Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

Ola folk!

Hvala za wbje. x:Xx

Tolk mam za opravt, da se ne lotim komentiranja vasih dogodkov, pa tud svojih ne, ker mam v bistvu dost za povedat (x;)x kak ne x:px)...

Pa mal 'meshano', po marsovsko, sem aktivna... malo tu in malo tam, malo tega in malo onega.

zgleda zijalasto in neorganizirano, je pa vse narejeno, nekak. x;)x x^x

skratka.... ce me ni okol vec, velikodusno prepuscam tamalemu net (ko sem zdaj ze jaz bla gor kao, ceprav vmes to in ono, npr. sem oprala eno rundo, znosila iz avta preostal staf in v tushu bla, vsa poletna x:o)x, v minicah in tko, folk pa v hlacah in jaknah in jopah skor x:Dx :o|o:)...

Kok dobr, da vse zrihtala prej, xokx

zdaj mam ze vse skor tko, kot da ne bi ponoc prisla z blazotnimi prtljagami. x:o)x

Prebrala 7 knjig. plavala cist premal, ampak sam en dan nisem bla v vodi. sam 1x pa sem se 'potapljala', prevale delala pa tko, zal.

Pojedla kile fig (na katere ne shizim, nikol jih ne kupujem recimo), pa kile paradajza (na katerega pa cist shizim in ga pojem tone poleti xDDx) - vse 'dostava na dom'... pa pred sabo jih gledala skoz... mal pelatkov pa mal takih pa durgacnih, razne sorte...

mela 'svoje galebe' (so gromozanski, najprej ko sem prisla s trajekta, sem pomislila da caplja leti, potem pa sem ugotovila, da so vsaj velikosti albatrosov. x;)x xDDx)...

ugotovila (spet, ponovno), da lohk komuniciram z zivalmi, da ena beseda, ki jo izrecem s pravim tonom, odpira vsa vrata. x^x

je blo pa sicer mal 'plutonsko' obarvano morje, kot vsi moji zacetni projekti..

Ko jaz PRVIC NEKAJ.... x:o)x

'zacetne tezave' (kot je nekoc rekel en heksagram - i ching)

Tako da tudi tole moje morje ni moglo bit brez schtraufenpachtov raznih. x:o)x

V stilu. x;)x x:o)x

Tko.... tolk o nekaterih vtisih... nekatera dejstva x:o)x x:px pa nastejem kasnej.

pa tud da lepo lukavo razporedim svojo solatko tlele po dnevniku. x;)x :vragec: x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

joj, kako lepo xDDx jaz bi tud šla zdaj nekam za 14 in odklopla........

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

Prebrala 7 knjig. plavala cist premal, ampak sam en dan nisem bla v vodi. sam 1x pa sem se 'potapljala', prevale delala pa tko, zal.

pa tud da lepo lukavo razporedim svojo solatko tlele po dnevniku. x;)x :vragec: x:Dx

Jaz tud cele 4 knjige, pa plaval premal pa norel v morju........sam za dušo je pa blo. x:)x :palec:

Hehehe....veriiii lukavo x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Jeeeeeeej Marsa! :onfire: :onfire:

Zanimiva 2 dni sem imela. Nisem se dosti javljala od včeraj, ker sem imela spet sleepover.

Ogromno sem hodila ( oba dneva v hribe ), prečvekala, spet je bila črna vodka na sceni x:o)x

Doživela sem manjši čustveni polom, ampak...mah...res take zanimive stvari že dolgo nisem slišala o sebi in drugih.

Ne morem verjet, da bom to rekla, ampak komaj čakam, da se začne faks in delo, da bom spet 100 na uro okupirana s temi zadevami in ne bom mislila na sentimentalni crap. :xx!:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest mačona
Ne morem verjet, da bom to rekla, ampak komaj čakam, da se začne faks in delo, da bom spet 100 na uro okupirana s temi zadevami in ne bom mislila na sentimentalni crap. :xx!:

meni tudi pomaga delo in učenje, da pozabim na hudo. čeprav še vedno zraven dosti tuhtam ... ampak če bi samo sedela in tuhtala, bi zgnila.

Tud sam se pogosto odločim za delo k sn v frki. Vsaj neki koristnga pol nardiš, porihtaš, ostal že cajt porihta..... x^x

K. Čapek

Še (samo) ena noč brez mojega xsrcx

Teh zadnjih 24 ur se mi bo vleeeeeeeeklo vsaj kot 24 dni :xx!:

Pa še GSM so ji ukradli in sva ostala brez edine komunikacije :xx!:

Ko pride, jo sicer čaka učenje, a se bova vsaj lahko videla in objela x:px

Comp me za..bava :xx!: že od aprila, pa se mi ni dalo ubadat z njim, se bom nocoj, da si skrajšam noč :vragec:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

tri strani dnevnika naštepali.... :eek: ...prej pa cel teden skor nič.... :vragec: x;)x

marsa...wb

pika pikica...jebelacesta so ble karte....hudo.... xcivx

audente žura....

mick v urejanju totalnem

...onix bo pa še malček počakal, pa bo spet vse ok.... x:)x

...zmatrana....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

hvala za pozdravčke...

sem spila enega v Zecu ;) pa v eni pizzeriji sem tud bila ;)

aja vode bilo dovolj, vreme prvi teden tko tko drugi teden super... vtisi - šla bi nazaj, takoj... brala, plavala, tekla vsak dan, uživala z domačini, dekleti sta bili super... želim si, da bi imela tam nekaj svojega... najbolj sem uživala v tišini jutra in bučanju valov zvečer.

jaz sem pa včeraj izkoristil končno en dan frei. no...izkoristil :inocent: me je fotr ponucal, da sem mu pomagal kopat neko jamo na vrtu, da bi prišli do vodovodne napeljave, kamor bi namestili števec pretoka. Sedaj nam računajo pavšal 30m3 mesečno, porabimo jo pa sigurno skoraj pol manj :vragec: no, napeljave ne najdemo nikjer xnckrivx x:o)x

popoldne smo dobili obiske, smo z bratranci si ogledal American pie 2, pa je čist brezvezen film....

zvečer sem pa z enim krasnim dekletom v koloseja odšel na ogled Piratov 2.

Da si ne boste kaj preveč mislili....je že oddana x:o)x x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

:vragec:

morgen.... :eek: :o|o: :xx!:

mam kle en obisk... xrolleyesx

pa me zhe pred pol ure pokonc vrgla.... :xx!:

kristusbog...kaka nekrshchanska ura.... xrolleyesx :xx!:

sma (!) bla fcheraj na metelki... :vio:

pa plesala pr bancu na industrial... x:Dx

te pa jaz zdaj kavo spijem pa grema vun.... xrolleyesx

na sonce... :xx!:

bom jst hudo premislu preden spet kako shtajerko zahaklam.... :vio:

zlomk....tralala

pa 777 x:Xx -ou tja... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Te pa spij pa fajn se mejta vuni..... x:Dx :palec:

che te neb pozno, bi she mislu, de te resno mislsh

ka si ti ena svija chuj... x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x:Dx :palec: ka je te to fajn čut....

pa se te to ni noben problem, tak kak zahaklaš, tak tud odhaklaš x:o)x

xcivx so me sprovocerali, evo sm spacala en originale tiramisu....

sam čez Šikerjevo šarloto je pa ni :o|o:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

che te neb pozno, bi she mislu, de te resno mislsh

ka si ti ena svija chuj... x:Dx

zlomk...tralala

Te pa se mejta zanič pa pol še en let benti nad štajerci...... :vragec: x:Dx Ka si ti nor, čuj, kako bo to.... x:Dx

sam čez Šikerjevo šarloto je pa ni :o|o:

A nje a nje x:px Ke te nisi še men kake prnesla? :inocent: x:o)x

K. Čapek

Te pa se mejta zanič pa pol še en let benti nad štajerci...... :vragec: x:Dx Ka si ti nor, čuj, kako bo to.... x:Dx

ok... x^x x8Dx :vio:

te pa grema zaj vun... xrolleyesx

na sonce... xrolleyesx

pa se boma mela.... x;)x

zlomk...tralala

Kul. Pa še laško kako flaško pa bo.... x:px Jaz pa ne vem še kaj bi dans, sn čist zgubljen k mam fraj dan x:Dx Hm, kopat se bi lohk šel, to bi blo vreji..... x:px

K. Čapek

Ojla! :kiss:

O, Ksenia, si tud ze back.... x:Xx

Kako pa je z Nat? a je sla pol, sem vidla, da je staknila angino?! :||| (*upam da je vse ok in da uzivas, Nat xcrossfingx)...

...

ene par pogresanih sem vidla nazaj, Lia, Mick itd. :palec:

Predzadnje plavanje sem namenla vsem forumovcem, ki niste mogl na morje (oz. ki iz tega ali onega razloga niste sli, pa bi radi oz. morje pogresate: Mateja, Mystica, macona in vsi ostali)).....

sem skratka 'plavala za vas' (to vedno nardim, plavam se za druge). xsrcx

Zadnja runda pa je bla za mamo, jasno, medtem ko je sonce tonilo in sem opazovala v vodi prekrasen zahod, sem meditirala in vse zivo... dokler ni slo za hrib. na vsaki strani pa sem imela kakega galeba in sem pomislila - s pticami si delim morje. in nebo. x;)x xDDx

Drugac pa: tacga morja pa se ne. x:o)x

v vseh smislih.

Pot tja je bla dbest. Sama al pa prva skoz na cesti, polagala ovinke do Vinice. Startala ob 5:30. Zastavila sem si, da okol 10h bom okol Zadra (pa ceprav se nikol nisem sla to pot). ker so bli v tunelih zastoji, sem morala not prnest ta cas in sem norela ko shus po avtocesti, kot bi letela na poslovni sestank in ne na morje, kot, nadnujno je bit do minute tocen.

vendar: 10:04 sem parkirala na parkiriscu v Posedarjih, kjer smo bli zmenjeni ob 10h z mitjo in timom. x^x x8Dx

sem ju JAZ cakala, ne onadva mene. xokx

sam sem pa zapravila pol kartice, ko sem bla na telefonu 2x z mitjo in 2x s frendico, ki naju je pricakala v biogradu.

Na trajektu sem sedela cist skrajno desno, da sem skoz mela ob sebi morje, ful bla vesela, ko srecno prispela, pravocasno, ko je blo soncno, ko me je obdajalo morje.

Naenkrat zaslisim nek zvok (k srec mam dbest reflekse in sem prec vedla kaj je blo to) - so mi pa iz zepa zdrsel kljuci na rumen plasticen zic, na katerem sem sedela (k srec ga je blo pol praznega x;)x), kar je pomenil, da so bli 2 cm od roba, stotinko sekunde kasnej bi reagirala, pa bi bli v morju. x:o)x

se z zgornje palube so glasove spuscal pa si oddahnil, ko so to vidl eni.

sem rekla, uhh, thanx god, kaksen pa odstekan dogodek in opozorilo tud mal...

sem takoj vse kljuce skenslala, spravla, cash dala posebej in vse.

14.8. je bil poseben dan. Spravla sem se v trgovino, sama, pa da bom sprot se psa peljala, ker je skoda da grem brez, ko se itak mora zgonit pa sem pac izkoristila, ceprav vsa zivcna, ker a bom znala z ono vrvico, pa zoprn mi ga je za vrat potegovat, da ga ne bo bolelo in taksne, nekak ne znam s psi, ker ne maram ukazovanja pa tega, pes potrebuje drugacno obravnavo kot recimo macka, katere vzgoja mi je blizja..... skratka, veselo jo mahnem s psom, opravim vse nakupe, grem se na trznico po nektarine... pa je blo ze tezko za nosit, ker sem mela sam eno roko (z drugo sem hendlala psa)... pa zbasem par stvari v ruzak, da bo vreca lazja in ga dam na rame (ponavad ga mam obesenga cez eno ramo, tko da je cist spredaj pr men nekak).... grem mal po cesti, pa mal cez plazho, pa spet po cesti in ze vse bolj obvladam psa in se mi super zdi.... da kok dobr sem vse zhrihtala.....

Pridem dam, frenda me ze pricaka, dam ruzak z ramen, se mi zelodec skrchi na milimeter, srce pa razsiri na meter: prisla dam z na stezaj odprtim ruzakom (prevec nabasan, pa se je razprl frslus) in z manjkajoco denarnico z vsemi dokumenti. :bomb: :blackeye:

V lajfu nisem panik, vsak ki me pozna, bo potrdil.... ampak kako sem pa tu reagirala... resnicno sem bila kot kokosh.... kar sem pa tja sem letala pa z rokami mahala par trenutkov, potem pa z dvometrskimi koraki letela do avta, ga vzgala in se spravla po isti poti nazaj, cist panicna, v glavi 100 scenarijev, kako se rolam po policijah in uradih v biogradu in skratka komplikacije in sranja.... denarnice nikjer, pa ni minil 5 minut, odkar sem se vrnila. frendica je sla pes s psom, da se podrobneje pogleda. nikjer. zivordeca debela denarnica, ki je lezala sred ceste. x:Ox x:o)x

vse mi je dol padlo. cist ded sem bla.... pol pomislim, da sem ze 2x osebno izkaznico nazaj dobila, ko mam 13 prvo cifro, pa tud na vozniski 13 prva cifra. xDDx sem si rekla, ni vrag, da noujo moje trinajstice nazaj prisle (*zanimivost, gazdarica je rojena 13. 2., njen sin pa 13. 12. xDDx).... in se prepustim.... morda pa se obstajajo dobri ljudje (sam nisem bla cist ziher, se mi je zdel da je prehitr zginla, sem se bala, da jo je kdo v kos zabrisal, potem ko je videl, da ni nic kaj casha not: 20€, 120 hrk in 7000 sit).

Potem se mi je zdel, da clo prelezerno jemljem (x;)x kar se mi tud tule vcas ocita) in da skratka moram se kar nekaj, a sem hkrati vedla, da nimam kaj - a cem kar begat sem pa tja po cesti, ce je ocitno nekje drugje ze, morda v zhbunju okol ceste....

Frendica pa je ze prej javila na turisticni urad.

Pol sva sli se 1x in vmes prechekirali VSE kante za smeti x:Dx x:o)x (tako da naju je folk preseneceno gledal, kaj da stikava po koshih svinjskih x:px).

Nista. Se prepustim.

Gazdarico zaskrbi, ker naju ni prijavila, torej me je cakalo se laganje :sick: (danas smo dosli...), cesar zlo ne maram in mi je bil dodaten stres.

Se odlocim, da na vsak nacin pocakam do naslednjega dne, vmes stopim v vsako trgovino ali lokal na poti in povem to (in si zraven mislim, ni sans, da bi ostala neopazna, ce se cist po svoje drzim, ze moram nekak opozorit nase, pa se z zivordeco izgubljeno denarnico, da me je ves Pasman ze poznal x:Dx x;)x)....

Tistega dne sem mela jaz kuhanje cez... si mislim, a cem kar obupovat... pa grem kuhat. rizi bizi.

pojemo, popijeva kavico s frendico, telefon, mal upam, da bo pisal da je mama, da je njo kdo klical, ker sem tam prijavljena, pa je bila ena tuja cifra, nic jasno.

se javim, pa pravi ena prijazna zenska v slovenscini: Klicem s teledoma, ali ste vi izgubili denarnico, nek gospod iz slovenije, ki prav tko dpustuje na pasmanu, jo je nasel in ni nasel druge cifre, pa je klical to: za skenslanje kartice. xokx

oni so klical mojo mamo, jim je dala cifro mojega gsm in so me klical.

Ej, srce se mi je hotlo razpocit od srece, pa se nekaj je blo: povrnjena vera v ljudi....

sem bla ziher, da bo vsak pobral tiste ficke ven in jo stran vrgel...... sploh ker je tko hitr izginila....

in se zmenim z njim naslednji dan in dobim denarnico nazaj, z vsem not. :onfire:

Pot nazaj pa si bom sploh zapomnila za VEKOMAJ. x:o)x

se spokam ob 16:20 na trajekt (skoz prezhim na denarnico, tiscim k sebi, vsa zivcna in nekako nervozna, v glavi 100 kombinacij: kolk € za avtocesto, kok za benz itd. (sem mela ze na konc tanka).... skratka, ful enih skrbi... in kje da naj grem? po eni strani prisparam za benz, ce ne grem po AC, sam morda pa tko vec porabim, pa tud, se mi je zdel, ce 'bi blo karkoli' x:o)x, da bi blo lazje na ac, ko se skoz dogaja, promet in vse, da na zaglavim ponoc okol velebita, ce bi slo kaj narobe.

Na poti povozim oster kamen in sem vsa ziivcna, ker me je zanasal, se je izkazal da od razsute ceste in od vetra... vseen pomislim, da je boljs to prechekirat pred vstopom na avtocesto, ker pol ni poti nazaj, pa tezje in nevarnejse je recimo menjat gumo na odstavnem pasu na ac kot nekje v enih rovtah neprometnih... tko da ustavim tik pred vhodom na ac, chekiram gume, vse ok. in se spravim. vmes se na eni pumpi ustavim da kupim ene vode, da ne dehidrirava -se dobr!!!-, menjam 20 € in me nategne za 10 hrk, grem nazaj, pravim kok pa menjate, zakaj ste mi pa pol sam 115 hkr vrnil? mi da brez besede 10 kun. :|||

Potem pa sponava.... vroce je blo se ful, a sem vedla, da bo vse manj.

Potem pa vidim na tabli, pozor, da je treba it pocas, ker je pred (5 kilometrskim) tunelom Sv. Rok 8 kilometrska kolona... shit, si mislim, ampak - poti nazaj pac ni, bova pa 10 ur vozila oz. kolkor bo pac potrebno.

Res se kmal pojavi kolona pred mano in se premikamo mal v prvi pa mal stojimo pa tko. nakar vidim enga ob cesti, z nekim sharanom, ko ma tezave z avtom, pa si mislim, bogi... :|||

Blo je kakih 32, 33 stopinj, v avtu pa po mojem 50, da je vse od mene teklo...

NENADOMA (kakih 500 do 700 metrov pred tunelom) pa opazim, da mam stevc za temperaturo na fulu in kar v istem trenutku se mi zacne kadit iz haube in ful smrdet! :sori: v 5 minutah se je to zgodil!!! tik pred tunelom!!!! kaj nardit???

dam zmigavc, zavijem pocasi na odstavni pas, dam 4 zmigavce in ugasnem avto. s cunjico odprem vrelo haubo (se zatika tako da mroam faco cist zraven prislonit), tam se pa vse kadi!!! s cunjico odsraufam zamasek, para privre in me popari po rokah kljub cunjici, voda je vrela in sploh nisem mogla odpret zamaska, ker je vrela voda tekla in spricala okol, po ceveh pa po men.... sem sam mal pustila odtaknjeno....

v mislih 500 scenarijev, 1 bolj crn kot drugi.... kar srce mi je razbijalo, v glavi mi je butalo, gledam sonce, to bo se par ur gor pa nabijalo, preden se tale vrelota sam za par stopinj pohladi..... pa kaj ce se mi v tunelu nardi to, tud ce ga zalaufam brez tezav, ona voda pa se vsa zavreta not... ker kolona pa je kar bla in bla, so rekl, da lohk da bo do polnoci tko....

v enem hipu bi se kar zjokala, res... v drugem bi se kar ulegla tam, pa da bi zginla al pa da bi sle stran te grozne moraste sanje, sploh nisem mogla verjet, da se mi to dogaja... cist na zacetku poti, prakticno...... jaz pa v tuji drzavi, sred avtoceste, pred tunelom, k bo treba nekak skoz pridt in skoz je blo tko, pocasno premikanje navkreber na zgocem soncu...

Par prijaznega folka se sicer ustav, na pomoc, pogledajo, vidjo da tekocina je not in na 1. pogled vidt ok, ni druge kot pac cakat.

pol sem kar tam stala in cakala na ne vem kaj, pa tamal me je vsake tolk vprasal - kolk ur se? x:o)x

jaz pa se ze vidla z avtovleko do LJ za tisoce evrov al pa da ne vem kje iscem mehankarje pa kako do njih se pridt. skratka, komplikacije.

To pa se ni dogajal sam men, na kakih 5, 7 km sem vidla vsaj 4 poleg sebe... in skoz so avtovleke okol vozile, pa ko nisem nekak se angazirala v tej smeri, so sli dalje...

en pa le ustavi za mano in pogleda kaj dogaja in mi predlaga prevoz. kok pa bo kostal do prvega izvoza vsaj? 500 kun. ???

sam do najblizjega odcepa. pa mi pove, da mi itak ne preostane druzga, ker me bodo slej ko prej cestna sluzba skenslala, ne mroem bit tolk casa tam, potem bi placvala avtovleko te sluzbe pa se vsak dan ko bi bil avto tam. skratka, da prakticno moram sprejet njegovo ponudbo.

zdruzim eno z drugim, si mislim da me jasno hoce natetnit, izkoristit mojo nemoc, ampak sprejmem. k sreci sem tolk denarja skor kot sem si ga sposodla, tud nazaj nesla, tko da sem cudezno mela ta cash.

ampak kaj pa potem, sem ga vprasala, pravi saj najbrz, skoraj ziher, je sam zarad vrocine pa klanca pa kolone, da je mel v 2 urah 7 avtov, med njimi novega volva s prevozenimi 2300 km in se je smejal, da ga jos ni napravio ni njemac ni japonac, kojeg nije sj* velebit. x:Dx

Skratka da naj grem po stari cesti, zdaj se bo masina ohladila, tud medtem ko sva dol vozila in tko.

OK, se spraviva v vozilo, nalozi avto, in picimo cez tunel kot carji, vsaj to. vmes ga milijardkrat zaslisim o vsem: a bo pol ok, kaj pa ce je termostat, kaj pa ce je ventilator, a da hoce rect, da bo taka shtala, pol pa kar ok, je rekel, da si upa stavit, da je tko.

Ko me odlozi, se enkrat vse cekira (sem ga morila, dokler sem ga mela na broju, preden se sama s takim avtom podam cez velebit, ko ze pada mrak). OK. Grem in res se je ze mal ohladil, se je drzal na normali kakih 10 km, potem pa klanec, kolona (en kamion) in stevc se zacne gor pomikat, men pa v glavi butal pa srce razbijal... gre vse vise kazalcek, se odlocim, da ko pride do zgornje crtice na N, se ustavim ob cesti..... cist zivcna... nakar se kolona sprosti, pridem na ravnejse...kazalcek pa nazaj na normalo. xokx

Potem skoz vozim z manjsimi obrati s tisoc procentno koncentracijo: vsakih 10 sekund sem gledala stevc, omejitev pa km stevc, na cesti pa lisice, jezhi, pa kar in in the middle of nowhere ob cesti 5 psov!!!! razlicnih pasem... kasnej 20 cm od mene desno nenadoma opazim nekoga ki tece v temnomodrem dresu!!! ce bi se bolj desno drzala, bi ga zbila, sploh ga nisem vidla v temi!

Vso pot me je glava bolela in medtem ko me je v telo ze zeblo, not v velebitskem gorovju, sem mela faco se cist vrelo, glavo pa skoncentrirano v eno samo zivcno tocko.

kaksen stres!!!!!

na tolk stvari pazit....

vmes se ustavljala, tud na pumpi, prosila da mi chekirajo olje, tole tekocino, je blo kao vse ok.

v avtu pa se skoz smredel po vsem tem, kot po recimo zazganem bakelitu ali gumi.... pa eni cudni soundi so bli, tako da sem bila vso pot cist na trnih.

Ko sva prisla do karlovca, je bla prva zmaga, ko do slovenije, druga, ko pa domov, pa tretja.

Nisem se mogla umirit - ampak kar sem cutla, je bla ena sama neznanska HVALEZNOST.

Ko sem nazaj gledala, kako se mi je to zgodil pred tunelom, kako pomembno je blo to, kako bi se lohk vse cist drugac koncal in da sem res vesela, ko sem doma. in da avto, spet in spet, se izkazal kot frend, ker ce je se taksna shtala, me varno pripelje dam.

Dala sem na konc 60€ tipu in se mi je zdel, da je to shit, zdaj pa mislim, da je to zlo malo za to, kar mi je blo prihranjeno.

Se vcer me je glava bolela, se dons me zvije, ko se spomnim onega tunela pred sabo v oni strahotni vrocini in teh obcutkov, ki so bli, ko bi najrajs zginla....

Seveda pa me je po meji se ustavla policija. x:Dx

vendar je bil sam rutinski pregled, nadzor drzavne meje (jasno, saj sem vozila po omejitvah in cist izi, kot po jajcih, da so me kateri besno prehiteli).

Tko....

Sem si rekla: zivi bili pa dozivjeli.

:switz:

vem, blazota, noute niti bral, preletet se pa nekak ne da, sam sem morala zapisat to, predvsem zarad sebe tud... da sem strnila tele vtise. me je se pisanje utrudlo in sem zivcna postala.

zdaj pa prepuscam tamalmu net in dobim obisk. bom skusala napisat napoved zvecer, sicer jutr. ce me ni okol, me ni na netu (s tamalim mava se vedno sam 'en net').

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jp, izcrpno. x:Dx x:o)x

sam nekak.... ja saj je res, lohk bi sam napisala, avto mi je zakuhal. pa ciao, najbrz... men pa to ni blo sam dejstvo, nekaj kar se je zgodil, pac pa nekaj, kar sem zlo intenzivno dozivljala in sem morala opisat vse to, ocitno. xDDx

Valjdka, sem tak clovek, ki ne mroe v polnosti uzivat, ce se majo drugi bad.... tko da nardim pol pac kar jaz lohk, da mislim lepo zanje in da pac jim tko posljem morje, boljs ko pa v flasah vlacit ga za folk. x;)x

Picasso

Hudo Marsa

Sem se kar vživel v branje in si kar vse predstavljal, k film (torej lepo si vse opisala), tak napeta kriminalka, k kr ne moreš nehat gledat al pa brat x:)x

No ampak hvala bogu se je vse goody izteklo :palec:

Pol pa še enkrat vweliki WB x:Xx x:Xx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...