Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

x;)x xDDx

Thanx Klarus! x:Xx

In seveda vsi ostali - TAKSNO rabmo! xyesx

Pozitivno xupx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Zivijo folk!!! x:Ix

Sem prebrala samo zadnje 2 strani in vidim, da so bile težave. Ne bom nič špekulirala, ker niti ne vem točno. Glavno je, da zadeva stoji, da smo tukaj in da je kolikor toliko v redu xyesx Je pa zoprno ja. V bistvu ne morem verjet, kakšen folk :xx!:

No pa pustmo zdej to....

Me ni bilo 10 dni x8Dx A ste me pogrešal? x:o)x

1. Bla v Budimpešti na Robbie-ju. :2src: :2src: :2src: :2src: Sicer sem se počutila kot največja najstnica. Tam že zelo zgodaj, stala tik pod odrom, da ga bom ja videla....in potem je začel, ves bolehen ( se mu je vidlo, da je bolan ) in se vseeno max potrudil, naredil show ( kot vedno ), napolnil do ZADNJEGA kotička http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/k050.gif Ma car!

Budimpešta me je pravzaprav zelo fascinirala...lep mestek, Donava, mostovi. Škoda, da je bilo tako vroče, da se ni dalo premikat :switz: :switz:

Samo to vročino sem v hipu pozabila ( + čakanje nekaj ur ), ko je priskakljal na oder x:Ix x:Ix

2. MORJE!!!!!!!!!!! :onfire: :onfire:

Po mojem se še nikoli nisem imela tako fantastično kot tokrat. Družba je bila hudo dobra. Vsak dan so bili plani, vsak dan smo nekaj počeli, žurali, spoznavali ljudi...spala sem pa povprečno do 12, 1 popoldne x:o)x x:o)x x:o)x

Vedno znova se zaljubljam v Portorož, tako domače mi je tam x:Dx Pa sej morje ni ne vem kaj, ampak za žur je odlično xcheersx

Preveč je bilo alkohola in mešanja. Skoraj vsak dan :eek: Tako da zdaj do novega leta nič x:o)x http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/a017.gif

Potem pa še Rumena Noč ( Ex koperska noč ),....in koncerti, vrtiljaki ( celo na to sem sla...me je obrnilo na glavo :eek: ...never again ), koncert Big Foot Mame ( pevec...Grega...am... :yumy: :yumy: )....me je metalo do konca...

Kaj pa zdaj?

Zdaj pa na hitro preklop v realnost, v sredo bom ze delala, v bistvu se ze veselim, pa vseeno si bomo uzeli še kak vikend in šli še malce na primorsko...

Edino kar mi je žal je to, da sem zamudila eno lunatiko na morju :sori:

Mysti, kako pa roka?

Sem ti pisala, upam, da na pravi naslov :sori:

No upam da je z vsemi vse u redu!

xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

O Michelle, kok enga navdusenja pa + energije, mega! xsuperx x8Dx xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x;)x xDDx

Thanx Klarus! x:Xx

In seveda vsi ostali - TAKSNO rabmo! xyesx

Pozitivno xupx

xyesx........ xokx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Ksenia........te bodo častili kot boginjooooo, res. Bila sem 10 dnio na Pagu,

bilo je carsko, enkratno fantastično.........ni za prehvalit.....in 5 dni vročine 41 v senci.

Tile "moji" Pažani so kar jokali od žalosti......če jim prineseš dež te bodo častili x:Dx x:Dx

MARSA.............vse bo Ok...........bomo popedenal s svojim sončkom in pozitivno energijo xsrcx

jst jim VEDNO prinesem dež, že 7 let x:Dx je letos teta rekla, da mora poklicat ene goste pa jim povedat, da isti termin kot oni spet Ksenija prihaja x:o)x če bodo prestavili ;)

ja Pažani :2src:

Sem psregledal to obvestilo. :xx!:

Kabalist, to je bla moja krivda, ker tako stvar pa RES moras sporocit v novi temi, v bistvu.

vendar je blo tko, da sem osvezila forum (preverjala ce danes ze dela) in je koncno delal, hkrati pa me je mitja klical in mi to povedal (kaj se je pravzaprav zgodilo, ko sem ga vceraj obvestila, vendar on ni mogel s svojega racunalnika spedenat ze vmes kot drugic ko so ble tezave), pa sem kar v dnevnik obvestila, ko je bil ravno osvezen in ko sem sproti postekala, da je 4. april datum zadnjega posta pred danasnjimi.

sem najprej torej v dnevnik pojokcala, pol se v Tehnicna obvestila, pol pa vidla teme odprte pa vprasanja na novo v dnenviku, sem pa postekala, da bi bila pravzaprav morala odpret novo temo. :palec: xyesx

Picasso

Jutček x:Xx

:wOOt: :cry: :blackeye: :huk: :bomb: :bomb: :vtz: :ph34r: :bomb: :shuriken:

to je bil moj komentar na rušenje, zdaj pa naprej

Tudi na Metelkovi je bila nocoj panika glede rušenja :o|o: pa še ne vem, če se je kaj zgodilo :inocent:

me je pa nocoj, po dolgem času zeblo

pa spet smo v B varianti x;)x mogoče bo spet šlo samo na bolje xcrossfingx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

jst jim VEDNO prinesem dež, že 7 let x:Dx je letos teta rekla, da mora poklicat ene goste pa jim povedat, da isti termin kot oni spet Ksenija prihaja x:o)x če bodo prestavili ;)

ja Pažani :2src:

vauuuuuu Pažani :2src: :2src: :2src: :2src: ali bilo nekada xsrcx

sedaj jih nebi niti se dotaknila............hodim na Pag že 35 let ( mamo eno malo kučico tam)

če se ne bi psihično prpravla nanje.........jao meni potem x:Dx x:Dx

in kam ti hodiš??? Na Pag x:px

Zivijo folk!!! x:Ix

Sem prebrala samo zadnje 2 strani in vidim, da so bile težave. Ne bom nič špekulirala, ker niti ne vem točno. Glavno je, da zadeva stoji, da smo tukaj in da je kolikor toliko v redu xyesx Je pa zoprno ja. V bistvu ne morem verjet, kakšen folk :xx!:

No pa pustmo zdej to....

Me ni bilo 10 dni x8Dx A ste me pogrešal? x:o)x

1. Bla v Budimpešti na Robbie-ju. :2src: :2src: :2src: :2src: Sicer sem se počutila kot največja najstnica. Tam že zelo zgodaj, stala tik pod odrom, da ga bom ja videla....in potem je začel, ves bolehen ( se mu je vidlo, da je bolan ) in se vseeno max potrudil, naredil show ( kot vedno ), napolnil do ZADNJEGA kotička http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/k050.gif Ma car!

Budimpešta me je pravzaprav zelo fascinirala...lep mestek, Donava, mostovi. Škoda, da je bilo tako vroče, da se ni dalo premikat :switz: :switz:

Samo to vročino sem v hipu pozabila ( + čakanje nekaj ur ), ko je priskakljal na oder x:Ix x:Ix

2. MORJE!!!!!!!!!!!

Po mojem se še nikoli nisem imela tako fantastično kot tokrat. Družba je bila hudo dobra. Vsak dan so bili plani, vsak dan smo nekaj počeli, žurali, spoznavali ljudi...spala sem pa povprečno do 12, 1 popoldne x:o)x x:o)x x:o)x

Vedno znova se zaljubljam v Portorož, tako domače mi je tam x:Dx Pa sej morje ni ne vem kaj, ampak za žur je odlično xcheersx

Kaj pa zdaj?

Zdaj pa na hitro preklop v realnost, v sredo bom ze delala, v bistvu se ze veselim, pa vseeno si bomo uzeli še kak vikend in šli še malce na primorsko...

Edino kar mi je žal je to, da sem zamudila eno lunatiko na morju

Mysti, kako pa roka?

Sem ti pisala, upam, da na pravi naslov :

No upam da je z vsemi vse u redu!

xsrcx

Michelle. da se nisva na Robbiju slučajno zaletavale in se ne spoznale???

Sem še isto jutro prpopala njegovo fotko v koncerte....bom zdej šeenkrat..ker je bilo res mega.....

Ko pa berem tvoj post...............MENI se je letos dogajalo isto.........nepozaben dopust na morju xsrcx xsrcx xsrcx x:Xx x:Xx

Pa še vsem vam in posebej Marsi xsrcx x:Xx x:Xx

Ja daj! Da vidim!

Jaz imam tudi fotke iz tam ( no prijateljica ima ), samo še zapečt mi mora in ti lahko kej pošljem x:)x x:Dx

Daj fotko! :2src:

Ah ja xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Dans je pa res fajn energija tukile :palec: Kolk smo oživeli x^x, pa še rajš se imamo x:px

Se kr ne morem službenih zadev lotit :inocent:, najprej grem na malco x:)x

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

a daj, a to tebe tko zaupljivo gleda!!!!??? :eek: :2src:

Hudoooooo! xsuperx

kaj? Predsednikovo? mislis www? kaj je blo ustavljeno?

Picasso

Tisti najmlajši kozlorogec me je videl že pred 10 dnevi. Ni se bal, ker je bil s celo čredo, najmanj 12 sem jih naštel.

Ja, spletna stran Drnovškovega Gibanja se noče naložiti. Opa, sedaj se mi je naložila! Grem gledat.

Tale je pa bil najstarejši kozel. Kapitalni. Veličastni.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

ja, hekat so nas probal oz. so nas hekal.

saj se mi je zdel ze vcer, ko sem ene cudne maile dobivala.

Fousljivci, ni kej.

Bomo odkril, kdo pa kaj.

Se dobr da je back up, no ampak sam do 4. aprila, tko da, kar je od 4. aprila dalje, ocitno ni gor, bazo so skusal zbrisat. so prisli not admini, pa sploh ni blo baze.

To so si moral nad prizadevat, ker mamo ornk security....

zdaj bo moral mitja drugacen dizajn naredit, da bomo lohk apgrejdal se bolj ornk security.

Modele bomo pa razkriknal, pa javno dal info pa njihov mail. :palec: xyesx

Tko da - mi je rpav zal, a mamo lohk sreco, da sploh se stojimo.

In ko mi boste (kaksen piko) naprej metal, kako a nimamo securitija hudega, se ne bom nic vec nazaj pregovarjala, sam povem, da se bancne sajte shekajo lohk, ki majo najbrz se hujsi security kot mi.

skratka, caplarija.

sam bodo HUDO RAZOCARANI dons, hehe..... :vragec:

xupx

ojla Marsa. BRAVO. Ste nazaj zrihtal kolkr se je dalo.

:palec: :palec:

Je pa tako, enim je ŽIVLJENJSKI CILJ početi take, podobne, ali še hujše stvari, ampak v končni fazi dobijo kot bumerang v drugi še hujši obliki nazaj.

Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo.

Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku.

Doživljamo sedanji trenutek.

Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan.

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Samo danes lahko delujemo.

Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj.

Luis L. Hay - Moč je v tebi

Jooj, Piko, fantasticn!!!! xokx

Kaksno dozivetje!!! x^x x^x

Hudo, sam ona, kako te gleda tamle! :2src:

to je pa tok noro, da me je kar v dobro voljo spravil, da takle *folk* x:px srecas na svojih gorskih poteh, je pa res majka! xokx

Blagorcek! xyesx x:)x

Ojla Robida, sem te ze pogresala pa zadnjic nekje vidla, sam nisem prisla do tega, da bi te pozdravila! :palec:

ja, bumerang, saj sem rekla, what goes around, comes around, da tolk energije das v to, se mora nekak manifestirat, povrnit, kar si gradil :vragec: x:px x;)x

Nas pa ne bo konc zarad par tisoc objav. x:o)x :o|o:

res mi je zal zarad vas, sem bla bolj egoist, sploh nisem mislila tok na objave, pa vase accounte pa vse to, men je blo nekak simbolno pomembno, da sploh smo, tud ce mal 'oklesceni'.

Zato se nisem tok vznemirjala.

Mi je zal tristanovega dnevnika tud recimo blazno, pa vseh vasih glih zalaufanih blogov.

sam kaj cmo....

Picasso

:2src:

je pri nas dečva ki gre z nami na morje... haha tole bo pa zanimivo... da 14 dni zdržijo skupaj so dokazale ko je šla Tami z njimi... da pa se bomo me "babe" ful zabavale mi je pa že jasno... en sam smeh jo je...

jst sem pa pomislila na Bloge, upam, da ima folk vsa doživetja in zgodbice tud na svojem rač. shranjene.... pa pustimo to... začnemo cenit trenutke... aja pa tiste temne energije ni trenutno... fajn xsrcx

hm..ja Marsa...je bilo obdobje "suše", bi temu rekla. Sem sicer prebirala forume, na vsake toliko časa..drugače pa...kaj pa vem. Je bil pa alef bolj aktiven.....

Bomo pa od sedaj naprej še boljši...kar se komentarjev tiče in pogledov na okolico, sebe...življenje nasploh... xsrcx Vsaka stvar se lahko začne znova...sicer se ne more ponoviti...no ja težko...vendar je ponavadi še boljše.. x^x

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

ves kaj, ce smo iskreni, smo velik tega itak 5x povedal ze. x:px x;)x

za nekaj ze mroa bit dobro. xyesx

za vas je dobr tud v tolk, da vidte da se je brez veze vezat na nekaj ful... na ene svoje zapiske in vse to.

pa kaj pol ce smo tok rekli in ni vec, kot je rekel ebor, saj smo tud seb govoril, pr seb ozavescal, saj TO ni zginlo. xokx

Pa se pucat mi nou treba tolk. x:px x;)x

Picasso

ves kaj, ce smo iskreni, smo velik tega itak 5x povedal ze. x:px x;)x

xDDx

Tudi to je ena od resnic...

A to so ti gnoji bili poslani od JJ-ja, ker pišemo moralno oporečne poste?! :vragec: Cenzura skrita za napadi nevoščjivih hekerjev?! Grr... :vragec:

:shuriken:

Sem samo jaz "paranoičen" ali še kdo misli, sumi, da bi v ozadju bili politični motivi ne pa foušarija in objestnost kakih otrok?!

Pa še njihove fotografije objavit! :vragec: :vtz:

Alan, določene zadeve je bolj v glavi obdržat (sam zase), pa v alegorijah "govorit", čeprou te pol vsi za paranoika proglasijo xrolleyesx ; se strinjam s tabo. Dons so čudni cajti, s še še bolj čudnimi vladami na oblasti; nikol ne veš kje te kdo opazuje, bere, nadzira...pa top security gor al dol; zelo NAIVNO je pričakovati, da je na netu neka "varnost" (ne sam bančna/zavarovalniška/davčna).

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Ma moram vam povedat, da sem v bistvu pa totalno slabe....

Tolk dela mava, mitja ma total dela da se ven ne vid, komaj hendla svoje biznise pa ze ITAK je z LN ful dela pa stroskov (vecina na mitjinih ramah), in je totalno slabe volje.

Menja job in ma tam za zakljucit in ful spedenat, jutr sta hotla s tamalim na morje....

in sam dam pride, vse se nanj okomi.

Men se pa zdi, da se je vse name pa na LN okomilo, ce lohk tolk nosva na ramah, bova pa se vec al kaj! :xx!:

Fak v bistvu, poln kufer mam vsega, pravzaprav, sam to se hoce od mene glih, jaz pa sem vcas tolk zmatrana od teh energij.

Tolk preklet JANG pa strong moram bit (pol se mi pa to se naprej mece, je pa fora, da ne mors bit drugacen, kajti bi nas sicer ze zdavnaj pohodil).

:o|o:

*vem da sem sama rekla, naj ne pogrevamo, vendar je prvic mal prislo za mano, drugic pa mi je tud tumach zarad Mitje, k je tolk slabe, k je tolk njegovga dela izgubljenga - namrec je zginl vse od 4. aprila dalje tud na LNM - kar pomen tud vsi clanki, objave o dogodkih itd. (no vidte, vcas je dobr bit mal tak... hm, 'neprofesionalen', ker ce bi namrec bile te usluge se vedno placljive, paketi na LNM, ki se nama jih v koncni fazi ni dal vec furat tko, cakat pa racune izstavljat za ona 2 jurja pa tko), no ce bi folk to placal, bi naju se bolj ganjal vsi.

Tko pa vsaj 'dolzna' nisva nikomur nic.

In niso zginl sam vasi zapisi, pac pa blazno velik najinega dela. In blazno velik naju slednjega se caka, kajti ce bova hotla naredit res tolk ful boljso zascito, bova morda morala spremenit dizajne in cela j* skratka. :sori:

Picasso

Marsa, glavo pokonc! :vtz:

Jebenti, a se boš tko hitr pustila al kva? Kr tkole, lepo servirano na pladnju, pa že ne!

Glavo pokonc, nasmeh od ušes do ušes...s tem jih šele razkačiš, ne pa s stokom in jokom (ne me dobesedno jemat). NIČ JAMRANJA! :vragec:

Tut pred zoro je noč najbolj temna. x:Ix

Iz inata bod vzhičena, pa nasmejana, pa dobre volje, tut če si do vratu v dreku. Sam zato, da se naujo drugi škodoželjno pa prvoščljivo smejal.

Mi smo s tabo! :vtz: :vtz: :vtz:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

saj vem Cookie, saj sem zgoraj se nekaj dopisala, ni sam zarad mene, men je se najlazje it dalje, kot da se ni nic zgodilo, pac od tu... Naju (kar pa pomen predvsem mitjo, ker ma on tehnicne zadeve cez) caka pa se ful dela.

ja ja, saj vem. xokx x:Xx saj bom, sekunda sibkosti, valjda si lohk to privoscim. x;)x xDDx

Picasso

ja. saj bo. x;)x xupx

ja normalno, ni prijeten obcutek ce si bil napaden in ranjen, tud ce te niso glih ubil. x:Dx x:px

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...