Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

x8Dx pršla dam pa čupuro oprala x:Dx na šihtu blo kul, frendica me je pršla pogledat mal, sma šle na kofi pa mal počvekale.....kok ma lušno tamalo :2src: tak priden otroček je sam smehec skoz pa nč se ne joka pa sitnari....pravi cukr :vio:

jutr morm pa cunje zlikat :o|o: kok se mi ne da sam omaro mam prazno tam pa goro xrolleyesx katastrofa od gospodinje x:Dx za ožent glih nism x:Dx no, mam pa kake druge kvalitete zato x:px x;)x

na avtocesti se mi je sred tahujš naliva šajbnbriser snel tk da sm mogla na stran zapelat in v tistem dežu popravlat to reč da sm lohk sploh se pelala naprej xrolleyesx prizor da te kap x:Dx

nč, grem še mal okol pogledat x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Sploh nisem mela časa brat. Uglavnem, sem s taroka...mela sm 1200, ta druga sele 510. Nascala sm jih vse. Pa na konc sva z eno nenapovedanga valata nardile. x^x Ja, če nimaš v ljubavi, maš pa v kartah. x:o)x

Nč, grem spat. Treba ob 5h vstat.

Aja, moj 1. del. dan je bil super. :palec:

Nočko. xsrcx

jutro x8Dx pri nas je že dan :inocent:

grem se prebit čez goro cunj k jih mam za speglat :o|o: pa kako muzko udarno si bom zravn navila, kake purple al pa heepe.......

sm šla z mokrimi lasmi spat včeri dons sm pa urezala skor od smeha k sm pred špegu stopla :wOOt:

sam tak zgodi zjutri še nism psihično pripravljena na spopad s frizuro, tk da.......upam da nom kakih obiskov dobila :vio: moje večne težave z lasmi xcivx x:Dx

grem si en kafe skuhat pol pa u akcijo........mejte se x:Xx

Bora

No, dej nej mi en, k se spozna, napiše, kolk je blo Jezusovih čudežev. Jst se iz verouka spomnm, da jih je blo 7, pa na netu piše, da jih je blo 7, k sm pa v eter to rekla, je pa ena, k študira teologijo, napisala, da jih je 12...kva zdej? :o|o: Nč jasn. Na netu pa ne duha ne sluha o 12-ih. :o|o:

ej lia hvala lepa.......ž tale moj kup mi je nekam sumljiv, bolj kt peglam več ga je :o|o: sploh nism vedla da mam tok cot....... :inocent:

opekla ja......kr zna bit, js sm majstr za kej tajga...........a si se spomnla na uno s trebuhom a x:Dx

:att: lia za ušese te bom.....sicer so mi samogovori kr kul, rada razgovaram sa inteligentnima ljudima, sam tule pa mal čudn zgleda :vio:

Bora

:inocent: ti me kr dej Todika za uhe...te bom nazaj ...danes sn na antle pa se noben neče z mano kregat....že dva dni si jih iščem okol uh x:Dx

verjetno je to zarad izmozganosti, včeraj sem lase prala :O: to človeka čist uniči, psihički, vizuelni , estetski in gibalno onesposobi x:o)x x;)x

od vseh športov mi je peglanje špica.....to je tak mantrični biznis....pa roke si pogreješ istočasno pa para iz pegle nakodra lase xcivx

pa se mi res malo cota na podstrešju...je kdo gledal NMK...madona so bli fajn xokx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:O: as hecna lia.....sam to mi še fali da se mi lasi nakodrajo, pol mam pa tombolo :sick: pol mi pa sam še vojaška frizura ostane xrolleyesx škoda rees k me nkol ni mikala vojaška kariera.......s frizuro zihr neb mela problemov x:px

Bora

Pondelk, ki si ga bom zagotovo zapomnila. xDDx

se spokam sele mal cez 11. v MB (ker sem prej se to in ono). Nic ni dezevalo pa tko.... letim po avtocesti kakih 140 po levem pasu, nenadoma pa uletim v totalen naliv - en meter je blo se normalno, naslednji meter pa total ulivalo, nic vidlA. pichevam po levem pasu, skratka, v onem dezju nic ne vidim, ko nenadoma postekam, da se promet ne premika, pac pa stoji. 5 metrov pred mano, na levem pasu, stoji resilc, na desnem pa promet tud stoji.

jaz sem letela direkt v resilca, prav vidla sem se, kako se zaletavam, ker ni blo sans tko hitro zabremzat..... in se prepustim, se nekak scharam in zohzam in pichim VMES. x:o)x

med resilcem na levem pasu (kjer sem bla tud jaz) in vozilom na desnem pasu. xokx

to je pa tist, ko pravjo, da je cesta dovolj siroka za 3 pametne. Hudo sem izvedla skratka tisto.... potem sem pa tud jaz dala zmigavce in pocas vozila, sam ze cez 100m pa ni vec dezeval, al se blizje.

zadaj sem vidla avto v jarku in resilc je potem picil mimo mene s sireno, tako da morda ni slo sam za pleh. grozno.

no lohk bi se pa se jaz prilepla zraven v oni schtraufenpacht.

Pridem cez kako uro in pol do MB, prec najdem astro (sem bla sam 1x tako v MB kot pri astri), kjer je cel schtraufenpacht, ful prahu, delavcev in celga boga (kuhna pa drgac ena A xokx).

greva v Graz, prehodiva blazotne stotine metrov, NIC ne najdem pametnega (razen enga kul pograda, ki si pa ga nisem upala kar kupvat, ker moram vseen pocakat pa vidt, kaj bo sploh not ostal v flatu in kako in kaj).

Potem greva nazaj v MB k astri, parkirava pred njeno bajto, izstopim, vrzem ruzak tkole cez ramo, nekaj zaropotlja po cesti... in postekam, da je to moj mobi - raztrescen po vsej cesti, da sploh ni blo ohisja, baterija posebej in vse. v oni mokroti.

Za tem pa pripeljejo kaki 3 avti in drug za drugim CEZENJ zapeljejo. x:o)x

ampak tko, da so s kolesi cez zapeljal. :xx!:

in je lezal v vodi, blatu, raztrescen in povozen.

in sem zdaj brez mobija. :o|o: (da ne govorim, da sem 3/4 cifer mela v telefonu in ne na simu, ki pa se je ocitno ohranil, upam vsaj, videt je bla ok)...

pred astrino bajto pa vidva tud kombi, kar je pomenil, da so delavci se vedno tam (ze zdavnaj bi moral nehat).

Najavljal se je se Bobnar pa astra da bo neko mezo prpravla, pademo not, ful delavcev, 5 centimetrov zhaganja in podobnega, prahu in tacga.

Se sprav tamala posesat in ji v roki ostane zlomljena cev od sesalca. :D

Pride astrin moz dam, komaj, in prav da ga je v krizu tolk zasekalo, da sploh ni nic mogel.

skratka, cel schtraufenpacht v kakih 10 minutah.

Po tem pa je blo dbest.. astra nad dobr prpravla hranco, prsel Boby in smo se mel prav lustno (bobyja sem komaj drugic v lajfu vidla, sam 1x smo se, pa se skor nic nismo govoril, ker je na LN srecanju sedel cist na drugem koncu in pri drugi mizi).

Tko da smo se mel blazno lustno, sem se mela super. x8Dx xcheersx

nazaj je blo mal megle ponekod, zanic vidljivost, a sem sla 130 pa tko, pa je blo ok. dam prisla okol 3h al kdaj.

zdaj sem pa mal sesuta.

cist odrezana, brez mobija, pa ful enih stvari sem mela dons... namrec - mobi cifer pa ne vem kar iz glave - ker nisem nikol usmerjala pozornosti, ker mi ni blo treba.... tko da tle sem pa cist mrzla.

skratka, ce sem bla s kom dons zmenjena in me je cakal, da se javim, poklicem - no go. ne mroem. :)

Mejte se! :palec: x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mačona
oh, Marsa, res totalen štraufenpaht. :O: dobro, da si živa in zdrava. :palec:

ja na kaj pujsa? saj je vse ok.. so se mi pa po onem dozivljaju s stojecim prometom ko sem sla vmes se par trenutkov noge tresle.. pa prec ko sem bla ven iz nevidljivosti pa guzve sem si morala cik przgat. mi je kar srce razbijalo... a sem bla hit ok.

ja, za mobi pa tud - kaj naj? se ob tla mecem? x:o)x x:px

pac, saj itak rabim novega... sam shit zarad vseh izgubljenih cifer (ker no way da bi se dal dobit kaj ven od tam, po mojem... x:Dx x:o)x :o|o:)...

O maconck.. jp. tocn to. xokx

drugac pa - mars pa pluton se men nikol ne izneverta. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

he he marsa faca :palec: x:Dx men je tud enkrat viličar čez mobija pelu pa u wc mi je tud že padu.....tak da šithepens x:Dx

vzam telefon pa pejt na mobitel pa reč da si ga na srevis prnesla x:Dx

Bora

ja na kaj pujsa?

Na vse x:)x :palec: , lahko bi totalno depresivno napisala, kako si komi preživela v vožnji z avtom, pa potem šla v Graz, pa nič najdla, pa tok si prehodila, uničen mobitel, nikjer nimaš shranjenih cifer, pol pa še pri Astri luda kuča - v smislu situacij.

Sam to res nekak ni po tvoje x;)x , si pa vesela,da si ostala živa, pa veseliš se fajn družbice, pa itak nov mobi rabiš x:)x x:px :palec: .

Pozitiva v praksi xsuperx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

haha Todika! x:Dx

men pa ne, sam ene 3x mi je po tleh padel, presenetljivo ocitno kar skrbim. jopca ni mela zhepov, pr ruzaku pa je blo v manjsem zhepu odprto tocno za ene 5 cm. prav zmuznil se je ven, no, cez relativno ozko luknjico, prav morala sem it v MB, da tam umre mobi.

.. zdaj mal razmisljam, da sme mroda mal zapretiravala - resilc je bil mroda clo 10 metrov oddaljen. :)

sam vsekakor je blo po filingu, kot da je meter pred mano..

*

Oj Pujsa, saj sem se kakih 10x ziher prtozla pa zaklela pa zalostno gledala. x:)x

ampak drugac pa - kaj pa cem?

ne panik pa res nisem... situacija, jo resim, gremo dalje.. micken se mi pa pac vseen noge tresejo pa roke pa vse. sem pomislila, ce cem nekje ustavit, da se mal umirim, pa sem se prej tko da sem vozila dalje. xsuperx

Picasso

Marsa x:Dx :palec:

uf, sem kr švicala včeraj, sam se spet pokazala moja sposobnost znajt se v vsem x^x

Ko so delavci prišli ob 12h namesto ob 8h, se nisem pustila motit.Z Marso sva spili viljamovko med deskami in prahom.. xrolleyesx ..

Mal sesuti prišli iz Avstrije..pol pa se je začelo... :xx!:

Najprej mobi, potem tone žagovine po celi bajti, jaz pa kuhat..in čistit.Sam v eni uri je bilo vse :palec:

Mizica, taboljši krožniki x:px , svečka, pa nad dober refošk. mal mi je bilo tečno,sam sem se v sebi odločila, da se ne dam, mi je blo čist vseeno,če je bila svinjarija povsod okoli, pa kup nepomite posode.Tam, kjer je bilo najhujše, sem pa sam vrata zaprla... x:Dx

Sam smo se potem menili, da imamo za mizo svoj mali svet, pa je bilo kul. x^x ...ko je gospodu prijela tableta, se nam je še on pridružil za mizo in me obtožil, da točim lekarniške doze refoška... x:Ix x:px

No, pol pa sem po štajersko... x:Dx

Ful prijeten večer ratal... xsrcx , se nasmejali in načvekali...

Pa Bobnar se izkazal, prinesel vsaki eno ful dobro buteljko... x^x ...je pasal v mojo jedilnico v tistem oranžnem puloverju... x:Dx

ja, res dan, ki se ga ne pozabi hitro...cela jeba v bistvu, sam smo pa bili ljudje tisti, ki smo si dan naredili... x^x xsrcx

Marsa, kdaj spet prideš? Enkrat, ko bo dolgcajt, pa se ne bo nič dogajalo... x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

Marsa, kdaj spet prideš? Enkrat, ko bo dolgcajt, pa se ne bo nič dogajalo... x:Dx

x:Dx x:Dx ko se bo skratka hotl mal popestritve. pa se dezvat mora. :o|o: x:o)x

Jp, Boby! x^x :palec: :palec:

kaksna pozornost... wow.. in spomin, kaj maramo pa tko. xokx

in se ena gesta na konc... x:Ix xsrcx x:Xx

prav vesela sem res, da smo se se z bobijem vidl, pa da smo se pol mal psoedel se z mozem. lekarniske doze. :P saj res.

no saj zame je blo to ok, ker sem bla pod kontrolo lohk pa vse kul pa to (sploh po tisti poti tja grede..... sem bla se bolj pozorna pa kot chuk sem gledala na cesto)

Jp, Astra, pa si res carica v kuhni. ck ck ck, pa je blo vse in to nad svetovno. x8Dx :palec:

jaz bi to charala ene dve uri recimo. ali dlje, seveda. ;) :D

Picasso

Za tem pa pripeljejo kaki 3 avti in drug za drugim CEZENJ zapeljejo. x:o)x

ampak tko, da so s kolesi cez zapeljal. :xx!:

in je lezal v vodi, blatu, raztrescen in povozen.

x:Dx x:Dx

Kok sem se pa narežala zdele.. tole je za v kako komedijo situacija x:o)x

No ja, vsaj dogajal je, dan za zapomnit x:)x

Jaz sem se pa z mačkom igrala prejle.. Tko mal izzivala, ker je ful neki tečen bil. Mela sicer pulover čez roko sam pol pogledam in mam čist spraskano in rdečo roko x:o)x Je blo pa zabavno..

(glihkar slišim ful lajanja zunaj.. maček ves naščeperjen pa en pes zraven.. lastnica pa zadi 'pust mucka!' tam ene 20 m stran pa še dva psa na vrvici in vsi opazujejo kaj bo.. sem poklicala mačka, je skoču na balkon, psom pa nič jasno.. ma ne vem.. se mi zdi, da bi morali bit na vrvicah.. kaj pa če otroka tkole...)

...je kdo gledal NMK...madona so bli fajn xokx

xyesx

se je varstvo do 9h zavleklo pa bla čist vesela.. drugač itak ne uspem gledat, s tamalimi pa spada pod službeno dolžnost x:o)x Juretu svaka čast za uno vlogo :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

x:Dx x:Dx

Kok sem se pa narežala zdele.. tole je za v kako komedijo situacija x:o)x

No ja, vsaj dogajal je, dan za zapomnit x:)x

Jaz sem se pa z mačkom igrala prejle.. Tko mal izzivala, ker je ful neki tečen bil. Mela sicer pulover čez roko sam pol pogledam in mam čist spraskano in rdečo roko x:o)x Je blo pa zabavno..

(glihkar slišim ful lajanja zunaj.. maček ves naščeperjen pa en pes zraven.. lastnica pa zadi 'pust mucka!' tam ene 20 m stran pa še dva psa na vrvici in vsi opazujejo kaj bo.. sem poklicala mačka, je skoču na balkon, psom pa nič jasno.. ma ne vem.. se mi zdi, da bi morali bit na vrvicah.. kaj pa če otroka tkole...)

ja saj je blo res taka situacija hecna... ejj, kar GLEDALA SEM... prvi hip sploh nisem pokapirala, kaj se je zgodil.. in vidim prihajajoc avto.. kaj naj? skocim podenj po mobi? ni blo mozno NIC nardit, sam gledala sem lohk. i tako par puta. :xx!: x:Dx

ja, tole s psi, sem mela tud jaz skoz frke z Misko, pol so mi pa predlagal, naj jo vzamem v narocje, caplji, eni lastniki psov, ki mislijo da je pes kot hisni ljubljencek vec vreden kot macka. :xx!:

kao naj bo kar doma. ok, naj bo pes tud kar doma, al ga pa vlac okol v narocju! :xx!: x:o)x x:px

Picasso

:2src: joj kok je lušno zun, js morm pa na šiht it :sori: tist depresivn kisu folk gledat.....pa mlade punce recimo, k mogle bit povne energije pa tega, pa se vlačjo po svetu s tistimi zapotegnjenimi facami, kt da bi jim gdo reku da bojo u pol ure vse zgubane in nikakve če se bojo mal nasmejale gdaj xrolleyesx

hja sam js bom verjetn res mela dost izraznih gub k se skoz neki kezim pa pačim pa frise pokam nenormalne x:Dx sam klinc, sej ne morš bit štrdest let star pa brez gube x;)x kt plastična lutka :O: hvala to ni zame x^x

Bora

MAB ...

... x8Dx sam kruta je ta zgodba, bogve če bo Marsa sploh še kdaj šla na tako doooooolgo pot :O:

x:Dx x:px

saj sem sla ze vcer (ko sem se vracala xokx).

aha, dons ima Klarus. xcrossfingx

*

hec Todika, glih tole sem tlele kak teden nazaj ugotavljala, da kok so eni mladi totalne megle. xrolleyesx :zz:

Ni nujno, glede na mojo mimiko, bi po tvoji tezi morala bit cist zgubana.

jaz recem glih obratno - to je telovadba. xokx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...