Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

....vesela, da dela....
xyesx xcrossfingx xupx
...je prvic mal prislo za mano, drugic pa mi je tud tumach zarad Mitje, k je tolk slabe, k je tolk njegovga dela izgubljenga...
:V: ... ma, bed, res.

teli dnevi so bli težki za pop* ... dons zjutrej sem našla avto spraskan s ključem al nečim takim po celi strani (čez blatnik in vrata), kar sem prvič doživela, odkar mam svoj avto (več kot 20 let)... včer je bla mami zlo slaba in bla sem pri sestrični, ki je tud mela zlo slab dan, žalostne novice in dons je še sestrina labradorka, ki je bla 13 let z nami, umrla :V: :C: ... ampak..

Pustmo to za sabo...
:detelca: xupx :vtz:
Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona

Marsa, škoda za vajin trud, za LNM. x:((x

če prav štekam, ni nobenih objav, tem, OS-ev, NIČESAR, kar se je pisalo in ustvarjalo od 4. aprila dalje. :C:

Marsa, želim ti, da se ne bi tok sekirala in bla tok žalostna. če si si kupila čokolado, je kr hudo. :sori: :C: evo zate: :flowers:

jaz verjamem, da se bo vse uredilo, da nam ne bodo več nagajali neki Marsi/Saturni, ker jim bo iskreno žal, da hočejo onesnažiti tako pozitiven, jin forum z negativo.

tako, 3 dni sem fatirala po 10-12 ur. ne taknem se metle in smetišnice, kamoli mokre krpe vsaj en mesec. x:Dx bemu, spreklela pa sem tudi te dni in se preživcirala zaradi prahu, okruškov barve, špohtlov, počepanja in vstajanja, plezanja in skakanja z okenskih polic. dobro, da se nisem kje razbila ali zružila dol z okna, ker bi bla zmazek. x:Dx uf, zaslužila pa sem tudi precej, tok bi ponavadi v enem tednu. tko da kul, sem zadovoljna s sabo, da sem bla pridna. x^x

jutri grem k frizerju za model - skratka zastonj striženje (ne pa tudi barvanje). ker sem res že nikakva s to frizuro, sram me je že hodit taka po svetu x:Dx

Saj ne morem verjet x!x :eek: ..pa ravno danes sem marsi en mailcek poslala, ko sem mal pojamrala in rekla, lej, tko se počutim, kot bi se ti, če bi ti šel LN v nič...pol pa pridem sem pogledat... :eek: :xx!:

držita se, M& M...nikol konec preizkušenj.

x:Xx :vtz:

Astra

Per aspera ad astra

Men se je pa dons sanjal, da je rped mano ogromna polna gajba totalno socnih, rdecih in pisanih, sijocih in disecih jabolk. :vio: xokx

x:Dx x:Dx x:px x:px :palec: :palec: :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

:eek: x:Dx x:Dx :palec:

Tu gor sem bil nazadnje včeraj predno sem šel v službo, okrog 13 ure... x:Dx

Tri ali celo štiri strani... x:Dx

Če bo šlo tako naprej, bodo tisti posti ki manjkajo kmalu nadomeščeni... x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

Bomo še bolj pametne stvari pisal kot smo jih do zdaj. x:px x:o)x

x:Dx x:Dx xsrcx x:Xx :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Moram se oglasit, čeprav zadnje čase nisem kaj dosti pisala tukaj. Sem pa začela delat blog, tak, kot sem si ga zamislila, in prva misel, egoistčna, kaj pa moj blog? Sem mela že čez 1000 obiskov, kar pomeni da ni bil slab:) Ampak očitno ni bil to, kar naj bi bil. Dokler ne naredim načrta za nov, drugačen blog, Marsa, sem lahko spet prostovljec, če kaj rabiš.

Glede na vse skupaj je res da se moramo malo odvezat od tistega kar ni v nas, ne?

Lep dan

Lep nasmejan dan ti želim

http://www.lunin.net/forum/blog/mavlica

Kar mravljinci so mi sli Pjotra!

Ampak pozabljas, da sem jaz pa sanjala GAJBO RDECIH ZDRAVIH JABOLK! x^x :vragec: xokx

xokx xyesx

pa se pucat mi nou tok treba. x:Dx x:px x;)x x:Dx

vidim, da ste se tako hitro razpisali, da sem mogla malček pobrskat glede tvojega odgovora!

kaj pa pomenijo sanje o gajbi sočnih rdečih jabolk...?

no, danes sem pa sanjala o tebi, marsa.ceprav te ne poznam osebno... imela si sestro, ki naj bi delala v trgovini in ta trgovina naj bi bila v mojem domačem kraju. in ti si prišla obiskat sestro in midve sva se spoznale. hm, brez povezave... :sori:

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

Koliko lahko Slabo naredi slabega, je odvisno tudi od nas.

Če se je zgodila ena slaba reč, je od nas odvisno, koliko bomo zaradi te reči še zlivali slabih emocij ali jih ne bomo.

Več kot jih bomo zlili, večji bo učinek tega Slabega.

Vsem Lunoikom bi napisal mojo idejo, zakaj ta forum funkcionira, kaj je "zadaj", da se ga fura naprej.

Glavno je ponavadi manj očitno.

Po moje je zadaj Mitjina ljubezen, ima Marso toliko rad, da ji pomaga udejaniti tisto, kar si močno želi. Brez Mitje itak ne bi bilo nič.

Vse dobro

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

......Fak v bistvu, poln kufer mam vsega, pravzaprav, sam to se hoce od mene glih, jaz pa sem vcas tolk zmatrana od teh energij.

Tolk preklet JANG pa strong moram bit (pol se mi pa to se naprej mece, je pa fora, da ne mors bit drugacen, kajti bi nas sicer ze zdavnaj pohodil).

........In niso zginl sam vasi zapisi, pac pa blazno velik najinega dela. In blazno velik naju slednjega se caka, ...........

še zmerej ne vem, kaj naj rečem, totalno sem žalostna in šokirana, in v bistvu je bila zadeva predvidljiva, koneckoncev, samo vseeno.......

se je dalo predvidit kaj takega....

nič! moje sožalje!

------------

s tistim rdečim zgoraj sem se pa jaz včeraj popoldne soočila in še zdaj imam zatekle veke od jokanja.....

zaje*an cajt.....

Brez Mitje itak ne bi bilo nič.

To itak. :palec: xyesx

Sam te moram popravit; Mitja to dela, kot jaz, iz ljubezni do ustvarjanja boljsega sveta in jutri.

To je skratka najin doprinos k boljsemu svetu, kot je bil Lunin koledarcek. x:)x xsrcx

Ni tolk bistvena Mijtina ljubezen do mene tule glih. x:)x :palec:

Hvala vsem. xsrcx

Eni ste uleteli, ki ze dolg niste bli tu aktivni (Teja recimo, hvala ti za ponudbo x:Xx) in tudi kateri, ki v dnevniku sicer ne sodelujejo oz. ki splosno ne pisejo zelo veliko, pac pa bolj sam berejo. x:Xx :palec:

Grem zdaj pucat OS inbox, ker mam blazotn za spucat! sem 1x vse popoldne sam ose brisala, zdaj so pa spet vsi tle, tko da v enih primerih pa ne mot tolk, da necesa ni vec, pac pa to, da je spet. x:o)x xDDx

Mal sem sita neta x:px x:o)x, ampak gremo dalje - kaj pa cmo. xyesx xupx

Itak da se ne damo, ranljiv je pa pac vsak. :palec: :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

še 3 delovne dni ... spat grem. Ne vem zakaj imam občutek, da se še nekaj pripravlja...

upam, da bo nakazilo, da ne bom še to na trnih do zadnjega trenutka pred odhodom... zunaj se je ohladilo, tule noter pa čisto nič...

Ahoj x:Xx Uletela domov in naletim na tole :sori: no comment! Saj ni tragično do konca ampak vseeno. Marsa in Mitja x:Xx :palec:

Utrujena sem od vseh obiskov, poti, voženj, kuhanja, pranja, prenažiranja, druženja, likanja, nabavljanja, planiranja blaaaaaaa od same sebe :vragec: ...moj letni plan poletne migracije več ali manj zaključen. Ni mi pa uspelo stlačiti ravno vsega v 24h :inocent: ... no saj....

Na morju danes tudi dežuje, sem planirala takoj nazaj, pa bom danes prevedrila kar v Lj, malce za spremembo mi kar paše x:)x .... pa vse malce na svoje mesto postavit in osvežit stanovanje prahu in premešat energijo.

Kok paše danes tale dež. Razpoloženje kr neki x:o)x .... molim za boljše čase, za lepšo prihodnost, za uresničitev planov, za vse nas in zase x:Xx

lep teden vsem x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

... dons zjutrej sem našla avto spraskan s ključem al nečim takim po celi strani (čez blatnik in vrata), kar sem prvič doživela, odkar mam svoj avto (več kot 20 let)... včer je bla mami zlo slaba in bla sem pri sestrični, ki je tud mela zlo slab dan, žalostne novice in dons je še sestrina labradorka, ki je bla 13 let z nami, umrla

Fak.... :sori: Moje sozalje.... xrainbowx

ja, velik je objestnosti tud, govedarsko, delat skodo kar na eni lastnini, jaz se brisalca ne dvignem, ce me nekdo svinjsk zaparkira, ker se nocem vtikat in dotikat tuje lastnine. Drzte se, za mamo xcrossfingx

če si si kupila čokolado, je kr hudo.

Ti stekas Macona! x:Xx x:)x

..... tako, 3 dni sem fatirala po 10-12 ur. ne taknem se metle in smetišnice, kamoli mokre krpe vsaj en mesec. .....

...

... zaslužila pa sem tudi precej, tok bi ponavadi v enem tednu. tko da kul, sem zadovoljna s sabo, da sem bla pridna.

xokx

Sam strizenje ti bodo privoscil ne pa tud barvanja? :o|o:

ampak vseen fajn. x8Dx

tko se počutim, kot bi se ti, če bi ti šel LN v nič...

Ja, sem se tud jaz spomnila na to. x:)x

Če bo šlo tako naprej, bodo tisti posti ki manjkajo kmalu nadomeščeni...

To itak. x;)x :palec:

.,... in prva misel, egoistčna, kaj pa moj blog? ...

To je normalno, da to pomislis najprej... Jaz pa nisem - to je tud normalno. xDDx

Hvala se 1x za ponudbo. x:Xx

Mrhovinarji

Ma niso, saj sva se ziva. x:Dx x;)x

kaj pa pomenijo sanje o gajbi sočnih rdečih jabolk...?

ne vem natancno, sam ziher kaj nad dobrega. xokx x;)x

še zmerej ne vem, kaj naj rečem, totalno sem žalostna in šokirana, in v bistvu je bila zadeva predvidljiva, koneckoncev, samo vseeno.......

se je dalo predvidit kaj takega....

...

nič! moje sožalje!

------------

s tistim rdečim zgoraj sem se pa jaz včeraj popoldne soočila in še zdaj imam zatekle veke od jokanja.....

zaje*an cajt.....

Ma ne se sekirat lea se za nas, za ves svet, ce si ze sama zalostna. xsrcx

Jaz bom ze, saj sem se vedno. x:o)x x;)x

mitja si pa itak zasluži eno fejst nagrado xyesx

To itak, vecini se se sanja ne, KOLIKSEN je Mitjin doprinos, tud zato se najveckrat ne odzivam na provokacije in vecna ugibanja, kje pa da je mitja in zakaj da sam jaz sem tok aktivna in tako dalje.

Preprosto - ce bi oba cvekala, ne bi blo trdnosti in tehnike LNF in vsega kar je, kar se vid, razen postov, po drugi strani pa, ce bi se oba s tehnicnimi zadevami ukvarjala, bi blo pa tud dolgcas oz. ne bi blo tega duha tukaj.

Saj tud doma - saj ne kuhata oba (hkrati). Medtem ko zena kuha kosilo, moz orje na polju. x:)x

Tako je s tem in nic drugace.

Kok se je ulilo, bogi moj kolo spodaj. :||| (*to je se od prej, ko sem mela 2 uri odprto pa ni delal).

še 3 delovne dni ... spat grem. Ne vem zakaj imam občutek, da se še nekaj pripravlja...

upam, da bo nakazilo, da ne bom še to na trnih do zadnjega trenutka pred odhodom... zunaj se je ohladilo, tule noter pa čisto nič...

Upam da bo! xcrossfingx

Ja, ni se dost (ohladil), sam mal se pa je (hvalabogu!)...

Kok paše danes tale dež. Razpoloženje kr neki x:o)x .... molim za boljše čase, za lepšo prihodnost, za uresničitev planov, za vse nas in zase x:Xx

a ne, men tud pase. xyesx

Jp, se ti pridruzujem! xwizardx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jutrček x:Xx

Upam da so se Boomovci končno odpravili proti Portugalski xcrossfingx enkrat danes dopoldan, po vseh peripetijah xrolleyesx pakiranje in sestavljanje ekipe se je malo zavleklo x;)x

Sem bil preoptimističen, so štartal ob 14h

Včeraj bil ful hud koncert v Garaži xsuperx Francozi raztural, policaji pa namesto teženja poslušal koncert :eek: in odšli x^x

Zadnje čase so policaji bolj strpni :o|o: me kar mal paranoja grabi :inocent:

Dobil program za Trnfest x:)x nič posebnega, da ne motijo sosedov, do 30.08. Gogol Bordelo xsuperx gipsy-punk, to bo norišnica, pa še zastonj (ne smem preveč reklame delat, ker ne bo placa)

Končno dež in ohladitev x:o)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...