Ebor 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Jutrček Upam da so se Boomovci končno odpravili proti Portugalski enkrat danes dopoldan, po vseh peripetijah pakiranje in sestavljanje ekipe se je malo zavleklo Sem bil preoptimističen, so štartal ob 14h Včeraj bil ful hud koncert v Garaži Francozi raztural, policaji pa namesto teženja poslušal koncert in odšli Zadnje čase so policaji bolj strpni me kar mal paranoja grabi Dobil program za Trnfest nič posebnega, da ne motijo sosedov, do 30.08. Gogol Bordelo gipsy-punk, to bo norišnica, pa še zastonj (ne smem preveč reklame delat, ker ne bo placa) Končno dež in ohladitev Kje je program za Trnfest? a je kje objavljen?L.P:Ebor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2006 ahm, na KUDovi strani http://www.kud-fp.si/trnfest Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Noro! Tu na Obali dežuje, baje je 27°C, 79% vlaga, humidex (kako dejansko čutimo temperaturo) pa 37°C! :xx!: Ohladitev pa taka. Kakor da bi z neba padal topel dež. Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 WTF Najprej sem pomislil, da še nisem čist pr seb.....pol pa berem ....tole ......pa prov povsod tud blogi so šli ..... Sicer pa Marsa saj bo ...za vse je nekaj dobro; tudi tole verjetno ....BE Pol lahko še enkrat napišem, da sem izpolnil obljubo in za 'mali praznik' Pujso peljal na BLIŽNJE SREČANJE z njeno željo Jaz pa sem med drugim srečal tudi 'domače' znance [/ [/url], katere sva oba s Pujso tudi lepo pozdravila in uživala na koncertu http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Noro! Tu na Obali dežuje, baje je 27°C, 79% vlaga, humidex (kako dejansko čutimo temperaturo) pa 37°C! :xx!: Ohladitev pa taka. Kakor da bi z neba padal topel dež. Ah kok je teb luštno jst bi tut bla na morčitu: morm pa v tej sivi lublani viset pa tolarčke služit Pa še shladilo se je jst mam ful rada suho vročino, tale mraz me asociira na jesensko meglo, mraz in dež Prava suicidna depra maš lušno slikco...os.str....taka morska You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Ah kok je teb luštno jst bi tut bla na morčitu: morm pa v tej sivi lublani viset pa tolarčke služit Pa še shladilo se je jst mam ful rada suho vročino, tale mraz me asociira na jesensko meglo, mraz in dež Prava suicidna depra Saj je tudi tu treba služiti tolarčke. Dokler še so. maš lušno slikco...os.str....taka morska Hvala. Dejansko je z morja. Samo letos sem tako malo na plaži, da sem še bel... Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 ahm, na KUDovi strani http://www.kud-fp.si/trnfest THX Marsa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2006 jaz pa se staro vidim pr teb Alan, pac pa pr seb podpis, ki sem ga glih hotla zadnjic dat... ocitno sem 4. aprila mela to ikono in ta podpis. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 fotka, ne ikonca Marsa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 našla sem ga... našla sem moj roževec po nekaj mesecih Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 našla sem ga... našla sem moj roževec po nekaj mesecih http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2006 aja...thx..ups, da nimam kaksne cist off sama. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 jaz pa se staro vidim pr teb Alan, pac pa pr seb podpis, ki sem ga glih hotla zadnjic dat... ocitno sem 4. aprila mela to ikono in ta podpis.Ikona je stara, fotografijo pa sem menda predvčerajšnjim dal gor (oz. ponovno včeraj). Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 No tak..pa preidimo k dnevnemu dogajanju..Ta velik otrok prispel domov...in nič kaj se ne veselite Paga - kdo pač že gre. vode ni od 11-17 ure..ko pa končno pride pa lahko bruhate in driskate po njej..Najprej kupovali alkohol potem pa vodo..in pomeni tole, da pridno praznili skrito rezervo, ki so jo vlekli zraven, se ga oring nalokali v apartmaju in potem šele šli v lajf..Mislim, da je punca zaljubljena prišla domov..(jaz pa - čisto po moje - te, poletne ljubezni ne trajajo dolgo...)saj sem za ustrelit..vem.. Pa hruške so že zrele - me opomnile na to, da so -OSE- ker če ose lahko žerejo hruške pomeni, da lahko tudi jaz..in malo prej me mlajša klicala - mami nikoli ne uganeš kaj jem..ja kaj pa??? GROZDJE - in to naše..eno se je nekam rumeno svetilo pa sem ga probala...pa je celo sladko..Tak, da stradali sadja ne bomo In še nekaj - resnično nisem dobro spala, dokler je starejša telovadila po svetu..kakor hitro pa jo v soboto privlekla domov..se stuširala in zaspala kot ubita..niti sanja se mi ne kdaj je ona šla v posteljo..nič..in zjutraj ji pravim..no, pa vas imam spet obedve pod perotko jo je hotla kar kap od smeha..Ampak res..sem po eni strani ponosna nase -da ne le teorijo kvasim..kako dam otrokom krila, da odletijo..ampak da tudi prehude panike nisem zganjala in RES dala krila..da se tudi vrnejo domov seveda.. Aja -pa ribar se uspel logirati nazaj..fajn..pa bo osebna stran trpela Pa fajn, da sta Pujsa in Trudi se fino imela..kaj pa hočta drugega..tak..iščem nam morje..nekje srednja Dalmacija..ve, kdo kaj ugodnega? Mi smo le štirje..oring veliki..hotel odpade, ker pol milijona pa ne dam -pa magari me spredaj in zadaj strežejo.. In mačka sanjala danes...tega, ki padel iz rdečega avta iz mašine in se zatekel k nam..ful se cartljal in tako..(se nas še vedno boji..)dovolj bo.. Glavno, da ste net porihtali Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Nataly, otok Pag je velik in ni na celotnem otoku Pagu pomanjkanje in pomanjkanje je na Visu, Viru, Krku, Rabu, Makarski... in za ta konec tedna je napovedan dež... in stanujemo pri prijateljih in ni vrag da če oni preživijo jst ne bom... ma grem pa basta in uživala bom (tud zob me ne ustavi) hm poletne romance znajo trajati veš kar nekaj let Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Pol lahko še enkrat napišem, da sem izpolnil obljubo in za 'mali praznik' Pujso peljal na ...Jaz pa sem med drugim srečal tudi 'domače' ...Bravo! Pujsa ornk fajn zgleda in tudi ti strašno hudo izgledaš. Morda ti za pasom manjkata samo še dve pištolci. Lepo se imejta, kjerkoli sta!(Nekam znana faca se mi zdi, tale Eros, pa nisem ziher. Jasno, ime pove vse, hihi) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Novalja je definitivno imela te probleme - iz prve roke tole..Sem prej se s stranko o tem menila - pravi, da je takole -(domačin kao) da sta dve večji občini Pag in Novalja..in infrastruktura je stara ter potrebna obnove..ok..za same stanovalce še gre..ne pa za masovni turizem, ki so se ga pričeli iti na Pagu -Zrče &co..Potem pa nastane problem..tako vsaj pravi..če laže-širim krivo vero Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 jst grem v mesto Pag... stanovala bom pri domačinih... ja škoda ker se gredo tolk masovno... kakšna občina sploh ni v bližini morja, Kolan recimo ... najbolj všeč mi je v Vlašičih... Nataly, pozitivno se naravnavam da bom 14 dni z dvema najstnicama sama tam dol med domačini, tko da (pazi što pričaš). Bomo mi poklicali teto Zoro pa vprašali če kaj rabijo ker jih nočem spraševat zaradi vode, že tko živi samo od turizma in ji verjetno odpovedi niso ravno v veselje. Ampak če bi bilo nevarno, bi nas poklicala....a damo nehat sam o pagu kolk je hudo... pismo iz Vira je bilo v Zadar kar nekaj ljudi sprejeti v bolnišnico... pozitivo prosim pozitivo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Mah seveda bo vredu Ja vprašaj Ampak kako gre tisto na 3(meni ful ljubo število?) 3 min brez zraka, 3 dni brez vode, 3 tedne brez hrane? Nekaj takega.. Sicer pa še vedno lahko vodo tovoriš zraven..najstnice pa znajo biti ful odgovorne ko treba(znam šta govorim ) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Sam strizenje ti bodo privoscil ne pa tud barvanja? ampak vseen fajn. saj je tud striženje dovolj, pobarvala se bom že sama. ker se itak vedno sama. saj sem že nazaj od frizota. nič posebnega, samo ene 6 cm so mi skrajšali, pa mal stopničasto postrigli. vatevr, itak na mojo glavo in k moji obliki obraza ne paše nič. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 če se ne motim, si jo fasala ene tri dni po morju There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 stres... There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Evo, pršla domov z ene fajn pijačke z mojim best frendom, k ga že 100 let nism vidla....kok mi je kul, k sm z njim totalno in čist jst...pa sej ne, da bi z drugimi ful igrala in bla neki fina, sam, pr njemu lohk dam tud noge na mizo in še rignem lohk, če čem. Joj, en zob me manjka, k se mi je luknca v plombi nardila...nč, jutr direkt k zobarju...boljš delna preventuva, k pa kurativa. Kera luna je dons, k je folk neki tečn, jst pa tud mal, ampak res sam mal...sm se kkr umaklna, da se neb kej skregala. Pa paše mi bit sama, delno. Pa mal sm jezna, k se vedno jst prilagajam folku...nikol ni komprimisov...če si jst neki želim, se morm zemri jst prilagajat drugemu, pa vseeno ne dobim niti del tega, kar hočem...no, ja, res minimalni del, ki me ravno ne osrečuje....važn, da so drugi zadovoljni in zadovoljeni, ne? ok, se prav...jutr delam najprej 10 ur, pol grem mal na mučenje k zobarju, pol dam z akako uro spat, pol pa na tarok turnir...v petek grem pa definitivno na morje...mal živčke na pašo dat od vseh. Po moje bom kr GSM izklopla al pa kej, pa se probala začet učit. Prosim za odveč energijo, če ma kdo al pa vsaj pozitivne misli v tej smeri. Bi mi zelo pra prišlo. Hvala. Lepo spite, familija moja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Energije imam zadnje čase bolj malo ampak sem zmeri willing to share (za familijo če tko praviš ) - en "AOOMMMMMMM" zate Pikica PS: Pa eno zobno miško na pomoč! 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 glasujtukaj se zbirajo popisi za referendum o visokošolstvu There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts