Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

x:Dx Sej se mi ful ne da, sam morm it, k sm res švicala med rolanjem, pa ne morm taka v postlo. xrolleyesx Sej, k bo voda začela po men tečt, bo super, sam spravt se morm do ke...kok bi blo fajn, če b me kdo drug zdele stuširu. x:px x:Dx
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

js se bom pa čist z veseljem sama... x:Dx ...edin spat se mi še ne da...po tv pa sami bedni filmi...prav škoda.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:eek: Samo mrzlo vodo mamo. In to ledeno mrzlo...sm jo pustila tečt in se ne segreje. :V: Jebemo. :xx!: Eh. xrolleyesx Pa tok bi mi sedu zdele en vroč tuš... :C:

Nč..grem spat. Samo osnovno spedenala, ne grem pod to ledenico, pa še mehur me je neki zezu dons. x:Ix

Nočko. x:Xx

To Ikeo tolk folka hvali, da na koncu ne bom imel nič iz nje x:o)x :inocent: x:Dx Pa vedno se pol spomnim še na njihovo izkoriščanje otroške delovne sile...... če se prav spomnim........

To sem že hotela napisat....sem brala, da izkoriščajo otroško delovno silo....od mene Ikea ne bo zaslužila niti enega evra!

Mick, če ti pravništvo dojadi, boš lahko menjal poklic- tudi mizarstvo je donosen posel x;)x

en lep dan se obeta............

prav primeren za pranje avta :8): in pomivanje oken :vio: primeren x:px

jaz grem pa lepo raje k frizerju x:Dx en nov styling dol udart x:)x da bo zvečer poleg mene še lepša ribarska noč :2src: :2src: :2src:

Torto sem že spekla x:px x:px kavico spila......zzdaj pa žvizzzz x:)x

Pika Pikica in Amis x:)x upam da sta dobro spali....ne želim da ste :eek:

Ksantipa007---------sam da si ga žurala xcivx

Mick............ne se preveč pretegnit x:px vse čaka in počaka sam life ne :8): :8): :eek: x:o)x

Enja, maš prav...več ali manj vse kar je v Ikei delajo otroci v Vietnamu.......a pa misliš, da je na Kitajskem kaj drugače xrolleyesx

vsem x:Xx xsrcx

Drdan x:o)x Heh, za dobro jutro so mi pripeljali narobe štedilnik...... :o|o:

Ne vem kako je na kitajskem z otroško delovno silo, v lesnini, slovenijalesu, meblu, gorenju ipd. še nisn čul za kaj tazga.... :inocent: Ja, tud pri meni ima Ikea bl mal šans kaj zaslužit.... x^x Ajd, mogoče kaj mauga, mogoče, bomo vidl....

Heh, audente, zato glih hitim, da se čimprej vrnem "back to the normal life". Ker men, ubogi asc devički prav težko pade živet v kaos-flatu. x;)x No, kakorkol, naslednje cca. 3 tedne sn ga nagrebusu total. :o|o:

Aja, pa moj sotrpin - mojster za vse je devica, hehe x:px

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:vragec:

bohdej.... x:)x x:)x x:)x

kwa je blo pa u GAVIOLIJU dobr.... x:)x x:)x x:)x

CARL COX... :hepko: :hepko: :hepko:

pa light.... x^x x^x x^x ...... :inocent:

hehe

bemu....spat pa nau shlo... xrolleyesx :inocent:

zlomk....tralala

777 x:Xx -ou tja.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Jutro. xDDx

Audente, dobr spala, ni kej...pa še na frišn stuširana sm. x:px Lepo frizuro, pa lahk se kej v fotkah pokažeš, da vidmo, kok boš dons za dol past. x;)x

Mickeni, prava domačica si mi postal. :palec: x:Dx

Jst se morm pa učit, pa sobo komplet pospavit, pa cote dala prat, pa v štacuno bom šla mal nabavit....pridna bom. x:)x

Včer na taaroku popušila, se prav, da se ljubav obrača na bolje. x;)x Pa največ sm igrala, skor vse radlce pokurla, sam me je eno tveganje zjebalo...no, ja, vsaj igral se je...enkrat sm mela pa noro dobre karte...evo, fotke... :eek: x:Dx

Ajd, mejte se. xsrcx

Jao, karte x:px :palec:

Ma, zdej sem bl pleskar, mizar, električar, monter, prevoznik, nabavni, vajenec, asistent, čistilec, deklca za vse..... x:o)x x:Dx

K. Čapek

Guest sstane
Včer na taaroku popušila, se prav, da se ljubav obrača na bolje. x;)x Pa največ sm igrala, skor vse radlce pokurla, sam me je eno tveganje zjebalo...no, ja, vsaj igral se je...enkrat sm mela pa noro dobre karte...evo, fotke... :eek: x:Dx

Ajd, mejte se. xsrcx

Ni čudno, s srebrnimi nohti se ne dobiva x:Dx

Ma, zdej sem bl pleskar, mizar, električar, monter, prevoznik, nabavni, vajenec, asistent, čistilec, deklca za vse..... x:o)x x:Dx

che bi napisal de si samo deklica za vse.....bi jst meu zih kako zlobno pripombo... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

xcivx civciv, se sem ziv (ali jedva :switz: x;)x)

x:Xx

sam 10 strani dnevnika ste nastepal. :eek: x:Dx

Kul. xokx

sem se bala, da bom mela 87 strani neprebranih postov in 34 novih strani dnevnika. x:px

zaenkrat sam pofock, da vas nou kaj skrbel x;)x x:Dx, pol pa sledi 'Porocilo'. x;)x xscratchx (ne vem ce nou treba poseben dnenvik za to, moram se nagruntat, kako naj stlacim v cimmanj besed ves schtraufenpacht, da nom sam jaz cez 10 strani v dnevniku spet x:o)x x:Dx -xrolleyesx x;)x-).

Tkulele.

Pustim Timu da gre se mal na net, k gre pol v kino.

Okol 01h sva dam prisla, pa sem mu prepustila net, pa dons zjutraj tud.

Zdaj sem pa pobrala maile dol (1276 x:Dx x:o)x, vendar od tega 900 direkt v 'delete', sam moram pa tud tist pregledat, ker marsikaj not zleti, med drugim obvestilo o Tomu Kriznarju, mroam pogledat kaj se dogaja).

Tko da sem saM gledala maile pa to, brisala spame, eno urco.

skratka, se javim.

sem bla, kot pravi moja mat, dbest gost: "vesel ko pride in vesel ko gre". x;)x x:Xx

:palec: :kiss:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

che bi napisal de si samo deklica za vse.....bi jst meu zih kako zlobno pripombo... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

Sn pomislu na to, ja x:Dx :inocent:

Ojla Marsa, pozdravljena x:)x :palec:

K. Čapek

iiiii....marsek.... x:)x

sem bla, kot pravi moja mat, dbest gost: "vesel ko pride in vesel ko gre". x;)x x:Xx

odvisno.....pri kaki volji so bili med obiskom gostitelji x:Dx

zlomk....tralala

Jao, karte x:px :palec:

xDDx Sej za svoj gušt to delaš in ti zihr paše. :palec:

Karte so pa ble, a? x:Dx

Ni čudno, s srebrnimi nohti se ne dobiva x:Dx

A zatooooooooooooooo??? Samo, to igro sm kr krepko zmagala...skor bil valat, sam en štih sta pobrala nasprotnika. x;)x

xcivx civciv, se sem ziv (ali jedva :switz: x;)x)

x:Xx

O, lej jo, šefico....wb. x:Xx

o vidim da je marsek pršu nazaj x:Xx

kva s pa misla, lejo, sej si noben upu kej dost pisat, smo vsi cvikal bo šefica huda k bo nazaj pršla :O: in smo zato omejil št. postov na mimimalno potrebno za obstoj in preživetje x^x xcivx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Pika Pikica..........

frizurca huda.......čist črna.po novem.......za v fotke bo treba še čakat x:Dx

Mick,

pa ti si mojstr za vse....če še tam tko razturaš, pol bo res treba u MB uletet..spet in spet x:Dx

Marsa,

welcome back xDDx

Aakhut,

preveč u Gavioli hodš.......bo treba nehat x:px

SStane,

točn tko je.......... x^x

mejte seeeeeeeeeee x:Xx

grem ga žurat x:Dx x:Dx želim da vsaj eden dol pade x:Xx x:Xx :2src: :2src:

Mick,

pa ti si mojstr za vse....če še tam tko razturaš, pol bo res treba u MB uletet..spet in spet x:Dx

No ja, niti ne, sam pomagam mojstru za vse. x;)x Tam pa razturam! x:px :vragec: x:Dx

K. Čapek

Pol pa pridem pogledat, zdej ne upam, k bi mi prec kako metlo pa krpo v roke dal. :inocent: x:Dx x;)x

No....saj nimaš sam rok :inocent: :vragec: x:Dx

pri fuku je pa ravno obratno.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

Ja. Pa tud da dolg traja ni nč moteče..... x:px x:px x:Dx

K. Čapek

Guest mačona

ooo, Marsa is back. x8Dx xDDx

danes sem spala malo dlje, za zajtrk mela kavo in čik x:Dx pol sem šla pa direkt na kosilo, se najedla do sitega, malce na sprehod ... popoldne pa se učim. upam da bo vreme, zvečer bi rada šla laufat ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...