Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

iiiiijjjjoooooojjjj..... :inlove: :farb: xsrcbumx xegox xhypnox

x:Xx

zlomk....tralala

dobr da si unga :vragec: prpopu gor....čene bi misla da se ti je poslabšal x;)x x:Ix

treba je fajn pjebe crklat mal x:)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

xnckrivx tjah no... :inocent:

glede na zaporedje teksta pa smeshkou si pa ja lohk kej domishljam pa obetam... x:px

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

xnckrivx tjah no... :inocent:

glede na zaporedje teksta pa smeshkou si pa ja lohk kej domishljam pa obetam... x:px

zlomk....tralala

x:Dx ti kr.......z dobro domišljijo sploh udejanjit ni treba x;)x x:Dx

Bora

x:Dx ti kr.......z dobro domišljijo sploh udejanjit ni treba x;)x x:Dx

beseda "VDEJANITI" je prou fletn konstrukt, sestavljena iz:

"V" ...sktatka "znotraj"

"DEJ" ...."daj"

"A" spustimo, "N" pa zamenjamo z "M": "mi ti"

in z malo domishlije sledi?.... x:px x:px x:px

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

svašta xsmx kaj bi mi brez domišljija x:Dx

mel bi obchutek de dlje zhvimo... x:Dx x:Dx x:Dx

ali, kot je to alef lepo ponazoril s smeshki (men se jih pa ne ljub okol brskat)... x:Dx

zlomk....tralal

mel bi obchutek de dlje zhvimo... x:Dx x:Dx x:Dx

ali, kot je to alef lepo ponazoril s smeshki (men se jih pa ne ljub okol brskat)... x:Dx

zlomk....tralal

pr men tak ni panike....mi je bog poklonil cajt k ga porabm za parkiranje x:Dx pa za šporhertu tud cajt bolj počas gre.....ostalo pa izkoristim maksimalno x:Dx ma kok je dobr bit baba :wOOt:

Bora

ma kok je dobr bit baba :wOOt:

che bi jst biu baba....bi zih biu lezba

so mi babe bl ushech kokr desci

zlomk....tralala

Jaz sem pa danes imela skoraj prometno nesrečo in res je šlo za las :O:

Sem bila na križišču,da bi zavila levo in logično sem pač v čakala v križišču na nasprotna vozila,ki so šli rauno.Pol pa vidiš ti eno tele z moje nasprotne smeri že postavljen na levem pasu v križišču notri z levim žmigaucem prgoni mimo mene in gre ravno in jaz sem imela že nogo na gasu,da bi speljala :eek: :eek: :eek:

Pol mi je pa še trobu,ko bi ga usekala :blackeye:

Skravžlana sem!!!!

Sem šla k frizerju x:Dx in zdaj mam kravžlčke. Všeč sem si x^x xegox xegox

Potem ( zdaj ) sem šla pa še v nakupe, sem si prstan kupila ( tak lep, swarovski ), pa kremco pa tak x:Ix

Moram mal...pa na ebayu za take dobre čevlje licitiram xpartyx

Hehe, take volje sem danes. Če me vreme ne spravlja v dobro voljo, se bom pa sama x:o)x

Zvečer imam še eno prijetno nalogo xDDx

Fajn dan x8Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Naredil super truper ultra hard trening... tko, da trenutno prakticiram levitacijo x:px Anyway, nimam potrebe smetiti po vašem dnevniku samo eden voznik me je tako razpizdil, da mu gre vsa sreča, da ni ustavil. Skratka, ko vidite kolesarja na cesti mu prvič ne plozajte (vemo, da vozijo po cesti avtomobili in vas slišimo), drugič upoštevate kot enakovrednega udeleženca v prometu. Ker, za avto smo sicer počasni ampak 40 km/h po bankinah pa tudi ne gre :vragec: Po drugi strani je voznik a avtu zavarovan z vsem plehom itd. bla bla bla... Skratka, če pa se s tem ne strinjate in izsiljujete ter krilite z rokami imejte vsaj jajca in se ustavite... Vsak kolesar vam bo z veseljem vse razložil... tako ali tako x8Dx

Tko, to sem moral napisat x!x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Ojla x:o)x Končno se utegnem spet mal tu javit. x:)x Vidim, da dogaja tud nekaj :xx!: , nem kaj posebn komentiral, me pa, tud po enih svojih izkušnjah, ne preseneča glih totaln. :o|o: :xx!: Žal mi je le Marse in Mitje x^x .....ker sta se potrudila, zlasti Marsa kot tu aktivno sodelujoča, ves čas zlo enakovredno upoštevat vse različno misleče, pa očitno enim to ne zadošča.... :xx!:

Sicer pa že od ponedeljka nekak nisn več na dopustu. Na morju je blo super, hehe, štartal-a v hostlu v Piranu (kake cene glede na to kaj nudijo :eek: ), pol pa za 1/3 manjšo ceno nadaljeval-a v 2 sobnem apartmanu s kuhinjo in kopalnico v Dajli pri Novigradu (thx za namig matejčula x:Xx ). Užival v morju maksimalno, niti vremenu nisn pustil, da mi kaj dost zmoti ta užitek....

No, sedaj pa sem že globoko v adaptaciji in urejanju flata, sn se ipak odloču v okviru finančnih sposobnosti ornk lotit flata, velik delava sam 2 s frendom, zvečer že čist hin. :sori: Trenutno s tem frendom res vseznalcem :palec: izdelujeva novo kuhinjo, haha, kuhinjo si bom sam naredu, kuuuul, no vsaj asistiral, ne morš verjet, hand made kitchen x:o)x x:Dx, čist v detajle po željah. Prav frend taka k bova jo naredla te stane cca. 600-700 jurjev, če jo kupiš, boš zdej vidu kolk bo te ta, boš sam :eek: . Upam, da res, v pozitivnem smislu, seveda x:Dx Pa tak mal pretirava po moje, al ipak, kul......Dans sva staro razdejala, jao, kaos..... x8Dx No, tolk, nisn vas nič bral še, pokukam mal, pol pa padem v pojstlo verjetn, jutr že navsezgodaj štartava..... x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Thx x:)x x:Xx Mam tud sreče mal, da mam zlata vrednega frenda, k obvlada vse živo.......k drgač mi se tko finančno neb izšlo. Tak pa velik zna-va nardit, on pa foter obvladata tržišče, kjer se da kvalitetno pa relativno pocen kupit potrebn material, ogromn dela bo treba vložit, pa bo šlo.....Mi je kul, res kul mi bo zgleda ratal zrihtat moj, čisto prvi čist moj brolg...... xsrcx x:)x :palec: Pa svašta se bom naučil zraven njega, pa svoj flat bom poznal res v nulo. x^x :palec:

K. Čapek

Hihi, včasih nekoč x:o)x sem bil nekak dost bolj željan bit pogrešan kot sedaj, samo mi pa vseen godi, seveda x:)x x:Xx Če me prlečka pogreša pa še tolk bolj.... x:Dx :palec:

Kak si ti ? Da neum iskal po lnf, pa tak ga je nekaj sfalil kolk sn folgau prebrat.......

K. Čapek

Guest mačona

heheh "včasih, nekoč" ... pa ne da se staraš? :inocent: al se ti ne da več bit tako divji kot včasih? x:Dx :inocent:

kak sem jaz? eh, bilo je i bolje. :o|o:

ja, vse objave, teme, vse od 4. 4. pa do nekje 31. 7. je zbrisano, ker so vdrli v bazo podatkov. :C:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...