Mick 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 ..jaz pa podaljšal v žurbi pogodbo z ISDN pa ga spljoh ne rabim...... :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2006 aja, kar avtomaticno.... a skenslat oz. preklicat pa ne mores? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Ne vem še. Mah, sn kar z njo leto tja, pa pozabu na to......Tudi ne vem kolk plačaš več. Sam zdaj k rihtam flat bi se pa rad tud tega kabla rešu, pa to..... Mah, bom vidu....odvisn kok je dražje, pa ne vem kaj mi še če sploh kaj nasploh nudi, razen, če imaš internet prek fona...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2006 aja a nimas adsl-ja..ker vcas je bil nekak 'nujen' isdn tud v adsl paketu, zdaj pa kao ni vec tko...mal se pozanimaj.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Net mam na kablski, pavšal, pa si gor kolk češ......kar vreji. Ja. Sam spljoh ne poznam teh for adsl, isdn......vem sam, da bil zato, da si lohk bil na netu pa da je tulifon bil hkrat uporabn. Ja, bom, k se mal porihtam, k zdaj pa počas res že trpim, k ne vem ki mam kaj ob total kaosu v flatu, jao, kak bo fajn k bo konc..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2006 saj tko kot jaz ze 3 mesce rihtam telefon. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Ja Kdo bi si mislu, da s temi telefoni tolk posla..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2006 ma cim moras kaj tkole ene klicart pa tko..... men je to ful tecno.... hitrejs se sama spravim, bi najrajs kar jaz po tistih zhichkah mal pobezala sam to se pa res pozanimaj, da nous dvojno al pa djabe placval (kot ich , pol pa tle pamet solim ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Jaz mam srečo, da mam krasnega frenda in hkrati mojstra za vse, ne poznam čoveka, ki bi tolk stvari znal nardit, to sam gledaš, vse obvlada. Jaz pa sem 1. asistent vajenec.... Bom se pozanimal. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2006 dbest! ma saj mam jaz tud frende dobre, pa frendico ki zame klicar okol pa pedena, ker je bolj podjetna pa vse.... sam... tud ne da se mi gnjavt nobenga... sploh klicat, ti a lohk prides tole pa tole... men je to ful tecn. jaz kar cakam, da se *samo uredi*. en 'sosed' (nekdo v blizini pac) je ocitno bobne dobil, prav pred kratkim, ker namrec ze ves dan nabija... ne mros verjet, saj bo mel 3 tedne musklfibr revez, cudn da ma tok energije sploh... ker to se po parih urcah cist utrudis, ta pa se kar nabija. pa eni majo dojencka, ko so oni glaski, godenje, cist dojenckasto dojenckasto se... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Mah saj v tem je finta glih, vse obvlada, fajn sem mu pa mu ni težko, pa se ne rabim jajcat s stotimi majstri pa uskljajevat, dogovarjat, planirat itd.itd.itd. Sam tud ne maram uslug preveč, ta je pa en sam, pa kot pravim, čutim, da mu ni težko (kak to fajn čutit, ne, res) in mi je toliko lažje..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2006 ja, mega, stekam, vse v eni osebi, fantastische Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Joj sem si smotana Še toliko moram zračunat, pa še par ljudi poklicat, pa kr bluzim To zato, ker VEM, da lahko to tudi jutri naredim Jao, če je pa lunin.net samo en klik stran od excela Okej, sam povem Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 pika kr skoči na bankomat Aha, že letim, na metli. Dans se slikava, pa fotknema...da vidjo to divoto na kupu. Jooooooooj, kok sm sitna dons...užgala bi koga. Res, prov agresivna sm...grem mal odspat, da bom pol bl mirna, če ne lohk untitled res kako po kepi še faše. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2006 jaz tud vsa lena pa taksna dons... pa da bo jutr se tud dost cajta. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2006 ja saj.... on je bil pa ze prej 6 mescev al kolk brez (je tud riba ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 pritisk me neki ubijal danes...bi pasal kozarček rdečga, da se mi ožilje spet mal prepuca gre kdo mogoče v Kuda danes? Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 neki se poskusam ucit... pa mi kar oci skup lezejo... na sreco mam vsaj celo knjigo vaj, da vaje delam in pol sam preverjam, ce je prav al ne... ce bi se morala zdajle ucit nekaj in brat in poskusat dojet, bi blo kriza... sem skenslala kino in bajkerje dons, bi mi spet cel dan sel.. mogoc zvecer na kako pijacko, zdaj pa še mal se potrudit za knjige... mana, mogoce, pocuki če me zagledaš... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Prišla s pijačke z untitledom...faconar. Držimo pesti, ne, da bo mel srečo. Kjub dobri družbi sem sitna, kt že dolg ne, pa razočarana, pa ne da se mi niti pisat gor zakaj in kako, k itak nima smisla.... glavnem, da mi je samo legnuti i .... :xx!: Nč, lep preostanek večera želim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 @bobi heh nea vem, bejži no , a zaj že aloo v hlače mažejo :xx!: tu pa prisegam na dobro staro jelenjo kožico *** berem zaj tu, da ste vsi neki povoženi....heh sej sploh , ni da bi kaj pisala.....kasno u noč norišnica....pa tak.... nič , v glavnem danes sm bla vse beštija, zmaj pa vse, oh in sploh najboljš tak da suma sumarum v povprečju sn krasno matr mi je zavrelo , sem mulce sa škorpijonsko intuicijo dobila z municijo v žepu, pa selotejpi pa cevčicami.....so šli top delat, da izkoristijo še zadnje počitniške dni pa oni meni tralala, da grejo malo na sprehod v bližnji log, potlej pa pregled đepova , so pa vsi pod hitno morali lulat....pa to te te dol buje....sem rekla , raj bi bi bejbe jagal...se je pa en prdušal, če so pa tak dolgocajtne pa vse mora bit po njihovo *** Marsa toto se pa jst še učim, da se stvari kr same poštimajo, da včasih ni treba ne vem kaj prčkat, pa se kr uredi.... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 tu pa prisegam na dobro staro jelenjo kožico Jelenja kožica je najlepša na jelenu.......ne pa na biciklistovi riti :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Enja se posipam s pepelom.....ampak res ne morem skrit svojih indijanskih korenin, pa tak so vse včasih biciklisti hvalili, da je to najboljš.... pred mnogimi mnogimi leti sem bila na državnem tekmovanju čist po nesreč zraven, sem bila četrta v državnem merilu.... heh blo nas je pet , pa ena je odstopila bogve če ni to že za v uno temo VIP drgač pa moja kombuša še životari, če bi jo še marala, men ni znesl v vaše konce pridet me je povozil prostor in situacija.... jo bom mogla lastnoročno drgač na uni svet spravt.... **** pa je res največja modrost molčati, te se nikome ne morš zamerit .... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Lia, kok bi jst tebe enkrat rada spoznala. Ful si mi fajna, res. Jst sm kr bolš...ma, se ne dam... xvtzx Sm na frišn stušana, prov lepo dišim, zdej grem pa počas ajat, pa mal meditirat. Nočko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 doma ostala pijem jagodni čaj...a je kera kdaj probala čaj iz listja goznih jagod?baje je najboljši na svetu ma danes neki ni v zraku t'pravga zame...sem bl v k**** odvetnik me je total razočaral in imam spet filing, da se v krogu vrtim, sploh pa tole učenje k kr sanjam neki M je bolan in skos za mano laz (revček bogi): "...kaj boš zdej?..kaj bova delala?..kdaj prideš v postlo?..a še ne greš spat?..zakaj si pa comp pržgala?..dej se greva pogovarjat..."jaz pa ful ne v tej formi....pa ga imam rada, samo ne morm zdejle...in se trudim in se fejkam neki...grozna sem :xx!: tole mene tale september že mal za vrat drži....sem šla danes čez mesto in gledam folk, ga vdihavam, vsrkavam in se šele potem počutim res živo, z nekim grenkim priokusom, ampak živo x!x včasih imam filing, da se šele takrat, ko se med ljudmi počutim kot en vesolček, šele takrat se res umestim in si lohk rečem: "Ej mala, to je tvoj lajf, ne seri s tem sanjanjem, zbud se!" in potem mi je mal bed, se počutim odtujeno...ampak pol spet zasanjam nazaj...in med vsem tem sanjanjem se neprestano sprašujem: " Kwa pa če jst tole sam sanjam spet neki u tri krasne'"nobene reakcije... če jaz nisem trd oreh, pol pa tut ne vem evo, jutr inštrukcije odpadejo...in hvala bogu grem dop lohk na en kofi u mest z biciklom, če ne bo dežval....yesssssss sam gume je treba napumpat Marsa a nisi rekla, da boš spet risat začela? Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Moram dat v kosmos ... danes sem imela razgovor s sefom.Pa on meni; jaz pa dam zelo dosti na vase mnenje, jaz pa cela , pol pa nekaj hvala in tako, cist zblokirala.Pol pa pricava se naprej, pa on meni drugi šok; jaz pa razmisljam , da bi vam ponudil poslovodsko mesto , pol pa ... ja moram se nauciti sprejemati stvari, danes sem skoraj na dveh lekcijah v sprejemanju padla :xx!: ... hvala kosmosu, da mi daje toliko priloznosti ... ceprav se vedno kdaj zglumim mrtvi fiš povzetek : ful dober in produktiven dan Mojca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts