Pika Pikica 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Jao... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Hm....še nikoli nisem pisala v tale dnevnik. Ker si mislim le koga bo zanimalo kaj počnem. pa kaj mislim pa kako mnenje imam Torej, danes nič posebnega, včeraj sem šala kar precej pozno spat, Pa danes bo to tudi enako ostalo. Takrat imam mir, pedest starni imam še zanatipkati....hm bom jutri dalj časa spala. Sem se danes mal potepala, pa kupovala darilo za mojega malega nečaka. Upam da mu bo všeč. drugače pa ...mraz je.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kessy 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Smešno tole ja . No jaz pa gledam na tole mal drugače. pač profesorica je mislila da ji zaupaš in če imaš problem , da ji ga zaupaš in poveš. En fer odnos. ...tako nekako. mislim,da bo to kar držalo sicer mi je pa takrat še sošolka rekla,da mi je profesorca zelo zamerla in da sem naredila veliko napako,ker sem šla špricat saj pol mi je postalo žal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Hm....še nikoli nisem pisala v tale dnevnik. Ker si mislim le koga bo zanimalo kaj počnem. pa kaj mislim pa kako mnenje imam Torej, danes nič posebnega, včeraj sem šala kar precej pozno spat, Pa danes bo to tudi enako ostalo. Takrat imam mir, pedest starni imam še zanatipkati....hm bom jutri dalj časa spala. Sem se danes mal potepala, pa kupovala darilo za mojega malega nečaka. Upam da mu bo všeč. drugače pa ...mraz je.... mene bi zanimalo kaj zanimalo, prav firbec me je že matral....zakaj morš 50 strani natipkat? **** ker vem da niste firbčni, vam tud ne mislim nakladat, da so se stvari spremenile....kraji, stavbe, ceste.....in ljudje...in žalibog nenazadnje še sama.... pridem pogledat kaj je novega, pa dojamem, da še starega več ni nikjer zapisanega....ni drobnih zapisov o nekih trenutkih, ni nasvetov, ni pesmic, ni receptov, ni slik torej danes nič posebnega, sam še ena smrt več drugače pa....tud tu mraz..... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 mene bi zanimalo kaj zanimalo, prav firbec me je že matral....zakaj morš 50 strani natipkat?**** No upam da jih bom tolko skupaj spravla... da zaključim dodatni študij ... Ne , ne, ne pišem knjige Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 Uf...zdele pride sestra z nečakinjo, pa še sestrična, k v Londonu študira. Dobre volje sem. Nej tako tud ostane. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 morgen.... spal ene 20 urc.... zhurka bla nepopisna... se je prou pasal spet mal znoret... pa she vukica je fenomenalno rolal... o gobah pa itaQ nam besedi zgubljal... zlomk...tralala777 -ou...tja.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 šla mal hodit...pišuka, kam je izginla vsa kondicija....dogaja...čist nič...nekam čudno poletje....al pa sem sam js čudna...kdo bi vedel.... lia...sem se že spraševala, kje si.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 izgubljena v vesolju Amis....kakor ponavadi strelka naj ti bo sa srečom.....študij in glasba.....dobila sem cd s Kreslinovim Ptičem....dobra...kr ne morem nehat poslušat.... **** drgač pa tak kak si rekla to poletje totalna amnezija, pozaba , reset in nulta točka... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 No, da se mal pohvalim... To so moji mafini. Sam še 2 sta. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 Super, bravo...lepi zgledajo! Jaz jih pa jutri nameravam pečt! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 Kdor zna, pa zna. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 Kdor zna, pa zna. Ponosna sem nate Skratka, mela sem odlična 2 dni.Bila sem ogromno z , bila sem zunaj, kjer me je natakar častil kar nekaj koktejlov , danes smo imeli piknik, sonček sije. Z sva začela en projekt, ki mi ogromno pomeni, skratka super.Zdaj pa smuknem še s prijateljem ven. Lp Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 Ponosna sem nate Skratka, mela sem odlična 2 dni.Bila sem ogromno z , bila sem zunaj, kjer me je natakar častil kar nekaj koktejlov , danes smo imeli piknik, sonček sije. Z sva začela en projekt, ki mi ogromno pomeni, skratka super.Zdaj pa smuknem še s prijateljem ven. Lp Tenks. Me veseli, da si spet srečna. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 izgubljena v vesolju Amis....kakor ponavadi drgač pa tak kak si rekla to poletje totalna amnezija, pozaba , reset in nulta točka... da ni to kakšna virusna okužba.... ...še frendice se nekaj tožijo nad enakimi simptomi.... ......epidemiološka služba je očitno zatajila....barabe....o tem bi morali obvestit javnost......grrrrrr..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 grrrrrrrrr jst pa sploh nisem upala na glas govorit....bemu..... zebe brrrrrrrrrrr ajd nočko evribadi lec slip egein......jutri bo nov dan .... ena misel iz rumenega tiska za lahko noč: Življenje je virusna okužba prenosljiva s spolnimi odnosi. ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 noč.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 strelka naj ti bo sa srečom.....študij in glasba.....dobila sem cd s Kreslinovim Ptičem....dobra...kr ne morem nehat poslušat....**** Lia ....tole mi pa veliko pomeni ...čist zares. tebi tud ..sa srečom... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 ah...dnevnik je pa skor izumrl...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 Sej res Mal več pišite.Meni se itak nič ne dogaja. Danes pa jutri, v sredo pa spet Pa še frizerja imam. Premišljujem, da bi si malce skodrala lase Bomo videli.Včeraj sem spet bolj pozno domov prišla, sem se zadržala s prijateljem...no ni ravno prijatelj, ker ga ne poznam dolgo, bi pa v bistvu zelo rad bil...ne vem...Očitno moram mal laufat, da se sprostim... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 morgen... zlomk...tralala777 -ou pa itaQ.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 Jaz pa že skor naredila začeten potapljaški tečaj...še teorija me čaka...pol pa here I come ribice Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 Bluzim. Zjutri delala, pol sm bla pa frej cel dan. Gledala film, jedla, šla na fitnes, zdej sm pa doma in morm pod tuš in glavo umit. Lena pa k fux. Sm si sposodla 4 filmov. Namest, da bi se učila jutr...sej se bom, nooooooo. Ful folka ni, k mate vsi kolektivca dons, ne? Upam, da se mate fajn, kjerkoli že ste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 grem se tuširat, prebrat en članek in spat, ker sem utrujena. upam, da bom mela to noč mir brez kakršnihkoli sanj. spala bom dooolgooo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 ej folk blazno mi dogaja spet te dni......kok je lajf....hm .........nepredvidljiv blazota pa celga boga enga gnarja bi mogla spravit skup, pa mi ni glih jasno kok brezveze počutim se pa prov bedasto nekak, kul u bistvu, sam hecno nekak....skoz me stiska u želodcu...tist filing čudn, kt da se ti obeta neki velkega, blaznega....in si mal nervozn, pa maš metuljčke mal po vampih tak nekak...iz čist lubga mira....čudno ani mah, pustmo stat kar bo pa bo......mogoč me bo pa res utrofla kaka huda reč sm si per udprla, pa ene kekse nikakve žulim tule, na faci mam pa eno grozno smrdljivo masko......če bo efekt tolk ubitačn kt je vonj, bo jutr folk sam dol padu mejte se, nism še nč brala....upam da ste vsi ok KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts