Onix 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 En hitri pofočk Me moj obisk sploh ne pusti pri miru mogoče se pa premalo vidiva in kadar sva skupaj ni ne časa ne prostora za karkoli oz. kogarkoli drugega Naštepal ste za (vsaj en) roman teksta na hitro sem preletel in prva ugotovitev je da je resetiranje večinoma uspelo veliko zadev se na novo postavlja, drugače, drugje, ...V bistvu se meni tudi vse na novo postavlja in .................... Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Tud jst pogledala filmček, luštno! Sicer sem tečna k hudič, k so mi živc potegnil... Še dobro, da je mimo, ker bi bil bum tresk sicer. Danes pa NE bom pridna, grem knjigico brat. LP vsem pa Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 kukuimam napeto, ampak pestro... popoldne peljeva punce na tekmo v Žalec... kako pozitivno misel pa držanje pesti bi nam prav prišlo... tekma ki odloča o uvrstitvi med 4 najboljše v državi. Pa prvi obrok Londona za tamalo grem vplačat, pa po ene kopije šibam po službi, pa kosilo, pa cunje pa blabla... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Onix, kak je fajn tebe brat zadnje čase, ko si Slabo spala...in sitnoba me daje. :xx!: Sem prejle napizdila mizarja, končno. sva se zmenila, da pride v ponedeljek,da ne bodo v soboto še delali, pa bo šlo gladko...in ga še zdaj ni :xx!: ...po drugi strani pa električar čaka, ker morajo skupaj nekaj nardit. mi je glih prav prišlo, sem se moral znest nad nekom... čakam ono iz lj... ...dooolga je pot, očitno.Nimam vinjete za Avstrijo, pa gospod pravi, idita z mojim avtom... .Po eni strani bi bili jackici , po drugi strani pa mi je bolš z mojim, se mi zdi, da bi bila mal nervozna... Nič, prepuščam se dnevu, naj nardi sam kar hoče z mano... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 po mojem ne bo hudega. Če ta pravo mislim, je fajn ambient, pa vroča čokolada, družba pa sploh fajn . Lia, a veš, da sem jaz še vedno z dargim tok prijazna, da mu sama od sebe talam nasvete, on pa nobene ta rpave hvaležnosti ne pokaže vidiš to je čist narobe, ne smeva jim nasvete talat, lepo počasi jim je treba v podzavest zlest, da mu počasi drobiš informacije v mozag, potle ko se ga pa čez dolgo časa kaj prime in ko sam pove na glas, ga moraš pa s širokim nasmehom podpret: Kako si se pa to pametno spomnil? ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 tok me glava boli, probam ignorirat nekak pa mi ne zda to je dvakrat na let takle morat, sam je pa sila neprijetno, grem en tablet zategnt........pa bo bolš na šiht jo bom mahnla zdele, pa sm grozno lena dons, pa si kr dovolim mal zabušavanja, bom jutr bl pridna grem se u špegu pogledat, če sm primerna za u javnost, al je treba kake popravke nardit KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Frendica moja in fant mela 14 dni nazaj tole.. Pocajti se Oprala lase. Še eno krtačo iz kao naravnih ščetin sem zadnjič kupla, da probam frizuro naredit iz tega.. Bluzim že celo dopoldne.. Pol grem pa zobe slikat pa varstvo popoldne.. Kr neki dan.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 uf...končno pošlihtala vse papirje na zavodu ...ves dopoldan letala naokrog...pa še to...pa še ono...pol se spomnijo v bivši službi, da sem kao 2 dni premal delala...ma se mi ni dalo z njimi ukvarjat...ko jih šiša. bila pri zdravnici in ker sem bla itak bolna, mi bo napisala bolniško za nazaj....evo...rešeno ...pa sem spet zmagala.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Dež pada, meni kar odgovarja. Bom malo zabušavala danes.... Vikend, če štejem še petek zraven, dolg, naporen, zanimiv. Berem, da ste vsi na enih jagodah, ananasih in regratu (mi ga še ni uspelo jesti letos).Sem si pa privoščila v petek pregrešno dobro torto s čudovito osebo , čas ob takih priložnostih vedno prehitro zbeži. Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Ksenia Nič ne driskamo, nič ne bruhamo... Rotavirus, a? Nesti... :xx!: Se še vedno spomnim, ko me je žvajznil kot otroka... Tukaj je cel urnebes nastal :OO!: Mogoče ne bi bilo napak tale abak iz štroma ruknit? Aha, je glihkar feeejst zagrmelo, Freia gre dol... Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 gremo, držte pesti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 gremo, držte pesti There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 asm lahka poročna priča ha, če boš naredila ogromna tiramisuja, da boj gostje imeli kaj za žret. (čeprav jaz nisem tiramisu manijak ) ****ponedeljek je in dež gre - perfektno. (glavno, da sem si kupila tisto seksi majčko ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Prej nisem nikol hodila v "dnevnik" pa vidim, da je zelo zanimivo branje. Samo toliko je vsega, da ne morem vseh sledit kaj dogaja še sploh, če pridem sem na dva dni.... Ksenja- držimo pesti !Lia- kar talaj nasvete, sigurno pade marsikateri na plodna tla. Komur je namenjen, ta ga bo skasiral in uporabil.Pujsa- si se selila, kot berem ? Tudi mene čaka selitev pa nimam še pojma kam... Kako si pa našla kam boš šla? Nisem na tekočem, sorry če trapasto sprašujem. Jaz moram najti 3 sobno v kakem bloku...Amis- kakšnem zavodu? res sem čisto out, sorry..Vsem ostalim- saj sem že vse pomešala... ves naj-naj na vaših poteh.... Sem vstala že ob 6,30 -pa penzjonist- čeprav invalidski ( s tem hočem seveda povdarit da sem še blazno mladai čeprav u penzjonu) da sem dobila napotnico za fizio za KC, dopoldne letala po KC, potem pa še malo po Ljubljani po sončku- dokler je bil. Kupila regrat- komaj čakam, da si ga naredim Danes sem namreč spet začela oz. nadaljujem 90 dnevno... me je bolnica malo vrgla iz tira, a se nisem nič zredila, še celo malo izgubila kljub golažem in testeninam (da nepozabim pohovanog...) no in imam sadni dan.... sem se najedla jagod.... Tule za računalnikom je malo lažje kot v kuhinji... Kopalnico imam ful spucano in pomito po tleh... mi je celi vikend puščal ventil sedaj je upam popravljeno... Kako nas lahko drobne reči osrečijo, he he... Celi vikend imaš poplavo in potenm padeš v nezavest od sreče, ko ti popravijo 26 let star ventil- toliko bolj srečen, da se ni sesulo še kaj drugega- vse je tako zaroštano, da če malo preveč obrneš, ti lahko ostane v roki.... Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 gremo, držte pesti daisy...trenutno sem na zavodu....sej dela mam vseeno dost.... prejle zganjala hrup z bobni. ugotovila, da si moram vaje posnet, ker drgač pozabim skor vse ritme, ki se jih učimo. pa leva roka me mal zeza. sam z vajo mora it na boljše.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Kakšni bobni? Kaj počneš ? Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 mal hodim vadit igranje na djembe...pa sem še nerodna.... ...sam je pa zabavno...tud če kaj falim vmes.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Kaj pa je narobe z njim, Mystica? Držita se! Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 A se ti z mano ženiš? jaz mislim, da se ti z mano. da bi se pa jaz s tabo, ne bi vedela. Moj dragi je pristal v bolnici. Mislim, pa to se kar ne neha!!!!!!!! AAaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaa!"#$%&/()=?*=!"#$%&/()=?*"!#$%&/( Popizditis imam!!!!!!!!!! Misti, ne obupat. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Ojla Naj vtisi dneva: - ful se ni fajn zjutraj vstat in pustit mujciko v topli postli pa it na šiht..... - človeška neumnost nima meja, farsa, ki sem jo dans doživljal na delu je to potrdila :xx!: - imam vedno boljše živce, čeprav se mi pri delu v zgornji alineji kar fajn kravžlajo.... - hudič ima vedno več mladih oz. Murphy deluje - še vedno ne vem pri čem sem pri manualni terapiji, razn da ni fajn oz. prijetna- v tako posppravljen flat s službe še nisn prišu - številka 13 bo kmal zopet pomembn fakt v mojmu lajfu - spet sn dans delalu k zamorc- le kam sn založu sončna očala? - le kam je tko hiter zginu tolk fajni vikend...... Epilog: saj zna bit prava jeba, sam ipak...lajf je lep, kaj lep, prečudovit.... Lp vsem, Mick Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 ZMAGAAAAAza 4 gole Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 ZMAGAAAAAza 4 gole Superca Mick, a si poješ "love is in the air"? Ful fino Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Pujsa- si se selila, kot berem ? Tudi mene čaka selitev pa nimam še pojma kam... Kako si pa našla kam boš šla? Nisem na tekočem, sorry če trapasto sprašujem. Jaz moram najti 3 sobno v kakem bloku... Nič čudno ne sprašuješ. Nisva še preseljena, sva dobila zdaj ključe od stanovanja, pa si ga bova priredila, preden se vseliva, pa začela opremljati po svojem okusu. računam, da bi se v cca. 2 mesecih zaradi sicer blaznega tempa življenja, preselila. Moj dragi je pristal v bolnici. Mislim, pa to se kar ne neha!!!!!!!! AAaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaa!"#$%&/()=?*=!"#$%&/()=?*"!#$%&/( Mysti . Bom kar semle . Mislim ne moreš verjet, kaj se vse dogaja . Sva si našla eno lušno predsobo, pa omaro za spalnico. Obema oboje všeč in se odločiva za nakup. Ker žal gotovine nimava - jo bova rabila za nujne zadeve prenove - sva nameravala to zadevo nabavit na obroke, pa ko bi poplačala pač naslednjo večjo zadevo... In nama pojasnijo, da se to prek Hypo kredita uredi. Nama povejo, koliko je strošek odobritve, pa koliko takojšnje plačilo, koliko pa obrokov in zneski obrokov. Začnemo vnašat podatke, osebne vnesemo, potem pa prodajalka pravi, da sledi nekaj vprašanj, za katere potrebuje banka odgovore. Vprašanja so pa bila: - stopnja izobrazbe - stan - samski, poročen,...- živiš v lastnem/najetem/so lastniki starši stanovanju/hiši- koliko otrok imaš- koliko družinskih članov preživljaš No tule sem bila že full začudena, zakaj vse to rabijo , samo zato, da bi smela omarice za čevlje plačevat na obroke . Smo nehali izpolnjevati to zadevo in sva preklicala celo zadevo, detajle uredimo jutri, tekom dneva. Ne moti me, če želijo vedet, ali sem zaposlena za določen al za nedoločen čas, pa kolikšna je plača, pa koliko imam kreditov, normalno, če mi pa posodijo denar, ampak a moram povedat tudi ker seks položaj mi najbolj ustreza, pa če rada jem polento, da lahko uredim tole . Npr. olje sem tudi plačala na obroke, tudi ni bila mala cifra, pa sem vse kar sem morala, podpisala pogodbo o obročnem plačevanju, pa poslala čeke in vse normalno teče. Sigurno se bo razpletlo super, mogoče je pa kje še full lepša al pa kvalitetnejša predsoba . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 ksenia.... mystica...naj se čim prej pocajta in uredi pujsa.... ...a so teli čist nori.... mick.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Pujsa, želim vama ustvaritev enga ful fajnega toplega brlogca Freya.....mah ja, skor bi si res lohk to pel ......vendar sn bl previden glede ljubezni pr teh letih, še posebej pa je ne zamenjujem za zaljubljenost. Čeprav sn kar odprt, flirtljiv, zapletljiv , pa rad mam ženske , pa sn ugotovil, da se pa zlo zlo težko čist odprem, dam, tolk intenzivno kot si želim v eni po mojmu okusu "pravi" vezi..... Je pa lepo, sn zgleda že pozabu kako fino je k te razvaja, je zlo pozorn pa nežn do tebe nekdo, ki ti je zlo ljub......pa sploh ne vem kako se je to lohk zgodl. No, glavn da je mim...... Amis Aja, pa prej pozabu.......pri vtisih dneva....ne morm se navadit na "majhnost" in primitivnost ljudi, enostavn ne štekam, pa tolk pogosto se po službeni dolžnosti srečujem z njo, da me včasih zlo prime, da bi kar šel kaj druzga delat......kak svobodn umetnik, to bi blo zame. No, pa saj me mine, pa sem hiter kul, pa tolk bl vesel fajn ljudi v mojmu lajfu.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts