Mick 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Hehehe, kaj pa vem, mogoče, sam mogoče , pa res odraščam Pravi strelec pa je vedno divji Sicer pa so se mi spet neki stari interesi zbudili, ki sem jih nekaj časa zapostavljal..... Ja, pa verovatno i lošije Ma ja, sn prebral Marsine poste v lnf. Eh.... Pa tud nasploh.....bi blo res treba lnf stranko ustanovit. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 mene več nihče ne more prepričati, da moški Strelec sploh kdaj zares odraste ... pa bit če i bolje. LNF stranko ... saj, če nas kdaj totalno sesujejo, zbrišejo, uničijo, pa bomo postavili vse na novo, ker nas je dovolj in ker smo premočni, da bi se nas dalo uničiti kar tako. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Ja, saj, jaz stavu na to tud neb kaj dost..... Bit če Pa ja. Jaz tud verjamem v to. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Hej, Mickiiiii Pa Piky pa Maconka pa vsi ostali... joooj, vas kar mal pogresam... ste obljubli en piknik, ko pridem domov Jaz pa dans koncno prisla v LJ domov... pajki in ostala golazen so ga ze vzeli za svojega tko da sem sesala in pospravljala cel dan.. zdaj pa lepo disi in je fajn cakam mojga strelcka, pride dons on k men, da ne bom skoz jaz tam visela... Tristi se je pa 3 dni zdajle prevazal z mano, domov k starsem, pa sem pa nazaj.. sploh se noce odlepit od mene, se vsedem v avto in je ze na sovoznikovem sedezu Jutri grem v Zicko, pol pa se mal dlje na Stajersko... nek moto piknik.. upam, da bo vreme WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 hej, Aliana, tudi ti si/bila med pogrešanimi. piknik je bil julija. letos ga verjetno več ne bo - glede na vreme in vse. ne vem, zakaj ni več Škorpij. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Ojla alianca , pozdravljena tud ti, WB from Espanol. ....Saj sva rekla, da prideš na obisk, ne Sam zdej res mal še počakva, k mam flat total v razsulu..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 jao, kaj spet dela un model na Aakhutovi ikoni, trga se mu. :OO!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Ojla alianca , pozdravljena tud ti, WB from Espanol. ....Saj sva rekla, da prideš na obisk, ne Sam zdej res mal še počakva, k mam flat total v razsulu..... Jp, itak... lahk pa pridem pomagat malat ne, v bistvu se pa vidva lahk oglasta na kozarc porta, pa hitr preden ga zmanjka... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Heh, mam že vse zgučano za delno malanje, porta pa bo verjetn zmanjkal do tačas, k bom spet v lj pršu..... Bomo že porihtal, da bo ok.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Sam mal vs pozdravm hello in zviz naprej! Nimam cajta niti dihat dobr, kaj šele kej druzga! Matr kok je to lpo Malta je huda, mal draga sicr, sam bomo že stisnl vprašaj kdaj bom spet tle.....mhmmm, zdej me pa še safari čaka hehehe, misam vs, sploh beybe grem mal čekirat, pol se pa spet septembra vidmo! Mick, razturaš vidm! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Oooo, lej ga, malteški vitez Uživaj! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Se matram, sam ne bl kt ti! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Hahaha To pa ti rad verjamem Le glej, da boš častno prenesu vse te neizmerne napore..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Sej nimaš pojma kok trpim vrjetn se ti full smilm prenašam, sn prenesu in bom prenesu z dvigneno glavo do bridkega konca! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 A ti je glavca že tolk otekla, da jo že kar glava imenuješ? Jutrček Dans pa je dan D.......grem pomivalni stroj kupit. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 to je pa za prbeležit mick KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 ....da pa bo dan popoln še sam ti dej eno fotko seksi rite v nude fotke Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Čakam! Al ti jo pridem jst pofotkat? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Čakam! Al ti jo pridem jst pofotkat? KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Ja, zarad mene lohk tud spiš zravn.......na trebuhu! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Jutrček Dans pa je dan D.......grem pomivalni stroj kupit. Uporabi sol in tablete Finish, prav tako tekočino za sijaj, Calgonit je zanič! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Ja, zarad mene lohk tud spiš zravn.......na trebuhu! tist je blo teb namenen KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Uporabi sol in tablete Finish, prav tako tekočino za sijaj, Calgonit je zanič! Ok, bom stestiral ta finish, thx. Ah Todika, pa ja ne misliš, da bi ob pogledu na tvojo seksi rito zaspal? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Ok, bom stestiral ta finish, thx. Ah Todika, pa ja ne misliš, da bi ob pogledu na tvojo seksi rito zaspal? ne se zajebavat......bi se mi pa zamal zdel eh puzab, bedarije mi grejo po glavi KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts