Todika 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 aja pismo, nej mi kdo razlož kok pridem do OŠ Janeza Levca na Levstikovem trgu..........niti približno se mi namreč ne sanja KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 aja pismo, nej mi kdo razlož kok pridem do OŠ Janeza Levca na Levstikovem trgu..........niti približno se mi namreč ne sanja V katerem mestu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 aja pismo, nej mi kdo razlož kok pridem do OŠ Janeza Levca na Levstikovem trgu..........niti približno se mi namreč ne sanja a ni to tista šola v starem delu LJ, blizu škuca, trg, kjer greš potem na gornji trg al pa na aškerčevo? zemljevid funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 V katerem mestu v lj...valjda pismo, sam na tem zemlevidu nč ne nadem....sploh pa ne levstikovga trga.....sej lohk da sm čorava, grem še enkrat pogledat KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 ma ja, sej jest tud nisem nič našla tam... glej karlovška pa zoisova pa gornji trg (tam je tist križ) in zraven je levstikov trg funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 v lj...valjda pismo, sam na tem zemlevidu nč ne nadem....sploh pa ne levstikovga trga.....sej lohk da sm čorava, grem še enkrat pogledat luki tu http://www.burger.si/Ljubljana/Ljubljana.htm Levstikov trg http://www.burger.si/Ljubljana/VR3/LevstikovTrg_1.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 kva je pa to.....sam neki zvonovi nabijajo pa nč nism najdla KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 kva je pa to.....sam neki zvonovi nabijajo pa nč nism najdla http://www.burger.si/Ljubljana/VR3/LevstikovTrg_1.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 a še zmeri ne veš, kje je to? a veš, kje je aškerčeva? zoisova piramida? arhitekturni faks, križanke? no greš čez most na drugo stran ljubljanice (proti dolenjski)in tam je levstikov trg funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 ja križanke vem zaka pa ne poveš KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. avgust 2006 Prijavi Deli 14. avgust 2006 ja križanke vem zaka pa ne poveš http://www.burger.si/Ljubljana/Virtual/Pan..._1010_1700.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Who killed electric car free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Nore sanje...od boga. Mislim, da je vse bobnel, pa naredu je tko, da sem lohk letela. Noro. Najdla Levstikov trg? Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 mystica...tle je tud tuga in dolgčas za pop*...ne pomnim kdaj je blo kakšno poletje tako mrtvilo....mogoč pa sam zato k se men nč ne da in nimam nobene motivacije spljoh..... u glavnem, včeraj se je ulivalo ko s kabla....dans pa jasno in oprano...pa ne za dolgo....so takoj prišli spet oblaki....pa saj vreme me ne moti....še za izgovor se mi ga ne da imet.... tko, zdej še mal naokrog pokukam, pol pa risat nazaj..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 bohdej... kakshen kjut dan.... shel navsezgodaj na prvo masho... pa ful folka blo... ponavad so sam eni trije al pa shtirje... zdele pa jest...u asa... pol pa mogoche na kak perchek na metelkovo zlomk...tralala777 -ou tja.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 ...počastila dan s čist navadnim bicikliranjem..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Sploh ne pridem do neta... se vid, da ne spim doma mela mal zurke dons, za sorodnike.. delala paello pa spanske sircke in salamce smo degustiral.. kar ok izpadl.. jaz drugac se mam pa ful lepo odkar sem doma.... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Aliana...ljubav, a? Jutro. Dons pa spet delamo...tale mal podaljšan vikend je prov sedu, dobr, sicer sm v pondelk delala 4 urce in tud vstala ob 5h, sam ni blo panike...se mi zdi, da so zadnji dnevi fajn. Dobr se počutm. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 ....bil je energijsko pester podaljšan vikend........Se nas je zbralo par lunatic in smo se odpravile v toplice Si privoščile max užitkov, od masaž.......in ostalih razvad Tako, da bo danes kar težko začeti z delom ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Tale torek fraj vmes pa je prav pasal.Ne bi imela nic proti, ce bi od sedaj naprej delali dva dni in bili en dan prosti Mojca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 ne morš da ne bi a ne KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 pa si ti zihr KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 morgen... pa sm se naspanchkal.... zdele pa kavica...pa mal lnf-ja....pa maili.... pol pa pochas u K4... zachela se je vsakoletna prenova (oz. "kam bi z denarjem che ga je prevech")... nachrti zgledajo kr kulsko... pustmo se presenetit... zlomk....tralala777 -ou tjakaj na tisto pa itaQ.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 oooooo lejga tjebe KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 oooooo lejga tjebe ooo.... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts