amber 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Mystica poglej kaj sem našla včeraj hitrejše mežikanje tvojega očesa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 sam res, zaka pa misty čist na izi mežika, bi ja mogl to tud naspidirat....al je sam zlomk podvržen temu KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2006 ja ne tko hitro mezikanje kaze lohk ze na zivcni tik. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 morgen.... zdele sm res she bl truplo.... k bom pa kafe v bushija spravu, bo pa chist druga pesmca.... bi pa res lohk mal vech kb dal za ikonce.....mam ene par prou hudih na zalogi... pol bi todiki shele trgal.... zlomk....tralalatradicionalnih 777 -ou tja.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Dons je 8.8.8, v bistvu (08/08/2006) uf Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 uf pa pred trem uram je bla 8 ura..... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 oooo lejga zlomka KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 .....dons me je izstrelil iz postle in sem hitr rjuho obesla, da bova v cisto prisla pa na cistih svojih postalh spala, pa hitr sem hladilnik spucala pa vkljucla, da sem lohk one blazince za haldilno torbo cimprej v freezer dala. .... tle si pa ista kot jaz jaz tud sovražim domov prit v umazano, razmetano in ko odhajam, mi nič ni zadost pospravljeno, ko pa pridem pa , da kolk je pri nas čisto in pospravljeno. in itak, ko vse une torbe navlečemo not, je vse spet razsuto, ampak tisti moment je pa tko fino domov prit. jah nič. uživaj sto na uro, srečno pot, lepo vreme, mirno dušco in naj bo tako kot rabiš in si želiš (mi je tko všeč tale smejko, tako lepo našobi ustka, čeprav je ta tudi kul.) pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2006 venera v biki. a ne.. jaz sicer sploh nisem natancna, nisem kaj prida gospodinja, jebiga, tko pac je, sam ZA SABO pa vedno lepo pustim. doma al pa drugje. ja naslednjo sekundo pa spet schtraufenpacht. asmpak tist je pol hitrejs, kot ce je pa VSE svinjsk. Jp, ves da bom (se mela kul), upam da nom mela ves cajt ms. sicer se pa itak kopam, razen prvega ali drugega dne... sam zoprn je pac, tolk za opravt pol pa gor pa dol letat pa tko... :|| ja, men je tud tale svetski (k ma glih taka mini usta kot ich ) xrosex Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 đizs.....kok densa uno truplo od zlomka....mam v mozili odprto...adijo pamet Valda, sem šla tud jaz zdaj to pogledat Drugače imam pa odmorček. Je fino, mi paše tole počet Ravnokar sem napisala email prijateljici, upam da ne bo zamerila, bila sem kruto realna Kul dnevi so. Včeraj sem malce romantiko zganjala Ah ja, kaj čem opisvat..to je itak samo moje in od nekoga Marsa have fun na pocitnicah Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2006 Thanx Michelle - tud ti uzivaj! xrosex Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Ja to sem dala tako za hec, preveč hitro žmiga ja, pa če pogledaš je tud narjen malo bolj realno, tvoj je zmehčan, zabrisan, in skrivnostnejši.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 zmešalo se mi bo, nekaj se učim, probam štekati, pa bolj se trudim, manj štekam in nikamor ne pridem. zdaj se že sprašujem, ali sem jaz zabita ali je snov tok boring in nelogična. ma kr obupala bom. ni več tistih cajtov, ko sem se lahko koncentrirala samo na eno stvar naenkrat, adijooooo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 jaz obupam in odneham, čim ne vidim nobene logike, povezave. ah ja, da bi se mi odprlo. se bojim, da se bo bo to zgodilo prepozno. če bi vedela, da je na slovi tak beden predmetnik, je ne bi šla nikoli študirat. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Marsa glej, da boš uživala 100/h *** jaz že zjutraj celo birokracijsko vojno odigrala in zmagala (pomeni, da se nisem total razpiz****, drugače pa nič opravila), jutri zjutraj me čaka romanje od vrat do vrat (včasih se res počutim kot hlapec Jernej, ki išče svojo pravico).nisem zavarvana (spet hvala moji referentki, ki navadne odločbe ne zna skp spacat pred dopustom!) potem sem odnorela na banko evre menjat, pa v knjižnico (Flisar, pa še pripoved kurda...Zajtrk pri tiffanyju snedla in žal na koncu ostala pošteno lačna, me ni navdušilo), pa na tržnco, pa še neki za šivalni stroj vprašat...uf ajaaaaaaa najvažnejše: Rudiju sem domek za teh 10dni našla...gre k moji sestri, ker gresta nečaka na morje, sem presodila, da je primerna oseba za oskrbo mojega plemenitega zajčka Rudija sedaj imam do 16.00 čas, da malo pospravim doma (kot, da sploh kaj drugega počnem), dam prat še zadnji stroj, se potrudim ne zapasti v branje. ob 16.20 pride Matija in greva najprej prometno neki uredit, potem pa še zavarovanje, pa ker bova v dravljah grem še k mami na grob, zvečer sem s kolegico zmenjena za drink, da ji prinesem vse dokumente, ki jih potrebuje, da mi uredi nekaj na faksu (ful prijazna res!), pa še po šivalni stroj bi mogla prej...ah ja E. Flisar:Kitajci pohabljajo deklicam noge zaradi svojih idej o ženski lepoti. Na zahodu pa pohabljajo duše svojih otrok, da bi jih usposobili za življenje v svetu lakomnosti in sebičnosti tole sem par dni nazaj v predalu našla (včasih si izpišem kak stavek, idejo iz kake knjige, časopisa ..) in se nato danes v knjižnici spet srečala z njegovim delom, ki sem ga pač mogla vzeti, saj je to še moj dolg izpred parih let, ko sem prebrala Čarovnikovega vajenca... Mačona dej ne seri...k bi ti vedla kake nebuloznosti se morjo šele nekateri učit...stara crkvena je še ok...ne obupat, če se jih je na tisoče pred tabo tole naučil, se boš tudi ti...pa je to sploh pogoj?drugače pa sočustvujem s tabo...res,,,upam, da boš lažjo pot našla, da osvojiš tole snov sončkeeeeeee Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 jaz obupam in odneham, čim ne vidim nobene logike, povezave. ah ja, da bi se mi odprlo. se bojim, da se bo bo to zgodilo prepozno. če bi vedela, da je na slovi tak beden predmetnik, je ne bi šla nikoli študirat. tole je vse skup preizkušnja zate, ja. saj veš. da fax narest ni nič takega, mislim, ni treba bit silno pameten, da ga zmoreš. stvar je točno v tem, da mora bit človek zadosti vztrajen, če ga to sploh zanima, seveda. povsod po šolah se učiš nekaj stvari, ki ti nič ne nucajo potem pri poklicu in so tatalno dolgočasne in bv. jaz recimo, sem fax končala samo zato, da sem popucala za sabo. ker sem vedela, da če bom *obupala* sredi študija, oziroma bom našla nekaj, kar je kao bolj primerno zame, bom celo življenje imela občutek, da sem vrgla puško v koruzo in se mi bo zdelo, da na nečesa ne morem popravit in me bo grizlo in jedlo in v bogvekaj se bom spremenila s to težo na glavi. rada počistim gnoj za sabo in to je tudi sprejet svoje odločitve in jih speljat al pa se premislit, ampak edino ko VEŠ, da je to TO. sem pa bila v takšni situaciji kot ti, približno. tudi jaz sem se popolnoma sama preživljala. plačevala najemnino, kruh, mleko, cigarete , spodnje gate,..., VSE. brez štipendije. del faxa sem naredila tako, del pa potlej, ko sem bila že mama. pa sem diplomirala pri 29-ih. no, zdaj sem zadovoljna, da delam to, za kar sem šolana, v bistvu. ne, obupaj. so tako dnevi zdaj. in v levu bi človek samo letal naokoli, se nažiral, žural in sploh poslal vse v maloro. in možgane na off in čivavo na straži....na srečo nas devica postavi na tla.ne obupuj! pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Mačona dej ne seri...k bi ti vedla kake nebuloznosti se morjo šele nekateri učit...stara crkvena je še ok...ne obupat, če se jih je na tisoče pred tabo tole naučil, se boš tudi ti...pa je to sploh pogoj?drugače pa sočustvujem s tabo...res,,,upam, da boš lažjo pot našla, da osvojiš tole snovpa ja, v bistvu kaj se pritožujem, tole stcsl se še da naučit z dovolj trme in časa. če bi se morala učiti kakšne odvode in integrale, bi lahko res jokcala in obupavala. ja sej, to je tudi edino upanje, da jih je toliko in toliko pred mano uspelo, bom pa še jaz nekako. hvala, da si me spomnila na ta vidik. ja, je pogoj.tole je vse skup preizkušnja zate, ja. saj veš. da fax narest ni nič takega, mislim, ni treba bit silno pameten, da ga zmoreš. stvar je točno v tem, da mora bit človek zadosti vztrajen, če ga to sploh zanima, seveda. povsod po šolah se učiš nekaj stvari, ki ti nič ne nucajo potem pri poklicu in so tatalno dolgočasne in bv. jaz recimo, sem fax končala samo zato, da sem popucala za sabo. ker sem vedela, da če bom *obupala* sredi študija, oziroma bom našla nekaj, kar je kao bolj primerno zame, bom celo življenje imela občutek, da sem vrgla puško v koruzo in se mi bo zdelo, da na nečesa ne morem popravit in me bo grizlo in jedlo in v bogvekaj se bom spremenila s to težo na glavi. rada počistim gnoj za sabo in to je tudi sprejet svoje odločitve in jih speljat al pa se premislit, ampak edino ko VEŠ, da je to TO. sem pa bila v takšni situaciji kot ti, približno. tudi jaz sem se popolnoma sama preživljala. plačevala najemnino, kruh, mleko, cigarete , spodnje gate,..., VSE. brez štipendije. del faxa sem naredila tako, del pa potlej, ko sem bila že mama. pa sem diplomirala pri 29-ih. no, zdaj sem zadovoljna, da delam to, za kar sem šolana, v bistvu. ne, obupaj. so tako dnevi zdaj. in v levu bi človek samo letal naokoli, se nažiral, žural in sploh poslal vse v maloro. in možgane na off in čivavo na straži....na srečo nas devica postavi na tla.ne obupuj! saj slova sama po sebi mi je vedno bila zanimiva, ampak predmetnik, profesorji, določeni izpiti, način podajanja snovi - ni čudno, če te mine nekje sredi poti.to je TO, samo zaradi zgoraj naštetih dejavnikov me zdaj malo stiska in mineva, ampak če sem do zdaj bila dovolj vztrajna, bom pa še zdaj. brez štipendije si bila? pa še mama - pohvalno. jaz imam vsaj štipendijo in nobenih dodatnih obveznosti ali skrbi.srečnica res, da delaš to, kar te veseli. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Lea pohvale vredno, da si tkole speljala, meni že brez otroka škripa in cvili...samo moja karjola gre bl počas, ampak bo že prlezla...enkrat Mačona jaz se začenjam učit za predmet, ki ga je v 1.roku naredila ena sama punca iz moje skupine na FFju se pač določeni zelo radi izživljajo...pa ne, da so hudobni, samo polni kompleksov in njihov največji pekel je ta, da morajo živeti v lastni koži nimaš kej, stisnt zobe pa kravlat naprej Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 ja, FF. ( :xx!: ). ampak Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Ma po moje se najdejo taki primerki na vseh faksih, ne samo na FFju, .... pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 punca glavo gor trenutno je ena majčkena kriza......ampak..itak da bo ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Ma po moje se najdejo taki primerki na vseh faksih, ne samo na FFju, čeprav na FFju jih res kar mrgoli. Verjetno na vsakem oddelku ene dva, trije ... jest nisem imel čist z nobenim profesorjem nobene slabe izkušnje na oddelku za zgodovino...mogoče znam tako dobr v rit lezt marsa, daj no, spokaj se že na dopust.....(hecam se )fajn se imej do konca in naprej ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Bla dons na enem dejtu, jutr grem v kino, v četrtek pa še en dejt...ne dam se... KLINC TE GLEDA!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 prou maš.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 prou maš.... Ma ja...kr ene bedne scene...splo ne vejo, kaj bi radi...dedi smotani...pol mi dej pa mir! :xx!: Arrrrrrrrrghhhhhhhhhh, sm jezna...k sto mater! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts