Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

jaz pa ravno s šihta...mi je zmeraj bolj glupo ob petih vstajat, ko je vsakič bolj temno :rolleyes:

moram se mal pozanimat na faksu, kaki so vpisni pogoji za magisterij..za vsak slučaj...

pa na šihtu mi kolegica ful noče menjat šihta, da bi bil vikende zvečer prost, ko imam igranje z bendom...sam to je pogodbena obveznost, in me pač ne bo na šiht, če mam špil :vragec: ne morem pol še kolegov z benda potunkat xnckrivx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

morgen.... x:Dx

vidm...dogaja.... x:Dx :vio:

pichkam se spet cufa...in to zmeri enim in istim... x:Dx

zakaj neki le?... x:Dx

prouzaprou isti sindrom kokr mick-eni... x:Dx

sam de se en ukvarja z njimi pa so srechni.. x:Dx

mrsh u dzhajpur... :xx!:

zlomk...tralala

777 x:Xx -ou na rilc.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ooooooo WB aakhut...

spočit, polen energije :palec: x:)x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Čau!!!! xsrcx

Kako lušten dan je bil spet.

Nisem imela veliko za delat ( bo pa zato jutri kriza ), zato sem potem izkoristila dan za izletek z srčkom xsrcx x:Ix

3 ure hodila, potem je mamica skuhala kosilce, potem pa še pijačka in druženje. Prav luštno vse skupaj w:Iw :inlove:

Zdaj sem pa precej utrujena.

Ampak se je splačalo! Še takih dnevov x^x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Koliko sem pa danes obredla vrhov in grebenov v Karavankah x^x Po enem letu zabušavanja kar se tiče rekreacije xrolleyesx Me zanima, če se bom jutri lahko pobrala iz postelje x:o)x

Pozdravček xDDx

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

dannnnnnn

včeri k v panju

se spravljam k opravilom pred odhodom

sončkeeeee

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Uf, dons zjutri je prišel en poslušalec in nam je rogljičke prnesu, tko, da sm že navsezgodi zjutraj 2 maznla...jao. xrolleyesx Prov dobri so bli, sveži, diseči....mmmmmmmm.

Dons grem na fitnes. Kuuuul...pe vedno sm vsa neki zaspana. :U: ZBUD SEEEEEEEEEEEEEEEE. :inocent:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

vcheri clo nch vn zhurat nism shu... :eek:

kr doma visu...ajajaj... x:o)x

zej se bo zih ker najdu pa emsho omenju... x:Dx

ampak...je blo vreme krivo..... x:Dx

bo pa konc tedna bl zhivahn.... :vio: x:o)x x8Dx x:px

zlomk...tralala

777 x:Xx -ou tja..... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Tako ali tako je v Londonu obsedno stanje na letališčih zaradi strahu pred teroristi. Imajo vključen alarm najvišje stopnje, Francija, Belgija, Nemčija in Grčija pa so že odpovedali vse lete v Britanijo...

mislim, da je dež še najmanj pomemben faktor pri tem x:o)x x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

pa kaj chesh v london hodit Barabce gledat :xx!:

mamo kle fuzhine pa veleje :xx!:

dezh je pa itaq isti x:Dx

zlomk...tralala

Crkotina sm...zdej bi samo rabla nekoga, da me zmasira in da zaspim zravn....pa še s čokolado bi me lohk vmes futru. :inocent: Ajajaja, nehi sanjat, Pika. :o|o:

No, sej se spet smejim, k un posnetek poslušam...kok je smešn. :palec:

Piky a te mormo mi vprašat kir posnetek je al nam boš sama povedala? xflirtx

Aja, pa sej sm že...z ene naše radijske oddaje. Pač, tko je nanesl, da smo neki smešnga ušpičl in se pol režim ko krota, ko ga poslušam, pa še helium verzijo sm si nardila...cepam od smeha. Sej teb mogoče sploh ne bi blo smešn. Kaj pa vem. xnckrivx :inocent:

Guest sstane
Aja, pa sej sm že...z ene naše radijske oddaje. Pač, tko je nanesl, da smo neki smešnga ušpičl in se pol režim ko krota, ko ga poslušam, pa še helium verzijo sm si nardila...cepam od smeha. Sej teb mogoče sploh ne bi blo smešn. Kaj pa vem. xnckrivx :inocent:

Kakoi se ti zdi ta RISANKA :8):

NO, tak. Pa gremo do zdravnika..in potem v posteljo -nadnujno. v ponedeljek ponoči na morje jaz pa tole na grbi..madonca..

hvala za xwizardx in ribico..

ni čudno, da sem tole fasala - bosa hodim naokrog..me zadnjič tako nazeblo, da ne mogla zaspati potem..šment.

baje bomo imeli cca 28 stopinj ter 23 stopinj toplo morje..kaj pa hodim takrat na dopust ko folk že v zimske cote oblači..

no toliko

fajn se mejte :palec:

aja še tole - nekdo pred našo bajto spet odvrgel mačka malega..mislim tole pa že višek..in jaz ful v dilemi - tri muce imeti pa še psa..no ne vem..zdaj jo ponujam nakrog..

ampak narod je pa neverjeten no..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

nat xwizardx

kle tok dež sipa :o|o: depresivno vreme totalno.....pa tak čudn se mi je sanjal neki da sm še zdej vsa hapjena....kr neki xrolleyesx brezveze.....in noč bi nej bla kao za počitek :eek: pol se pa tok dogaja, kok se boš spočil pa naspal x;)x

no, računalnik smo zrihtal, ne vem ka mu je spet blo, kr zaštekov je pa fertik.....sm bla en cev dan brez njega x:Dx sm vse pospravla pa cunje speglala x;)x

grem fasado gor vržt, pol pa pogumno v svet x8Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Kakoi se ti zdi ta RISANKA :8):

x:Dx Smešn. x;)x

Čist sm crknjena...dam pršla ob 2h, spala 2 uri in pol, zdej pa že 1 uro delam, še 9 jih pa mam pred sabo. :OO!: Mislm, da bom dol padla vmes. :U: EJ, če nom cel vikend spala, k krava, pol pa tud ne vem.

Se mi je pa razjasnl neki v tem večeru...vem, kaj bi rada in kaj ne. x:Ix

No, grem naprej zehat, ups, delat sm misnla. :inocent:

PETK JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...je zavpila z zadnjim kancem energije. x:Dx

NAtaly...sej antibiotiki primejo v dveh dneh, pol boš pa ko rožca...men verjem, jo mam že 3 leta zapored. :xx!: Pa uživi na morju. xsrcx

Petek je in podaljšan vikend pred nami.

Danes najprej v Tomaj.......popoldan...en biznis za uredit.... xDDx

potem proti večeru nekam na pršut in teran x:px

Amis......čisto blizu tebe bom.....zato x:Xx x:Xx x:Xx

potem domov in spakirat stvari za v Prekmurje,kjer bo

razvajanje in čvekanje v družbi samih lunatik x:)x

to bo en energijsko nabit vikend in še kaj xwitchx xwitchx xwizardx xcheersx xchatx xchatx xlove2x xbendx xbendx :onfire: :onfire: :onfire: :sick: :cry: x:px

vsega bo na pretek x;)x

vi pa uživajte in x:Xx vsem

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...