astra 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 beda :xx!: ..kar berem, sem včeraj gledala rušenje po tv.. :xx!: Včasih tudi mene malo zgrabi, veliki brat nas gleda...in seveda verjamem, da se nihče ne posveča prav meni, ampka, če bi pa želel, pa sem pod popolnim nadzorom.. :xx!: Ja, sam utihnit ne x!x , ko bo tišina, se naš glas še dalje sliši... _______- ksenia, pa kaj če je voda ali pa tudi če je ni.Mi smo se navadili z mikro količinami vode živet na barki, šele ko se temu posvetiš, ugotoviš, kolk vode porabiš.Uživaj in ne padaj v filme, glej naprej...tam je obzorje , zadaj je noč...meni se dogajajo kar grozne stvari te dni, bo treba pozabit morda vse vizije in upe, pa kaj.morda niso bili pravilno zastavljeni in edino kar sem lahko naredila je, da preprosto izpustiš, ne oklepaš se tega...trdno verjamem, da ne vidim cele slike...in da nas čaka nekaj,kar bo morda še boljše, pa zdaj nismo znali najti poti... 25 let je minilo, kar me je gospod vprašal, če bi hodila z njim( ja, v tistih cajtih se je še tako delalo )...in je rekel, bi še naslednjih 25 let hodila z mano??? ...sem rekla bi... pol sva se pa režala in si rekla, da sva obnovila poročni list... ..in to je trenutek, ko sem pogledala nazaj in vidim, kolikokrat je bila trda tema, da niti kančka svetlobe nisem videla, samo vozili smo naprej in prišli na drug konec tunela...in vsakokrat je bila pokrajina lepša, trava bolj zelena... _______odhajam na dopust, deset dni družinske sreče... mejte se, naredite si lepe dni Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 ..25 let je minilo, kar me je gospod vprašal, če bi hodila z njim... ...in vsakokrat je bila pokrajina lepša, trava bolj zelena... uživaj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 tko, danes pa se res začnem učiti. še prej si pobarvam lase (na črno). mejte se, se beremo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 no, pa dejma a ti misliš, da si jaz predstavljam, da ima vsak kao *enga varuha*, ki nas lepo nadzira in vse piše v eno črno knjigo . s tem šunjanjem sem mela bolj v mislih življenje, ki nam ga določajo. s pravili, zakoni, s snovjo v šolah,... s takimi rečmi. določat nam hočejo, kako naj živimo in nas s tem nadzirajo. nikol še nisem pomislila, da imam kje kakšno *kartoteko*, vem pa, na kakšen način hočejo vzgajat moja otroka in tukejle so pa skor uspešni. mislim, koneckoncev vseeno tolko časa preživita tam in nanju vplivajo. že stari starši imajo to *moč* pa šola ne bi imela. saj ne mislim, da obstaja tam en človek, ki vse to usmerja, določa, niti ne mislim, da jih je skupina, vem pa, da je želja nekaterih po uveljavljanju svoje volje tako močna, da se trudijo svoj pogled na stvari, življenje vnest v čisto vse in tukaj se konča pravica. zakaj bi lahko mene nekdo silil, da mislim tako kot on? zaenkrat mirno mimo vozim, razmišljam s svojo glavo in izražam svoje mnenje, sem jaz jaz, samo včasih se pa vprašam, kam nas pelje ta situacija. tako, malo vnaprej pogledam. drugače se pa ne ubadam preveč s politiko in takimi rečmi. meni so čustva posameznikov dosti bolj pomembna, kot pa npr. odnos ene politične stranke do druge. kakšen plašč? Ja, moram priznat, da sem tako nekako mislil/razumel tvoj post... Mi je kar odleglo, da sem narobe razumel, hehehehe..Kar se tiče šol in podobnih ustanov, je pač dejstvo, da so vedno in v vsakem režimu, delovale po načelu in v korist lastnikov. Zdaj, otroka nekak moraš dat v šolo, da pridobi neko izobrazbo, saj nekatere stvari so pa tudi dobre (matematika, fizika, kemija biologija ...), temu se pač ne moreš izognit, svojim otrokom, pa pač po lastnih močeh poskušamo vcepit, da je potrebno razmišljat s svojo glavo, da jih podučiš ali pa poskušaš podučit o zakonih narave, kako narava deluje, kako se odziva, saj praktično izhajamo iz narave, kajne...mislim, da če nam tu uspe, da bodo otroci s časoma že znali ločit zrnje od plevela, kajne...Hehehe primerjat čustva in politiko.... mislim, da je jasno zakaj gre pri politiki, če še ni: pridobitništvo, grebenje za korita.. čustveno življenje ali čustvena inteligenca je čisto nekaj drugega kajne... Plašč je pesniška prispodoba za ujetost... Črn plašč mi ne omogoča, da bi pel... "Ujetega ptiča tožba..."Drži se Lea Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 ja saj. zakaj se ti zdi, da bi morala besno odreagirat? Morda sploh ne bi smela - reagirat, se najmanj besno - to isto pomeni MOCNO, morda je to tisto, cesar ne rabis glih.palec: res je najboljš je ne reagirat, če ti kdo kaj svinskega reče. ampak jaz sem se to spomnila šele potem, ko sem se pol ure drla kot norc . zdej se obrnem stran... Ksenia, glavo gor! http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 uuu, za začetek sem se učila pol ure. ampak grem zdaj dalje, bom pridna. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 uuu, za začetek sem se učila pol ure. ampak grem zdaj dalje, bom pridna. pridna pridna, za začetek je dobro veliko veselja pri učenju pa znanja seveda ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 ebor, saj ne primerjam čustev in politike. pravim, kaj je moja prioriteta v življenju, čemu namenjam energijo in čas, kaj me zanima, ....---------ujetega ptiča tožba..... .. črn plašč....? pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 pridna pridna, za začetek je dobro veliko veselja pri učenju pa znanja seveda zdaj je blo še pol ure. ja hvala, zaenkrat veselje je, znanje pa bo na koncu.tebi pa, da bi dokončala seminarsko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 ---------mater, zdejle razmišljam, kako pripraviš nekoga, da se drži dogovora. ja, no, ena varianta je, da prekineš stike, seveda, če te to tolko moti. no, trenutno imam *poslovne* stike z neko žensko, ki me striktno okol prinaša. reče, da bo prišla v četrtek pa pride v petek ali celo v torek. reče, da me bo obvestila najkasneje do torka zvečer pa mi pošlje sms v sredo popoldne. pravi, da je delala 5 ur, s tem, da je jasno, da jaz vem, da ni delala pred pol deveto in po eni,.... mislim ni, da ni. nonstop si izmišlja neke izgovore, ko je jasno, da so izmišljeni. :xx!: moja prva reakcija je bila, da sem ji začela težit, jo kontrolirat, zdaj se mi pa ne da več. mislim, za takele reči nimam časa ne energije. poskusila sem z drugo taktiko. sem ji poslal sms in ji napisala, da ker vem, da je zanesljiva, bo stvari zrihtala že tako kot je prav in kot sva dogovorjeni. me zanima, kako bo to nanjo delovalo? ne vem, zakaj tako težko prenašam, če me ima kdo za bedaka . če bi bila res tako silno pametna, no, ok modra, bi šla mirno mimo, ker je brez veze. zdaj je blo še pol ure. ja hvala, zaenkrat veselje je, znanje pa bo na koncu.tebi pa, da bi dokončala seminarsko. mačona! se spomnim, kako sem jaz seštevala tele polovičke ur in po štirih urah študija sem bila utrujena kot , da bi tri dni opeke prenašala in silno zadovoljna s svojim delom tako, da sem lahko dva, tri dni spet zabušavala. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2006 Jaz pa nam še vedno morje iščem. Me kliče včeraj ena gospa iz tur.agencije..sem se frendici eni zasmilila - no ne glih zasmilila..je rekla, če ne bom jaz poklicala, vi nauete morja vidli..in je poklicala............Tule znam biti nič strelčevska..nekaj motovilim, pa škrtarim..saj pol pa planem kar v dogajanje..ampak pripravim pa se stežka..To! Jasno da se spokajte! haha, si hecna v opisu kaksna si, nc strelcevska nekje. Evo...delamo. Dons sm mela dolge sanje, se mi zdi..jaz tud ful enih sanj, pa cist odstekanih.... sploh ne morem ubesedit, kar eni plejsi pa en folk.... tokrat sem si zapomnila cist faco, ki je se nikol nisem videla, lustn tipcek, sem rekla, a si riba, se je zasmejal in vse zobe pokazal in rekel da ne, da je strelec. pa tako blond chupico je imel, navadno se ne spomnim obrazov konkretnih oz. si jih ne mroem priklicat v spomin...Ja, zobar, 'pred morjem', ki da je treba zrihtat. to mamo vsi..... kao da je mir pol s tem. Dobr spedenaj vse. o tem vprašanju sem že večkrat razmišljala,... samo ena stvar me veže na ta svet - hči...ah kje, ne verjamem! x!x s tem šunjanjem sem mela bolj v mislih življenje, ki nam ga določajo. s pravili, zakoni, s snovjo v šolah,... s takimi rečmi. določat nam hočejo, kako naj živimo in nas s tem nadzirajo. .........mater, jaz sem tudi večkrat. potlej sem grozno slabe volje zaradi tega. nočem bit takšna, pa zaenkrat ne uspem bit drugačna. no, naslednjič še 1x poskusim. mogoče mi pa uspe. vedno večkrat mi. včasih sploh opazila nisem, da sem jeznaJa, vse to, tud, itak... ma ne, saj nisi jezna oz. si nase, zato pa ne opazis. jaz mislim, da si kar zlo pr seb. Včasih tudi mene malo zgrabi, veliki brat nas gleda...in seveda verjamem, da se nihče ne posveča prav meni, ampka, če bi pa želel, pa sem pod popolnim nadzorom..Ja, sam utihnit ne x!x , ko bo tišina, se naš glas še dalje sliši... Cestitke za 25!!! tko, danes pa se res začnem učiti. še prej si pobarvam lase (na črno).ah zakaj na crno macona? res je najboljš je ne reagirat, če ti kdo kaj svinskega reče. ampak jaz sem se to spomnila šele potem, ko sem se pol ure drla kot norc jaz sem bla tud vcas taka. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 ebor, saj ne primerjam čustev in politike. pravim, kaj je moja prioriteta v življenju, čemu namenjam energijo in čas, kaj me zanima, ....---------ujetega ptiča tožba..... .. črn plašč....? Oki.. saj se jih ne da primerjat.... Simon Gregorčič: Moj črni plašč ..... Radost tedaj je ubegla mi,moj duh je mrak objel,bridkost je v dušo legla mi,več nisem bil vesel. Tedaj oblekel sem še mladobleko žalno to,na grobe vzorov, sanj in nadsolze mi zdaj teko. Simon Gregorčič: Ujetega ptiča tožba Oj, zemlja širna, zemlja lepa,ti vsa si bila moja last;zdaj ozka kletka me zaklepa,ko vjel sem se v nesrečno past.... Oj, zemlja širna, zemlja lepa,ti vsa si bila moja last;zdaj ozka kletka me zaklepa,ko vjel sem se v nesrečno past. Ostrigli, oh, so mi peroti,da ni mi moči v sinji zrak,čez hrib in dol- gorje siroti -ne nosi več me vzlet krepak. Ne nosi me log košati,kjer mnog prebiva zvest mi drug,ni moči v jeseni z bratis teh velikih trat na cvetni jug. Z ognjenim jeklom umoriliso mi nebeško luč oči,da božjih čud v prirode kriliuživati mi moči ni. Oko siroti oslepljenioko edino je -- spomin,a on ni vir tolažba meni,spomin mi vir je bolečin. Za mano ure sončne sreče,pred mano groza temnih dni,krog mene stene večne ječe -pa naj spomin me veseli?! Zdaj senčni gaj se v cvet odeva,oj senčni gaj, moj rijstni raj,glasno tam bratov zbor popeva,tu moj izgublja se vzdihljaj. Z družico drug tam prosto leta,izbral si gosto je drevo,in drobno gnezdo skrbno spleta,da spal bi nežni rod mahko. A meni svet je ves odcvetel,zaprt in slep sem samotar,nikar ne bodem gnezda pletel,gojil mladičev nikedar. Mrje mi v ječi srce vbogo,brezcvetna gine mi mladost,...pač mnogo vzeli ste mi, mnogo,ko zlato vzeli ste prostost. A enega mi vzeli niste,pa mi ne vzamete nikdar:to pesmi so srebrnočiste,to je glasov nebeški dar. Samotno v kletki bom prepeval,dokler ne poči to srce;vam dušo mrzlo bom ogreval,in sebi bom gladil gorje! P.S..: Sorry Gregorčič je bil in ne Kosovel (sem popravil v postu) .... malo me že skleroza daje.... no samo bistvo je pa tapravo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 ah zakaj na crno macona? ja, kaj pa naj drugega? rdeča več ne bom, ker sem po dveh tednih grozna, takoj se mi spere, blond bom še manj, rjava pa sem itak že zdaj. nujno rabim spremembo in osvežitev. črna mi paše in pika. res ne vem, sita sem te rdečih, vijola in rdečečrnih odtenkov, ki se ogabno spirajo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2006 ---------mater, zdejle razmišljam, kako pripraviš nekoga, da se drži dogovora. ja, no, ena varianta je, da prekineš stike, seveda, če te to tolko moti. no, trenutno imam *poslovne* stike z neko žensko, ki me striktno okol prinaša. reče, da bo prišla v četrtek pa pride v petek ali celo v torek. reče, da me bo obvestila najkasneje do torka zvečer pa mi pošlje sms v sredo popoldne. pravi, da je delala 5 ur, s tem, da je jasno, da jaz vem, da ni delala pred pol deveto in po eni,.... mislim ni, da ni. nonstop si izmišlja neke izgovore, ko je jasno, da so izmišljeni. :xx!: moja prva reakcija je bila, da sem ji začela težit, jo kontrolirat, zdaj se mi pa ne da več. mislim, za takele reči nimam časa ne energije. poskusila sem z drugo taktiko. sem ji poslal sms in ji napisala, da ker vem, da je zanesljiva, bo stvari zrihtala že tako kot je prav in kot sva dogovorjeni. me zanima, kako bo to nanjo delovalo? ne vem, zakaj tako težko prenašam, če me ima kdo za bedakaja no, tle je normalno da si besen, ker je cela veriga folka, pa pol ti das od sebe v roku, oni pa ne, se vse zamakne, jasno da si slabe, to je naravno in normalno. je pa tud res, da ce od enga skoz pricakujemo da bo tko pa tko ravnal, ga kar dolocmo in nekak res tko ravna pol vcas lohk.Morda mu tud tok tezimo, da je prisiljen se zlagat = obljubit nekaj, ceprav ve da nou izpolnil, sam da ima TISTI HIP mir. Sam po 3. strani pa bi morda on v roku oddal oz. izpolnil kar ma za narest, pa nekdo deseti ne bi, ne glede na vse....tako da pol kar jemljem, da ce nekaj (se) ni, pac (se) ni.sem pa tone zivcev (al metre ) zgubila ze zarad tacga folka, sam ni druge, jaz jih nom spremenila.skusam se ne menit s takim folkom (lani sem odj* LK zato, ker bi bla edina opcija s tekimle folkom sodelovat), pa si pol tud prisiljen v vcasih radikalne odlocitve. Odvisno na kateri stopnji ti film pochi oz. mas PAC DOST. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 ebor hvala za tole !saj poznam, saj poznam,... mislila sem bolj v tem smislu: da o kakšni ujetosti govoriš, jaz kao nimam nič z njo, sem svoboden človek. ---------jebela, danes pa skoz nekaj čakam :xx!: --------marsa, ja, seveda. ko maš dost, je dost! samo tule gre samo za verigo z dvema členoma. jaz in ona. pri tisti daljši znam bit bolj poslovna in diplomatska, v bistvu. tule pa sem kar nekaj čustveno reagirala. bomo videli, kaj bo iz tega. mogoče, če se postavim v pozicijo njene zaveznice, bo drugače delala, zdaj mi je pa kao nasproti, čeprav so interesi obojestranski, in se upira, mogoče tudi podzavestno s tem,d a se ne drži dogovora. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 25 let je minilo, kar me je gospod vprašal, če bi hodila z njim( ja, v tistih cajtih se je še tako delalo )...in je rekel, bi še naslednjih 25 let hodila z mano??? ...sem rekla bi... pol sva se pa režala in si rekla, da sva obnovila poročni list... ..in to je trenutek, ko sem pogledala nazaj in vidim, kolikokrat je bila trda tema, da niti kančka svetlobe nisem videla, samo vozili smo naprej in prišli na drug konec tunela...in vsakokrat je bila pokrajina lepša, trava bolj zelena... _______odhajam na dopust, deset dni družinske sreče... mejte se, naredite si lepe dni Astračestitam za 25... jaz pa sem na najinih 25 dan vložila prošnjo za razvezo, postopek še traja http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2006 ja, mozno Lea...... tud ce je nekdo po naravi bolj vesten, priden in resen, tisti ki je pa v opoziciji pa ni, nezavedno mroda vsak svojo stran se bolj 'branita', se bolj utrjujeta pri sebi in potrjujeta te lastnosti.Primer: ce od mene en skoz nekaj pricakuje, ker je recimo pac bolj priden, zagnan in vse, lohk namest da jaz ista ratam, zakrknem in mam pocas dost, ker si mislim, saj itak ni sans, ocitno ne morem dohajat pa si pol skor nalasc se bolj tak kot si bil.a je riba bejba? al pa dvojcek? Kosovel? Gregorcic? Hm, ker od teh dveh je riba, ce nista morda clo oba.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 temule bi se pa lahko reklo hedonizem...prav res včćeraj celo pop preživela v knjižnici...yessssssssss in ful na hit prebrala: Pomaranče niso edini sad ob 23.30 šla na kebab in potem danes spala do 10.30 ma imam drugače celo gužvo in sploh enih odprtih stvari, ki jih sploh ne morm končat sploh me morijo tele ploščice, ker bi M moral včeraj nekaj narediti pa ni.je rekel, da pride ob 18.00 iz službe, prišel 23.00 imava nekončano steno, keramičar pa jutri pride potem me mori tale fax, ker se morm it izpisat iz izrednega, da se lohk vpišem na redni, upam, da mi vseeno veljajo jesenski roki še sedaj nisem dobila odgovora na prošnjo za nek denar in ne vem zakaj ne, ker sem govorila z gospo odgovorno za komisijo in je že pred 3 tedni rekla, da gre stvar v obravnavo naslednji dan, naj potem mojo referentko kontaktiram (ta je dosegljiva samo ob pon in pet od 8.00-12.00)imam pa preposlano pošto, pa ne vem, če sem vse že plačala in je mogoče tam ostalopotem sem brez avteka in ne morem v Črnuče na pošto (kjer je moja matična pošta) z biciklom, ker dežujepop ko bo avto imava pa tolk stvari, da sploh ne pride na vrsto tale poštaz avtobusom bi mogla prestopat in bi porabila vsaj 1 h v eno smer aja, pa poštar prnese pošto šele okol 12.00 in zato une ne kličem, ker upam: danes pa boče ne bo danes, potem jo zagotovo jutri pokličem (ma je neka ful tečna ženska) načrt:počakam do 12.00 na poštarjače ni se hit peljem do Astre z bajkom, se usedem na 6 in grem z busom v črnučein potem spet nazajtudi, če me namoči, me samo 15min, ki jih rabim do Astre uh zvečer me čaka še večerja, moram biti spočita včeraj imela tako prigodo z Mjevo mamo, da še danes ne morem verjet bom kasneje poročala pijem čajček in čuvam Rudija ( ), ki je verjetno iz <same ljubezni do mene pogrizel moje najljubše (najdražje) kavbojke in to tako, da je prou luknja...morm dokumentirat njegovo umetnost sem bla tolk besna, da sem cel dan o zajčji obari razmišljala aja, spet sem brez compa (tole je od Mjevga očeta) vsake tolk se ulije...še pol ure pa pičim... nou bajk kupujem ...tak za hribe bl...k tale ima 20kg in nikamor ne gre, že čist preparere gume ipd sončkeeeeeeeeeeee Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 a je riba bejba? al pa dvojcek? ne vem. možno. skor ne prideš do besede pri njej . no, saj jo razumem, samo .... ne bi več pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 ebor hvala za tole !saj poznam, saj poznam,... mislila sem bolj v tem smislu: da o kakšni ujetosti govoriš, jaz kao nimam nič z njo, sem svoboden človek. --------- Ma lej saj nisem mislil, da si ti ujeta (no dotaknilo se te je sigurno), ampak ob tvojem postu sem dobil associacijo na to, kako se včasih odločimo (zdaj ali je to na hitro in nepremišljeno, ne bom razpredal) za neko institucijo (politično ali katerokoli drugo) in nas potem to veže ali pa omeji, da ne moremo več razmišljat s svojo glavo... zato so mi te pesmi oziroma občutje pesnika posvetile iz podzavesti... Samo tolk.. nič osebnega ni bilo...lep dan.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2006 Imam pa eno prosnjico spet... v bistvu tokrat nisem hotla v dnenvik pac pa osebno, samo sem se vseen odlocla za v dnevnik, iz istega razloga kot ze obakrat do zdaj - ker ima oni moznost, da se odloci ali pa ne in ne da ga nekak postavim pred dejstvo, al v zadrego in podobno.Skratka, racunam pa racunam, pa se mi nekak ne izide. res da sem bla frajerka totalna, da sem uspela ce slo nasparat nekaj (ne sam za zvet) v teh 3 mescih, vendar ne dost velka. Prav bi mi prislo, ce bi si lohk sposodla od koga kakih 100€ se recimo.....ker je se ful enga cash schtraufenpachta se tle, predno se odrolam. skratka, a mi lohk en posod 100€ (ni nujno v eurih), vrnem pa lohk sele septembra, recimo 10.? aja, ose mam polne (je dva dni nekaj zatikal pa nsiem mela zivcev za pucat inbox), tko da ce bi se mi kdo hotel javit, naj mi pliz poslje mail rajs. počakam do 12.00 na poštarjače ni se hit peljem do Astre z bajkom, se usedem na 6 in grem z busom v črnučein potem spet nazajtudi, če me namoči, me samo 15min, ki jih rabim do AstrePih, si pa nadzvocna! 15 minut s kolesom do astre!!!!! (MB) x:Dx Ja, spocij pa spedencaj se pa dbest vecerjico dons zelim! možno. skor ne prideš do besede pri njejno pol pa res cist mozno! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Kosovel? Gregorcic? Hm, ker od teh dveh je riba, ce nista morda clo oba.... Ja men sta oba kull, pol pa pomešam... pa tud skleroza mal pa to... sicer pa važno je bistvo... za imena sem bil pa zmerm bolj pozabljiv... pač taki te sem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 meni pa od Pavčka; Še enkrat glagoli najboljša Marsa, če dobim denge, potem lahko, ker bom nekaj imela, sedaj imam okol 15jurčkou do konc mescabomo na poštarja počakali Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2006 Nisem mislila vas, ki NIMATE oz. da bi moral zdaj kdo stiskat, da bi men blo kul, tega nocem, pliz! x!xRAVNO zato dam v dnevnik - da ni zadrege.ce slucajno ste v dnevniku, ne imet zato slabe vesti pa da morte nekaj rect pa to. men je totalno jasno, da nimas kar tkole 100E ck ck za posodit, sploh pa 3. avgusta. Nic ne zamerim. ze dobim. sam da zdaj vse mobi kartice ne zapravim pa da ljudi v slabo voljo ne spravljam po telefonu. tu je boljs - vidis, se odlocis, sprgeledas, kar ces... na klic pa prosnjo pa ne mros bit kar tih. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 3. avgust 2006 Thanx Porny, ampak saj ni kakega rednega letnega obroka za nic, ni kake 'clanarine' in cesa podobnega, tko da se ne sekiraj - kot sem rekla, ce nekdo sam nima, jasno od njega se tolk manj kaj pricakujem, ne rabte se s tem obrmenjevat, jaz semle vprasam sam, ker sem prakticna....ce lohk za star tv al pa avto al pa vse kar ces vprasam, lohk pa tud za to.tko nekak mislim o tem, skratka, mi ni problem vprasat, ce nekaj rabim. zdaj sem pa tud ose ze spucala, predvsem zato, ker sem tak lenuh, kaj se to prav!!! zgolj rect, mam polne ose! pa sem rocno izbrisala VSE. ce je ze vse slo, pa tud uni osi ne rabjo bit not. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts