aakhut 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 biknke za ka se pa to rabi ja jaz bi tud fotko iz 4ke me pizdi k sm zamudila tak zgodovinski dogodek...če bi za to vedla bi s svojmu avtu šla sej... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Jz tud pojma nimam za kaj gre..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Kaj to zakOlisnik? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Jz tud pojma nimam za kaj gre..... noben niti ni prichakoval, da bi ga kaj imel... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Ne, saj se mi je zazdel, da bi uno fotko rad, sam vidim, da nisn skužu stvari...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Ne, saj se mi je zazdel, da bi uno fotko rad, sam vidim, da nisn skužu stvari...... stari...kar se pa kuzhenja tiche...ajajaj....mi je chist jasno de si taglavn zak"O"lisnik....pa she soproga rada sodeluje pri tem... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 ... to je moj izraz ... rečmo, da je LNF oder... RL pa zakolisje... in če smo na odru vsi igralci... potem vse kar se dogaja med igralci v RL, se dogaja v zakolisju... zakolisniki bemu valkira....ti mash chist svojo slovnico... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 stari...kar se pa kuzhenja tiche...ajajaj....mi je chist jasno de si taglavn zak"O"lisnik....pa she soproga rada sodeluje pri tem... zlomk...tralala Verjetno te le moti, da to niti približn ni res..... Naj te ne moti. ... to je moj izraz ... rečmo, da je LNF oder... RL pa zakolisje... in če smo na odru vsi igralci... potem vse kar se dogaja med igralci v RL, se dogaja v zakolisju... zakolisniki A močvirniki rečte kulisi....kolisa? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 bemu valkirashe mick-enije bl pismenb od tebemen bi blo nerodn za u mochvirje se ugreznt zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Prosim a bi nehu težit... da se ponosno umaknem k zakOlisje zhe nehujem... glavn de si kle zadi...pa de se udelezhujesh sploshne orgije... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Aja pa da ne bom sam iracala klele... povedat moram, da sem naročila kuhinjo ... sam še kuharja rabim Heh, to nasploh sicer neb smel bit blem, sam kaj, ko teb tolk mehiška kuhinja diši..... Ooo, si pa to? Kul Jaz pa si obetam po mescu pa pol normaln spat......v normalni postelji. Sn že cel polaman. Sam, če bom tu čvekal, se ne bo sama skup sestavla...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Blemi so tu, da se rešijo. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Jaz pa posteljo sestavljat. Ajd Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 ... grem ploščice gledat... ČAW Jaz pa posteljo sestavljat. Ajd she je Bog... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Hm jaz se tudi nič ne vem - o zakulisju in to. Itak - ni treba vse resno jemat. Joj, kako se nažrta danes. Utrujena od žretja dobesedno.In prejle prišla do tehtnega sklepa, ki ga zdaj javno objavljam.MORAM SHUJŠAT.Ni mi tega treba.In mi ne bo. Sem se že naštelala v tej smeri. Samo pognati je treba kolesje Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 milibozhe.... pa dej babo mal u roke vzem pa bremzi tele njene dekolteje... to ni chloveshko... me je skor hexenshus zagrabu... Punca je našla način da ne gledam okoli, ko sem z njo so moje (pa še čigave) oči kar priklenjene na njo mi je na trenutke kar žal ker se tolk stiska k meni, je preblizu pa ne vidim cele slike Me prav zanima kaj bo danes za party na sebe spravila Medtem ko eni razmišljajo o sestavljanju nove postelje so mene presenetili s kavčem sem že starega ven vrgel in novega sestavil ampak ga bom moral (enkrat v prihodnosti) še malo predelat Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Forum imam rada ( to sem že večkrat poudarila ), ampak nisem pa človek, ki se rad izpostavlja in piše vse popreko o sebi in mojem zasebnem življenju ( zato pride do določenih govoric, ki so sicer trači, ampak pustim pri miru ), zato pričakujem ( mogoče neupravičeno, povejte mi, če je pač neupravičeno ), da se o tem ne razpravlja javno ( se izmišljuje po možnosti ). Mogoče sem pričakovala preveč. Ampak še vedno pa trdim, da bi vseeno prosila Marso, ce bi prišle ven informacije, za katere bi bila mnenja, da mi karkoli škodujejo in katerih sama nikoli nisem posredovala na forum. Njena odločitev, če bi mi ugodila. Če mi ne bi, bi pa sama presodila, ali naj se umaknem ali ne. Pol je najboljš, da se pol postov kar zbriše na tem forumu Get a Life..........sicer pa neb blo škode, četud te neb blo več tle....vsak je nadomestljiv povsod sploh pa s takim samosmiljenjem, kot ga igraš zdej in kot drugo, ni blo vse teb namenjen.....še en dokaz kako nimaš pošlihtano v glavi in si kar nekaj domišljaš, da mamo vsi cajt in sam tebe zajebavat (čeprav mi je včasih goody, ker vidm kok se sekiraš brezveze).....jaoooo...sej pravm Get a Life Michelle, tud jest mislim, da se je čist brezveze ob tla metat zaradi enih puhlih besed na forumu...ko jih nekdo prebere, že čez 5 sek ne ve več, kaj je prebral, da bi pa hotel kake info še izkoriščati komu na škodo, mora bit pa že hud psihopat, da bi se mu to sploh dalo delat ....tko, da res se ne sekirat zaradi tega upam, da si vsak dan bolje glede zdravja...srečno! Ti si tud eden teh......... http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 pa jst tud očitno, ker se mi zdi, da zadnje čase nastopaš vse bolj nesramno... škoda, ker si dober človek... lep vikend vama želim s Pujso ful sem naredila danes... ena zadevica mi ne da miru, ampak ne pridem do pravega rezultata...bemu Excelzdejle sem še zlikala zadevice, pa grem navijat za naše tavelke dečve.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 joj Trudi, na koga si pa ti tko jezen!? Sej te bo še v srce udarlo če se boš tko napenjal Onix za izpite, vesel party obema! Dans bla v Rogaški, prvič sem soma jedla wow full je dober, sem bla res presenečena! Zamudila povabilo na savnanje mah pa drugič, pravzaprav full nism mela dneva, sam zdej bi mi pa pasal ker me v noge zebe Upam da mi bo ratal kej nardit še dans, ker sem bolj koma pa nism čist nč za delat kej pametnega, jutri pa mogoče izletek in pade kar pizza za kosil ...no upam - če že v kitajsko noče(š)!!! 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 pa jst tud očitno, ker se mi zdi, da zadnje čase nastopaš vse bolj nesramno... škoda, ker si dober človek... Če se tako počutiš......maš že slabo vest pol (če ne nebi tega napisala).......nesramno, tako, kot se 'tisti' do mene Je pa res, da poven direkt in naravnost, zakar vas tlele v večini gleda, da je to nesramnost, ker ste prizadeti, ker vas vsi ne morjo met radi in ne morte bit vsem všeč in se ne morjo vsi pri vseh stvareh z vami strinjat...eni mamo pač svoja mnenja za določene zadeve..... pa a morm spet napisat, k v vrcu, da ni letelo NATE je blo na splošno napisano.....jajoooo A una teme se je zbrisala, k je blo....neki, kao...'Kaj si mislimo o posameznikih na forumu' ....in ztam sem že nekaj takrat napisal...sam, bi blo pa zanimivo še kej dodat, sam je ne najdem..... lep vikend vama želim s Pujso Ja sej vem, da to res misleš (pač ker te mal poznam), samo bi bil pa tak stavek v kontekstu tvojega posta lahko pri nekaterih razumljen cinično in kot provokacija..............štekaš, kaj mislim joj Trudi, na koga si pa ti tko jezen!? Sej te bo še v srce udarlo če se boš tko napenjal No še ena taka, k misliš, da veš.....sploh se ne jezim in niti ne sekiram, to je razlika očitno med mano in veliko folka tle gor....tud. če napišem, take zadeve, k jih v večini vzamete za nevem kako oštre, jih jest pač samo napišem, morda malo prebrskam in premelem v glavi, definitivno pa se ne sekiram niti ne razburjam, ker je to SAMO FORUM http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 tema je še vedno gor ... tko da ti kr piši Ne nejdem ...mi daš link Pliss http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Ne nejdem ...mi daš link Pliss Trudi, samo zate : http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...607&st=1125 ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Trudi, samo zate : http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...607&st=1125kaj mislite o posameznikih na tem forumu thx obema http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 porko dindo a se boste sam kregal.... usrana, zmatrana, cipresne korenince mam pa v laseh opeklina se ne more zacelt, ker ko mam rokavice gor mislim, da lahko v vse in vsakogar butnem aleluja jutr je gospodov dan **** zdejle si želim, da bi me obiskal en mlad ,mišičast, šarmanten, privlačen , temnooki dečko...pa dobro , lahko je tud malo starejši mladinec z močno voljo in veseljem do dela, pa niti ni treba da ma temne oči, lahko je tudi plavooki....ej kuj mu v roke potisnem peglajzn ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 zdejle si želim, da bi me obiskal en mlad ,mišičast, šarmanten, privlačen , temnooki dečko...pa dobro , lahko je tud malo starejši mladinec z močno voljo in veseljem do dela, pa niti ni treba da ma temne oči, lahko je tudi plavooki....ej kuj mu v roke potisnem peglajzn Enako, samo ta zadnje par besed bi spremenila. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts