Ksenia 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 in mi smo tu, pa čeprav bi šli iz začetka... hm,..če bo kdo dobil danes moj os, naj datum pogleda a nisem jaz nekaj včeraj od ene energije foruma bluzila, hm... večkrat nekaj "slutim"... vidim da so blogi tud samo do tega datuma... nič hudega. Živimo (tole mi je kot ena prispodoba)ej a še kdo ni danes ponoč ok spal? grem kuhat v tejli vročini... čist se mi je utrgal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. julij 2006 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2006 jaz tud upala, da bo tko kot ze vsakic, sem pa slutila da ne bo, sem ujela ze zdavnaj energije, da je LN 'napaden' v vec smislih - in zdaj se mi je to pac zal se potrdil. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 ...Nisi razumela - to obdobje pa ZATO, ker sva imela shranjeno to - do tam. do pac 4. aprila. BAZE NI BLO danes zjutraj... Ce ne bi imela back upov (kot sva kao 'umetniska' in 'neprofesionalna' pa ko koga skoz security skrbi) - NE BI BLO VEC LNF. ...Aha, zdaj kapiram! V bistvu so zbrisali vse, in vidva sta zdaj iz shranjenega nazaj ven potegnila! Uhhh, še dobro, da je vsaj to! Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. julij 2006 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2006 Ja. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 ej a še kdo ni danes ponoč ok spal?jst tud nisem pa ponavadi spim kot top ... pa mačka je spet mela dirke ... čist je nora včasih ... kar divja gor pa dol ... pa čez posteljo ... tud čez mene leti ... prov smešna je ... sam dons mi je eno vazo stolkla ... bo treba zgleda vse skrit joj, sploh še nism napisala, pa mi zdejle že skoz po glavi hodi: Marsa, vsa čast vama, da tole tolk rihtata How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Aha, zdaj kapiram! V bistvu so zbrisali vse, in vidva sta zdaj iz shranjenega nazaj ven potegnila! Uhhh, še dobro, da je vsaj to! Vse so zbrisali? kdo?Hmm... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Tema je napadla svtlobo LN foruma. Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. julij 2006 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2006 Nekaj vas prosim, vse skupaj!Pustte to, CIM MANJ energije PROSIM temu dajat.TEGA NE RABIMO zdaj, a stekate?Dvomov in sumov...vsakic ko se kaj zgodi podobnega, pade miljon osev pol pa mailov, v vsaki temi se o tem debatira.S tem dajete dodatno energijo temu.Pustmo to za sabo, smo k srec ze prej pametno postopal, ko backupal, zdaj mamo pa eno izkusnjo vec.(ne res - prec padejo sklepanja: en je sharil pa po nesrec vse zbrisal - al pa druga sklepanja, navadno brez osnove in nepravilna). Tud - NISEM dobre volje okol tega.Pliz ne me v vsaki temi barat niti ne mroem vsakemu posebej razlagat, ki uleti na zandji post.Ce se komu zdi, da je kaj cudnega in vidi osvezeno temo tehnicno vprasanje, gre pac najprej tja pogledat. Tud vas prosim - NE mi osev pa mailov posiljat, kaj da mislite da je blo.Ne da se mi temu dajat vec energije kot je nujno potrebno.Pliz, upostevajte to. Energija so tud misli.Tolk ene fousije, opravljanja, vsega..... ni mozno da se ne bi vsaj nekje manifestiral.Da pa SVETLOBA zmaga in ne tema, je pa dokaz, da smo dons tle in da lohk se tud o tem pogovarjamo. zadnjic sem bla nekaj zalostna, tud v zvezi s forumom, gledam skoz okno, prileti srsen...pomislim na japonski pregovor: vedno se najde osa, ki pichi objokan obraz. Pa skoz ena zanimanja, da kje je pa mitja pa kako pa kaj, skoz ene predpostavke, sumi, dvomi, nezaupanje tudi z vase strani in tako dalje. Jeza clo z vase strani name (neosnovana, kajti vam nic ne dolgujem) in vse to. vidte, lohk nas pac ne bi blo vec.spet bi pa MENE opravljal pa krivil.da nisva dost pro in ostalo....Velik folka se je s totalnim schtraufenpachtom dol pobral, velik je blo zamer in jih je se.skratka, velik folka pravzaprav sovraz LNF (vkljucno s tistimi, ki so tle na tem prostoru velik dobil in tud s tistimi, ki si se vseen izvolijo katere od prednosti ki jih nudi clanstvo, pa ceprav ze dolgo vec niso dejavni). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 ja, hekat so nas probal oz. so nas hekal.saj se mi je zdel ze vcer, ko sem ene cudne maile dobivala.Fousljivci, ni kej.Bomo odkril, kdo pa kaj.Se dobr da je back up, no ampak sam od 4. aprila, tko da, kar je od 4. aprila dalje, ocitno ni gor, bazo so skusal zbrisat. so prisli not admini, pa sploh ni blo baze.To so si moral nad prizadevat, ker mamo ornk security....zdaj bo moral mitja drugacen dizajn naredit, da bomo lohk apgrejdal se bolj ornk security.Modele bomo pa razkriknal, pa javno dal info pa njihov mail. Tko da - mi je rpav zal, a mamo lohk sreco, da sploh se stojimo.In ko mi boste (kaksen piko) naprej metal, kako a nimamo securitija hudega, se ne bom nic vec nazaj pregovarjala, sam povem, da se bancne sajte shekajo lohk, ki majo najbrz se hujsi security kot mi. skratka, caplarija.sam bodo HUDO RAZOCARANI dons, hehe..... Ena slučajnost, mogoče nima veze, pa vseeno... Ena tema o finančni pismenosti.Noter je bil link za eno stran, prikazovala pa je eno risanko...Kao nek primer zgodbe o uspehu.Nekaj kar je spominjalo na tiste blablabla o mrežnem marketingu... :xx!: Ko sem tisto pogledal, se mi LNF ni več odprl.Mogoče je samo slučaj.Mogoče pa ne... OK, gremo dalje... Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 ...ej a še kdo ni danes ponoč ok spal?Jaz sem sanjala, da sem imela eno jato zlatih ribic oranžne barve... - ne vem, kaj sem hotela z njimi... sem jim iskala večji akvarij al kaj vem kaj (ker doma imamo 2 taki ribici v manjšem akvariju). Zjutraj sem pogledala v Sanjske bukve, in piše: RIBA, navadna: zaman se trudiš,RIBA, majhna: hitra smrt,RIBO, kupiti: zasmehovali te bodo,RIBO, ujeti: doživel boš hudobije od zavistnih ljudi... Ne vem sicer, kam bi uvrstila te moje sanje, ker se ne spomnim točno, kje sem v sanjah tiste ribe dobila in kaj sem počela z njimi..., ampak kakorkoli... riba je očitno v sanjah slab znak. Pa še več jih je bilo, ne samo ena. So bile pa lepe, oranžne, sladkovodne... Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. julij 2006 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2006 Nima zveze, Alef, ne more imet. ves kaj je hec?ko sem lohk sam se jaz objavla vcer, da timu prepuscam net... tko da sem se pomislila, kao, ce jaz ne mroem bit gor, ga pa se vam skenslam. Linki na druge strani na morejo skodovat LNF, lohk sam vam samim sesujejo racunalnik. NESTETO osev in mailov sem dobila, ki so v njih clani krivil LNF, da so dobil viruse, kar je nemogoce, dobil so jih, ce so jih, zarad zgoraj omenjenega: ker se nudijo tud linki, na katere se klikne pa se pol kaj sesuje, zamrzne ponavad in taksno, zelo zelo malokrat pa da bi res slo za virus. Men se je pa dons sanjal, da je rped mano ogromna polna gajba totalno socnih, rdecih in pisanih, sijocih in disecih jabolk. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 jst pa gledam vremensko napoved in konec tedna naj bi šel na Pagu dež... nemorešverjameš... me bodo začel obravnavat kot rešiteljico še 4 delovne dni... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 ok...ne bom komentirala....vesela, da dela.... bučebol od klime ....čakam, da mine. drgač pa odklop totalen za 14 dni...pasalo....zdej pa dalje....najprej fatiranje in pol biznis.... mejte se.... ksenč...sej 4dnevi bodo ful hitro mimo.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 o, lej jo! si bila pogrešana tule gor no, saj počasi pa bo hiša spet polna. do konca avgusta enkrat pa res. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Mah, glavno da dela... Ampak tale forum je res hud. Ne vem, ali so številke prave ali ne ampak naj bi bilo na en dan prejšnje leto največ okoli 600 članov loudanih... To je zelo lepa cifra, svaka čast... pove, da se na forumu res nekaj dogaja in tudi kaj pametnega oz. za prebrat napiše... zato pa tudi velik interes npr. hakerjev in ostalih. Ampak nema veze, saj itak nič ni za vedno... Zdaj stoji... Marse ne bote Hehe, ugotovil, da so tudi OS polna... še iz leta dva pa tri... grem hit brisat, da se ne bo zgodovina ponavljala Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. julij 2006 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2006 stevilke so prave, prejsnji teden ali kakih 10 dni nazaj nas je blo gor 516 hkrati, saj sem napisala v dnevniku. Celoten LN obrne na stotisoce strani DNEVNO (forum je pribl. 1/5 ali 1/6 LN). Ola amis, sem vedla da te bom vidla dons in po tem, ko sem glih jabolcne sanje gor dala.WB! vish, uletis pa vse lepo dela, spesl zate, kok te ujckamo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 sem pa slutila tole ze dlje.... ojej, zdaj sem se spomnila - danes ponoči sem sanjala, o LNF: pisarna, v kateri sem v službi največ časa (v tej pisarni napišem največ postov na LNF) in ki mora biti, takrat ko mene ni notri, vedno zaklenjena, je bila odklenjena.... v sanjah sem vedela, da je nekdo vdrl v pisarno... joj, moje sanje so se uresničile: v resnici so vdrli v LNF... ampak, tako kot pravi nimbus - GLAVNO DA DELA in da jimpokažemo, da smo še vedno Nr.1! Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. julij 2006 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2006 Marse ne bote Morda me pa bodo, saj nisem nepremagljiva in tud ne neunicljiva - lohk pa da se bom tud sama.Mi je fejst dalo mislit zadnje obdobje. Kaj se je tle ze dogajal, gostila cele horde folka, ki so mi sam svinjarijo pustil pa se pokradl so me. energetsko.Nc fajn. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 ... skoz ene predpostavke, nezaupanje tudi z vase strani in tako dalje.Jeza z vase strani name (neosnovana, kajti vam nic ne dolgujem) in vse to.... Ojla Marsa, jest nism nč jezen, nate pa sploh ne, ti dam sam en velik rispekt, k tole furaš... sej vemo kako je sez internetom, pač je koker je mislim, da tukaj ne gre za neke negativne enrgije, mislim, da se ne rabiš s tem obremenjevat, tudi če je kup enih postov zginlo, pa kaj, saj tisto kar smo napisali in prebrali, tisto nas je "gradilo" je pustilo določen pečat v nas, tudi če to ni dokumentirano, prava reč, kajne bistvo je v nas samih....Dobro ne bom ti več kradu cajt, ker maš itak dela vrh glave, sam tolk sm mel za povedat... in drž se... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. julij 2006 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2006 Kar mravljinci so mi sli Pjotra! Ampak pozabljas, da sem jaz pa sanjala GAJBO RDECIH ZDRAVIH JABOLK! saj tisto kar mo napisali in prebrali, tisto nas je "gradilo" je pustilo določen pečat v nas, tudi če to ni dokumentirano, prava reč, kajne bistvo je v nas samih.... pa se pucat mi nou tok treba. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Vse dobro Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. julij 2006 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2006 Hvala Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 jst pa gledam vremensko napoved in konec tedna naj bi šel na Pagu dež... nemorešverjameš... me bodo začel obravnavat kot rešiteljico še 4 delovne dni... Ksenia........te bodo častili kot boginjooooo, res. Bila sem 10 dnio na Pagu,bilo je carsko, enkratno fantastično.........ni za prehvalit.....in 5 dni vročine 41 v senci.Tile "moji" Pažani so kar jokali od žalosti......če jim prineseš dež te bodo častili MARSA.............vse bo Ok...........bomo popedenal s svojim sončkom in pozitivno energijo ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 itak, da se ne damo marsa vidva z mitjem sta pa itak carja edino mi je žal zaradi ene par os-ov, ki so bli fejt dobri ampak tud to je za neki dobro zdej še bolj cenimo kaj imamo There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Ola amis, sem vedla da te bom vidla dons in po tem, ko sem glih jabolcne sanje gor dala.WB! vish, uletis pa vse lepo dela, spesl zate, kok te ujckamo! ....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts