Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

ma, si... ja, psihicno..... ja, TREBA NUJNO napolnit baterije... kjerkoli pac... saj ni treba da gremo ravno na morje ali kamorkoli.

sam gre za to, da ce ne gremo, ce ostanemo doma, to ni to... ne pocivas, ne odklopis se, javljas se na telefone itd.

ce pa zamenjas okolje, pa je to lazje - past v drug ritem, vcas prepotreben. xokx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest mačona
Mačona, vidla tist oglas, ja, sam jst pa nemščina sva dva pojma...je pa tko..jst bi na tvojem mestu napisala, da si sposobna to delat in da maš čas in voljo in da rabiš denar in da se lahko zanesejo nate. Kaj klinc, škodit ne more. xcrossfingx

sej nisem mislila, da bi ti šla tole delat. ma na servisu so mi rekli, naj pošljem le svoje podatke (cifro in to), da ni treba prošnje in življenjepisa. sam ni odgovora in če ga ni dasn, ga po moje tudi jutri ne bo.

jezijo me te formalnosti, ker sem funkcionalno nepismena, pa nimam kaj posebnega napisat v bistvu. jaz bi kar čimbolj osebno napisala in tko zavzeto in iskreno, ne pa neka nakladancija. xrolleyesx

še bolj me jezi to, da so taki pezdeti, da ne odgovorijo. ogromno študentov nujno rabi gnar za preživetje in se mogoče zanese na en job ali vsaj na odgovor in pol recimo ne sprejme ene ponudbe, ki pride vmes - ki je morda boljša in bi morda ta job celo dobil - ker čaka, če bo odgovor od unih pezdetov. kva bi jim gobce razbijala ej. ma ne, dala bi jim 80. 000 na mesec, zdaj pa preživi mesec. :vragec: bi videli, ja. xcivx

:2src: x:Dx x:Dx x:Dx

meni so se pa danes same luškane, prijetne in fajne reči dogajale x:)x

hvala vsem, ki ste pripomogli k temu x:Xx

tiste k greste na dopust, UŽIVITE max x:Dx

sem pred nekaj letu ugotovila, da je bila ena boljših odločitev v mojem lifu.....

začet hodit na dopust zadnjih 14 dni v juliju x:Dx

preverjeno lepo vreme na Pagu x:px

ampak, važno, da je fajn...družba in ostalo.pol tudi vreme ne pride do živega x:)x

vsem x:Xx xsrcx

sem jezen nase, ker nikol ne opazujem in ne gledam okol sebe. Potem bi videl, da je tale teden fitness v remontu, tako sem šel pa brezveze tja. :vragec: x:o)x

danes sem tankal še zadnja 2 jurja, ki sem jih imel...sem si podaljšal vožnjo v službo za 3 dni x:Dx, tako, da imam sedaj bencina za en teden službe...če v tem času ne bo nobenega denarja, pa ne vem, kaj naj...:ermm: imam še 5 neplačanih špilov izpred 2 mesecev :vragec: sedaj razumem obrtnike in podjetnike, ko se hudujejo nad neplačniki x:Dx x;)x

drugače sem pa čist ok...sploh ne vem, zakaj razmišljam o denarju, ko je to v primerjavi z drugimi stvarmi čist postranska zadeva xnckrivx...ampak res sem na čisti nuli x:Dx x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Evo, jaz se pa odpravljam v Ljubljano x;)x Z xsrcx grem v kino gledat Pirate in Johnnyja Deepa :2src: :2src: :2src: Komaj čakam. Še zadnji teden frej in moram izkoristiti x:px

Drugače pa vreme mori.

Aja na morju sem se zredila :xx!: Komaj zapnem hlače :xx!:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

:palec:

Lep ogled želim, Michelle xsrcx

dobro, da si me spomnila, sam si moram prej prvi del pogledat, če bo drugi del sploh lahko imel kak efekt. si ga bom dal dol...sedaj pa snemam Hitcha, ko sem slišal nekaj pohval...

Guest mačona
danes sem tankal še zadnja 2 jurja, ki sem jih imel...sem si podaljšal vožnjo v službo za 3 dni x:Dx, tako, da imam sedaj bencina za en teden službe...če v tem času ne bo nobenega denarja, pa ne vem, kaj naj...:ermm: imam še 5 neplačanih špilov izpred 2 mesecev :vragec: sedaj razumem obrtnike in podjetnike, ko se hudujejo nad neplačniki x:Dx x;)x

drugače sem pa čist ok...sploh ne vem, zakaj razmišljam o denarju, ko je to v primerjavi z drugimi stvarmi čist postranska zadeva xnckrivx...ampak res sem na čisti nuli x:Dx x:o)x

kva se sekiraš, jaz mam 0 sit, hladilnik bolj prazen kot ne, štipendija pride komaj 10., pa sem še vedno optimist. xDDx x:Dx ja no, bom šla pa prodat kak CD v second hand, da si bom kupila kruh in mleko. x:Dx

kva se sekiraš, jaz mam 0 sit, hladilnik bolj prazen kot ne, štipendija pride komaj 10., pa sem še vedno optimist. xDDx x:Dx ja no, bom šla pa prodat kak CD v second hand, da si bom kupila kruh in mleko. x:Dx

ti imaš vsaj štipendijo in veš, kdaj pride...jest nič ne vem, kdaj pride kak moj naslednji denar, pa še vsak tolar si moram zaslužit, nič ne pride samo od sebe ( kot kaka štipendija )... xrolleyesx xcivx

a kak vaš bogat stric ponuja kako mesečno rento x:px x^x x:Dx x:o)x

Guest mačona
ti imaš vsaj štipendijo in veš, kdaj pride...jest nič ne vem, kdaj pride kak moj naslednji denar, pa še vsak tolar si moram zaslužit, nič ne pride samo od sebe ( kot kaka štipendija )... xrolleyesx xcivx

a kak vaš bogat stric ponuja kako mesečno rento x:px x^x x:Dx x:o)x

ja pa jaz moram plačevati najemnino, hrano si kupujem sama. in mi od štipendije in mamine miloščine ne ostane kaj dosti. ampak jebat ga, sem vajena skromnosti. xDDx :palec:

ja pa jaz moram plačevati najemnino, hrano si kupujem sama. in mi od štipendije in mamine miloščine ne ostane kaj dosti. ampak jebat ga, sem vajena skromnosti. xDDx :palec:

:palec: spoštujem skromnost in zmožnost samostojnosti ... si super punca xsrcx x;)x

Guest mačona
hvala. x:)x x:Xx sam jaz sem taka, a veš, skromna, po drugi strani pa si rada privoščim, kolikor se le da. x:Dx zato pa pred štipendijo pogosto gagam. x:Dx jebat ga, življenje je prekratko, da bi šparala vsak tolar.

ja, to pa poznam.... da si privoščiš, kar se le da v svojih skromnih zmožnostih x:Dx x;)x

včeraj nam je pa okostnjak iz omare padel x:Dx no, v bistvu je fotr odprl škatlo z mozartovimi kroglicami, ki sem mu jo kupil za r.d. davnega aprila x:Dx

hehe, back to the future torej xcivx x:Dx

odprem net, pa me čaka neprebran OS iz 4-ega aprila x:Dx x:o)x

lalalaa

x:o)x x:Dx

x8Dx :palec: x:Xx Hejla, glih prejle sem nate pomislila, da a boby se je pa cist skinil? xDDx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ful sm dobre volje neki. Včer sm se neki odločila in ma, da sm tak karakter, da to izpelem. Prov fajn se mam. x:)x :palec:

Lep vikend vsem...zdej boste mel 2 dni mir pred mano. x:px x:Dx :palec:

Samo da bo odločitev ZDRŽALA xDDx

Uživi xsrcx

Bo treba vse sile napet...pa sej, ni panike. Sej se ne odpovedujem spet tolk velki stvari in itak je zame boljš. :palec:

Hvala. x:)x

x:Dx x:Dx x:Dx to sem napisala zato, ker se meni včasih dogaja isto :vragec: sprejmem odločitev :2src: pol me pa kaka bedarija spet mal vrže :xx!: x:Dx

Ni za kaj x:px pejt že xDDx

brjutr...a čem kaj delat danes? :vragec:

včeraj še cunje prala, ki jih nameravam nest s seboj... Audente pravi, da je zadnje štirinajst dni v juliju preverjeno lepo vreme, no jst pa že nekaj let cunje za na morje noter sušim x:Dx torej začetek avgusta nikdar ni lep ;) stanovanje imam bombo, spokano nič, pop. imam še nekaj nakupov za opravit, pa k mami grem, pa za likat mam, kopalnico pomit x:Dx spljoh se ne sekiram... včeraj zvečer namesto da bi panično hitela, sem knjigo brala ;)

včeraj dobila mp3, kolk sem jst netehnični tip... pa sem rekla tipu, kjer smo kupovali, da rabim baterijo tud, pa pravi, ja ja spodaj jih kupte, sam ne najdem katere rabite... doma ugotovim da nobenih, ker se akumulator polni preko USB ključa (nešto slično)... no sem prec menjala s tamalo, nisem jaz za novosti... zdej pa upam, da ji bo tole zdržalo nekaj časa, pa da imajo tam dol tole da bo napajala... grrrr, najraje bi mu nazaj nesla... sej tamala ni nič jezna...

grem delat ;) aja sem včeraj slišala dobro foro na televiziji... pravi tip ne razumem kako sem lahko kupil črno televizijo na oddelku bele tehnike ;)

Pikica, mej se... x:Xx aja jst človek za ne odločitve x:o)x :vragec:

Ksenia,

kaj se sekiraš. Ko boš prišla nazaj domu, bo itak spet vse umazano,

polno prahu, polno cot za oprat xDDx pa za zlikat..pusti vse skupaj......boš pol po dopustu x:Dx

polna energije in dalmatinske počasnosti, ker tja kamor greš, se čez dan čas kar ustavi.

OOOOOOOOO kolk ti privoščim, ker bo res fajn x:Xx xsrcx

Zvečer pa v life x^x

Uživaj x:Dx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...