Ebor 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 ne vem zakaj, amapk imam občutek, da imamo samo še malo časa se takole javno izražat, da bomo kmalu moral se zagovarjat ne samo za dejanja in besede pač pa za tihe šepetke in misli. trenutno imam tak apokaliptični občutek. podtalno se nam šunjajo v življenje in ga poskušajo vodit. ne vem, ampak če bo treba se bom pa še politično angažirala. vse te situacije so odraz povprečja stanja duha ljudi. na žalost. Ah dej no dej Lea... dejma mal logično razmislit, če bi hoteli vsakega od nas nadzirat, bi morali praktično za vsakega od nas najet nekoga, ki bi to spremljal bral, analiziral, pisal poročila o nas itd... To je praktično neizvedljivo...Jaz se bojim nečesa drugega... namreč če mediji začnejo (oziroma to nekdo plasira v medije) pisat o tem kako smo nadzorovani, potem večina podzavestno manj govori, manj piše in s tem nekako utišaš del populacije ter imaš manj "gradiva" za prečekirat...Torej moje mnenje je, da je potrebno v tem primeru še bolj izražat svoje mnenje, še več pisat o stvareh, katere nas žulijo/motijo, s tem se bo kaj premaknilo na bolje, če pa se ne bo nič premaknilo, pa bodo imeli vsaj tisti ("nadzorniki"), ki se ukvarjajo s tem več dela, kajne.... zato odvrži težki plašč (kot bi reku prjatu Kosovel, kajne) in raje sproščeno razmišljaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2006 mas prav Ebor, k srec! vendarle pa menim, da ni cist iz trte zvito, da gres komu v nos, ce mas na svoji strani tako maso folka.a ni tko simbolicno nekak?LN zjebejo, metelkovo zjebejo - se prav institucije, ki jih furajo prostovoljci brez kapitala in za VSE to delajo. Kok hinavsko - tam pa obstaja en filnmcek, ki metelkovo hval, za turiste, ces Celica pa to, mladi grejo lohk nekam.Dobr so nam vsem, Sloveniji in nasemu ugledu, nardil zdaj. beboti!vsi turisti so torej tam lohk gledal, v kaksni zabacenem selu zivimo, ce ne rpemoremo placa za zabavo in pol zrusijo edinega obstojecega. kajti, folk nima casha s kulturo se hranit hodit sam v cankarjev dom. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2006 take volje sem da bi najrajs enga na gobec. ampak res.Frendica, ki jo poznam 27 let (x!x), mi je vcer rekla, da tko negativne pa ne pomni da bi me kdaj vidla.vedno sem jaz (bla) tista ki sem rekla, ah ne, saj bo, ne sme se obupat in vse to...zdaj sem pa polna gneva. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 No, za dežjem vedno pride sonce. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Piko .. Aaa...aaaauaa... dans se pa tak fajn počutim... kljub mrkemu vremenu.. malo zapravljala spet .. se razvajala ... TBF-e poslušam odkar sem prišla domov .. sama sem, bo treba sicer po solato na vrt.. in.. če bo sreča.. se bom od petka do nedelje pošteno zabavala... vse lepo.. in dobro.. spela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2006 O mavrica! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Spala, bila v knjižnici (dobila vse tri dele knjige, ki mi jo je lunatka priporočala ) zdej gremo pa v Ljubljano, pa jutri gremo spet v Ljubljano, pa cunje se ne sušijo, pa stanovanje se bo samo generalno v red spravilo pred petkom... ampak mi je vseeno... pa celo 28 stopinj imamo v kuhinji. izvedela eno slabo novico v zvezi z zdravjem neke osebe (le kaj bo še letos prišlo nad našo familijo?)... mah Življenje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 vedno sem jaz (bla) tista ki sem rekla, ah ne, saj bo, ne sme se obupat in vse to...zdaj sem pa polna gneva. Marsa, sej bo. pojdi se furat z avtom ali v gozd in izkriči bes in gnev iz sebe ... karkoli. čokolada ne bi pomagala, a (to maš za žalost, ne pa za gnev)? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Jst sm tud dobre vole. Kul sm...nism šla k zpbarju in podpisat, k sm bla tok lačna, da sm šla dam in vse prestavla na jutr. Tko da...za tarok tud še ne vem...mam itak 3 filme za pogledat, če slučajno nč nou, kar pa itak dvomim. Pa tole rušenje so ful podmuklo začel...že okol 6h, k so me klical na prometne, kaj tm dogaja, k je tok kopsov. :xx!: Beda. Nč, pozitiva velja. Marsič...zakaj pa ti neb smela bit kdaj slabe volje, pa razpizdena in tečna...dej si duška, pol maš pa dost za cel let. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2006 pojdi se furat z avtomposlus to macona! vcer me je TOLK VLEKLO VEN x!x , prav lase sem si umila (ceprav mi je navadno brez veze zvecer si umit, k mam pol vvsacga na svojo stran zjutraj), ker se mi je zdel, d abom sla najbrz ven, pac na metelkovo, tud za support, ko je onix rekel, da je bla resnejsa groznja rusenja.In pazi to! Tko al tko bi nekak sla s kolesom, ker lohk da tam spijem kaksen pir, a je pa dezevalo. pol sem pa rekla, nc grem pa z avtom, pa pac nom pila nc, se boljs, nom zapravljala. na sreco pogledam cez okno, so mi dal pa verigo gor (pri tushu), ko sem pa ravno (nakljucje) pri tusu parkirala, ko drugje ni blo placa (navadno ne parkiram tam). in pol pac dajo ono pregrado ponoc (sodim da zato, da zjutraj lohk nemoteno pripeljejo robo in ne da iscejo po 10 stoplnicah s 350 stanovanji, cigav je zdaj oni avto, zarad kerga ne morjo robe razpakirat ).... skratka, visja sila mi je onemogocla da bi sla ven. kot nalasc istega vecera porusjo metelkovo. ampak ker je vsaka stvar za nekaj dobra, se pac tolazim s tem - da ocitno je blo gud, da sem jaz in prav tko avto ostala doma. Dons bla zmenjena s frendom, da uletim do njega, ker je mel ene knjige pa ene stvari zame. sem bla ze obuta in vse, da grem, sam se poklice me. Pol pa klice, da bo itak na tem koncu in da se bo on oglasil... torej, nekak.... ne rabim se furat z avtom okol, se mi zdi. Kricat pa nom sla nikamor pa nic, sem se ze skulirala, saj sem tle mal sikala pa tko. sem pa ves flat posesala pa pospravla pa smeti prpravla in jih bom zdaj dol odnesla. To je boljs. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 kako se vse poklapa - je pač na delu višja sila, ki ti onemogoča, da bi se kam premaknila - sploh pa zdaj, ko so tile deževni dnevi, kar paše bit doma in ne it nikamor. ja kul, to je fajn prostor, kjer lahko sikaš, pa nobenmu ne škodiš prav zares tko kot bi mu, če bi ga nazijal v živo. pravzaprav to sikanje ni usmerjeno na nikogar določenega ali pa prvega, ki nič hudega sluteč pride mimo in ni nič kriv (ampak ti tega, verjamem, ne počneš ), ampak gre nekam v vesolje - mogoče te bo vesolje uslišalo - vsaj malo - da se bojo zlikovci s svojo fovšijo spokali nekam in nehali morit in kvarit vzdušje na forumu. če jim pa mamiku je... hehe, mal telovadbe s sesalnikom ne škodi, pa še mal sprehoda po stopnicah, kul. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Audente - nič bat - hčerka je bila v Novalji..in niti najmanj ne dvomim vanjo -če pravi, da ni bilo vode ni bilo vode..če reče, da so najprej kupovali alko potem pa vodo ji tudi to verjamem..da pa je kao voda bila kriva, da so matrali konzerve Ksenija saj bo.. Marsa - očitno bi povzročila kakšno prometno ali kaj neugodnega..bolje,da si doma in pa peš sicer pa preverila grozdje doma - genau za urejanje prebave nič velepomembnega delala danes..nič jezila..nič skakala od sreče..tak povprečen dan. Tudi takšni morajo biti..pravzparav pašejo včasih.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2006 je pač na delu višja sila, ki ti onemogoča, da bi se kam premaknilajp, sam sem vseen sla avto premaknit... ne maram, da me kaj 'ometa'... rajs se sama odlocim za NE, tud ce mam moznost za JA, ker MEN tko pase oz. ne zato ker se visji sili velepomembni tko zdi.... ('taksna pac sem' - a ves ona zgodbica o skorpijonu, ko rece that's my nature )... Nat, ja, vcas pa res cist pasejo, se posebej po xxx dnevih schtraufenpachta. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 A veš, da jih vsakumur privoščim - takšne dneve..Je pa spet res, da predolgo ne smejo trajati.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 na poti v Ljubljano sem premišljevala o minljivosti življenja. Danes si, jutri te ni in jaz se ne znam odklopit in se vrtim v začaranem krogu. Bemu no, kdaj me bo srečala pamet... namesto da bi Živela. Nekdo me je ful prizadel in namesto da bi besno odreagirala sem se začela spet zapirat vase pred svetom, nikomur več ne vrjamem. Res ne...pa tole ni jamranje, sploh ne...brez pravega filinga nakupovala stvari, čisto slučajno našla srajčko ki je ravno zame... A so danes kakšne čudne postavitve planetkov slučajno? ok vem, Mars mi šeta po 12. Pa lačna sem, tolk kot sem danes pojedla nisem v celem tednu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 na poti v Ljubljano sem premišljevala o minljivosti življenja. Danes si, jutri te ni in jaz se ne znam odklopit in se vrtim v začaranem krogu. Bemu no, kdaj me bo srečala pamet... namesto da bi Živela. Nekdo me je ful prizadel in namesto da bi besno odreagirala sem se začela spet zapirat vase pred svetom, nikomur več ne vrjamem. Res ne...pa tole ni jamranje, sploh ne...brez pravega filinga nakupovala stvari, čisto slučajno našla srajčko ki je ravno zame... A so danes kakšne čudne postavitve planetkov slučajno? ok vem, Mars mi šeta po 12. Pa lačna sem, tolk kot sem danes pojedla nisem v celem tednu... Hm, kaj bi naredila, če bi vedela, da boš kmalu umrla? Vse bi morala pustiti za sabo, vse stvari, denar, težave, zamere, ljudi... Če tako pogledaš, vidiš, kaj vse ni pomembno, kaj zares šteje. Srečni smo lahko tudi, da imamo za jesti, spati, se tega zavedamo? Jaz se pa vedno izogibam, da bi kaj povedal o sebi. No, včeraj sem naredil korak naprej, mislim, da enega največjih v svojem življenju. Pa samo poklical sem nekam... Vse bom povedal, ko bo čas... Ostali dogodki: Prišel iz službe, popravljal žleb, rože bom jutr zalil (sam doma), telovadba itak, pa jest tud nisem pozabil... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 ...čist pasje volje danes...zato sem tiho in čakam, da me mine (ker pač nobena finta ni pomagala dans)..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 men so se tud take misli prikradle, JASNO. ampak ja, ce bo treba, bomo pa mal drugac izkoristil tale pluton na mc. nenazadnje dok reces kex zberemo 5000 podpisov za dobro stvar. to pomen, da nasa beseda pod razno NI zanemarljiva. Tko da, jasno da se nas hoce tud zjebat.Saj ni nujno, da vsak ## ki pride sem tezit, zhalt, shtalart, ma sam en svoj individualen zblojen razlog. Vse kaj drugega kot zanemarljiva... Ker forum ni samo v Sloveniji.Ne pozna meja.In ta beseda se bo daleč slišala.5000 ljudi ima MOČ. Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Pika Pikica, sem sicer bolj nova članica, vendar vas že nekaj časa berem in se mi zdite super, samo vprašala bi te glede tega tvojga taroka. Že cel teden sanjam, da bi igrala tarok, čeprav nisem neki ekspert v igri ga zelo rada igram, sem že razmišljala, da bi na forumu povprašala še po treh igralcih, ker se je moji družbi v tem letu vsem nekaj dogajal in nismo več na vezi za igro. Zdajle ko te berem vidim samo to besedo tarok, zato upam, da si vsaj ti danes uživala v igri!Kuky Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2006 Je pa spet res, da predolgo ne smejo trajati..ja saj. Nekdo me je ful prizadel in namesto da bi besno odreagiralazakaj se ti zdi, da bi morala besno odreagirat? Morda sploh ne bi smela - reagirat, se najmanj besno - to isto pomeni MOCNO, morda je to tisto, cesar ne rabis glih.Predvsem se mors naucit, da te nou vsaka stvar iz tira vrgla.... Mors dat na tehtnico vse dogodke - blo je to, en te je ob zivce spravil, kupla si si nekaj, super!!!! naj bo TU energija ukvarjanja, ne pa nekaj, kar bi lahko bilo, ce bi blo tko pa tko oz. nekaj kar bi moral bit tko pa tko pa ni blo.Ne bit skoz tok v 'nazaj'. rec si, briga me, pa pejt dalje.... saj se ne mors skoz neky sekirat! No, včeraj sem naredil korak naprej, mislim, da enega največjih v svojem življenju. Pa samo poklical sem nekam... ...čist pasje volje danes...zato sem tiho in čakam, da me mine (ker pač nobena finta ni pomagala dans).....jaz tud, sam da jaz nisem tih (pac pa lajam - glede na pac pasjo voljo, no, mijavkam ne ) 5000 ljudi ima MOČ. itak... in ideja je ze, me lohk 1000x skenslajo, ushutkal me pa niso (se nikol ) Pika Pikica, sem sicer bolj nova članica, vendar vas že nekaj časa berem in se mi zdite super, samo vprašala bi te glede tega tvojga taroka. Že cel teden sanjam, da bi igrala tarok, čeprav nisem neki ekspert v igri ga zelo rada igram, sem že razmišljala, da bi na forumu povprašala še po treh igralcih, ker se je moji družbi v tem letu vsem nekaj dogajal in nismo več na vezi za igro. Zdajle ko te berem vidim samo to besedo tarok, zato upam, da si vsaj ti danes uživala v igri!Kukyola, jaz pa vcas cist shizila na tarok, zdaj ga pa po mojem ze 20 let nisem igrala.Daj obvestilo v Sporocila, ce bos hotla organizirat - znajdi se! * Kok ropotam tlele.sem gledala eno oddajo o gluhih in naglusnih. fajn oddaja.jaz se tok vzivim, sam mot me, ker cutim prevec enga... hm, usmiljenja v bistvu.... kar solze dobim al pa kaj tacga, to je tecno, ker nocem da bi blo tko niti oni nocjo... pa niti ni sam usmiljenje, v bistvu je tud nekaksna ganjenost nad voljo... al kaj....Mors pa bit potrpezljiv ko shus, se mene k sem sam gledala, je cist zmatral....Frajerji, tak folk, ki se temu posvetijo! kaj mamo pa se sploh ne zavedamo.... en pa NE SLISI! oh ja.... Nikamor se mi ni dal. Tolk sem lacna ratala makaronov, da sem si jih skuhala, pol se pa tolk nazrla, da se tud premikat nisem mogla. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Viš pretiravanje škodi.Jaz pa nam še vedno morje iščem. Me kliče včeraj ena gospa iz tur.agencije..sem se frendici eni zasmilila - no ne glih zasmilila..je rekla, če ne bom jaz poklicala, vi nauete morja vidli..in je poklicala..jaz sedela ob njej kot bebo..mi prav smešno bilo..ženska pa ful v ekšn..vse razloži ne predrago, odrasli otroci..dajte jim popust..a vse agencije dajejo popust na malo deco..in potem pač babnica pokliče včeraj - pravi -tako so se zavzeli za vas..sem nekaj našla..kdaj bi vi prišli sem...in danes torej grem..da vidim no.. Tule znam biti nič strelčevska..nekaj motovilim, pa škrtarim..saj pol pa planem kar v dogajanje..ampak pripravim pa se stežka.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Pika Pikica, sem sicer bolj nova članica, vendar vas že nekaj časa berem in se mi zdite super, samo vprašala bi te glede tega tvojga taroka. Že cel teden sanjam, da bi igrala tarok, čeprav nisem neki ekspert v igri ga zelo rada igram, sem že razmišljala, da bi na forumu povprašala še po treh igralcih, ker se je moji družbi v tem letu vsem nekaj dogajal in nismo več na vezi za igro. Zdajle ko te berem vidim samo to besedo tarok, zato upam, da si vsaj ti danes uživala v igri!Kuky Pol včeraj nismo igral, k nam je en zmanjkal. Drugače smo stalna zasedba 4-ih, lahko te pa ponucamo v takih trenutkih...zdej ne vem iz kje si,er če si iz Portoroža, pol bo mal težka. Lahko mi pa kej več na os napišeš, pa se bomo zmenl kdaj. Evo...delamo. Dons sm mela dolge sanje, se mi zdi...sm službo sanjala...da sm mela ful klicev in me je ful lulat tiščal. Kva sm zmešana. Nč, dons grem pa res podpisat un za višjo stopnjo al kaj...treba je it...sam za zobarja še nism zihr...k se je čist umiril in ne vem, če bi pred morjem šla. Po eni strani pa neb rada, da me na morju začne kej žagat....no, bomo vidl, kake volje bom...k sm prebrala, da med škorpijonsko luno ni fajn k zobarju hodt. Lep dan. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Hm, kaj bi naredila, če bi vedela, da boš kmalu umrla? Vse bi morala pustiti za sabo, vse stvari, denar, težave, zamere, ljudi... Če tako pogledaš, vidiš, kaj vse ni pomembno, kaj zares šteje. Srečni smo lahko tudi, da imamo za jesti, spati, se tega zavedamo? Jaz se pa vedno izogibam, da bi kaj povedal o sebi. No, včeraj sem naredil korak naprej, mislim, da enega največjih v svojem življenju. Pa samo poklical sem nekam... Vse bom povedal, ko bo čas... Ostali dogodki: Prišel iz službe, popravljal žleb, rože bom jutr zalil (sam doma), telovadba itak, pa jest tud nisem pozabil... o tem vprašanju sem že večkrat razmišljala,... samo ena stvar me veže na ta svet - hči... ja srečni smo lahko da imamo za jest, kam je prišel ta svet ane?Me veseli da si naredil korak naprej... tko nov dan nova spoznanja nova dognanja.... užijte ga Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Dans bo prav en fajn dan čutim to ker danes bom Jaz spet Jaz in moj obraz, to kar je Včerajšnjega je odnesla noč.......odplavile so ga tudi solze in koj mi je lažje In zjutraj vstanem, najprej telovadba, pol tuš in ostale stvari v kopalnici in stopim na tehtnico je blo treba dat kar očala gor.manj kg kot pred dopustom bo treba res na Pag spet Pol sodelavec že navsezgodaj tuki zdele z eno tako lepo ljubezensko izjavo ( bi jo bilo kar treba zapisat ) saj sploh ni važno komu je bila namenjena, dosegla je učinek in namen vse bejbe se smehljajo.........kar nas je, ker so itak dopusti in dela ne zmanjka Aja ne bom se vsak dan tuširala :xx!: več moja čokoladna polt pol kr izginja Vsem vam in en lep dan kjerkoli že ste Ksenia,dej nehi noooooooooooo saj greš jutri v južne kraje........kjer je vode dost, ti jo bo čez glavo dobri kelnerji fajni koktaili ledeno mrzlo laško pa vse je na izy Dej pls bod fajn : ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Ah dej no dej Lea... dejma mal logično razmislit, če bi hoteli vsakega od nas nadzirat, bi morali praktično za vsakega od nas najet nekoga, ki bi to spremljal bral, analiziral, pisal poročila o nas itd... To je praktično neizvedljivo......... no, pa dejma a ti misliš, da si jaz predstavljam, da ima vsak kao *enga varuha*, ki nas lepo nadzira in vse piše v eno črno knjigo . s tem šunjanjem sem mela bolj v mislih življenje, ki nam ga določajo. s pravili, zakoni, s snovjo v šolah,... s takimi rečmi. določat nam hočejo, kako naj živimo in nas s tem nadzirajo. nikol še nisem pomislila, da imam kje kakšno *kartoteko*, vem pa, na kakšen način hočejo vzgajat moja otroka in tukejle so pa skor uspešni. mislim, koneckoncev vseeno tolko časa preživita tam in nanju vplivajo. že stari starši imajo to *moč* pa šola ne bi imela. saj ne mislim, da obstaja tam en človek, ki vse to usmerja, določa, niti ne mislim, da jih je skupina, vem pa, da je želja nekaterih po uveljavljanju svoje volje tako močna, da se trudijo svoj pogled na stvari, življenje vnest v čisto vse in tukaj se konča pravica. zakaj bi lahko mene nekdo silil, da mislim tako kot on? zaenkrat mirno mimo vozim, razmišljam s svojo glavo in izražam svoje mnenje, sem jaz jaz, samo včasih se pa vprašam, kam nas pelje ta situacija. tako, malo vnaprej pogledam. drugače se pa ne ubadam preveč s politiko in takimi rečmi. meni so čustva posameznikov dosti bolj pomembna, kot pa npr. odnos ene politične stranke do druge. kakšen plašč? take volje sem da bi najrajs enga na gobec. zdaj sem pa polna gneva. mater, jaz sem tudi večkrat. potlej sem grozno slabe volje zaradi tega. nočem bit takšna, pa zaenkrat ne uspem bit drugačna. no, naslednjič še 1x poskusim. mogoče mi pa uspe. vedno večkrat mi. včasih sploh opazila nisem, da sem jezna Ne bit skoz tok v 'nazaj'. rec si, briga me, pa pejt dalje.... saj se ne mors skoz neky sekirat! poznam to. res je! ...kaj mamo pa se sploh ne zavedamo.... en pa NE SLISI! oh ja.... ... samo ena stvar me veže na ta svet - hči...ah ne, no. to pa ni res! razmisli še enkrat, no! ---------danes sem že malo boljše......vsak dan po malo, pa bo je pa še dolg dan pred mano pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts