Ksenia 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 sem upala, da kaj takšnega preberem tko, počas se jaz za nekaj časa poslavljam...verjetno se zjutraj ne bom javljala več tule... naj bi šli zgodaj zjutraj. Tamali ful navdušeni, midva pa totalno spičena... ma bo že... še enrkat več se mi je še v eni drugi zadevi pokazalo tud kolk sem vredna... nema veze... čaka me odklop in upam, da lepo vreme... ful je mraz pri nas... bluzim, torej mejte se, želim vam čimmanj pretresov Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 da se zmenva s frendico okol morja, ker ona gre ze jutri (kamor naj bi jaz pol drug teden sla). kul, na morčka! ful privoščim ... ma bo že... ... nema veze...bluzim...čim manj tega in velik uživanja in veselja in sprostitve ti želim funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Ksenia, dobro se imej! pa kaj piši ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 ahoj folk da se vam javm mal, vem da ste me blazotno pogrešali tud js vas lubčki sam ej kak dopust naddobr, res, tok sm uživala pa se fajn mela, nenormalno dost sm bla u vodi, nkol se mi lub drgač, letos pa noro sma pa požrla nenormalne količine pira - dva platoja u 10ih dneh plus še vse ostalo kar je blo po oštarijah prebrala tono knjig (skor vse k sm jih zravn vlekla ), vsem otrokom na plaži hrbte porisala sm bla teta todi, kok se mi je hecn zdel u glavnem dbest vse skup......pa ful mal hrane je blo, nekak ni šlo al ka js vem......no sej ob tolk pira človk ne more lačn bit me je pa konc skor, iz skor 40 stopinj pridem sm v to mrzloto in sranje oblečena kt medved, skoz me zebe, pa tk fajno barvo mam, morm pa cela zadekana bluzit tule okol grem še mal pošnofat okol, da vidim ka vam kej dogaja KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 ksenč...en max dober dopust..... marsa...ti tud uživaj na morju.... todika...haj...ja, to je res krivica...met barvo pa skor u bundi hodit okrog.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 pa tk fajno barvo mam, morm pa cela zadekana bluzit tule okol Pridi v ponedeljek ob 21h v studio tvc, bomo zagreli, da boš lahko kar v kopalkah Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Pridi v ponedeljek ob 21h v studio tvc, bomo zagreli, da boš lahko kar v kopalkah ojla sstanči....še zmeri ti čike šparam na tv pa nom hodla pa fertik KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Oj, Todi, you´re back. sam da si se mela fajn. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 ma ja.......sam hitr je minlo u pon pa šihtno spet KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 eh, ti ga kar zažuraj čez vikend, pa pol direkt v službo. joj, saj si niti ne predstavljam, kakšen šok je, ko po dopustu prideš prvi dan na šiht, pa ti ni nič jasno in ti je gnilo, da moraš spet delati, z mislimi si še vedno na počitnicah ... kaj je bolje, da izkoristiš vse do zadnje minute in si pol grozno šokiran (si pa vsaj izkoristil ves čas, brez da bi si grenil trenutke z mislimi na delo), ali je bolje, da se kak dan dva prej malce psihično pripraviš, da pol ni tak šok? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 mater ej, sm mal čudn gledla, kok mal je tem, pa kr nč ni....mslim pa pol, ok, je pač marsa pucala mal, sam se mi je zdel mal čudn....ker sistem je užgala, pa kr ene teme pustila brezvezvezne, tist k je blo pa kul ja pa vse popucala sam pač, sm si misla ok, bohveka je blo, že mora bit tak no pol pa vidim da so hekal neki....jao jao KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Ooooo, poglej jo, Todi je prišla nazaj , sem nekak računal da dans, a zato se mi je mal morje prestavilo Kaka barva Se vidi, da si se mela fajn eh, ti ga kar zažuraj čez vikend, pa pol direkt v službo. joj, saj si niti ne predstavljam, kakšen šok je, ko po dopustu prideš prvi dan na šiht, pa ti ni nič jasno in ti je gnilo, da moraš spet delati, z mislimi si še vedno na počitnicah ... kaj je bolje, da izkoristiš vse do zadnje minute in si pol grozno šokiran (si pa vsaj izkoristil ves čas, brez da bi si grenil trenutke z mislimi na delo), ali je bolje, da se kak dan dva prej malce psihično pripraviš, da pol ni tak šok? če imaš dva do tri tedne dopust je čist vseeno, kako se pripraviš , prvi dan je kriza, pa vleče se ti Lani sem recimo celo podaljšal za en dan, ker sem šel še na koncu za tri dni na morje , pol sem pa še presekal prvi teden s hribovsko turco , da so me že kar gledal v službi, glih prišel, pa že spet gre Tako, da najboljš je kar presekat, da ti pol prvi dan itak nč ni jasno Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 hehe, se mi je zdelo, da je una varianta, ko kar uletiš, boljša. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 o lejga bikca mah, js sm pa rada še kr kak dan doma, mi ni tist dab uletela direkt z morja na šiht recimo pa itak morš še cunje preprat pa vse spedenat, je fajn č ti ostane še kak dan KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 HojSem uspela koončno morje vplačat v Zadru..od petnajstega dalje Varjanta Pelješac hodila - pol pa zemljevid v roke vzela..pismo..daleč..v glavnem -gremo Fajn, da ste finančne zadeve rešili, pa da eni grejo na morje, drugi pridejo nazaj(Todika) Sicer pa ful strelčevska bila včeraj(tudi nič ne pomaga, če imam vrh druge hiše v kozorogu) še v življenju nisem šparala..ampak skrbim za kroženje keša in tako včeraj..pol plača gospodiču kar uredila(banka, položnice, morje, šoping brzinski)..Pravim zadnjič materi - ja bi bil čas, da si limit nekako pokrijem..500,000 in ona vsa paf - pa ti lahko mirno spiš Se režala včeraj psu - je hruško s takšnim užitkom jedel, da je bilo veselje - cela hrupška kar padla vanj - samo kaj pa vetrovi potem.. In redno igram z deco ali sosedami badminton - tudi to je rekreacija.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2006 tko, počas se jaz za nekaj časa poslavljam...verjetno se zjutraj ne bom javljala več tule... naj bi šli zgodaj zjutraj.Joj sme te zamudila!! Maximalno uzivancijo zelim!! xrosex kul, na morčka! ful privoščimJoj thanx a ves da sem prav nate pomislila clo mal s 'slabo vestjo', ker sva se glih menli, da najbrz obe nouva sli, zdaj pa jaz grem. ampak se veselim, jasno, komaj cakam, upam da nou skoz scal pa mraz (ko sem se tolk pritozvala cez vrocino skoz, pa bodo Zgoraj rekl, na, zdaj pa mas! ).. pa tecn je na morje vlacit bunde pa taksno. ) da se vam javm mal, vem da ste me blazotno pogrešaliO, hej! WB! marsa...ti tud uživaj na morju....ves da bodem... Thanx! ... kaj je bolje, da izkoristiš vse do zadnje minuteNe jaz rabim se kak dan 'doma', mislim se off, predno s polno paro se lotim cesa..... je treba se doma kaj zrihtat pa lazje s epripravis.. ... Roka mi je otekla. ...... Zdej grem pa obkladke narest pred spanjem.Upam da je pomagal obkaldek! pa pol, ok, je pač marsa pucala mal, sam se mi je zdel mal čudn....ker sistem je užgala, pa kr ene teme pustila brezvezvezne, tist k je blo pa kul ja pa vse popucala x:Dx Sem uspela koončno morje vplačatDbest! Ja, Peljesac je dalec... mi je tolk zal, ko ne mroem it tja, mal dlje... tolk shizim na juzno dalmacijo..... Jaz pa vsa premrazena.Ceprav zvecer harala zunaj, sem si ob 8h uro nastimala, ker je frend 'grozil' z necloveskimi urami obiskov ... pol ga pa itak ni blo tolk zgodaj pa sem si ene 3x dala na dremez, zdaj pa tle v dolgih rokavih in hlacah sedim z otrplimi prsti. :||Karto si moram kupt... pa pogledat mal, kje bi blo najboljs it.Ribja juha mi je zadisala. vcer sem pr frendici se v celem speglu vidla in me je kap zadela, kok sem suha, kot sibica, pa sem jo obtozla da ma 'tasuh spegu', tak k suhga te kazhe. pa je rekla da ne. sam kil mam pa isto.Morda torej picim na trg, pol se bo pa frendica oglasla najbrz....upam da mi niso cote zgnile v lavorju. ravnokar pa je frendica klicala, da je ze prispela. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 Dobro jutro, dober dan! danes sem malce čudno začela dan. najprej sem vstala, šla takoj na forum, si umit zobe in obraz, pojedla pol banane, šla laufat, pojedal še pol banane in jogurt in evo me, spet sem na forumu. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 Zasvojenost bi se temu lahko reklo Jap..Pelješac..sem pa številko si vseeno shranila..mogoče kdaj celo gremo. Kupila prej na pošti poštni nabiralnik - mislim tretje leto živimo že v bajti, pa ga še vedno nismo imeli..nam poštarji pošto za kljuko zataknili ali pa s kamnom obložili..dobro, da me še nihče ni prijavil..včeraj pa bilo dovolj..kup pošte pa vsa mokra..tudi hišne številke nimamo še iz istega razloga - tablice mislim..so nas že vljudno vabili naj jo pridemo dvignit.. pa deset jurjev zraven..pa nikoli ni bilo deset jurjev viška..ob priliki moram ponjo..in frizuro imam za na bolniško..se mi zjutraj niti ni tako grozna zdela..ampak zdaj so pa lasje vedno bolj štrenasti..mater..ko bi še meni špegl premalo kazal..jaz imam pa ravno kontra probleme - grem stavit, da mi preveliko rit kažejo..ziher Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 hehe, se mi je zdelo, da je una varianta, ko kar uletiš, boljša. krizo imaš prvi dan tako ali tako, pa tut, če si v nedeljo domaže mal zamorjen, ker je naslednji dan šiht, ali pa ležiš kje v senčki in uživaš Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 Morgen , nisem šla vsega nazaj prebirat, ampak da so nam zbrisali svašta ,forum, bloge :xx!: :xx!: . No ja, energije nam ne morejo ukrast, ampak da se komu da ubadat s takimle ,a nimajo kaj bolj pametnega v lajfu za počet ? Marsa ne sekiraj se, kar so posejali, bodo tudi poželi . Vsem en prisrčen počitniški pozdravček Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 o lejga bikca mah, js sm pa rada še kr kak dan doma, mi ni tist dab uletela direkt z morja na šiht recimo pa itak morš še cunje preprat pa vse spedenat, je fajn č ti ostane še kak dan Todi, Todi , sej po svoje maš prav, sam jst nimam istih cunj za v službo , pol pa gre Zdej se še lohk hvalim, ker nisem ta glavni pri pranju Drugač si bla pa že med pogrešanimi, sam tist je zdej zbrisan Kolk sem danes priden pri pakiranju, dve stvari not vržem , pa vidim, da sploh nimam kaj dost za vzet, pa grem spet na forum Jutr pa že ob 5.30, če je morje, tut bikec zjutraj kar skoč v luft Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 dajte folk, če bom predolgo na forumu, me opomnite, da sem moram iti učit staro cerkveno slovanščino - 10 strani mam danes za predelati, 20 sem jih že. ker se hitro zgodi, da pozabim na učenje in raje čvekam in zabijam čas- če pa je tako faaaajn. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 ko sem še jaz študirala slovenščino, me je starocerkvena slovanščina ful zanimala.... pol sem pa pustla ta študij pa ne zarad starocerkevene slovanščine... Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 meni je tudi ratala zanimiva, ne vem, kako je to mogoče, a očitno je to nek obrambni mehanizem, da bom ja naredila izpit in se vpisala v višji letnik. si že tako goreče želim, da me je avtomatsko pritegnila. uf, kako goreče pišem, naj to vidijo Mystica, Tanči, Nols, pa me bojo linčali. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2006 a se vedno si tle? Odrajtala se en obisk, frendica javila s pashmana da se je se zame zmenla in bo celo cenejs prislo kot je blo receno da je super, terasca s pogledom na morje, ki je cist bliz pa tko. Bla na trgu, prisla do ribc za ribjo juho, sam se se nisem spravila kuhat, ker sem bla leteca pa vmes mela obiske pa se do mame najbrz zasibam...Koncno sem lohk cote obesla, ene ze posusila.sem pa cist sesuta, k sem ob 8h cist prezgodaj se zbudila. :|| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts