Mick 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Zamal zdel al ne, neb zaspal pa pika! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 no ja....slejkprej zihr bi KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Od onemoglosti? Tak ful rad zaspim......za pojšter pa rita Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Od onemoglosti? Tak ful rad zaspim......za pojšter pa rita moja je fajn pojštrček KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Dobr da vem. K za pojštre bo mi v flatu tko dnara sfalil..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Dobr da vem. K za pojštre bo mi v flatu tko dnara sfalil..... hm.......ja veš kok bi šlo....ene dvakrat na tedn ti lohk za ene dve ure pa pol povštr špilam....drgač me pa cajt zjebe sam ne vem....po tem cajtu težk da si boš spočil kej...ni glih anatomsko oblikovan...se pa prilagaja KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Mickeni............ a nisi ti včeri pisal da urejaš flat....kuhna........malanje pa to kva pol tuki bejbe ganjaš ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 .......majster mi je zaspal zgleda. Sn ga včeri čist uniču..... Pa večnamenski je tud, Todika Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 .......majster mi je zaspal zgleda. Sn ga včeri čist uniču..... Pa večnamenski je tud, Todika no ja....mislim da je uporaba bolj omejena.......no ja....bohvekva bi ti KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Hehehe..... Neum nč reku raj..... Jao, majstr je pršu Pa tak fajn ritkast dan je že bil tu..... Ajd, se javim kaj v pavzah, šeeeeeeee Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Zamal zdel al ne, neb zaspal pa pika! Kva b spet rd? Mickeniiiiiiiiiiii. WB. Super tole, glede tvojga fleta! Jst pa prlezla dam, grem spat za 2 uri, k sm bl mal spala, pol pa delat in na fitnes. Uf. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 odštekanci jaz tud že od pol 9h pokonc sicer še nič naredila... no.. pametnega... tortico za zajtrk in tko..zdaj se moram pa spravt k sebi in kaj naredit,ko mam že celo dopoldne še pred sabo.. da grem pol popoldne z mal bolj mirno vestjo WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Hej hej Ooo Micki pa Triple, obadva Fajn naklučje, da obadva naenkrat Mysti, sliko ko se sama sebe navadim Danes je pa tak lep sonček. Takoj ko neham delat, grem ven Lepo se mejte Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 res, ful je lep sonček. jaz pa grem popoldne delat, žal. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 res, ful je lep sonček. jaz pa grem popoldne delat, žal. a ti tud? jest tud od 17-23, pa potem jutri od 6-12 ali 13...pa zvečer špil v Kranju jutr bom crknjen, kot crknjena miš... dobro, da sem v soboto frei...moj drugi prost dan v celem mesecu dela ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 sm poštudirala da prov škoda k nism tedi mačoni keša posodla....k b mi prov pršlo č b mi zdele vrnla KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 morgen.... ucheri chist zabluzu... prshu ob petih iz metelkove... no ja prshu...bl prmajau...hehezej pa glava k globus... skratka.....bogi sm zlomk...tralala777 machkastih -ou tja.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 sm poštudirala da prov škoda k nism tedi mačoni keša posodla....k b mi prov pršlo č b mi zdele vrnla najprej moram vrniti Valkiri, pa da malo pridem k sebi, potem pa bi se lahko menili o kakšni pomoči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 che bi se kesh u centimetrih meru...bi meu zejle tacga k mick-eni bemti honorarje...de o rachunovodkinjah spljoh neb :xx!: zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Jutrček Vse kar je lepo je zdravju škodljivo, prepovedano ali pa prekratko traja in tako so se končale tudi moje "počitnice" zdaj pa spet doma, v bunkerju, čakam da se mi vrne iz BG bom vsaj imel čas za brat vas, sem vas pogrešal Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 ej stari... wb zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 ej stari... wb zlomk...tralala Sva se celo za dve sekundi videla, v petek, ampak sem odblodil naprej Pa prijetno družbo si imel Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Sva se celo za dve sekundi videla, v petek, ampak sem odblodil naprej Pa prijetno družbo si imel ko bi se jst petka kej spomnu... vedenje je bozhja domenapozabljanje pa chloveshka zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Konc za dans. Kak me tera ovi moj Tak da če bi kdo rad vidu pa tud čutu kaj pomen ornk "pljunit v roke pa delat" lahko pride kaj okol te dni..... Pomivalnega stroja pa nisn kupu dans Ko sn končno našu najugodnejšo varianto je na trgovini pisal "ta teden odprto sam do 12.00. :xx!: No, bom pa jutr, če ne bo treba počakat na dostavo iz lj....... Zdaj pa mal prečitam kaj vam dogaja pol pa hiter drnjohat, jutr štartava u 8.00 Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 hoj Mick Sem na hitrico prebrala, da si bil v Dajli! Vidim, da si ves v šraufih in kuhinjskih vragolijah, zato samo kratek helou obema funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts