Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

...koncn sem se malo naspal... mrk ponoci izgubu moc...

...dans xtra naspidiran... komi cakam da s5 vidim tamalo! :2src: x:px

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

To mi dođe od unga marsa v ovnu? Najbrž...

teb ze. sam ne vem odkod pol men, k ga mam v ribah... :lol: ;)

jp, pr ke host. :D

hihi sem imela enga luškanega škratka na obisku, tistga veš ko črke menja pa ven spušča... x:Dx

ja to se rado dogaja, ce se kak neptun v kaki 3. hisi znajde (pa ce je se duh ribji zraven) x:px x;)x

... komi cakam da s5 vidim tamalo! :2src: x:px

o pa nis nc reku da si otroka dubu, cestitke! xrosex

:vragec: x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

.

hec da si ti bla v takem stanju, lea, ko ponavad nekak ne opazam tega pr teb tolk...

Dbest za fitnes!! :palec: x^x

x:Xx

no, kul, potlej je bila pa res kriva konstelacija planetov za tole moje x:px saj imam svoje *momente*, veckrat x;)x , ampak takole kot vceraj pa redko, v manjsi obliki, ko je luna v kozorogu npr. :sniky:

x:Dx x:Dx

ja normalno, saj je blo velik folka cist povozenga. pa tko cudno.. saj ze samo vreme vpliva lohk... ko je kar bolj toplo blo pa taksno... to je zlo stresno, pa brez planetov pa tega. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

o pa nis nc reku da si otroka dubu, cestitke! xrosex

...jah zdej morm najprej kredit za poroko odplacat... pol pride na vrsto sele kredit za rojstvo otroka... pocaki, da tamala rata polnoletna... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

o, si pa dolgorocno in potrpezljivo zastavil. ;) :P

Picasso

o, si pa dolgorocno in potrpezljivo zastavil. ;) :P

...jah je treba... kdor se na ju3 ne pripravi, ga ju3 pospravi... x:Dx x;)x

Frank Zappa

ja normalno, saj je blo velik folka cist povozenga. pa tko cudno.. saj ze samo vreme vpliva lohk... ko je kar bolj toplo blo pa taksno... to je zlo stresno, pa brez planetov pa tega. :)

Hmmm, jst sem dala to par dni prej skoz... Še dobro x:Dx

Včeraj in danes pa čisto naspidirana! :palec: Sem toooolk nardila, da za verjet ni...

Pa jst tkole mal gruntam (ne morm si pomagat, slaba navada)

pa se mi utrne

xideax

kadar se en mal postiš, te mama narava nagradi s fullspeedom, zato da si lažje futr najdeš...

no, sej zdej ga imamo v hladilniku, samo mama narava se še ni sprijaznila s tem x:o)x

pa rečte, da ni dobra ideja :vio:

grem jst, sem že rahlo psihotična... xDDx

x:Xx x:Xx x:Xx

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

ja vse zivo taksno.... a so prafolk vstali, pa si zajtrkec nastimckal... x:o)x

al so lacni okol skakal najprej prav ornk... pol pa se pedenal ono, za kar so prej okol skakal.

gotovo je bolj zdravo bit lahek in ne prevec sit kot nabasan in zabasan. :sick:

Picasso

Dan x:px

Tako lepo sonček sije :2src: xsrcx Zdej bi šla malo na sprehod v naravo :2src: No pa saj mogoče kaj po službi skočim...zdaj ko je malo daljši dan :palec:

Še vedno iščem možnost za Tunizijo za prvomajske počitnice :o|o: To sanjam k majhen otrok že od septembra 05 x8Dx ...Potem pa ko sem klicala januarja so rekli dajete mal počakat zdej so prvo na vrsti zimske počitnice...pa sem počakala :o|o: Potem je bil vmes R merkur pa sem rekla pa ne bom zdej to delala...mal bom še počakala, potem pa kličem v ponedeljek pa vse zasedeno...No seveda, darge variante še ostanejo, samo jaz nisem tolk pripravljena plalčat :o|o: xrolleyesx Ma še čakam, da se mogoče kdo premisli pa naju vmes uštuljo x:Dx x;)x x8Dx .

Z mojim xsrcx nekaj rašujeva pa me zanima, če je med vami kdo, ki se na tole davkarijo spozna :inocent: x?x

Njegov stric mu želi "prodati" stanovanje v katerem bo stric živel do svoje smrti...potem bo stanovanje last M.

Zvedamo se, da bo potrebno ob prodaji stanovanja plačati davek 2% od prodane vrednosti.. Je pa še ena stvar, ki nas skrbi...ali mora stric, ko proda stanovanje to navesti v dohodnino za tisto leto x?x

Eni so menja da ne, drugi spet da ja :xx!: :sori: .

Fora je v tem, da stric v tem stanovanju živi že celo življenje samo ni pa lastnik, ker je lastnik občina (on ji odplačuje stanovanje).

Zakon pravi, da če ti prodaš nepremičnino, prej kot v 3 letih (moraš biti tam prijavljen in tam živeti) naj bi plačal dohodnino in sicer 20% od prodane vrednosti nepremičnine :O: xrolleyesx :xx!:

Ko sva tole vprašala na davčno so nama citirali neke člene zakonov...nekje je razvidno, da je potrebno dati v dohodnino, nekje pa, da ne...zdaj pa vedi kaj je prav in kaj narobe :o|o: xrolleyesx

Lep sončen dan želim vsem skupaj :2src: xwizardx xflowx xloveyx xhypnox

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Wow nov dnevnik x;)x

Prisla OS-e odpisat, pa mal pofočknit.

Vceraj je pa bil en cuden dan, 2 moji prijateljici sta se zaleteli z avtom... :sori: Se dobro, da sam materialna škoda.

Pa zacelo se mi je eno zelo zanimivo predavanje, kjer studenti zelo sodelujemo ( baje posledica bolonjske, prej ni bilo tega), moramo dosti razmisljati, skratka vsec mi je, da se ne dolgocasim in samo pisem :palec:

Vsak, ki ga srecam, me sprasuje, kaj hocem za rd :o|o: Ma dajte no xrolleyesx Zoprno mi je, da je to taka obveznost. Bolje, da ni nič, kot pa obremenjevanje s tem. Od lani imam se zmeraj bon za masaze, manikuro in pedikuro. Sem poklicala tja in se zmeraj velja x:Ix Bomo vidli, v Lj ponavadi nimam časa.

Aja, a sem ze omenila, da je garaza v Kapitlju 400sit na uro? Sem morala na pravno, parkirala tam, me ni blo dobro uro, 800sit xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx Za popi***. :o|o:

Mysti, nekaj se sovrazit, ker nisi nic ti kriva. Pa vem, da se ti zdi big deal, sam niti ni in bo vse dobro! xsrcx

Bos videla! Saj mogoce si prespala vse skupaj in zdaj bolj optimistično gledas na vse to :palec: x:Xx

Cau

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Dan x:px

Njegov stric mu želi "prodati" stanovanje v katerem bo stric živel do svoje smrti...potem bo stanovanje last M.

Zvedamo se, da bo potrebno ob prodaji stanovanja plačati davek 2% od prodane vrednosti.. Je pa še ena stvar, ki nas skrbi...ali mora stric, ko proda stanovanje to navesti v dohodnino za tisto leto x?x

NE, NIČ NE DA V NAPOVED .

Eni so menja da ne, drugi spet da ja :xx!: :sori: .

Fora je v tem, da stric v tem stanovanju živi že celo življenje samo ni pa lastnik, ker je lastnik občina (on ji odplačuje stanovanje).

Zakon pravi, da če ti prodaš nepremičnino, prej kot v 3 letih (moraš biti tam prijavljen in tam živeti) naj bi plačal dohodnino in sicer 20% od prodane vrednosti nepremičnine :O: xrolleyesx :xx!:

Ko sva tole vprašala na davčno so nama citirali neke člene zakonov...nekje je razvidno, da je potrebno dati v dohodnino, nekje pa, da ne...zdaj pa vedi kaj je prav in kaj narobe :o|o: xrolleyesx

Lep sončen dan želim vsem skupaj :2src: xwizardx xflowx xloveyx xhypnox

ENAKO

Nikar ne mečkajta s Tunizijo.....odloči se pa pojdi....samo izkoristi priliko.....odloči se da se bosta imela fajn pa basta, karkoli že bo....Afrika je zakon, odlična hrana, sonček in totalni odklop x8Dx

ja , bejžte bek :!!: xrolleyesx

x8Dx ENAKOŽELIM

Bila na pregledu, izvedela, da zadeva ne bo tako enostavna ... da je komolec zajeban in bom, ko se bom, če se bom odločila, imela operacijo pod splošno anastezijo in bom en teden v bolnici in en mesec rehabilitacije. Beda.

Zdej sm depresivna in grem spat. Pa želodec me boli.

Kakšn bedn bedn dan. I hate myself

x^x VPRAŠ ŠE PET RAZLIČNIH DOHTARJEV, ne trzni kuj na prvo žogo....

vso srečo xwizardx xcrossfingx :detelca:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

mene pa zanima, kako je Pujsa opravila... upam da dbest! xupx

Kaj ma pujsa za opravt? :inocent: Karkoli, držim pesti :detelca:

vcer, tko da sme morala nujno vsaj ene 65 oliv pojest x:px ne saj ne, sam ene 25 sem jih xDDx)

Jst sem jih pa dons, za zajtrk x;)x . Drugač te pa nekaj na mailu čaka x:)x .

Z mojim xsrcx nekaj rašujeva pa me zanima, če je med vami kdo, ki se na tole davkarijo spozna

Zvedamo se, da bo potrebno ob prodaji stanovanja plačati davek 2% od prodane vrednosti.. Je pa še ena stvar, ki nas skrbi...ali mora stric, ko proda stanovanje to navesti v dohodnino za tisto leto

Ni treba, Sončk, 1 teden nazaj preverjala zase, ni potrebno, 100% loh pa preveriš na davčni, če se želiš na svoja ušeska prepričat. x;)x

Uf, kakšen dan včeraj x:px :palec: .

Kok sem važna xegox . Smo imeli januarja en zaplet sicer. Pa sem si rekla, da so verjetno imeli kakšne težave, pa so tako odreagirali, da sicer so pa :palec: , pa so dejansko :palec: . So se opravičili včeraj, full fajn vse uredili + da so se ponudili, če kakrkoli rabimo, naj povemo :palec: + da so "sosedje" 200m stran (bodoči) + da mi ni vseen zarad Omi, kake vibre so tam, pa je vse res nad se izteklo x:px :palec: . Tko da mi je v bistvu mrk zelo simpatičen :2src: xsrcx :palec: .

Popoldan sem si še ene zadeve za kolo svinjsko poceni nabavla x8Dx , sicer jih ne bi, ker nisem glih v situaciji, sam mogoče so pa glih zato akcijo dal x;)x .

Nov dnevnik vidim x:)x :palec: .

Mejte se, pa super hvala vsem za dobre vibre :2src: :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

huh, kaj ste spidi!

na tekmovanju so devetletkarji dobili nerešljivo nalogo (srebrno vegovo!) in je zdaj jasno cela štala... šolski sistem je kaput, ena sama improvizacija... vsak dan dobimo kakšno okrožnico od ministra, ki je samo še bolj bedna od prejšnje :xx!: ... recimo: vključijo otroke s posebnimi potrebami v redne osnovne šole (in strokovnjaki za delo z njimi ostajajo brez dela, njihove šole prazne), mi se tumbamo, kako delati z njimi, ko recimo sredi ure dobijo napad agresivnosti, mečejo stole po razredu in ogrožajo ostale učence...vključeni so z obrazložitvijo, da je to v smislu socializacije teh otrok in sprejemanja 'drugačnosti' ostalih otrok (ti otroci pa doživljajo stiske in zato vsi po vrsti doživljajo poslabšanje svojega stanja) ... potem jih pa razporedimo v nivoje (se pravi se gremo socializacijo z diferenciacijo - ma daj!)! in danes dobimo še obvestilce, da minister ukinja mesto logopeda in socialne delavke na šoli z več kot 1000 otroki! pa take... :sick: ... mrk ja, v šoli imamo totalnega, ne samo delnega...

:O: :wOOt: :sniky: hvala nebu...sem mislila, da sem edina ki misli da je šola mrknjena

*

avto spucat od znotrej NUJNO! pa naročit pri zobarju NUJNO! (plomba se mi je zadaj odlomila)...

enako...sam da ga morm jst tud od zunaj x8Dx pa gume zamenjat :vio:

x!x

*

gremo dalje :palec: x^x

x^x sej , kaj pa čmo drugega , sama bi sam tirnice dogajanj malo preusmerila....nekam se mi popeo ovaj život.....

Se spominjaš Doly Bell ...svakog dana sve više napredujem :o|o: včeraj sem mislila uni povedat, naj mi že enkrat v faco pove, da eni pač nismo za ples......tud rutka ne pomaga x8Dx ne srebrno zvončkljanje...ugotavljam da smo trde ko hlodi.... bože sačuvaj da nas neko vidi....me je prijelo da sploh ne bi več šla, totalni kolaps, kakor da so mišice, ki premikajo trebuh, boke in rame odmrle....

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Lia x:Xx ...veš kolk bi šla v Tunizijo :2src: samo je bila ena nora ponudba za 80.900,00 SIT all inclusive hotel 4**** Hammamet, ma res kos em po slikah vidla sem takoj rekla to je pa za naju :2src: potem pa pokličem pa pravi, da je vse zasedeno, da so dobili premalo letalo in da čakajo, da jim odobrijo večjega :o|o:

e vedno imava možnost it samo je pa cena zelo drugačna 130.000,00/ osebo :xx!: xrolleyesx seveda drage variante ostanejo :o|o:

Ma jazt sem kar pozitivc, nekja se bo sigurno našlo že zato, ker si jaz to tako zelo želim x^x :palec: xsrcx

Vilinčke sem si narisala, da bodo še oni malo pomagali..

Lia in Pujsa hvala, sem vprašanje že poslala na davčno so nama odgovorili z kup enih členov zakona o tem in onem...skratka...človek samo zmeden :o|o: xrolleyesx

Upam, da res ni treba dat notri, stric je star 55 let in izgubil službo :V: zelo je bolan in vedno si je želel M podariti stanovanje a je v tem primeru davek višji zato sta se odločila, da ga proda njemu s tem, da ima služnostno pravio do konca svojega življenja.

Pujsa xsrcx x:Xx sem vesela zate, da se ti je vse lepo rešilo :palec:

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Pujsa :palec:

tko ena zadevica za menoj, zdej grem pa moje mehankarje pogledat, če so kej dela mi pripravili x:Dx potem pa še papirologija... mater mam pestro

Marsa, sej glede na tele položaje ki jih omenjaš a je kaj čudnega da imam včasih občutek, da ne spadam na ta svet ;)

šibaaaammmm (imam točno 45 minut do druge službice pa moram pešaka)

jaz pa sem prehitr pojamrala, pa me je nekaj presenetilo (pujsa, srackas ga! :att:).... kok je en folk kul, ne mors verjet! xsrcx

Fajn Pujsa da laufa vse tko kot mora. xokx

Ksenia, se mi zdi da s ti bolj ribja kot ich, itak. ;)

pa mas ti sam duh, jaz pa VSE v ribah. ;)

ma daj sonck spokyta se ze no! xsuperx x;)x

ma oni na davcni, da ti se sami ne znajo povedat, kaj se hoce. xrolleyesx

jau pa vsa sveza in diseca in taksna, sam se ne spravim na davcno. :o|o: glih da se mi guzvat pa najprej parkirat (ja, michelle al kera je rekla, 400 sit, govedarsk, sam zato se grem pa rajs listke xDDx)

tih bodte o pranju avta. :sick: xrolleyesx kaksnega mam, ni cudn da mi crkava, ce sme tak speh. sam mi ni varianta dat vsaj 5 jurjev za pranje. :||

tle pa ne morem zraven prit pa ga spedenat. ogaba, no.. zunaj ga se kar, not ga pa ze blazotno dolgo nisem. x:Ix

Picasso

no jaz sem mela sam 1x z njo opravt... pa je izpadla podenj, tko da si tud jaz ne zelim opravka s takim folkom... pa ful osladno govori in kao umirjeno, prijazno v resnic pa podmukla. tud jaz ne maram takih... ja, prav bich v bistvu. x:px

Mara? krofi? tega ziher ne mors men govort, sam je pa se cvicek x:Dx... kdo je pa mara? x:px

Kok mi je fajn, k tebe enkrat vidm šimfat. x:px :palec: To mi deli. x;)x x:Dx

Ja, men tud nč jasn blo, kdo je mara. :lol: :palec: x;)x

Jst sm pa 2 tedna nazaj avto znotri posesala...dober bo za pol leta. :inocent: x:Dx

Ma, kakšen post, jst se zdej s špageti bašem tko, k da 3 dni neb nč jedla. x:px

Drgač sm pa dans dobila kartico za radio, za checking, pa mail bom dobila svoj, pa slikal so me.... xflirtx Kr meša se mi mal. :onfire: x:px x:Dx

Nč, grem naprej čopat, vi bodte pa pridni. x:Xx

Ja stvari so se spet malo zakomplicirale, mami je totalno zatraumirala, ampak bo tudi odtraumirala, druge ni. Čeprav se naju sedaj izogiba kot hudič križa, nekaj mi jih je že napela, samo se ne pustim zmotit, prizadet. Vem da je to njen način. Ko bo pripravljena, da spusti sem ob njej. Se skoz ob njej motam, ko maček okoli vrele kaše. x;)x

Jo štekam. xsrcx

Drugače je pa krasno vreme zunaj. Dohodnino odnesem na Durs, nekaj pojem, potem pa gasa v hosto. x:px

Kako čemo? Lako čemo.

Svečano oznanjam....

...da sem izpeljala post. x^x In po magični 12:16 nisem planila na đankfud, ampak sem pomljaskala 2 paradajza z baziliko, olivcem in seveda z malo mocarelice... x:px

kok sm jst pridna, a ne

z davčno smo pri naši hiši, hvala bogu, opravili že en čas nazaj...

vsem, ki jih to še čaka - držim pesti, da se vam ne sfuzla xcrossfingx pa da bo šlo gladko, pa da dobite vsaj po milijon nazaj x8Dx

grem še kaj narest, preden možgani skužijo, da smo že jedli, da ni treba več speeda... x:o)x

:wOOt: :wOOt: :wOOt: :wOOt: :wOOt: :wOOt: :wOOt: :wOOt: :wOOt: :wOOt:

dobla odgovor za đob...zdej še morem sam do pisma pridet...

se pravi počakat do jutri pop :o|o: :wOOt:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

:wOOt: :wOOt: :wOOt: :wOOt: :wOOt: :wOOt: :wOOt: :wOOt: :wOOt: :wOOt:

se pravi počakat do jutri pop :o|o: :wOOt:

Da ti bo všeč, kar bo notri pisalo xwizardx :detelca: x;)x

Kok mi je fajn, k tebe enkrat vidm šimfat. x:px :palec: To mi deli. x;)x x:Dx
:lol:

no sej cist total imuna nisem, saj vecX koga cist skriztiziram, sam nekak res ne sinfam v takem smislu al pa zlo mal...

hehe. ;) :P

x:Dx x;)x bova x:px :onfire: :hepko: takoj ko pride prava ponudba x;)x

tako se govori! xokx

je totalno zatraumirala, ampak bo tudi odtraumirala, druge ni.

xyesx :palec: xDDx

men tud frenda durs predlagala, sam na mackovi sem bla 1. zunaj na hodniku, eno minuto sem cakala. x^x

(pri mami sem prijavljena, pa zato v mestu, na mackovi)

Svečano oznanjam....

...da sem izpeljala post. x^x In po magični 12:16 nisem planila na đankfud, ampak sem pomljaskala 2 paradajza z baziliko, olivcem in seveda z malo mocarelice... x:px

Bravo! x^x Tako se dela! :palec:

kok mors bit zivcna cakat... drzim vse kar je moznega (fige, pesti, rocne, pol pa se stopalne fige in pesti in tako dalje x:px) xcrossfingx xcrossfingx ...

~

Jaz pa en giro naredila.. kok je kul, ko mam spet avto, brez da ga moram na hribcku parkirat pa tedaj letet iz trgovine, ko grejo 3 tipi skup, ce ga bo slucajno treba porivat. x:o)x xokx

bla na mackovi pa ob ljubljanici po stopetdesetih letih, pa srecala znanca po tocn tolk letih, ugotovila da je lustna LJ, sam nekak brez pravih jajc... duha... bolj medla scena, ceprav lustno, pomladansko...

vsi zgledajo isto pa tak... ful blazno debelih mladih, pa vsi isto zgledajo. x:Dx x:o)x pa vlecejo se kot lenivci eni..... zalost.

otroc so pa lustni pa psi pa pticki, ki so razigrani in hudomusne ucke majo....

drugac pa ves folk cist zdolgocasen.... kot da mu nad tumbas pa ti on prav: ajde, no, bom pa zwel... xrolleyesx

skoda.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...