cashy 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 jaz pa ravno s šihta...mi je zmeraj bolj glupo ob petih vstajat, ko je vsakič bolj temno moram se mal pozanimat na faksu, kaki so vpisni pogoji za magisterij..za vsak slučaj...pa na šihtu mi kolegica ful noče menjat šihta, da bi bil vikende zvečer prost, ko imam igranje z bendom...sam to je pogodbena obveznost, in me pač ne bo na šiht, če mam špil ne morem pol še kolegov z benda potunkat ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 morgen.... vidm...dogaja.... pichkam se spet cufa...in to zmeri enim in istim... zakaj neki le?... prouzaprou isti sindrom kokr mick-eni... sam de se en ukvarja z njimi pa so srechni.. mrsh u dzhajpur... :xx!: zlomk...tralala777 -ou na rilc.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 ooooooo WB aakhut...spočit, polen energije Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 ooooooo WB aakhut...spočit, polen energije thc... uuups...THX... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Čau!!!! Kako lušten dan je bil spet.Nisem imela veliko za delat ( bo pa zato jutri kriza ), zato sem potem izkoristila dan za izletek z srčkom 3 ure hodila, potem je mamica skuhala kosilce, potem pa še pijačka in druženje. Prav luštno vse skupaj Zdaj sem pa precej utrujena.Ampak se je splačalo! Še takih dnevov Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Lahko noč... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Koliko sem pa danes obredla vrhov in grebenov v Karavankah Po enem letu zabušavanja kar se tiče rekreacije Me zanima, če se bom jutri lahko pobrala iz postelje Pozdravček Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Včeraj bil zanimiv dan, danes zna bit pa tud. Čeprov sm neki sitna zdej. Mal. Hehe...večer zna bit zanimiv. Dobr jutr. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 dannnnnnn včeri k v panjuse spravljam k opravilom pred odhodom sončkeeeee Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Uf, dons zjutri je prišel en poslušalec in nam je rogljičke prnesu, tko, da sm že navsezgodi zjutraj 2 maznla...jao. Prov dobri so bli, sveži, diseči....mmmmmmmm. Dons grem na fitnes. Kuuuul...pe vedno sm vsa neki zaspana. ZBUD SEEEEEEEEEEEEEEEE. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 morgen.... vcheri clo nch vn zhurat nism shu... kr doma visu...ajajaj... zej se bo zih ker najdu pa emsho omenju... ampak...je blo vreme krivo..... bo pa konc tedna bl zhivahn.... zlomk...tralala777 -ou tja..... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 kaj naj zaj 4 dni? lohk gresh na zaplano.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Tako ali tako je v Londonu obsedno stanje na letališčih zaradi strahu pred teroristi. Imajo vključen alarm najvišje stopnje, Francija, Belgija, Nemčija in Grčija pa so že odpovedali vse lete v Britanijo... mislim, da je dež še najmanj pomemben faktor pri tem ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 pa kaj chesh v london hodit Barabce gledat :xx!: mamo kle fuzhine pa veleje :xx!: dezh je pa itaq isti zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Tak - pa mi je ratalo pred dopustom angino dobit..mater.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Tak - pa mi je ratalo pred dopustom angino dobit..mater.. ...želim ti čimprejšne okrevanje. jaz pa zdaj na dopustu, pa tako vreme :xx!: Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 nataly.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Crkotina sm...zdej bi samo rabla nekoga, da me zmasira in da zaspim zravn....pa še s čokolado bi me lohk vmes futru. Ajajaja, nehi sanjat, Pika. No, sej se spet smejim, k un posnetek poslušam...kok je smešn. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Piky a te mormo mi vprašat kir posnetek je al nam boš sama povedala? Aja, pa sej sm že...z ene naše radijske oddaje. Pač, tko je nanesl, da smo neki smešnga ušpičl in se pol režim ko krota, ko ga poslušam, pa še helium verzijo sm si nardila...cepam od smeha. Sej teb mogoče sploh ne bi blo smešn. Kaj pa vem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Aja, pa sej sm že...z ene naše radijske oddaje. Pač, tko je nanesl, da smo neki smešnga ušpičl in se pol režim ko krota, ko ga poslušam, pa še helium verzijo sm si nardila...cepam od smeha. Sej teb mogoče sploh ne bi blo smešn. Kaj pa vem. Kakoi se ti zdi ta RISANKA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 NO, tak. Pa gremo do zdravnika..in potem v posteljo -nadnujno. v ponedeljek ponoči na morje jaz pa tole na grbi..madonca..hvala za in ribico..ni čudno, da sem tole fasala - bosa hodim naokrog..me zadnjič tako nazeblo, da ne mogla zaspati potem..šment.baje bomo imeli cca 28 stopinj ter 23 stopinj toplo morje..kaj pa hodim takrat na dopust ko folk že v zimske cote oblači..no tolikofajn se mejte aja še tole - nekdo pred našo bajto spet odvrgel mačka malega..mislim tole pa že višek..in jaz ful v dilemi - tri muce imeti pa še psa..no ne vem..zdaj jo ponujam nakrog..ampak narod je pa neverjeten no.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 nat kle tok dež sipa depresivno vreme totalno.....pa tak čudn se mi je sanjal neki da sm še zdej vsa hapjena....kr neki brezveze.....in noč bi nej bla kao za počitek pol se pa tok dogaja, kok se boš spočil pa naspal no, računalnik smo zrihtal, ne vem ka mu je spet blo, kr zaštekov je pa fertik.....sm bla en cev dan brez njega sm vse pospravla pa cunje speglala grem fasado gor vržt, pol pa pogumno v svet KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Kakoi se ti zdi ta RISANKA Smešn. Čist sm crknjena...dam pršla ob 2h, spala 2 uri in pol, zdej pa že 1 uro delam, še 9 jih pa mam pred sabo. :OO!: Mislm, da bom dol padla vmes. EJ, če nom cel vikend spala, k krava, pol pa tud ne vem. Se mi je pa razjasnl neki v tem večeru...vem, kaj bi rada in kaj ne. No, grem naprej zehat, ups, delat sm misnla. PETK JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...je zavpila z zadnjim kancem energije. NAtaly...sej antibiotiki primejo v dveh dneh, pol boš pa ko rožca...men verjem, jo mam že 3 leta zapored. :xx!: Pa uživi na morju. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Petek je in podaljšan vikend pred nami. Danes najprej v Tomaj.......popoldan...en biznis za uredit.... potem proti večeru nekam na pršut in teran Amis......čisto blizu tebe bom.....zato potem domov in spakirat stvari za v Prekmurje,kjer borazvajanje in čvekanje v družbi samih lunatik to bo en energijsko nabit vikend in še kaj vsega bo na pretek vi pa uživajte in vsem ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Sm zdej opazila, da mam spet star podpis. Klošter zginu. Ah, ja. Je že za kej prov. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts