Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

Guest mačona
ej Mick, jaz bi raje prišla tebi pomagat spravit flat v red ko pa ta šiht, ki ga mam zdaj in komaj čakam, da bo fertik. :xx!: pol pa res nikoli več ne grem čistit ne hiše, ne poslovnih prostorov, še najmanj pa pridejo v poštev kakšna finalna čiščenja novih stavb, kjer pomivaš okna, se steguješ, plezaš, skačeš, okruški barve padajo nate ... ejjjjj, Maja, začni se že enkrat ceniti in si poišči malo boljši šiht! joooj. :C: :C: :C:
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ej Mick, jaz bi raje prišla tebi pomagat spravit flat v red ko pa ta šiht, ki ga mam zdaj in komaj čakam, da bo fertik. :xx!: pol pa res nikoli več ne grem čistit ne hiše, ne poslovnih prostorov, še najmanj pa pridejo v poštev kakšna finalna čiščenja novih stavb, kjer pomivaš okna, se steguješ, plezaš, skačeš, okruški barve padajo nate ... ejjjjj, Maja, začni se že enkrat ceniti in si poišči malo boljši šiht! joooj. :C: :C: :C:

x:o)x xDDx Mah, je.i ga, morš probat mal, ne. Ko sn diplomiral nisn joba dobu pa sn bil ene 4 mesce čistilka......prek študenta.......smo eno srednjo šolo pucal. x;)x x:px A Maja je teb ime? :inocent:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:vio: čerrrrrrrrr

srečno prispela iz CG...zanimivo, drzno in enkratno (v smislu: ne bomo ponavljali)

še predno sem prišla domov šla po Rudija :2src: ...sedaj se malo čukasto gledava...se bova spet navadla

lajf gre naprej, jutri spet opravila, obveznosti ipds x;)x

sem zmatrana ampak pičim še na 1 kratek sprehod :palec:

najina puščica (avtIKA...sva ugotovila, da je F) je pohvalno odvozila svojih 2300km :medal: (sočustvujem Marsa)...

želodček od včeraj zvečer ok (danes sem že pico jedla), prej bila 3 dni fertik

ljudeki uživajte

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

oj ne mroem verjet da ste dejansko bral... tokrat pa je res bil ornk schtraufenpacht...
prebrala tud jaz (že popoldan, sam se komaj še ufuram do računalnika (skoz zaseden :xx!: ... ko bom velka, si bom svojga kupila x!x )... sem se čist vživela, kar potne roke sem dobila in si predstavljala, kako v tisti vročini tam... kaj naj rečem? čestitam in falabogi, da sta s tamalim doma :vtz: xupx ... je bil pa res nekak ornk krst, bemti :switz: ... pa hvala, ker si plavala tud zame xsrcx x:Xx

Guest mačona
x:o)x xDDx Mah, je.i ga, morš probat mal, ne. Ko sn diplomiral nisn joba dobu pa sn bil ene 4 mesce čistilka......prek študenta.......smo eno srednjo šolo pucal. x;)x x:px A Maja je teb ime? :inocent:

je.emti, Device sprejmemo vsak job, ker smo preveč skromne. :o|o: ja, Maja mi je ime. xDDx

pa saj bo, vem da me od oktobra naprej čaka en fajn šiht. x^x

Pust me zdej jamrat, no.

jasno. go: jamr jamr. xcivx x;)x

vse prebrala, ni tak grozno

xDDx, jp, ni tok grozno, v bistvu sploh ni, sam... pac... blo pa je (tud grozno). x:o)x x:px

kaj so razrusil? upam da nic kaj dost.. si tok skrivnostna (za razliko od mene...). x:)x

dva predstavnika srnjadi

x8Dx

auch! popih, glino mate pa sol, upam. xcrossfingx

ejjjjj, Maja, začni se že enkrat ceniti in si poišči malo boljši šiht! joooj.

ma saj ni sam tko... vse je treba probat vcas... pa enim se ze takoj vse v zibelko polozi, eni se mormo pa matrat bolj. sam priznaj - nicesar se ni boljs spominjat kot onega, kar smo si prigaral in nic ni bolj vrednega kot pa ko sami nekaj naredimo - pa karkoli, nobeno delo ni ponizujoce, res ne, ni sam fraza. jaz sem tud noseca na trgu svece prodajala pa tezke zaboje prekladala. pucam za drugimi svinjaraj pa itak ze ves lajf...

v bistvu te to krepi, pa se kaj druzga. :vtz:

Evo, pršla z ene najs šetnje, mal počvekala, izlila dušo in dobila pomirjevalne in spodbudilne besede.

:palec: x:Xx vcas rabmo tud mal patetike a ne. xDDx x;)x

srečno prispela iz CG...zanimivo, drzno in enkratno (v smislu: ne bomo ponavljali)

Pih! :palec: CG.... mam v mislih, sam se dobr da nisem tja rinla....

WB! x:Xx

prebrala tud jaz (že popoldan, sam se komaj še ufuram do računalnika (skoz zaseden :xx!: ... ko bom velka, si bom svojga kupila x!x )... sem se čist vživela, kar potne roke sem dobila in si predstavljala, kako v tisti vročini tam... kaj naj rečem? čestitam in falabogi, da sta s tamalim doma :vtz: xupx ... je bil pa res nekak ornk krst, bemti :switz: ... pa hvala, ker si plavala tud zame xsrcx x:Xx

jp, krst, pa res. x:o)x prvic pa to...

ja.... jasno.... plavanje pa to.... ja, vrocina, VEM, da tle pa ziher nad socustvujes in morda clo med redkimi razumes sploh, kok je blo grozno. x;)x x:Dx

ker... se onemu, ki shizi na sonce in vrocino, bi blo, kaj pa sele men (ti si pa tle ista).

pa saj bo, vem da me od oktobra naprej čaka en fajn šiht.

xokx

WB Marsa, lia, ksenia....

jou! x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jasno. go: jamr jamr. xcivx x;)x

Bogi bogi mick......hrbet me boli, pa tace, pa roke, pa tečn sn, pa delat morm it, pa ne morm se naspat prav, pa kaos mam v kuči, pa dnara mi zmanjkuje pa še davčna me bo opalila, pa lubca je predauč stran, pa starci mi vedn črno čokolad z lešniki prnesejo, čeprav sn jim že parkrat povedau, da je ne maram, bogi, bogi, bogi.com xcivx x:Dx Tak, zdej sn boljš..... x^x Nasploh mi pravzaprav nč ne fali x8Dx

K. Čapek

Se vidi da je konec počitnic in dopustov, v dveh dneh napisanega več kot prej v dveh tednih xrolleyesx

Marsa :palec: the best zrihtano

Zadnja leta kar pogrešam podobne avanture :inocent: meni je bilo vedno zabavno s kakim (skoraj) oldtimerjem iti na pot, ponavadi sem potem pomagal nesrečnikom v mlajših avtih

Pa menjal sklopko na autobahnu xrolleyesx dalj časa so me policaji zasliševali kot je trajala menjava x:Dx pol sem jim bil še zaradi tega sumnjiv :eek: preveč spretnosti lahko škodi x:Dx

Moj xsrcx seveda zaspala na vlak xrolleyesx tako da se vidiva enkrat dopoldan, odvisno koliko bo zamujal vlak :xx!:

Tečen sem pa kot že dolgo ne :o|o: kar iščem neko žrtev da se zderem :vragec: sem raje kar domov odpeketal, preden kakšno neumnost naredim x:Ix

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

dannnn

že od kar sem vstala "razpakiravam", likam, perem... ma mi je čist ql

Rudi je čist divji, se mi zdi, da je spet v svojem elementu :palec:

se bom dnevne sobe lotila, ker imam danes še inštrukcije pop in ne morem človeka v takole štalo spustit :o|o:

sva se včeraj na sprehodu pogovarjala kako grdo se nama zdi tukajle dol, ker nikoli nisva nič gledala na opremo in to, ker sva itak vedla da je začasno in tako imava modro dnevno sobo M ju se je 7 let nazaj zdelo to ful fino, jaz pa nisem vedla, da bova 7 let rabila za kak premik...tele modre ne morem več gledat v spalnici polno praznih kotov...

da kletne teme ne omenjam :xx!:

ma sej bova sedaj urihtala kot je treba...ali pa tudi ne...ko bo čas beri: denar, bova že

potem me čaka še knjižnica, pa čevljar, pa še jaz bi se mogla vsaj kake 2 urce učit, ravno toliko da spet not padem...imam 5ga izpit

danes dobiva tv nazaj...po 1 mescu...uf, komi čakam......20jurjou...to ni človeško...samo so njegovi rekl da plačajo :palec:

Onix nisem vedla, da imaš sedaj svojega xsrcx ...čestitke...ful fino, res :palec:

Mačona kaj boš pa delalla od oktobra naprej? :irs:

nč, grem prah brisat, pa vsake tolk bom pošpegala na net x^x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Mick, mene tud vse boli. :||

Najbrz ze arbajtas, upam da si se spocil - in vsi ki delate dons. xcrossfingx

Pikica, saj sem se mal hecala s patetiko, saj sem to misla glih. Fajn je met fajn folk okol, patetika gor al pa dol. xDDx :palec:

Onix, verjamem. x:o)x

sam jaz pa nic ne bom pogresala teh schtraufenpachtov na poti. x:px

pa saj NI oldtimer! :o|o:

saj bo dons ze boljs (tecnoba). x;)x x:Xx :palec:

A res bOby? Pri vas pa kislo vreme? tle je pa se kar ok. mal sicer oblacno, ampak tud soncno. x8Dx

v avtu me zihr nou zebl. x:px

moram se spravit v mesto, preden zacne sonce vanj butat.

Mana, 20 jurjev za popravilo starga tv-ja? :eek: :o|o:

Kje je bil pa vmes Rudi? xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Super Mysti :hepko:

Jaz moram pa danes na faks pa tam uredit vse x:Ix

Ampak pol, čez nekaj uric, zdaj itak ne morem.

Sem totalno vesela, da sem si dala lase skodrat, ker so mastne šele po 3 dneh in ne enem x^x x:o)x

Pa še pohvale sem dobila x:px

Drugač sem pa zdaj malce tečna. Imam rada ta forum, ne maram pa bedarij, ki se širijo. :sori:

Grem gledat še ostale teme...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

dannnn

sva se včeraj na sprehodu pogovarjala kako grdo se nama zdi tukajle dol, ker nikoli nisva nič gledala na opremo in to, ker sva itak vedla da je začasno in tako imava modro dnevno sobo M ju se je 7 let nazaj zdelo to ful fino, jaz pa nisem vedla, da bova 7 let rabila za kak premik...tele modre ne morem več gledat v spalnici polno praznih kotov...

da kletne teme ne omenjam :xx!:

Kjer je volja tam je pot :palec: dokler si oba želita uredit bosta že počasi porihtala, brez skrbi xsrcx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Sem totalno vesela, da sem si dala lase skodrat, ker so mastne šele po 3 dneh in ne enem x^x x:o)x

Fotkooooo x!x x:px x:)x

Drdan. x:)x

K. Čapek

aja saj res Michelle, krauzlcki! x8Dx :palec:

kaj se shir? :o|o:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...