itd. dobil trdo kožo, briga me.....opazim, mogoč sn na trenutek mal jezen, čez pol ure že pozabim.... x^x Pa en folk se zlo rad vtika v druge, žal opažam, da to ipak znajo tud tipi.... :xx!: Pa kaj.... x^x x:o)x

No, sn šel v jutranji vlki nakup, pa položnice plačat..... :xx!: Sn si pa kupil eno draceno s ful dobrim lončkom, pa par dišečih svečk.... x:)x :palec: Pogrešam rastlinje v flatu, sam morm počakat, da bo vse razporejen, pol pa navalim še na rastlince.... x:)x No, zdej pa se bom počas lotu spalnice, jao, kolk stvari mam navlečenih vanjo......ajd, akcija :palec: Vmes pa pridem, za pavzo, pogost mi je lnf fajn razvedrilo ob delu, v pavzah.... :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

včasih moramo pa tudi sami premisliti kako reagiramo in se odzivamo... včasih sami izovemo situacijo...

tko opremila sem se z rdečo peso, ribezovim sokom, refoškom x:Dx kupila redapin. Moj zdravnik naj kr sanja o meni v bolnišnični sobi s transfuzijo...

nekak sem dobila spet moč da se izkopljem iz tega, kupila brusnični čaj, baje je z domačim kisom zdravilo za mojo drugo težavo, ma kakšna operacija ni šans... grem dokazat kaj zmore človeška misel...

jao spet neko podtalno forumsko delovanje......uderground scene x:Dx kok se vam da....js mam pa prevč s svojmu lajfu dela, dab me sploh zanimal kaj kdo s kom in čim, kako, zakaj, zakaj ne, lohk bi pa noče, ne sme pa bi rad in kar je še takih raznih izpeljank zadev k se pač med folkom dogajajo x:o)x

mick js tud maram rožce....sam žal pr men uspevajo sam tiste k so prilagojene posebnim razmeram :vio:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

pri men pa rožce ne uspevajo, prevroče, prežgoče... aja na oknu mam timijan, baziliko, petršilj, jagode x:Dx

čakam da moj pride, da mu psoprežem kosilce, potem me pa likalnik pričakuje... zvečer pa na tekmo. Včeraj odpovedala frizerja, danes imela luškano debato s tamalo. jem ringlo, a vsebuje kaj železa?

Onix upam, da se ti je javila xsrcx

Popravljeno -> Ksenia

mick js tud maram rožce....sam žal pr men uspevajo sam tiste k so prilagojene posebnim razmeram :vio:

x:)x :palec: Mah jaz jih znam pozabit zalit pa tako, sam ta dracena je zelo neobčutljivo drevesce, ki mal vode rab, tko da.....V pisarni mam velik rastlin, sam zanje tud drugi skrbijo, ne sam jaz, in blazno uspvajo, ne morš verjet......Ma men se zdi, da rastzlinje v flatu čist spremeni flat, pozitivno, pa polepša......tko da.....rastlince xsrcx bodo. :palec:

Kaj ti k si se pokazala sam za par minutk? :inocent: Kot na fotkah si tud v živo zlo vreji :palec: x:px xDDx

K. Čapek

x:)x :palec: Mah jaz jih znam pozabit zalit pa tako, sam ta dracena je zelo neobčutljivo drevesce, ki mal vode rab, tko da.....V pisarni mam velik rastlin, sam zanje tud drugi skrbijo, ne sam jaz, in blazno uspvajo, ne morš verjet......Ma men se zdi, da rastzlinje v flatu čist spremeni flat, pozitivno, pa polepša......tko da.....rastlince xsrcx bodo. :palec:

Kaj ti k si se pokazala sam za par minutk? :inocent: Kot na fotkah si tud v živo zlo vreji :palec: x:px xDDx

x:Dx anje kok sm fajn :inocent:

sej napisala pol kle da upam da bo naslednje srečanje bolj konkretno x:px

pač sem bla tam z enmu drugmu folku in smo šli pol, vidva sta pa tolk cajta mečkala.....zihr zanalašč, k si upov da bom mrknla do tedi :vragec:

prpa xcivx

Bora

Glih ja, cccc.... :o|o: x:o)x Men si delovala nekak presenečeno ob srečanju, sem pomislu....tota si je predstavljala srečat enga prec priletnega, čelavga, zadrtega pravnika......no, mogoč sn ti pa res tko deloval x:Dx

K. Čapek

Glih ja, cccc.... :o|o: x:o)x Men si delovala nekak presenečeno ob srečanju, sem pomislu....tota si je predstavljala srečat enga prec priletnega, čelavga, zadrtega pravnika......no, mogoč sn ti pa res tko deloval x:Dx

x:Dx ne sm vidla tvojo fotko x:Dx sam smo se tak začvekal in sm že čist pozabla da tud ti kao še prideš x:)x pol se pa spravljam tam glih in poslavljam pa kr naenkrt stojiš tam in mi res ni blo nč jasn x:o)x sej sm se ti hotla okol vratu vržt, sam se mi je tolk mudil xcivx

Bora

x:Dx ...no, saj men bi pasal, sam kaj veš če neb pol k tebi kak direkt od kje prletu.... :blackeye: .... :vragec: x:Dx Se hecam, v bistvu škoda, k sn prepričan, da bi vštekal-a in fajn zažural. :palec:

K. Čapek

x:Dx ...no, saj men bi pasal, sam kaj veš če neb pol k tebi kak direkt od kje prletu.... :blackeye: .... :vragec: x:Dx Se hecam, v bistvu škoda, k sn prepričan, da bi vštekal-a in fajn zažural. :palec:

:O: x:Dx eh....sm zihr da maš rzumevajočo bejbiko, k šteka da ni vse na mesenem nivoju x;)x x:Dx

ja sej.....ma bojo še šanse :palec:

Bora

No, tud kar se seksa tiče nisn vegetarijanc, sicer xcivx :vragec: x:Dx

Ma ja, saj nam niso skupn sam Buldožerji :palec:

kdj maš otvoritu :inocent:

mam že škarje parajt za trak prerezat x;)x

Bora

JAZ SEM TISTA, ki je Trudiju rekla, da se JAVNIH OBREKOVANJ NE GREM! JAZ SEM TISTA, ki je rekla, da bom rekla Marsi, da naj zbrise ( prosila, ce bi prislo do tega ) poste, ki se mi zdijo preveč osebni in izdajajo informacije o meni, katere nisem želela, da so na forumu napisane in jih tudi sama nikoli nisem napisala!!!!!!!

Če sem naredila to narobe, SE ISKRENO OPRAVIČUJEM!

Napisala sem ZS Trudiju, mislila sem, da se bo razčistilo to TAM, ampak se očitno ni moglo. Prav.

Forum imam rada ( to sem že večkrat poudarila ), ampak nisem pa človek, ki se rad izpostavlja in piše vse popreko o sebi in mojem zasebnem življenju ( zato pride do določenih govoric, ki so sicer trači, ampak pustim pri miru ), zato pričakujem ( mogoče neupravičeno, povejte mi, če je pač neupravičeno ), da se o tem ne razpravlja javno ( se izmišljuje po možnosti ). Mogoče sem pričakovala preveč. Ampak še vedno pa trdim, da bi vseeno prosila Marso, ce bi prišle ven informacije, za katere bi bila mnenja, da mi karkoli škodujejo in katerih sama nikoli nisem posredovala na forum. Njena odločitev, če bi mi ugodila. Če mi ne bi, bi pa sama presodila, ali naj se umaknem ali ne.

Ja, kot je Trudi rekel, očitno ne prenesem določenih kritik in očitno sem podlasica. Prav. Njegovo mnenje.

Sprejmem, da se mu zdim "podlasica", ne sprejmem pa pač stvari, ki sem jih opisala tukaj. Zato bom naredila, kar naj bi po mnenju Trudija naredila taka nestabilna oseba, kot sem jaz.

Umikam se. Nisem si mislila, da bom to naredila, ampak na veselje Trudija in še očitno precej ljudi, se umikam.

Že tako imam toliko negativnih stvari v življenju, da ne bom še tukaj, kamor se pridem zabavat in sproščat, vsa zamorjena in zaskrbljena.

Mogoče se vidimo še kdaj, mogoče ne, tole je bila zame pika na i. Tak izbruh človeka, kateremu nikoli nisem hotela nič hudega, ki ga sploh ne poznam, nič ne vem o njem, je zame kaplja čez rob.

ČAU

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Onix upam, da se ti je javila xsrcx

Javila :hepko: končno (in dokončno x;)x ) v četrtem letniku :hepko: še par let in Slo bo bogatejša za (še eno nezaposleno) filozofinjo xrolleyesx

Michelle, tračarije so nacionalni šport žepnih državic x;)x skozi eno uho noter, skozi drugo ven x!x na forumu pa skozi eno oko not skozi drugega ven

Enostavno ne reagiraš na provokacijo in ta postane nezanimiva :inocent: potem se mora provokator prijavljati pod raznimi nicki in tračariti sam s seboj o tebi (ali komu drugemu) xrolleyesx itak v RL ni kaj drugače :xx!:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Onix :palec: Ma ja mich, ne sračkaj ga......Pomisli raj kolk ljudi na forumu je pa bilo s tabo v mislih (pa tema namenjena teb), ko si bila poškodovana. Valjda to pretehta. x;)x :palec: Štekam tvojo reakcijo, sam.....pozab, škoda časa. x;)x x:)x Show must go on. x^x

kdj maš otvoritu :inocent:

mam že škarje parajt za trak prerezat x;)x

Pa bikinke tud? :inocent: :vragec: x:Dx

K. Čapek

Bomo videli.

Ni mi prav, da se name spravlja folk, ki mu nič nočem.

Moram prespat vse skupaj. Tist je blo v afektu napisan.

Vedno lahko uporabim IGNORE.

In Trudiju v vednost: oprosti, če te je izjava o brisanju tako prizadela, poskušaj razumet.

LP

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

:vragec:

morgen.... :o|o: :o|o: :o|o:

ajajaj....kaka noch.... xrolleyesx

na metelkovi toomuch folka...pa mizzart zaprt... :xx!:

srechal tam onixa pa njegou xsrcx .... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

milibozhe.... :inocent: x:px xrolleyesx

pa dej babo mal u roke vzem pa bremzi tele njene dekolteje... x:Dx x:px x:px

to ni chloveshko... x:Dx

me je skor hexenshus zagrabu... :inocent:

no....tole dogajal po poti proti K4.... :vio:

tam itaq prenaglas vse skupi (jao kdo tole pishe x:Dx ).... xrolleyesx

spil dvetri tequole pa se domou pobral... :inocent:

ne morm verjet....spal zhe ob pol shtirih... :eek:

dons pa PARTYYYYYYYYYYYYYYYYY............ x:)x x:)x x:)x

zlomk....tralala

777 x:Xx -ou na najlepshi rilc tega sveta.... x:)x

PA HOCHEM SVOJO FOTKO IZ K4!!!!!!!!!

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

biknke x:Dx za ka se pa to rabi :inocent:

ja jaz bi tud fotko iz 4ke :o|o: me pizdi k sm zamudila tak zgodovinski dogodek...če bi za to vedla bi s svojmu avtu šla :vragec: x:Dx

Bora

Michelle, tud jest mislim, da se je čist brezveze ob tla metat zaradi enih puhlih besed na forumu...ko jih nekdo prebere, že čez 5 sek ne ve več, kaj je prebral, da bi pa hotel kake info še izkoriščati komu na škodo, mora bit pa že hud psihopat, da bi se mu to sploh dalo delat ....tko, da res se ne sekirat zaradi tega x;)x

upam, da si vsak dan bolje glede zdravja...srečno! x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...