Amis 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 če se jim pa vsaketolk skisa..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 če se jim pa vsaketolk skisa..... Ne, to pa ni res! SKOZ SO SKISANI!!!!!!! :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 ....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Ne, res ne vem, al naj se jokam al smejem, take pogovore mam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 izberi, kar ti je ljubše...lahko pa nardiš oboje....sej ta svet je včasih ful čudn....in temu ustrezno vse ostalo.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 izberi, kar ti je ljubše...lahko pa nardiš oboje....sej ta svet je včasih ful čudn....in temu ustrezno vse ostalo....Ja, sej delam neki tazga...smejem se med solzami. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 joj, Pika, pa kje najdeš take desce, no? dobi si kakega, k ti ne bo na glavo sral saj jih je veliko dobrih še samskih, k dobivajo same take babe, kot ti desce ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Ja, sej delam neki tazga...smejem se med solzami. Zanimiva si ti! Pa ne mislim to negativno.Ne štekam čisto.Tip, s katerim si bila na dejtu in greš še enkrat, ne ve kaj bi rad? Če bi se moj takole izmišljeval Ah koga hecam, najbrž bi popi*dila in bi bilo še huj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Zanimiva si ti! Pa ne mislim to negativno.Ne štekam čisto.Tip, s katerim si bila na dejtu in greš še enkrat, ne ve kaj bi rad? Če bi se moj takole izmišljeval Ah koga hecam, najbrž bi popi*dila in bi bilo še huj Ne, to so 3 različni....do enega mi je ful, pa ni redi, en je tud dost v igri, pa se mi ne da na dveh stolčkih sedet, pa ne vem, kaj nej, en bi pa rad bil z mano, pa je prošlost...in pol se mi meša, k ne dobim to, kar hočem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Sam dogaja pa ti!!! Zakaj pa ni redi? Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Sam dogaja pa ti!!! Zakaj pa ni redi?Eeeeeeeeeeeeh...zakaj pa vsak tip, k ga je bejba pustila ni redi? no, ko bošš vedla odgovor na to, mi prosim povej. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Eeeeeeeeeeeeh...zakaj pa vsak tip, k ga je bejba pustila ni redi? no, ko bošš vedla odgovor na to, mi prosim povej. Jaz sem redko "redi", pa niti ne vem točno zakaj ( kar ene fiksne ideje imam ), tako da...ti težko odgovorim Ampak po eni strani pa v bistvu štekam..mogoče rab čas, da preboli in premisli vse skupaj? Pa je lahko po eni strani to tud zate dobro, da nisi z nekom, ki je šel zaletavo v zvezo, ko še ni prejšne prebolel.Samo ugibam. Ta love stuff mi je itak čisto nejasen Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 hmjaz bi se vprašal kaj je z mano narobe, ne z drugimi you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 hmjaz bi se vprašal kaj je z mano narobe, ne z drugimi Dej, začepi, noben te ni nč vprašal. Eh, Michellle....sej vem, sej se nočem zapletat s takimi, ampak, k kr naletim, pa na začetku je vse ok, pol pa POKA. Pa smo tm...ma, sej ni panike...kar te ne ubije, te ojača...evo, pa bo šlo še ene 20 kil gor. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 evo, pa bo šlo še ene 20 kil gor. Ma ne nori dečva! Ti bom nardila moje nizkokalorične muffine, da k se ti bo po sladkem zaluštal, boš mela sam tist. Sej so dobri Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Bobnar pusti Piko pri miru, skoz nekaj Pika sprazni prosim OS-e! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Ma ne nori dečva! Ti bom nardila moje nizkokalorične muffine, da k se ti bo po sladkem zaluštal, boš mela sam tist. Sej so dobri Eh, ni panike...to je bil sam moj črn humor, na moj račun. Pa sej, bomo pa z drugimi detal, ne. Njah, njah... bolš, k nč. Kok opcij je odprtih, wuhu, čez pol leta bom pa hvalla boga. Bobnar pusti Piko pri miru, skoz nekaj Pika sprazni prosim OS-e! A s jo slišu! Sm že spraznla. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 še se boš spomnla name.... dost sreče mhm...pa tok lepo iskreno si to povedal...ganjena, kot vedno, ob tvoji prijaznih nasvetih. Hvala. Ti si res pravi človek, vedno pripravljen pomagati s pozitivnimi besedami in prijaznim pristopom...še več takih. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 bolj kot večina svetohlinskih duhovnežev in blebetačev vsekakorVeš kaj me samo zanima in to RES zanima? Ko si ti tako pameten in vse veš, pa kakšne smo ženske in kako se je treba obnašat...zakaj si nesrečen in pri svojih letih tolk zagrenjen, ciničen in negativen? A si tolk nezadovoljen sam s sabo? Sej, v bistvu ne pričakujem odgovora. Vse naj. Jst pa resno mislim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 dobro jutro evo, pa sem spakirana. grem čez nekaj ur na morje, v baško. upam na lepo vreme. v bistvu hočem povedat, da vas bom pogrešala tak da, imejte se lepo. mačona: nasmeh, prosim. in veliko dobre volje.Michelle: ostani tak nasmejanaPika Pikica: čim manj slabe volje zaradi moških. sicer pa, veliko sreče!Mystica: tole zdravje te pa res zajebava veliko zdravjaMarsa pa itak najbrž že uživa tak, zdaj pa grem še malo zadremat. ura zvoni nekaj do petih veliko sončka ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 dobro jutro evo, pa sem spakirana. grem čez nekaj ur na morje, v baško. upam na lepo vreme. v bistvu hočem povedat, da vas bom pogrešala tak da, imejte se lepo. Mala, zdej si že na poti, srečno, pa mej se ful lepo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Drudi lepo se imej...vreme ne bo ne vem kaj...ampak v Baško se vedno splača...srečno potx:Xx evo, moje norenje se pričenja...se javim, ko naslednjič vdihnem... sončkeeeeeeee Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 ah kje pahehe, ko bi ti vedla kok men dogaja vidiš pač zmeraj tisto kar hočeš videt jas zmeraj resno mislim --- edin vreme mi dans ni všeč pa vikend bo zgleda poscan, tut na morju Aha, ok...super, da ti dogaja, ti privoščim...samo ne štekam te, zakaj vedno tok uživaš, če je nekomu bed in zmeri z veseljem zabiješ nekoga...a ti to res tako zadovoljstvo in zadoščenje prinese? A maš res vedno samo ti prav in smo ostali totalni debili in retardi? Pa ne kregam se, to je čist v mirnem, a radovednem, tonu napisano. DOBRO JUTROOOOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 jutro en sonce se kaže celo tule, ne morš da verjameš piki pa bobnar kok sta hecna čprov js tud težk neko podporo dajem, sam se pa nekak navadla da vsaj ne zabijam folka dol no, kdaj mi ne uspeva glih mam prestavlen računalnik zdej, tko provizoriš sicer narjen, k še ni mize, sam je moj vseen prklopu, češ, kdo me bo pa prenašu, tečno, č ne dobim svoje doze neta pa k sm mu razlagala da so forum shekal neki, je prjavu da je biv zihr kak tak k mu je dopizdlo da njegova baba - tko kt js skoz na forumu čepi ah ja.....dobim obisk zdele, grem kafe skuhat KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 zavarvana...končno mi je uspel res ej... učeri zvečer sem šla do frendice (potem ko mi je dragi M rekel, da raje vidi, da se ne zglasim v mestu, kjer bo na drinku s kolegi :xx!: ) in sva si prvoščle mal domače medičke... ajaaaaaa pred tem je šou kolo spet po gobe tko, da pol vsa v rožcah kličem Mja naj pride pome, ker kolo fuč, zadnji bus odpeljal in on pride, kolo pa delu...svaštapašta vseeno sem šla danes brez bajka okol stvari pedenat, ker človek pri tej nori žabi nikoli ne ve danes me čaka še ful stvari: -pranje, obešanje, likanje-pakiranje-pospravljanje-vsaj 1 urno crklanje Rudija, ki se mi je bdw zjutri spet v kopalnico uscal in sem hotla že golaž nardit iz njega-kupit morm turbomaximus blazino-po darilo v BTC-do frendice nazaj vse dokumente odnes, ki jih rabu, še pred tem pa hitr slikat se-zvečer drink, če mi bo uspelo vse naredit Pikica jaz ful štekam, ker že dolgo vem, da so moški z druzga planeta in je tko k bi ITju govoru Bobnar...včasih pač ljudje rabijo malo moralne podpore Da vas opomnim, če ste slučajno pozabili:v Lushu (Ljubljana, pri magistratu) še zmeraj lahko oddate svoj glas proti testiranju na živalih! sončkeeeeeeeeee Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts