cashy 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Valkira, čestitam ! boš imela eno pomembno skrb manj Misty, nobena stvar ni tako grozna, kot se sliši. Vse bo O.K. ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 valkiraaaaaaa..... mystica....važno, da se da pomagat.... dans sem mal bluzila na bobnih....vse je laufalo...pol pa vmes kr en mrk...pa spet...pa mrk....v tem slogu .....bo treba več vadit.... drgač vas pa berem...sam nimam časa in volje za kaj dost komentirat....še skoz u laufu.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Mysti. Ej, tud to boš čez dala...sploh pa zdej, k si mlada, se bo hitro zacelilo po operaciji...sploh pa ob vsem čaranju in pozitivni energiji, ki ti jo bomo forumovci pošiljali. Prišla z odbojke. Se zgonila. Zdej pa tuš, mal brat in spat. Ne bit slabe volje, jutr bo prekrasen dan. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Se zgonila. Ne bit slabe volje, jutr bo prekrasen dan. Uuu, ke sn biu jz! A to je dons u mrku pisal d bo prekrasn dan? Bo že držal, če je to naša Pičkica vidla! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 ahoj d best od d best... Valkira čestitke ...pridemo s šampanjcem zalit tole zadevščno Neki je bolnih, neki je zdravih...ni da ni, zadeve šibajo sem ter tja.... Kok je bil danes lep dan čist sem se spet zaljubila v moje mesto v nebo nad mestom, v dež, ki ga je pral, v oblake ...kakšne barve....svetloba tko nadlepo. Na S je bilo vse temno oblaki, nebo se sploh ni videl, samo kamniške v vsej svoji lepoti so kraljevale obzorju, na JV pa tako lepo modro nebo geeee to je lepš kot v holivud filmih. Kok sm srečna, da lahko doživljam te lepote.Pol sva s sestrično nakladale prek skypa in dobila dobre novice, pa ona je itaq en tak moj cukrček Komaj čakam, da pride in mi prinese nekaj priboljškov...meni je Evropa, postala en tak velik supermarket Sorodnik, kateremu so tik pred novim letom izrezali 2 bad tumorja, oba različne vrste, zgleda, da bo ok...na prvem testiranju je bilo vse ok...čakamo rezultate drugega velike šanse za popolno ozdravitev No tko...kaj češ lepšega, če se take velike stvari lepo obrnejo... Počutje je malce utrujeno, ker sem že od ranega jutra naokoli norela...sem šla popoldne kar malce spat zgleda, me je mrk uspaval ...lalal le tako naprej.... *mysti Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2006 ... joj prav bojim se, da se prehitro veslim...ah daj no mir, kok trapast, kozorogovske neke fore, ne sme nam bit fino al kaj. jasno da je dbest!! zajebana babncanisem hotla prej se oglasat (ali pac ko sem vidla ko si omenjala PREJ).... se strinjam, nic ni dobr zenska pr men zapisana (pa ves da ne furam zamer pa teh scen...) hmm. a je kandiran ananas kej bolj zdrav in manj redljiv kot čokolada sam tko vprašam...zanimivo vprasanje... .. upam da nom prevec filozofska, ampak menim: kakor kdaj in v kakem primeru: cokolada sama, crna nekA, taka 'Taprava' bi lohk bla bolj zdrava od nekega milijardkrat preseljenega in v kakem ogabnem cukru konzerviranega ananasa... sicer pa morda sploh ni v tem smislu primerljivo... oboje pa je precej alergeno lohk... hm, zanimivo vprasanje, skratka.... Bila na pregledu, izvedela, da zadeva ne bo tako enostavna ... da je komolec zajeban in bom, ko se bom, če se bom odločila, imela operacijo pod splošno anastezijo in bom en teden v bolnici in en mesec rehabilitacije. Beda.Mystica.... operacija je (hvalabogu) zelo velikokrat pod narkozo. dost normalno. ko si operiran, si 1 teden v bolnici. sploh ni tolk spet strahotno velik... okrevanje sam 1 mesec? - po porodu 1 let k seb prihajas, revmo si pedenas vec let... tako da 1 mesec rehab. ni za bad bit pac pa za hepi bit. Fuck offkaki dnevi :xx!:ja, no, pac, dnevi eni. mal odstekani pa intenzivni. valkiraaaaaaa..... mystica....važno, da se da pomagat.... dans sem mal bluzila na bobnih....vse je laufalo...pol pa vmes kr en mrk...pa spet...pa mrk....v tem slogu .....bo treba več vadit.... drgač vas pa berem...sam nimam časa in volje za kaj dost komentirat....še skoz u laufu....bobni! mal sem se vozakala... prav cutim, ko je boljsi, nov starter ( )... tko smooth vzge... ck, pk... cist tko mehko... milina. kaksen filing dober, ce mas dober filing in mas prav. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Uuu, ke sn biu jz! A to je dons u mrku pisal d bo prekrasn dan? Bo že držal, če je to naša Pičkica vidla! Zgonila v smislu odbojke. Joj, bejbe...a ste ga vidle, tripla? Sam, da kej tazga piše, prec on uleti. Ja, jutr bo prekrasno...ti povem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Zgonila v smislu odbojke. Joj, bejbe...a ste ga vidle, tripla? Sam, da kej tazga piše, prec on uleti. Ja, jutr bo prekrasno...ti povem. Mam posebn radar za to! Hehehe, pa rd te mal dražm sej nč slabga ne mislm! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 nisem hotla prej se oglasat (ali pac ko sem vidla ko si omenjala PREJ).... se strinjam, nic ni dobr zenska pr men zapisana (pa ves da ne furam zamer pa teh scen...) Ma ja....ej, tko se pač in neki misl, kaj je in nam e rekla, da je ful bič do študentov pri uvajanju, ampak to sam zato, k nam dobr hoče in da pol, ko grejo študentje drugam delat, ji rečejo, da kok je ona pravi blagoslov. :xx!: Bedna do amena. Ne maram takih ljudi, k so na določenem položaju in se pol znašajo nad ljudmi...sej lahko nekoga uvedeš tud na mal bolj prijazen, pa vseeno strog način. Kmetica. Mam posebn radar za to! Hehehe, pa rd te mal dražm sej nč slabga ne mislm! Sej vem, mišek. Lov ju tu. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 hvala za nasvet o mandalah morda pa res ... kak smo pridni mick da te ne bo raznesl free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 huh, kaj ste spidi! *dopoldan sem iz oblancev delala račke, metuljčke in ostale čke, med mrkom sem bila ravno nekje na litijski in gledala v famozno nebo... nekje črno, nekje totalno modro z osvetljenimi oblakci... ves dan mi je bilo nekam prevroče , kar slabo mi je bilo od te čudne vročine na tekmovanju so devetletkarji dobili nerešljivo nalogo (srebrno vegovo!) in je zdaj jasno cela štala... šolski sistem je kaput, ena sama improvizacija... vsak dan dobimo kakšno okrožnico od ministra, ki je samo še bolj bedna od prejšnje :xx!: ... recimo: vključijo otroke s posebnimi potrebami v redne osnovne šole (in strokovnjaki za delo z njimi ostajajo brez dela, njihove šole prazne), mi se tumbamo, kako delati z njimi, ko recimo sredi ure dobijo napad agresivnosti, mečejo stole po razredu in ogrožajo ostale učence...vključeni so z obrazložitvijo, da je to v smislu socializacije teh otrok in sprejemanja 'drugačnosti' ostalih otrok (ti otroci pa doživljajo stiske in zato vsi po vrsti doživljajo poslabšanje svojega stanja) ... potem jih pa razporedimo v nivoje (se pravi se gremo socializacijo z diferenciacijo - ma daj!)! in danes dobimo še obvestilce, da minister ukinja mesto logopeda in socialne delavke na šoli z več kot 1000 otroki! pa take... ... mrk ja, v šoli imamo totalnega, ne samo delnega... *psu se cufa ... ful se čudno obnaša, še dobro da vem, da je mrk, če ne bi me kar mal skrbel *avto spucat od znotrej NUJNO! pa naročit pri zobarju NUJNO! (plomba se mi je zadaj odlomila)... x!x *gremo dalje *Valkira, čestitke funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 no, torej.. fajn. si lahk kdaj tut skupi flat ogledava al pa ce rabs pomoc pri selitvi... EJ FOLK JST SM PJANA... PA USTA MI KAR SAMA LEZEJO V NASMEH... ... sem že pisala, da sem čez vikend totalno zadepresirala, histerirala, težila... VSE... no in dons me fotr pokliče nej pridem do njega... in mi pokaže tloris stanovanja k ga je rezerviru zame... NORO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 BOMBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UAUuuuu kakšen flet... v ali na Poljanskem nabrezju... 55m2... itak, da še nevemo kako bomo keš skup sklanfal... moj vikend bo treba prodat (dol mi visi), pa še kredit vzet... sam flet je... pa če je rezerviran, ga bo treba nekak odplačat (tko prav čale)... še ta let se baje selim... stari je care...... zdej me čaka pa miljon težkih zadev... ločitev, selitev, menjava vrtca :xx!: :xx!: :xx!: ... pa varuško si bo treba zrihtat - a se kera jav... SAM FLET PA BO še enga za vse!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bila na pregledu, izvedela, da zadeva ne bo tako enostavna ... da je komolec zajeban in bom, ko se bom, če se bom odločila, imela operacijo pod splošno anastezijo in bom en teden v bolnici in en mesec rehabilitacije. Beda. Zdej sm depresivna in grem spat. Pa želodec me boli. Kakšn bedn bedn dan. I hate myself aja, a bobne spislas? valkiraaaaaaa..... mystica....važno, da se da pomagat.... dans sem mal bluzila na bobnih....vse je laufalo...pol pa vmes kr en mrk...pa spet...pa mrk....v tem slogu .....bo treba več vadit.... drgač vas pa berem...sam nimam časa in volje za kaj dost komentirat....še skoz u laufu.... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 21. dnevnik mrknil z mrkom Naspidiran dan je bil, ogromno energije, dobra volja, vsi pragi visoko postavljeni... Vidim, da vedno več ljudi verjame v mrke in te zadeve bobnar se je očitno pozabil resetirat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Najprej hvala za podporo tebi Cashy, znova si me spomnil da bom zmogla. In tebi Tinal, za ramo, ki je sedaj še nisem uporabila, morda jo pa kdaj bom. Stvari so se razvile v to smer, da sem prišla do roba in sem naredila to kar bi morala že zdavnaj. Odločno sem našo kpl familijo zbobnala skupaj in šla na odprte karte. Povedala sem kar sem imela, oni so povedali kar so imeli. Videli so tudi mojo bolečino in stvari so šle tako kot je edino pravilno. Komunikacija. Zdelo se je težko, pa vendar ni tako hudo bilo. Sem srečna, ker sem prvič videla, da me ima brat rad, da me šteka in spoštuje, samo on ima svoje rane, svoj način. Sedaj se počutim, kot mali otrok, ki ga pestvata v vatki in brat in mami. Končno, zasluženo. Sedaj bo lahko ta del mene dozorel. Čutim, da se bodo sedaj stvari spremenile, lahko bom odpustila tudi njemu in sebe osvobodila. Rana se celi. Razumem vse, vem vse kar sem rabila. Okolje je urejeno, naredila sem plan, kje bo sedaj kdo živel v naši hiši, tako da bo za vse cool in so ga sprejeli. Srečna sem in tudi vesela zaradi sebe, da vse moje vrednote niso bile napačne. Resnica je edino osvobajajoče dejanje in res je tako. Treba se je bilo samo zavedati, da smo ranjeni vsi udeleženi in brez grobosti v debati, brez obsojanja in je cool. Tudi pri nas bo posijalo sonce, malo že sije. Če prej nismo bili družina, bomo pa sedaj. Eden pač mora začeti in ta sem ponavadi jaz in sem na to zelo ponosna. Ego. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Mateja, tudi meni je skoz vroče, že kar nadležno... mogoče mava pa menska opozorila Mystica, dečva moja, razumem da ti je bed, ampak obstaja možnost da ti potem tole zrihtajo -imaš možnost da se sama odločiš in si daš priložnost - pa itak boš zmogla, sej si Kozu Valkira, jst bi tud (več stvari iz tvojega paketa) sem ti kar malce fouš (če sem odkrita za odločnost), uživaj v načrtovanju Bobnar Mick - pir z menoj ti fali Amis ful fajn mi je brat tvoje poste, ker vidim fulll energije v njih, veselazate...Mara, zdej moraš pa na Trojane po krofe pa po hribčku dol na kofe(sej bi cviček napisala pa voziš) kje je kaj naš Akutek?včeraj imela bed dopoldan, zanimivo popoldne (sem nasmešek našla), izpovedni večer, premišljujočo noč. Nič kaj kozorogovsko ni tole (le kje je potuhnjen kozu zmešan)... ne vem občutek imam, da sem odprla novo poglavje... no pa da vidimooddat moram dohodnino (dober da nimam več žlahte, se mi je že mal mešal od številk), pa ene podatke na Ajpes poslat (je tip zabrbrlal geslo) - komaj čakam konec meseca, da se rešim te papirologije in si vzamem čas za svoje sprehode, pa popoldne imam še kup sestankov, pop. službo (nemorešverjameš papirji)... hehe sem bla včeraj faca, sem se okrog obrnila pa nič več obrazca našla... aja pa tamali sem nore visoke vojaške teniske dobila za 3 čukce, se ji je nasmeh kar raztegnil... nakladamlep dan bo danes, anje? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 hvala za nasvet o mandalah morda pa res ...nikoli se ne ve.... nekatere na začetku zgledajo prav vesolske in na koncu pride ven nekaj čisto drugega There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 vidim, da smo bili vceraj razdeljeni na in na :xx!: beden dan je za mano, hvala bogu. no, saj so se popoldne stvari(beri: sem jih sama) malo obrnile na bolje, ceprav sem vecino casa izgledala bila lacna, ma kaj lacna, sestradana, hkrati pa vsa debela, zalita,... eh, kaj bi govorila. na sreco mi je uspelo it namesto na kosilo v fitnes in sem predirkala skoraj 4 km, kar je zame . se nasvicala in vsa rdeca hodila naokoli poleg tega sem ves dan tehtala kaj sem in kdo sem in zakaj sem in kaj bi, ce bi ..... bedna jaz :xx!: no, ampak nekako sem ga zgurala. danes pa se obeta tak prekrasen dan bi uvedla drzavni praznik na takole pomlad. bodite v pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Tako kot je vedno v lajfu, malo dobrega in malo slabega tudi tukaj... valkira Misti... , sam ne bo druge, morala boš tole zrihtat, če ne boš ves čas pod pritiskom.tako pa narediš..in se rešiš x!x Mateja... saj je za znoret, kako improvizirajo tam, kje bi morali narediti največ.Osnova. Ma res no... :xx!: ________ Nič posebnega se ne dogaja. Pač rihtam zadeve.Je kdo vedel, da imajo majstri celo vest? Včeraj me je klical mizar, ki bi moral priti v ponedeljek in na dolgo in široko razlagal, kako ne dobi nekih profilov in ni on kriv... ..zmenjena za ponedeljek, ponovno. in ful sem bila besna, sem dala narediti fotke iz mojih diapozitivov, pa so nek zelenkast filter uporabili :xx!: ..in zdaj je Sahara sivo zelena... :xx!: kreteni.Sam zdaj pa sem se ufurala in izbiram vse, da dam spremenit v digitalno obliko. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Br'dan! Smo novi, iiiii Totalno lude dni imam, sploh se mi ne ljubi pisat... Meditacijo in resetiranje zamudila... :xx!: Kaj pa nisem bila na netu, prav mi je... Mystica, kaj moreš... Ampak POTEM bo pa bolje Pogumno! Valkira Ksenia, zadnjič je bilo tudi meni fuuul vroče ponoči, v bistvu se mi to občasno kar zgodi... Pa ne bi smela še bit v meni... Izraz - super! Kaj se da s pogovorom doseč, a? Astra, da bi čimprej uštimal tole kuhinjo... A ja, s tem se pa moram pohvalit - imam post, do 12ih (laaaačnaaaa). SAm,. če sem do zdaj, bom pa še naprej! A ja, edino kavo jaz enostavno MORAM spit zjutraj, ker sem odvisna... mi drugače pokrov odpre. Migrena za ubit se :xx!: Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 glede mene sem se šalila čestitam za post jaz se nisem odločila.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2006 Ma ja....ej, tko se pač in neki misl, kaj je in nam e rekla, da je ful bič do študentov pri uvajanju, ampak to sam zato, k nam dobr hoče in da pol, ko grejo študentje drugam delat, ji rečejo, da kok je ona pravi blagoslov.no jaz sem mela sam 1x z njo opravt... pa je izpadla podenj, tko da si tud jaz ne zelim opravka s takim folkom... pa ful osladno govori in kao umirjeno, prijazno v resnic pa podmukla. tud jaz ne maram takih... ja, prav bich v bistvu. in gledala v famozno nebo... nekje črno, nekje totalno modro z osvetljenimi oblakci... ves dan mi je bilo nekam prevroče......na tekmovanju so devetletkarji dobili nerešljivo nalogo (srebrno vegovo!) in je zdaj jasno cela štala... šolski sistem je kaput, ena sama improvizacija... vsak dan dobimo kakšno okrožnico od ministra, ki je samo še bolj bedna od prejšnjea ne, kaksno nebo? men pa ponoc blo vroce, vse zbrcala s sebe, sam pol me je pa zebl..... sam srce mi je skoz nabijalo tko cudno... ja tole.... sem ze jaz zadnjic se nekaj usajala na roditeljskem... kar mal drugac.. cist drugacen sistem izbirnih... vsake dva mesca je drugac (kako si naj zmisljujemo okol tega)... si rpedstavljam, kok mora bit za ucitelje to ful bad pa za otroke, ki jim gre tezje... 21. dnevnik mrknil z mrkom ...bobnar se je očitno pozabil resetirat Ja, ocitno, je bil prevec besen, saj ves kako je; ves da afirmacije pomagajo, sam vcas se ti jih PA PRAV NE DA! ker MORS bit besen, ono Stvari so se razvile v to smer,......Tudi pri nas bo posijalo sonce, malo že sije. Če prej nismo bili družina, bomo pa sedaj. Eden pač mora začeti in ta sem ponavadi jaz in sem na to zelo ponosna. (jaz mam tud eno tako *funkcijo* pr nas bajt ) ... menska opozorila ......Mara, zdej moraš pa na Trojane po krofe pa po hribčku dol na kofe(sej bi cviček napisala pa voziš) kje je kaj naš Akutek?ja seveda! pri 30. mas meno...Kdo? Kaj? Mara? krofi? tega ziher ne mors men govort, sam je pa se cvicek ... kdo je pa mara? ja, aakhuta tud jaz pogresam ze nekaj dni... vidim, da smo bili vceraj razdeljeni na in na :xx!:jaz tud bla lacna do daske, sestradana... nic jedla (kot da je to kaj tacga), prisla od frenda ob kakih... 21:30 in je blo ze prepozno za kake gobe packart.hec da si ti bla v takem stanju, lea, ko ponavad nekak ne opazam tega pr teb tolk...Dbest za fitnes!! Včeraj me je klical mizar, ki bi moral priti v ponedeljek in na dolgo in široko razlagal, kako ne dobi nekih profilov in ni on kriv... ..zmenjena za ponedeljek, ponovno.saj res, sem vidla v prejsnjem dnevniku, pa nisem prisla dot ega da bi koomentirala.. tumach!!!!! takle mash!!! za popizdit!od KDAJ ze to! saj bi ze pred 2 al vsaj 1 tednom moral bit ze vse fertik, pa to ni res, tile majstri (eni)... nam je tud vodovoodar takole zagovedaril (lastnik enga lokala sicer, btw, ki ga blazno se hval )... predracun je bil 45, cashiral smo pa 90. svinjsko.od tedaj naprej nimam vec zaj* majstrov in si tega stafa ne izbiram vec med znanci. caplarija. pol pa tle berem, vegetarijanci pa bio... haha, v bistvu. ..in zdaj je Sahara sivo zelena... sami maherji, saj pravim. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Izraz, kolk je to lepo slišat! ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2006 Meditacijo in resetiranje zamudila...ja nc, konc... prepozn. nimas vec kaj... vse si si pokvarla zdaj, nikol vec nou dobr nc. za post.jaz pa tle civkam 15 let o postu pa cele dneve nc ne zrem pol pa tkole - sramota (cist lacna bla vcer, tko da sme morala nujno vsaj ene 65 oliv pojest ne saj ne, sam ene 25 sem jih ) * drugac pa, vstala ob 5h ( ), gledala animal planet, kako je mel en doma 18 psov, 16 mack, 15 krav pa vsega boga... pa sto zajcev, ki je kao blo morda tko, da je najprej mel sam dva (kao zajci pa to )sam je grozn...no pol sem mal dol padla, ob kakih pol osmih, do pol devetih, da sva z mitjo kavo spila, pol je sel pa na SOF. jaz pa bom mal tle, pol si bom sla pa lase umit pa na davcno.jaz bi se drkala s temle ohoho, mitja pa mi je v pol minute izpolnil! seveda sem mela prav ko sem rekla, da se utegnem sele kakega 5. selt... ker je vsak teden receno, da 'naslednji teden'. zacuda nisem nic zivcna.. saj mam pa druge stvari vmes, se boljs, v bistvu.ceprav mam ze dost.. ker sem se ze cist nafurala.. pol je konc pr men. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 ja nc, konc... prepozn. nimas vec kaj... vse si si pokvarla zdaj, nikol vec nou dobr nc. seveda sem mela prav ko sem rekla, da se utegnem sele kakega 5. selt... ker je vsak teden receno, da 'naslednji teden'. zacuda nisem nic zivcna.. saj mam pa druge stvari vmes, se boljs, v bistvu.ceprav mam ze dost.. ker sem se ze cist nafurala.. pol je konc pr men. Sej se mi je zdel, da sem totalno zaj... Ajme jojme kukulele Joj, te stvari s stanovanjci se takooo radeee vleeeečeeejoooo. Živ obup, sploh če si take sorte, da imaš najraje vse na ck. To mi dođe od unga marsa v ovnu? Najbrž... Naj se te ne-živčnost še naprej drži Še z nečim sem se pozabla pohvalit sem se spravila cepit proti klopnemu blabla, saj pride drago, ampak se mi zdi vredno, k rada po hosti blodim A ste že slišal rek "vsak je po svoje prke host obrnen" Men je za crknit od smeha Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 hihi sem imela enga luškanega škratka na obisku, tistga veš ko črke menja pa ven spušča... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts