klarus 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 hvala vsem za dobre želje ma ko sem zvedla za pismo sem bla zelena ampak zdej sem pa čist na izi al pa tud ne ma sco narava mi kr pomaga There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 evo konc šihtkn počas . Luštn je blo, vmes eno ušpičla , sam sem pa dobila svašta . Sem dobila en fajn simpatičen anorak, mal podložen od enega dobavitelja za , pa šiviljica mi je vročo čokolado častila . Pa ugotovila, da mi res sončni mrki pašejo, ker ko je bil 99ga sončni mrk, sem bila na poročnem dopustku , včeraj pa ključke prevzela . A se da takele mrke kej bolj pogosto uvest Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 oddala na Dursu, uredila na pošti... še ene frke uredim, pa sem za danes gotova (da ne omenim, da imam bombo v stanovanju, pa da še razmišljam kaj naj bi jedla danes)...Mistika vse se bo uredilo, boš videla Klarus, bravo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2006 Letos ne bom šla nikamor poleti. ja. ok. dbest celo, morda. ves kje je se poletje. bos sla pa pozim v tople kraje, se boljs! zakaj ne znate gledat MIKRICH oddaljen vsaj??? glej, dajva se tko nadrealisticno postavt v prihodnost, tko hec.... recimo mas moznost se dvignit nad zadeve, GOR, pa si chekirat (po kozorogovsko), kaksne *so kaj moznosti*In MORDA bi vidla... ono svoje konkretno letalo... da ma zamudo... ne leti.... konc s firmo... ukinla proge tele. al pa clo crash na letalu na tocno tej voznji... na nekatere stvari mamo vpliv.nekaterim se mormo pa sam prepustit, sploh, ce smo se jim ze prepustil in ze laufajo.. tko kot smo pred-nacrtovali... torej je vse lepo in prav. skocit v vodo, pa pol se pritozevat, kok je mrzla al pa da shit ko mors plavat, je brez veze, pa ne glede na to, da si misla, da je krajsa razdalja. bos vidla da bo dbest - to sem sam hotla rect. sam ti rabis facts. utemeljitve, pojasnila. nacrte, organizacijo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 : vsi zgledajo isto pa tak... ful blazno debelih mladih, pa vsi isto zgledajo. pa vlecejo se kot lenivci eni..... zalost.otroc so pa lustni pa psi pa pticki, ki so razigrani in hudomusne ucke majo....drugac pa ves folk cist zdolgocasen.... kot da mu nad tumbas pa ti on prav: ajde, no, bom pa zwel... skoda. Sem opazila tudi jaz to, prav žalostno je, res. Jst sem tak "živc", pa sem totalno čudna kao zato, k ne hodim okrog k en zombi... :xx!: brezveze najbolj me pa boli, če se kakšen prijatelj v takega zombija spremeni... ko lahko po par letih odmisliš, da gre samo za fazo To je rekla Manca Košir - da loči ljudi na žive in mrtve. . Mystica: nehaj se sovražit. Prec! Pa probaj res drugače gledat na zadevo... Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2006 To je rekla Manca Košir - da loči ljudi na žive in mrtve. dobr je rekla (ne vem ce ni riba ) jp.. znanci, frendi... (vcas, kaksni) (ko ni vec faza sam) a to ves ko mi je dal 1 ex tip najboljsi kompliment, ko je rekel, da kok sem bla v bistvu pa res dbest, ko sem bla vsaj ziva, ostale so ble pa trupla! ( 500 nula zame ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Julija se pa priporočam za kakšen obisk v bolnici. Vejšde. Marsa, a kr 500 nula? Dobr s rekla. Zdele sm tamalo čuvala in je zaspančkala, pa me je za roko držala zravn. Joj, kok te take male stvari razveselijo in osrečijo....pa učim jo, da da dudo sama v usta...že prov obvlada...cela đekica je...sej se vid, po teti je. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 e daj nehaj.... to sme pa že nek čuli..... **** porko dijo...puni kufer mam tega čorjenja....muvid lia muvid..... fatiranje čaka jst mam razdejanje ko na Soški fronti, po kavčih mi ležijo ranjenci inu obveze, kuhinja je taka k da že pet let ni mokre cunje vidla.....kopalnica je pa itak pogojno uporabna šipe, hladilnik, dvorišče pa kod da bi jih z blatnimi kepami cel razred obmetaval a to ves ko mi je dal 1 ex tip najboljsi kompliment, ko je rekel, da kok sem bla v bistvu pa res dbest, ko sem bla vsaj ziva, ostale so ble pa trupla! ( 500 nula zame ) ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 yessss, danes sem dobre volje, ker sem naredila en izpit! pa jutri grem doooomoooov!!!!!!!! odločila sem se, da bom od zdaj naprej hodila pogosteje domov, ker med vikendi tak nimam kaj za počet v LJ.vreme je tudi tako, da mi ustreza. skratka - fajn se počutim, končno sem malo izvlekla ven iz mrtvila. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2006 yessss, danes sem dobre volje, ker sem naredila en izpit! pridna Macona! ja, sem 'vidla', da nis prevec fajn.fajn! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 hvala, pohvala ful prija. ja, nisem ravno v formi že pol leta. čist sem neka čudna. saj počasi se obrača na bolje. zdaj ko je sonce, pa gibanje na zraku, ... je prec bolje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2006 ja, nisem ravno v formividim.drugac pa...kakor za koga seveda in kakor kdo pac dozivlja.ampak ZAME (ce me ze vprasas, kar me ne, a vseen povem ) je to kvaliteta in kul (ce je kdo custven in se v to... poglobi, temu preda, a ne..... cist neartikulirano...). vse je OK. osebna rast se ne dogaja samo, ko naredimo izpit, ko dobimo milijon, ko nas prosijo za roko in ko se nam rodi otrok. prav tko rabimo tele: stendbaje, kreshe in vse taksno.saj nimas sam cukra v krvi. mas tud zelez. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 vse je za nekaj dobro. pa če zdaj ne vidim luči v temi, jo bom čez teden, mesec, leto, 10 let, ... in kul je tako. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2006 Ne znam gledat na svet tako kot ti.saj jaz tud ne vedno socasno s stvarmi, ko se mi dogajajo. ampak glej, si uvidela in priznala in pac ubesedila to, da je point v GLEDAT NA. ekola... to ti je to, v kratkem.. ker ne znam jaz na kratk, si si pa kar ti povedala. heh, zdaj ti grem na zivce k svina. zvecer, jutr... bos pa vidla, da je to dobro. boljse jeza name - zase, kot pa jeza nase, iz kateregakoli razloga. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Ojla Ksenia, zdej pa dost bluza, to pomlad mava da urediva ta pir že končno..... Astra, dej porihtaj ta flat že, pa da proslaviva to s kakim pirčkom tud.... Freya, bravo , sam tud o postu enem konkretnem razmišljam, sam za1x sam razmišljam, ni časa Oooo, Marsa se seli.......srečno ....upam, da se ti kmal pridružim .....no, da se kmal tud selim, sn mislu Samson.....in love ? Kul.... Sončk......si ziher, da je tko z davki....jst sn slišal, da pri selitvi pred 3 leti plačaš davek na donos, dobiček od nakupa al tko nekak, ne poznam tega dobro..... Oooo, Mich, cau Pujsa....kontra ..... Lia ...hm, mogoč pa rabš mal vzpodbude, npr. s kakimi lunatiki kot gledalci........bi kuj migala k se spodob Pi.kici se meša, no, to nč novga Klarus......srečno pri jobu Mystica, ti se men tolk fajn zdiš, sam tvoj pesimizem bi jst mal nekam poslal....... Penso positivo Mačona, čestitam, torej nisi glih ven iz forme Sam pa cel dan na terenu, nč posebnega. Sn pa se s starši zmenu, da nardimo sestanek in bojni plan, kako najt in kupit nov flat. Nekak sn se odloču, da grem v to solo, pol kasnej pa se bo že rihtal vse k se treba.......tko da, odu živci, zdej začnem iskat dokler ne najdem. Vso srečo si želim , k jo bom rabu.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2006 Oooo, Marsa se seli.......srečno ........ne me basat, da mi nis ze kakih skrajno usmiljenih energij, ubogi, posiljal (: ...). sem mislila, da ze VSE ves. saj res, kje pa je kaj Piko? upam, da se ti kmal pridružim mater sem mislila da bom mela koncno mir! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Mickeni, vso srečo. Mačona, pridna. Lia, prid k men pogledat, pa ti bo prec lažje. Mysti. Nom nč pisala, sm sam komentirat prišla. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Mickeni, le glej da uresničiš tole... te držim za besedo am sesuta dokraja, mater bi mi zdejle en čik pa pir pasal... am se javi kdo da bi mi cunje pobral, pa posodo pomil(Mickeni bi posodo pomival?) pa motovilc mi za jest pripravil... in čez nekaj trenutnkov bosta prišla gospod in gospodična domov in se bo začel cirkus, ampak mene ne more nič več nič iz tira vržt... a bo že konec tega tedna al ne.. aja mehankarji so bili ful veseli, ko sem prišla delat, so me baje pogrešal (sej glede dela sem videla da so ful name mislili sem se mislila kr zjokat ko sem v pisarno stopila, ampak ko začnem ni frke... ) oddala še zadnji papirčil, jutri še redno delo v službi, potem pa nemameneviše... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2006 Mystica.. recimo temu ena moja taka odstekana spodbuda. in to itak ves... zato se ti sploh da... in zato se sploh men da... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 ne me basat, da mi nis ze kakih skrajno usmiljenih energij, ubogi, posiljal (: ...). sem mislila, da ze VSE ves. saj res, kje pa je kaj Piko? mater sem mislila da bom mela koncno mir! Cccccccc...... Jaz da bi vedu? Niti sanjal se mi ni...... Eh.....zamisli si šele, da sn se k teb preselil pred kakim letom, letom pa pol, dvema..... Ksenia, treba bo uporabit slogan "just do it" Pikica thx Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2006 Eh.....zamisli si šele, da sn se k teb preselil pred kakim letom, letom pa pol, dvema..... no ampak - se DOBR da JE tko KOT JE.. a ni? in NATANCNO TO pravim skoz ze v lajfu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Moj pesimizem ... joj, ko boi ti mene poznal pred 10 leti bi še mene nekam poslal. Zdaj sem že boljša. Zaradi mojih planov me je vse tole iztirilo, ampak bo že. vem, da bo. Pesimizem imam pa verjetno v sebi, saj se borim z njim, a ne vedno uspešno. Ja, saj štekam. Sam si pozitivna oseba, k temu pa nekak po defoltu paše tud optimizem (tam neki gori pišeš "vem, da bo" ), torej ti le-ta le ni svetlobna leta daleč , mogoče ga le treba mal zbudit, vzpodbudit ...Filozofiram mal. Bluuuuuuuuuuziiiiiiiiiiiiiiim Spet me meče...... Mrk je mrknu, kaj zdej to dogaja ? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2006 Mrk je mrknu, kaj zdej to dogaja ? nch.. zdej bomo se mi mrknl. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 no ampak - se DOBR da JE tko KOT JE.. a ni? in NATANCNO TO pravim skoz ze v lajfu. Izbor smeškov, pa tak...... Ja, ja, ja..... Se še prebijam do tega.... Vedno bl uspešno, upam. Ali ipak.......blo pa je zabavno, bemu sunce, da je blo, kaki šusi takšni in drugačni so to bli.... Pr teb mi je še posebej laskalo, k si 1x napisala nekje, da sn ti včasih živce mal spil.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2006 Izbor smeškov, pa tak...... ... dons sem se spomnila, da ma znanka, ki se nismo 20 let vidl, dons rojstni dan (iz zadra) ... in mi pade na pamet, da je mel vcer christopher lambetr (kar je bedast, ker mi niti vsec ni in me ne zanima, torej zakaj si taksno zapomnit .. saj sem postekala, ker je.. v enem smislu izstopajoce.. no ni.. ampak ker je pac oven, mi je posebnost, da je marcni.. pa zato, valjda..)no in je frend rekel, da je kar scary.. da si vse taksno zapomnim...jaz ne vem... men se zdi normalno, valjda, ker se (v) men to dogaja.sam ko pa razmisljam in ko vidim, kok ma folk slab spomin, pa se clo mene fascinira.mislim ker res - odakle rabim vedet, da je moja sosolka iz osnovne sole imela st. 311149.. lohk napisem, ker je ze 500X passe... je blo pa na ulci Pxx 7. v bistvu je hec, met tak spomin. a je to normalno.. a mamo temo sploh tako kaksno? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts