Todika 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 ooo.... zlomk...tralala KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 iiiiijjjjoooooojjjj..... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 iiiiijjjjoooooojjjj..... zlomk....tralala dobr da si unga prpopu gor....čene bi misla da se ti je poslabšal treba je fajn pjebe crklat mal KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 treba je fajn pjebe crklat mal in to skos in po celmu teleshchku zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 ..... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 ..... zlomk....tralala KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 tjah no... glede na zaporedje teksta pa smeshkou si pa ja lohk kej domishljam pa obetam... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 tjah no... glede na zaporedje teksta pa smeshkou si pa ja lohk kej domishljam pa obetam... zlomk....tralala ti kr.......z dobro domišljijo sploh udejanjit ni treba KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 ti kr.......z dobro domišljijo sploh udejanjit ni treba beseda "VDEJANITI" je prou fletn konstrukt, sestavljena iz:"V" ...sktatka "znotraj""DEJ" ...."daj""A" spustimo, "N" pa zamenjamo z "M": "mi ti"in z malo domishlije sledi?.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 svašta kaj bi mi brez domišljija KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 svašta kaj bi mi brez domišljija mel bi obchutek de dlje zhvimo... ali, kot je to alef lepo ponazoril s smeshki (men se jih pa ne ljub okol brskat)... zlomk....tralal tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 mel bi obchutek de dlje zhvimo... ali, kot je to alef lepo ponazoril s smeshki (men se jih pa ne ljub okol brskat)... zlomk....tralal pr men tak ni panike....mi je bog poklonil cajt k ga porabm za parkiranje pa za šporhertu tud cajt bolj počas gre.....ostalo pa izkoristim maksimalno ma kok je dobr bit baba KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 ma kok je dobr bit baba che bi jst biu baba....bi zih biu lezbaso mi babe bl ushech kokr desci zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kessy 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Jaz sem pa danes imela skoraj prometno nesrečo in res je šlo za las Sem bila na križišču,da bi zavila levo in logično sem pač v čakala v križišču na nasprotna vozila,ki so šli rauno.Pol pa vidiš ti eno tele z moje nasprotne smeri že postavljen na levem pasu v križišču notri z levim žmigaucem prgoni mimo mene in gre ravno in jaz sem imela že nogo na gasu,da bi speljala Pol mi je pa še trobu,ko bi ga usekala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Še dobro.. da je blo skoraj.. lahko bi blo kaj ..ampak na srečo no.. ..a eni pa še trobijo.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 hm, gratinirani goveji kakci al forno Aj lov ju tu. S me pogrešu, a ne? Joj, sm se zdej najedla...z mami šle na pico, zdej grem pa za ene pol ure zaležt, pol pa pod tuš, pol pa mal bluzit. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Skravžlana sem!!!!Sem šla k frizerju in zdaj mam kravžlčke. Všeč sem si Potem ( zdaj ) sem šla pa še v nakupe, sem si prstan kupila ( tak lep, swarovski ), pa kremco pa tak Moram mal...pa na ebayu za take dobre čevlje licitiram Hehe, take volje sem danes. Če me vreme ne spravlja v dobro voljo, se bom pa sama Zvečer imam še eno prijetno nalogo Fajn dan Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Naredil super truper ultra hard trening... tko, da trenutno prakticiram levitacijo Anyway, nimam potrebe smetiti po vašem dnevniku samo eden voznik me je tako razpizdil, da mu gre vsa sreča, da ni ustavil. Skratka, ko vidite kolesarja na cesti mu prvič ne plozajte (vemo, da vozijo po cesti avtomobili in vas slišimo), drugič upoštevate kot enakovrednega udeleženca v prometu. Ker, za avto smo sicer počasni ampak 40 km/h po bankinah pa tudi ne gre Po drugi strani je voznik a avtu zavarovan z vsem plehom itd. bla bla bla... Skratka, če pa se s tem ne strinjate in izsiljujete ter krilite z rokami imejte vsaj jajca in se ustavite... Vsak kolesar vam bo z veseljem vse razložil... tako ali tako Tko, to sem moral napisat x!x Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Ojla Končno se utegnem spet mal tu javit. Vidim, da dogaja tud nekaj :xx!: , nem kaj posebn komentiral, me pa, tud po enih svojih izkušnjah, ne preseneča glih totaln. :xx!: Žal mi je le Marse in Mitje .....ker sta se potrudila, zlasti Marsa kot tu aktivno sodelujoča, ves čas zlo enakovredno upoštevat vse različno misleče, pa očitno enim to ne zadošča.... :xx!: Sicer pa že od ponedeljka nekak nisn več na dopustu. Na morju je blo super, hehe, štartal-a v hostlu v Piranu (kake cene glede na to kaj nudijo ), pol pa za 1/3 manjšo ceno nadaljeval-a v 2 sobnem apartmanu s kuhinjo in kopalnico v Dajli pri Novigradu (thx za namig matejčula ). Užival v morju maksimalno, niti vremenu nisn pustil, da mi kaj dost zmoti ta užitek.... No, sedaj pa sem že globoko v adaptaciji in urejanju flata, sn se ipak odloču v okviru finančnih sposobnosti ornk lotit flata, velik delava sam 2 s frendom, zvečer že čist hin. Trenutno s tem frendom res vseznalcem izdelujeva novo kuhinjo, haha, kuhinjo si bom sam naredu, kuuuul, no vsaj asistiral, ne morš verjet, hand made kitchen , čist v detajle po željah. Prav frend taka k bova jo naredla te stane cca. 600-700 jurjev, če jo kupiš, boš zdej vidu kolk bo te ta, boš sam . Upam, da res, v pozitivnem smislu, seveda Pa tak mal pretirava po moje, al ipak, kul......Dans sva staro razdejala, jao, kaos..... No, tolk, nisn vas nič bral še, pokukam mal, pol pa padem v pojstlo verjetn, jutr že navsezgodaj štartava..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 čestitke mick.... ..odlično napreduješ.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Thx Mam tud sreče mal, da mam zlata vrednega frenda, k obvlada vse živo.......k drgač mi se tko finančno neb izšlo. Tak pa velik zna-va nardit, on pa foter obvladata tržišče, kjer se da kvalitetno pa relativno pocen kupit potrebn material, ogromn dela bo treba vložit, pa bo šlo.....Mi je kul, res kul mi bo zgleda ratal zrihtat moj, čisto prvi čist moj brolg...... Pa svašta se bom naučil zraven njega, pa svoj flat bom poznal res v nulo. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Mick, bil si med pogrešanimi. pa fajn zrihtaj kuhinjo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Hihi, včasih nekoč sem bil nekak dost bolj željan bit pogrešan kot sedaj, samo mi pa vseen godi, seveda Če me prlečka pogreša pa še tolk bolj.... Kak si ti ? Da neum iskal po lnf, pa tak ga je nekaj sfalil kolk sn folgau prebrat....... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 heheh "včasih, nekoč" ... pa ne da se staraš? al se ti ne da več bit tako divji kot včasih? kak sem jaz? eh, bilo je i bolje. ja, vse objave, teme, vse od 4. 4. pa do nekje 31. 7. je zbrisano, ker so vdrli v bazo podatkov. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts