Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

Hehehe, kaj pa vem, mogoče, sam mogoče x:o)x , pa res odraščam x;)x x:Dx Pravi strelec pa je vedno divji :vragec: x:px Sicer pa so se mi spet neki stari interesi zbudili, ki sem jih nekaj časa zapostavljal.....

Ja, pa verovatno i lošije x;)x

Ma ja, sn prebral Marsine poste v lnf. Eh.... :o|o: Pa tud nasploh.....bi blo res treba lnf stranko ustanovit. x:px x:Dx :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest mačona

mene več nihče ne more prepričati, da moški Strelec sploh kdaj zares odraste ... x:Dx

pa bit če i bolje. x:)x

LNF stranko ... x:px x:Dx saj, če nas kdaj totalno sesujejo, zbrišejo, uničijo, pa bomo postavili vse na novo, ker nas je dovolj in ker smo premočni, da bi se nas dalo uničiti kar tako. :vtz:

Hej, Mickiiiii x:)x x:Xx

Pa Piky pa Maconka pa vsi ostali... joooj, vas kar mal pogresam...

ste obljubli en piknik, ko pridem domov x:o)x x;)x

Jaz pa dans koncno prisla v LJ domov... pajki in ostala golazen so ga ze vzeli za svojega tko da sem sesala in pospravljala cel dan.. zdaj pa lepo disi in je fajn x:)x cakam mojga strelcka, pride dons on k men, da ne bom skoz jaz tam visela...

Tristi se je pa 3 dni zdajle prevazal z mano, domov k starsem, pa sem pa nazaj.. sploh se noce odlepit od mene, se vsedem v avto in je ze na sovoznikovem sedezu x:)x

Jutri grem v Zicko, pol pa se mal dlje na Stajersko... nek moto piknik.. upam, da bo vreme :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest mačona

hej, Aliana, tudi ti si/bila med pogrešanimi. xDDx

piknik je bil julija. letos ga verjetno več ne bo - glede na vreme in vse. ne vem, zakaj ni več Škorpij.

Ojla alianca x:Xx , pozdravljena tud ti, WB from Espanol. :palec: ....Saj sva rekla, da prideš na obisk, ne x;)x Sam zdej res mal še počakva, k mam flat total v razsulu..... :blink: x:o)x

K. Čapek

Ojla alianca x:Xx , pozdravljena tud ti, WB from Espanol. :palec: ....Saj sva rekla, da prideš na obisk, ne x;)x Sam zdej res mal še počakva, k mam flat total v razsulu..... :blink: x:o)x

Jp, itak... lahk pa pridem pomagat malat x;)x

ne, v bistvu se pa vidva lahk oglasta na kozarc porta, pa hitr preden ga zmanjka...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Heh, mam že vse zgučano za delno malanje, porta pa bo verjetn zmanjkal :o|o: do tačas, k bom spet v lj pršu..... x;)x Bomo že porihtal, da bo ok.... x;)x :palec:

K. Čapek

x;)x Sam mal vs pozdravm x:Dx hello in zviz naprej! x:Dx Nimam cajta niti dihat dobr, kaj šele kej druzga! x;)x Matr kok je to lpo x8Dx Malta je huda, mal draga sicr, sam bomo že stisnl xDDx vprašaj kdaj bom spet tle.....mhmmm, zdej me pa še safari čaka x:px hehehe, misam vs, sploh beybe :2src: grem mal čekirat, pol se pa spet septembra vidmo! x;)x

Mick, razturaš vidm! x;)x x:Dx :palec:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

A ti je glavca že tolk otekla, da jo že kar glava imenuješ? :inocent: :vragec: x:Dx

Jutrček x:o)x Dans pa je dan D.......grem pomivalni stroj kupit. x:px x:Dx :onfire: x8Dx

K. Čapek

Jutrček x:o)x Dans pa je dan D.......grem pomivalni stroj kupit. x:px x:Dx :onfire: x8Dx

Uporabi sol in tablete Finish, prav tako tekočino za sijaj, Calgonit je zanič! x;)x

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Uporabi sol in tablete Finish, prav tako tekočino za sijaj, Calgonit je zanič! x;)x

Ok, bom stestiral ta finish, thx. x:)x :palec:

Ah Todika, pa ja ne misliš, da bi ob pogledu na tvojo seksi rito zaspal? :eek: :unsure: x:Dx

K. Čapek

Ok, bom stestiral ta finish, thx. x:)x :palec:

Ah Todika, pa ja ne misliš, da bi ob pogledu na tvojo seksi rito zaspal? :eek: :unsure: x:Dx

:O: ne se zajebavat......bi se mi pa zamal zdel x:Dx eh puzab, bedarije mi grejo po glavi :inocent:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...