Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

za lepoto je treba potrpet :fool:

no tko. po službi grem v mobitel se zment za satelitski mobitel... pol se pa z lubijem dobim. morva se mal poment... pa poubčkat :flower:

lenoritis me daje... sploh se ne morm spravt telovadt... xangx morm na stepr dons... morm!!! xcrossfingx

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

... sploh se ne morm spravt telovadt..

men se tud TOOOOLK ni dal dons (ko sem se odlocla, da zacnem spet telovadit)... pol sem se pa kar prisilila in ze prec mi je tok pasal pa sem bla vesela, da sem se zmigala. xokx tko da, sam prvi mini korakec, pa si zmagala. xupx x;)x

drugac je pa mlaj dons dost tecen, ni cudn, da se nikomur nic ne da, da se cudn sanja, da je velik tezhe v zraku in cudne energije da so.

nekam cudn spim zadnje dni, zvecer zaspim za 1 urco, pol sem pa kar ponoc budna cele noci, vmes ko pa mal spim, pa total sanjam in to tko, kot da je vse res... kar tko realno... recimo se mi je sanjal da vozim in da vse smrdi po gumi in da so cudni soundi. x:o)x

pred 3 tedni sem se ventilator kupovala, zdaj pa sem resno odlocena, da si grem kupit en kalorifer al pa kaj tacga. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

točn tko. sam spravt se morm... pol bom pa tok vesela in zadovolna k bom končno kej nardila. xpartyx zadnje čase tud jz slabo spim. me po možnosti popoldne zmanka za kšno urco... pol pa celo noč ne spim... neki kao dremam, pa more me tlačjo in se skoz zbujam xscratchx to so zih skrbi... kr neki me skrbi skoz... vse se neki bliža, izpit, naslov za diplomo treba oddat in dispozicijo... pa Nepallllllll.... ni čudn da ne spim :switz:

ok bom nehala za dons v dnevnik... sm že tko sam jz kle... grem se raj v čveke preselt x:Ix x:o)x

spet se mi je na bolš poslabšal

ene tolk kot jaz v dveh letih z avtom. x:o)x x:Dx

v zacetku, s petko, ko sem mela povprecno voznjo dnevno 2x po 3 km in nazaj, torej 12 km (naneslo pa je kakih 6, 7000 letno tist cajt).

jaz sem vcas ful biciklirala, zdaj pa mi ni za lazit na neke dolge proge, tko sportno, za oddih in rekreacijo, ze... da bi pa po kakih opravkih 10 km dalec se vozila pa vsa presvicana pol pa zivordeca v faco bla, mi pa ni.

drugac mi je pa dbest kolo in sem nad vesela ko ga spet mam, pa ceprav najbolj mozno preprostega, sam je pa zato lahek in kar leti. xokx

ja saj to bom onega najbolj 'navadnega' (kalorifer), kakega iskrinega za okol 5 kjurjev, ko ma 2 al 3 stopnje toplote, pa se hlajenje oz. ventilator (tacga ki mi ga je frenda posodila, zdaj ji ga bom morala pa vrnit, jaz pa bom tud rabla, ker mi ne dihtajo okna pa vrata prevec in sem takoj vedla, da bom rabla dodatno okrepitev - se polet sem vedla da bo pozim oz. jesen tko).

pih, na ti z direktorji, ja no saj, saj si ambiciozen pa vse to, saj si vedel to oz. v tej smeri sel. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mulo je naredil popravce :hepko: :hepko: sem ga imela inštrukcije in sem ful vesela, k je naredil x^x xcivx

pa moram tle notr povedat x:Ix ... drugač še ni čist uradno ... pa ne morem okol razglašat x:Ix ... moja bikica (najboljša frendica pa to x:Xx ) je clear blue pokazal + :hepko: xcivx če bo vse tako, kot mora bit ... bomo imeli enga bikca več :2src: xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

:vragec:

morgen.... x:)x x:)x x:)x

chist neverjetno....ampak neki hudo doma ostajam zvecher... :inocent:

upam, de mi tole nau u navado prshlo... x:Dx :vio:

zlomk...tralala

777 x:Xx -ou tja.. x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

k

---

kwa me je dans en šef (v sedanji službi) preseneto;

je prišo do mene, sva malo klepetala o tem zakaj grem itd... pa da škoda blablabla,... a pa upa da se kaj slišiva (mi je dal svoj mobitel) in da se od zdaj lahko tikava :eek: x8Dx

huhu, svaka čast

:8): preveri, mogoče je ta topli x:o)x

drugač pa vreme neka kislica dans, ne bom mogo trave kosit... :o|o:

moja pokošena xcivx

---

jas sn kr redno na biciklu, zdaj ko nimam več obveznosti na faksu, back to the old days, ko sn z enim bajkom treh letih naredo 11.000 km, haaaa, adijooo pamet

aha, zaj zastopim zakaj nisi dal ta zadnje plati v nude fotke, k je vsa ožuljena x:o)x :inocent:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Scorpio Girl :palec: bravo za tvojo frendico x:Dx

jaz pa kar mal utrujena dons.......se je zavlekel tistle Balet včeraj :vio:

ampak se je splačalo , poslušat in gledat..ni slab tale Edward Clug...... x:Ix

danes pa ne da delam..garam........tolk da samo pozdravim :eek:

in letim nazaj k mojim x:Xx strankam x^x

vsem x:Xx

Tako, kavo spijem, pospravm po mizi, grem domov, vzamem filano papriko in kopalke pa grem mal na morje - do nedelje.ČE bo sonce ali vsaj kaj soncu podobnega .... x8Dx
http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

lia, :lol:

Scorpio! :palec: dbest, super obcutek, bravo! xokx

Picasso

Tako, kavo spijem, pospravm po mizi, grem domov, vzamem filano papriko in kopalke pa grem mal na morje - do nedelje.ČE bo sonce ali vsaj kaj soncu podobnega .... x8Dx

x8Dx uzivaj in cimvec soncka! :palec:

danes se gre v lj...

še 7h do turnirja :D...

sicer pojma nimam, za kaj gre, ampak drzim pesti! xcrossfingx

Picasso

Hej, Marsa... se mela fajn, a? lepo da si nazaj xsrcx :vio:

untitled... xcrossfingx x:Xx

Scorpiogirl .. odlično :) :palec: ... in za tvojo bikico x:Xx xsrcx x;)x

hjao.. sem se vstala pred 20 min ... sem tak lepo spala nocoj.. dežek je po strehi ropotal čist na tiho.. prav fajn je blo..

Zasavka... upam da bo lepo vreme... :)

hja, aakhut.. to so pa leta, ane.. :) maaah x:Xx x;)x

jaz pa v petek pičim ..do nedelje.. na samoreggaestan .. :) xsuperx

:hepko: :hepko: :hepko:

ja, sam ti mas ziher hudo kolo..... mitja tud po tamalem 12, 13 km v eno smer naredi (ko je v sluzbo se vozil s kolesom), ko ma dobro kolo....

75!!! x:Ox

to pa je! :palec:

ja, saj tacga smo mel, sam je crknil. :|||

ma ne, jaz kar ugasam, ker tud pazim na tapocen tok (ce sploh dela to tle x:o)x).

ampak ja, dobra ideja, sam tak je najbrz pa pol kar drazji, jaz sem imela v mislih kak mlinchek bolj. x;)x xDDx 5 chukov varianta pa to....

babe! x:Dx x:px

ja, s tem mam ze kar praxo (x:o)x :o|o:) - s temi dihtungami, sam tle se se zapira slabo, tko da na balkonskih vratih ne bo zaleglo tole, okna pa v sobi se kar dihtajo...

ampak zimprovizirat kaj bom ze znala, mal sem mislila najprej kaj bolj ornk ustimat, bolj pro, pa se mi ne da kaj blazno vlagat pa cashirat, pa bom pac zase zrihtala tko, da bom lohk normalno zivela, za ostalo mi pa dol visi.....

ja, tle se tud sonce kaze, sam bolj klavrno je vse skup, vseen.

Kris, jo, evo mene. x:Xx

Nisem stekala - kam pichevas? :irs:

Picasso

Kaki nori dan mam danes...

Včeraj prišla iz 10-dnevnega dopusta, je blo tak fajn x:)x :2src: Še bolj zaljubljena kot prej. No, sej je bil zadnji cajt. In če dobro pomislim, sem včeraj ob tem času še pila kavico v Novalji na rivi, kaka uživancija. Danes pa v sluzbi čepim in gledam v goro stvari na mizi, ki jih je treba razrešit :xx!:

Mislim, če je kaj hujšega kot to, da morš it drugi dan po dopustu delat.... brezveze.

Pa še vreme je neko čudno pa hladno, ne morem niti svoje lepe barve občudovat x:)x

Ja nič, bo že... x;)x

Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari.

nea bodi lena

x:Dx tezka bo. x:px

(ne saj se hecam, saj moram itak v bauhaus ker moram zamenjat stilcke za zavese, sem neprave kupila)

jasno, bi blo tud skoda toplote, elektrike, da jo dodatno placujem, da se vse pol izgubi zarad vrat ki ne tesnijo.

tile kolesarji... ves kaj ful spostujem? ko grejo navkreber dolge poti, mene bi to cist izmucilo..... se mi zdi tak blazoten napor...

recimo ko se na rakitno peljemo al kaj tacga..... men je ze blo do iskega vintgarja, po ravnem, dost muka 8sam to tud zato, k smo bli s poniji pa takimi bicikli xDDx)...

Anytime, Untitled, nc pa nis povedal, za kaj gre. No vsekakor vsaj pol porocaj, kako je slo. :palec:

Picasso

:palec:

heeee, pol bi me ti s praški zih rešla x:Dx xcivx

:8): nea seri, toto ti sam Hanzaplast reši x8Dx onaj sa gelom protif žuljeva

x8Dx pa hlačke sa originalnom jelenjom kožicom, sam te gat ne smeš met gor x:o)x toto te potle nič nea ožuli x;)x x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

mater s tem telefonom! :mad2:

zacaran krog: pridejo s telekoma, je od bajte zadeva, pride 'bajta', je od telekoma zadeva. x:o)x jaz pa se vedno nimam telefona (placujem ga pa! :sick: :mad2:)...

in ker pridejo neodvisno drug od drugega in nepovezano, mi pac sam recejo.... to in to je treba in da morjo uni drugi. x:o)x

za zblaznet.

jaz pa sem ohoho casha ze na mobiju sam za ta kl* stacionarc, ki ga nimam, porabla, da okol gnjavim... kaj sele vse ostalo, ko moram na stacionarca z mobija klicat... s karticami za jurja. :|||

ki skoz tankam k norc.

Jaooj, takele tezave, ki se razlozit ne znas, pa ko si vmes, pa od obojih odvisen. shit.

Picasso

Jutrček x:Xx

Tale bioritem me bo pokopal :o|o: spet s xsrcx na sprehodu do 4 zjutraj :eek: pol se pa čudim zakaj njen kokrpes čist znori, ko me vidi x:px x:px

Doma pa mala glodalka komaj čakala družbo x:Ix sej se me bo kmalu navadila in bo hodila z menoj okoli

Marsa, Štepi je priklopljen na toplarno, ki je 50m stran x;)x ko sem jaz živel tam smo celo zimo imel okna odprta, ker je bilo prevroče

Zadihtat okna in raje kakšen čaj spit v tem prehodnem obdobju

Aiwek, lepo te je spet, po (pre)dolgem času brat x:Xx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

saj jaz tud racunam na toploto sicer, ker je spedenan blok in je se na hodniku radiator, na tem mojem, torej tocn nasprot stene sobe, tko da bo mel tamal ziher ful toplo not.

jaz pa mam noge pr balkonskih vratih, ki se ne zapirajo dobr, pa ogromna okna so, to pa ni glih neka izolacija, sam ziher bo tu lazje mraz prenasat kot je blo vrocino. :palec:

Thanx za psodbudo. x:Xx

Kokrpes. x:px

Picasso

ma lastnik mora bit v igri.... pol pa vsak posebej tile majstri kapljajo pa mi vsak drugac pove in ce se kaj zabunim, me pa se napiz*.

ces da naslednjic mi bodo racunal - mi je zadnjic zagrozil s telekoma, ker so kao ze 3x djabe prisli, ker "ni njihova krivda". x:o)x

od bajte pa ista pesem.

pa pol - kaj cem jim?

saj sem ze klicala lastnika pa sva se zmenla, da bo on prisel in da bodo vsi zraven. xrolleyesx

ker je rekel s telekoma, da mora "ekipa majstrov" pridt, karkoli ze pac to pomen, upam da ne tega, da mi bojo ves dan okol pa pol bajte spet posvinjal. x:o)x

babe a ne! x:px xrolleyesx x:Ix

trapast. v enih zadevah sem res komplitli baba. x:px

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...