Guest mačona 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 se vedno sem tle, dan je še dog, noč še daljša. ah, ne morem zdaj stran, ko dogaja in ko sem padla not. čvek čvek, nimam zastonj Merkurja na MC. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2006 aha! hehe! kok delajo mc-jcki. nom sla do mat... ker bi sam pridivjala, pa se mroda gre se mal ven, ker jutr nou mogla it, ko pece strudl za nejca, ker onadva pa jutr ponoc gresta. auuuuuuuuuuuu! ! aucha..... pa to ni res!!!! :xx!: tocn v oni kazalc ko me ze par mescev boli pa sem glih vcer al kdaj mela sol, sem se svinjsk udarla, ko mi je hotu telefon iz roke past zdajle, pa sem ga trapast ujela, pa se v prst ogabn udarla. ma daj! prej mi je pa cel paradajz spricnil po opranih kavbojkah. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 a MC-ji rulajo. kjul. uuu, kok bi štrudelj. prej sem zmazala riževo čokolado. tko je vedno, tam kjer maš že rano ali boli, tja se vedno udariš. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2006 ja,pa se mroda tko kaj mal nenaravno drzis, ker pac boli, ga mal stran drzis, pol se pa se prej not udaris. :||| ja, planeti na mc ful delajo, saj je logicno v bistvu, pravzaprav bi lohk clo bolj delal kot na asc, nekak. ker je tud sonce v zenitu mocnejse kot pa ob vzhodu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 dokončala La cucina, kar ok knjiga ploščice položene grem v kino lep večer Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 jaz verjamem tistim, ki govorijo, da ni tako težko in da je Vanda na izpitu čisto prijazna in fer. ena smotka pa mi je rekla, da za ta izpit rabiš vsaj 6 ur učenja dnevno 1 mesec - s takimi je treba na grmado, ki zbijajo moralo!!! kva mi gre na kurac folk, ki je dal nekaj skozi in pol zbija mlajšim moralo, namesto da bi dali malo spodbude. glavno, da izpade češ kok so se mučili in kva so prestajali. mislm. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 TO je meni važno, da ti profesor da cajt, da premisliš, kaj boš rekel, kako boš oblikoval stavke in če se ti kaj zatakne, da ti pomaga. ne pa razne Krže in Muhe, ki bobnajo s prsti po mizi, se derejo nate, zavijajo z očmi ... jebemu babe stare, pejte v penzijo. joj, kok sem nesramna. aja, zdaj sem grem učit, prej so me že podili, pa iz kljubovanja nisem hotela iti dol s foruma. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 Ah izpiti Kaj sem danes delala?Zjutraj sva šli s teto ( kako mi je čudno to rečt, ker je sam par let starejša ) tečt, potem sem malce pančkala.Nato sem pojedla odlično kosilo in me je zvabila v Italijo. Kakšne dobre čevlje sem našla v Max&Co Čisto zaljubljena. Prepričana, da bom kupovala samo čevlje ( ker sem se zredila in mi je kupovanje cunj samo potuha ), sem šla z teto še v Esprit. Seveda, sem si kupila srajco Umes sem malce bluzila, zdaj sem šla pa še z bratrančkom na čarovniško predstavo Se tako smotano počutim, ker mi še vedno ni jasno, kako spelje določene trike ( lebdenje, rezanje škatel..). Naj mi kdo razloži Lp Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 Umes sem malce bluzila, zdaj sem šla pa še z bratrančkom na čarovniško predstavo Se tako smotano počutim, ker mi še vedno ni jasno, kako spelje določene trike ( lebdenje, rezanje škatel..). Naj mi kdo razloži LpThat's for grown up people to know and kids to never find out 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 Očitno bom morala še mal polente pojest Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 ves dan bila naokrog....domov prišla zvečer....dobila še nekaj za delat, kar je super....pol pa šla brskat za starimi mobiči. tale k ga mam zdej je sposojen....zraven vsega je tolk butast, da kej tazga u lajfu še nisem vidla....menu je nekaj najbol prsmojenga kar obstaja...nepraktično do konca in še malo..... u glavnem, u predalu sem najdla tri stare mobije in dva polnilca.....upam, da jutri kje odkopljem še tretji polnilec, ki pripada tazadnjemu mobiču....je še nekam najbolj fajn....in pol si u pon ubodem baterijo....in ima da dela.....z ostalima dvema je skoz en kažin....tanajstarejšmu je treba sim kartico skoz popravlat pa podlagat s papirčki, tadrugmu pa tud nekaj fali....se ne spomnim več kaj....moj zadnji mobič je sam sms-e še pošiljal...s klici pa ni blo nč....jp...tak je lajf.....bo treba u ilegalo, če bo šlo tako naprej.... ....ma ne.....sej se bo uredilo...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 No fino...tole Amis sem pa z veseljem prebrala. da sem dobila idejo Danes ponoči se je mojemu mobiju zmešalo...ugaša se pa prižiga kar sam od sebe ....ne vem saj zdaj je ta veliko vročina za enkrat mimo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 o super strelka02...me veseli, da je uporabno. ja nekako se je treba znajt, a ne?.....zgleda da so mobiči doživljali udare.... že spet hodim prepozno spat....pol sem pa pol dneva skor na off....se bo treba zdisciplinirat .....sam imam rada noč....ko je vse mirno...čist druge energije so....mi paše.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 učeri sva prišla do kina, potem pa čez 30min že nazaj domov, ker ni bilo nobenih pametnih stolov (samo 1. in 2. vrsta) sem bila najprej ful žalostna, potem sva se pa na sprehod do mesta odpravila in je bilo tudi to ok sem sanjala danes same grozne stvari...to tako sovražim, ker potem sem že zjutraj vsa v bedu :xx!: tudi jaz se morm počasi začet učit...pa se mi sploh ne da..mi veliko bolj paše brati (sem se lotila zajtr pri tiffanyju) Rudi se goni in sploh ni več tako prijeten zajčk, ker te za vsako ceno poskuša naskočit ...ampak res sploh ne vem komu naj ga zaupam čez dopust...sestra se je sama ponudila, ampak ima 2 otroka in to men ful ni, da ga bi po rokah vlačila (sploh t'mala) in ga mogoče clo ven iz fleta vlačla...joj, raj sploh ne pomislim! popoldne morava še na Kozjansko, k tistoi ženski, ki je 2x prodala "mojo" zemljo sem se tolk že prežrla zaradi tega, da sploh raj ne razlagamitak mi bo samo jokala kako je boga in kako je šel sin v zapor in ona nič kriva...blablabla ah ne bom razlagala Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 Nič se ji ne pusti..mene tudi ne ganeje solze, ki tečejo v potokih - poznam takšno jokanje tudi..ženščina ena jokala kot dež pri meni..najhuje pa je, da sem na koncu še jaz(ker sem se zasmilila sama sebi..kak sem boga..da moram to prenašat..)Zajčka pa se le izogni jaz pa garaška spet..no, ponoči ob pol štirih me ustavi policija - sem šla po starejšo v naše velemesto in ona vsa alkoholizirana sedi poleg..nabijama muziko ker bi itak zaspala jaz vsa seksi ker se mi ni dalo preveč oblačit..in evo policije..iščema vozniško..mater..logiš, da v nahrbtniku ostala..froc pijano pametuje nekaj..in potem pravim policaju..nimam vozniške vidite kakšna sem..sem glih iz pojstle in šla po otroka v diskač..kdo se potem še na vozniško spomni..pa se je usmilil moje oprave in sem jo odnesla samo z opominom..bo boljše drugič..hvala bogu, da merkur ni retro..sicer bi ziher plačala :xx!: Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 nataly ti si taka qlska mama...res a u spalni srajci šla po hčerko? fino ...valda, da potem ni blo treba plačat kazni Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 Hehe pižama gor pa vetrovka pa japanke..nič spodnjega perila Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 hej hoj... v Santiagu de Compostela sva jupi, back to Espanha Ful dogaja, sej dnevnik na roke pisem, bom pol ko pridem domov se enkrat blog uredila od zacetka pa s fotkami.... V glavnem, ble v Fatimi, Portu, vleceva domov ene 15 litrov portovca, vceraj en kjut mini kampek nasle cist tle ob portugalski meji, dbest filing ko se lahk spet normalno s folkom pogovarjas, dva tipa prisla pomagat sotor postavljat (svinjsko divje pihalo) pa sva ga pol skor se enkrat od zacetka morali sami, ker... jao, moski danes Santiago, jutri Costa Verde, pa se Bilbao, San Sebastian... pol pa pocas proti domu.. se v Lourdesu se bova ustavle, da mava u nulo obdelane bozje poti na tem koncu Evrope, hehe tk, grem pogledat, ce se da v blog kej napisat, da vsaj folku sporocim kaj dogaja... a je ze kej novga? kdo, kaj, zakaj? jaz bi namrec enga zgrizla Marsa, gres na morje? fajn bod pa vsi ostali tud... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2006 jst pa popikala. ja, naslednji teden grem, komaj cakam, thanx!! tud ti uzivaj kolkor mas se do konca!! xrosex Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 kul, deluje blog, sem mal napisala, ce se kdo bere.... ajd, sibava, dvojno placujeva tale net... cyber + parkirnino... greva se par fotk katedrale nardit... pol enkrat oktobra bo potopis, vas ze kar zdaj povabim WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2006 a res, da dela??? Juhu! (mi je dol padl, se mi se pogledat ni dal it, 'si nisem upala'). Oukidouki! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 kul, deluje blog, sem mal napisala, ce se kdo bere....kul, gremo brat ... uživaj še naprej a res, da dela??? Juhu!ja, jaz sem si svojga v eni al pa dveh urcah spet nazaj postavla... tko da - moj blog tud dela že nekej dni funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2006 kamen odvalil, najbolj sem bla zalostna zarad blogov vasih, eni mate nad dobre, tko da me ultra veseli! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 Marsa kam pa greš? midve grev v četrtek v Črno goro...oz. najprej do Trogira pol pa naprej drug dan...taka scena bl klošarca (socialna) z avtom, potem bova pa baje še šotor uzela sabo, al bova pa kr v avtu spala (itak sem enkrat že 1 mesec v avtu živela)bomo vidl...mogoče bo pa dnar pršou...ko bi vsaj...yesssss izlet na kozjansko...tko-tkosploh ne vem kaj naj si mislm bo že tako, kot mi je namenjenojedla pico za 990sit nekje pri CE...uh kje so te cene za LJ pritisk je bil ubijalski danes mogoče grem v kino...mejbi...yesssssss ja, potrjeno, grem v kino pirate gledat Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts