cashy 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Marsa, ti imaš tako kompliciran spomin in take abstraktne asociacije, da si jaz s tvojim spominom ne bi znal prav nič pomagat drugače pa nimam slabega spomina, vse traparije si zapomnim sploh kake datume, številke nasploh...imen pa nikakor ne ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Lessons on Life There was a man who had four sons. He wanted his sons to learn not to judge things too quickly. So he sent them each on a quest, in turn, to go and look at a pear tree that was a great distance away.The first son went in the winter, the second in the spring, the third in summer, and the youngest son in the fall. When they had all gone and come back, he called them together to describe what they had seen.The first son said that the tree was ugly, bent, and twisted.The second son said no it was covered with green buds and full of promise.The third son disagreed; he said it was laden with blossoms that smelled so sweet and looked so beautiful, it was the most graceful thing he had ever seen. The last son disagreed with all of them; he said it was ripe and drooping with fruit, full of life and fulfillment. The man then explained to his sons that they were all right, because they had each seen but only one season in the tree's life.He told them that you cannot judge a tree, or a person, by only one season, and that the essen ce of who they are and the pleasure, joy, and love that come from that life can on ly be measured at the end, when all the seasons are up.If you give up when it's winter, you will miss the promise of your spring, the beauty of your summer, fulfillment of your fall. Moral lessons: Don't let the pain of one season destroy the joy of all the rest.Don't judge life by one difficult season.Persevere through the difficult patches and better times are sure to come some time or later . se je za nekaj dobro. pa če zdaj ne vidim luči v temi, jo bom čez teden, mesec, leto, 10 let, ... in kul je tako. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2006 Marsa, ti imaš tako kompliciran spomin in take abstraktne asociacije, da si jaz s tvojim spominom ne bi znal prav nič pomagatse dobr. al kaj? evo: naloga zate, asociacije, komplikacije, marsa, abstrakt:gobe/vecer/napenjanje/ampak k sreci kumina in staf.... esetera. stekas? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 se dobr. al kaj? evo: naloga zate, asociacije, komplikacije, marsa, abstrakt:gobe/vecer/napenjanje/ampak k sreci kumina in staf.... esetera. stekas? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 (da ne omenim, da imam bombo v stanovanju, pa da še razmišljam kaj naj bi jedla danes)... Jaz imam polbombo v stanovanju, izgleda, da je treščil nekje blizu, pa da je semle sam kej odnesl . Mal prej domov prišla, jem pa jagodni kompot s smetano... glej, dajva se tko nadrealisticno postavt v prihodnost, tko hec.... recimo mas moznost se dvignit nad zadeve, GOR, pa si chekirat (po kozorogovsko), kaksne *so kaj moznosti*In MORDA bi vidla... ono svoje konkretno letalo... da ma zamudo... ne leti.... konc s firmo... ukinla proge tele. al pa clo crash na letalu na tocno tej voznji... Al pa da bi šla poleti nekam, pa strašno sončarico fasala, al pa da te na dopustu muha CC piči.... Pa bogve kaj vse še je v igri, da si zato semle postavljena. Marsa a veš da si prva, ki jo vidim, da zna po moje razmišljat... Ponavadi dragega zabavam s svojimi scenariji, zakaj da je neki fino, tok se čudi nad mojimi pogruntavščinami, da potem pozabi, zakaj se mora že sekirat . Zase počnem to, če se hočem z odpičenimi fintami v dobro voljo spravit, kok mam hecno domišljijo al pa kaj. Drugače mi zadostuje misel, da me Življenje varuje in da je tole, kar se mi dogaja, najboljše zame ta moment - ne rabim sploh razlogov, enostavno zaupam. A je to ribja finta plavanja s tokom, al kej druzga ? (ce me ze vprasas, kar me ne, a vseen povem ) je to kvaliteta in kul (ce je kdo custven in se v to... poglobi, temu preda, a ne..... cist neartikulirano...). osebna rast se ne dogaja samo, ko naredimo izpit, ko dobimo milijon, ko nas prosijo za roko in ko se nam rodi otrok. prav tko rabimo tele: stendbaje, kreshe in vse taksno.saj nimas sam cukra v krvi. mas tud zelez. Tamle gor si en zaklepaj pozabila . Spet eno mojo uporabljaš, saj vem, da me na sprašuješ, sam sem tok prijazna, da sama povem . Jp, spoznanja jaz dobivam bolj v crash testih kot takrat, ko je super fajn, ker sem bolj motivirana. Ksenia, zdej pa dost bluza, to pomlad mava da urediva ta pir že končno..... Sn pa se s starši zmenu, da nardimo sestanek in bojni plan, kako najt in kupit nov flat. Nekak sn se odloču, da grem v to solo, pol kasnej pa se bo že rihtal vse k se treba.......tko da, odu živci, zdej začnem iskat dokler ne najdem. Vso srečo si želim , k jo bom rabu.... Ti imaš pa dolgo čakalno vrsto... Očitno je letos LNF flatkanje projekt. Vsi bomo čist preseljeni. Fajn da se tle pofočkamo, da ne bom recmo šđla Micka v Maribor obiskat, če bo pa v Sežani . Drugače se pa ziher glih ta prav flatek pojavi za vaju , Mick, glih ta prav moment. potem pa nemameneviše... Nič kaj preveč se mi ne da ta moment, mogoče bi pa malo pred TVjem gnilila Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 pa klistir! se dobr. al kaj? evo: naloga zate, asociacije, komplikacije, marsa, abstrakt:gobe/vecer/napenjanje/ampak k sreci kumina in staf.... esetera. stekas? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Lessons on Life There was a man who had four sons. He wanted his sons to learn not to judge things too quickly. So he sent them each on a quest, in turn, to go and look at a pear tree that was a great distance away.The first son went in the winter, the second in the spring, the third in summer, and the youngest son in the fall. When they had all gone and come back, he called them together to describe what they had seen.The first son said that the tree was ugly, bent, and twisted.The second son said no it was covered with green buds and full of promise.The third son disagreed; he said it was laden with blossoms that smelled so sweet and looked so beautiful, it was the most graceful thing he had ever seen. The last son disagreed with all of them; he said it was ripe and drooping with fruit, full of life and fulfillment. The man then explained to his sons that they were all right, because they had each seen but only one season in the tree's life.He told them that you cannot judge a tree, or a person, by only one season, and that the essen ce of who they are and the pleasure, joy, and love that come from that life can on ly be measured at the end, when all the seasons are up.If you give up when it's winter, you will miss the promise of your spring, the beauty of your summer, fulfillment of your fall. Moral lessons: Don't let the pain of one season destroy the joy of all the rest.Don't judge life by one difficult season.Persevere through the difficult patches and better times are sure to come some time or later . Freeslav, jaz se nikoli nisem učila angleščine. vseeno, ni panike, vse sem štekala. hehe, še dobro, da se mi je dalo prebrati v celoti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 ah.. jst sm se kr u bombo preselu, tko da ni frke vec finta gor al dol...ribja tja in ke...al neribja... sam da dela! Da tega nisi vec slucajno se kdaj nardila! mislm... kr pozabla si zeklepaj narest... cist nedopustno! eni smo ze pred novim letom zacel s preseljevanjem... a ti u ratal? Jaz imam polbombo v stanovanju, izgleda, da je treščil nekje blizu, pa da je semle sam kej odnesl . ....A je to ribja finta plavanja s tokom, al kej druzga ? ...Tamle gor si en zaklepaj pozabila ....Očitno je letos LNF flatkanje projekt. Vsi bomo čist preseljeni. Fajn da se tle pofočkamo, da ne bom recmo šđla Micka v Maribor obiskat, če bo pa v Sežani ......mogoče bi pa malo pred TVjem gnilila [/color] [/size] free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 moram v SSKJ pogledat, kaj je esetera ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 se pravi, da ti je bilo koristno, ce mislis, da SE DOBRO da se ti je dalo brati! Freeslav, jaz se nikoli nisem učila angleščine. vseeno, ni panike, vse sem štekala. hehe, še dobro, da se mi je dalo prebrati v celoti. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 et cetera...v francoščini...pomeni pa in tako dalje ali itd ali etc. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 se pravi, da ti je bilo koristno, ce mislis, da SE DOBRO da se ti je dalo brati! pa to vse itak vem, dobro pa je, če me kdo še kdaj spomni na kakšen nauk, ker se zgodi, da tudi pozabim. hvala Free. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 ja, kaj zdej hvala neki kle... placi u dolarjih!!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 AAAA! Norci!!! Kok ste pa načvekal Ful sem mela enih stvari vmes za komentirat, pa itak sprot pozabla (ko smo že pri spominu, moj je obupen.. kolkor ga sploh je. Pač, nepomembnih stvari si ne zapomnim.. sam.. kaj pa sploh je pomembno... ) Delala 12 ur, stala, me kar noge bolijo.. Ampak kok fajn!!! Noro uživala, ful bla produktivna.. nisem promocij delala že eno leto in je bla zdaj prav uživancija spet tkole mal folku težit Pa eno hudo fajn levinjo spoznala, sem jo domov pelala in sva med potjo blablabla ena čez drugo, si nisva uspele vsega povedat.. Ful, ful srček, upam da se še vidva.. Jutri spet delam... Ja, fletkanje.. jaz bi tud se pridružla, mogoče celo uspe...Kdor se je javljal za pranje avtomobilov - še jaz mojega v vrsto postavim. Zanč se en frend not vsedu in skor ven ušel.. Čist živčen ratal v tistih 3 kilometrih do doma Kako bi on tole kar na smetišče odpeljal, ker pospravljat nima smisla sploh.. Pojedla zdajle ene čist nežne muslije s sojinim mlekom (končno našla enga, ki ga lahko pijem tkole samega..), kao da sploh nisem lačna.. Zdaj me je pa zagrablo, grem ene dva sendviča nardit Ful sem se vam nasmejala zdele.. Samson noseč Marsa, Cashy, Mick.. čis ste odštekani.. Prav fajn je tale mrk Klicala mami enkrat vmes danes, je rekla, da je že mal boljš.. Itak, sem rekla, jutr bo pa še boljš Sem ji tak mail včer napisala, ful pozitiven in spodbuden.. Ja, ponosna sem nase Eno stvar sem uspela čez dat in videt z druge strani. Zdaj lahko ji povem stvari, ki si jih včasih zamislit nisem mogla.. Punci v Londonu pravta, da sta dobile dva hudo luštna avstralca za cimra mi ju pošljeta v Slovenijo, so že zmenjeni Nič proti... No, zdej grem pa res jest... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 ja, kaj zdej hvala neki kle... placi u dolarjih!!! nimam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 da se moram naučit imet rada ... Tekaške superge sem si kupila. Tečt bom začela (ne po asfaltu), da bom imela občutek, da delam kaj dobrega za svoje telo. Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 skregan. nimam. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 pa ne biti tak no. jaz te mam lada, ti pa mene ne. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 porkamadona...člou sam en dan sem gor ne pride, pa je u luftu nekaj strani naštepanih....pišuka, pa kdo bo vse komentiral....ne znese. delam kot zamorc....danes šla po odločbo pa po knjižico...pa šefa sem prav nesramno prijazno pozdravla in mu dala roko....pogled pa kot angelček...jaz, ne on....on je oči umikal. pa s folkom sem se mal pomenla...kar je blo fajn....pa tolk mi dol visi za vse une kažine....uf...sem si kar oddahnila popoldan pa risala 100 na uro.....nardila za popenit dosti....sem se še sama čudla. jp, to je pa tako, če se stvar prej upaca, pa da je obdobje jasnih misli.....itak vse vidim neizprosno jasno....zelo zanimiv mrk...že prej me iluzije niso glih zanimale....zdej pa kr odpadajo ene tančice dol s folka...res skrajno zanimivo. prava radost za detektivskoplutonovo žilico.....sem hujš ko šrink.... ...na momente se pa tudi rahlo zlobno zabavam sama pri sebi ob enih rečeh...mal se mi pa mora sco poznat.... pozdrave vsem... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 et cetera...v francoščini...pomeni pa in tako dalje ali itd ali etc. a veš, da sem pomislil na et cetera - lat.: in drugo ....samo nisem bil prepričan, če je to res to... in hvala za obrazložitev, Pikica ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Punci v Londonu pravta, da sta dobile dva hudo luštna avstralca za cimra mi ju pošljeta v Slovenijo, so že zmenjeni Nič proti... No, zdej grem pa res jest...tukaj dobim asociacijo na film Ali G in da house ko neki "eksotični" punci menda reče: Go back to Slovenia! kao, vrni se nekam Bogu za hrbet, v rovte, ki jih noben na svetu ne pozna Če avstralca mislita enako, bosta res z "velikim veseljem" prišla v Slovenijo Danes pa delam zadnji dan tegale šihta. V bistvu mi ga je res škoda, imel sem se lepo, super sodelavce, krasno šefico, zezal smo se non-stop, dela je bilo včasih veliko, včasih nič, nikoli pa ničesar stresnega...sicer plača poden, ampak denar mi niti ni tako pomemben (potrkam na les ) , pomembnejši so mi dobri odnosi in notranji mir Kljub temu se pa veselim odhoda v Lj., kjer bom pisal diplomo, hodil na fitness, odbojko, (Pika, pripravi se ), in zvečer malo pohajkoval po mestu. Upam, da vas kaj spoznam osebno, ko vem, da ste vsi fajn ljudje ... ... ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 ej folk kok vam dogaja, nima smisla za nazaj brat kej, k si čist zgublen pol čakam da bo dan pol se pa zašibam k frendici, pa nazaj pa južno spacat pa na šiht sumim da m si preveč namisla dons, k ob enih morm bit u celu.......al bo hodlo dohcajt mi ni kr nč, hvalabogu po bajt bi mogla mal odkidat, sam nekak se mi grozno upira ta ideja.......kr mižim ko grem čez hodnik jutr pa dbest k se je vreme začelo bolj kulturno končno.....tok mi je že presedla ta zima pa mraz pa vse da sm že skor hudobna ratala.......zdej je pa majka tle pr nas.....sonček pa vse kar zravn spada grem gledat če je že svetlo a mislte da je čudno če gre človk ob sedmih zjutri nekam na kafe klinc res me za cajt jebe... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Ne vem al sem še tolk zaspana al kaj, sam za tole bi pa skor podnapise rabla, Todika *tukaj dobim asociacijo na film Ali G in da house ko neki "eksotični" punci menda reče: Go back to Slovenia! kao, vrni se nekam Bogu za hrbet, v rovte, ki jih noben na svetu ne pozna Če avstralca mislita enako, bosta res z "velikim veseljem" prišla v Slovenijo ma ne, me mamo eno tako foro.. smo vse tri istočasno diplomirale, onidve sta šli po svetu bluzit jaz pa na drug faks.. in da ne zamudim preveč dogajanja smo zmenjene, da mi vse fajn ljudi, ki jih srečata, kar na dom pošljeta Uni avstralci, ki so nazadnje prišli, so bli noro navdušeni.. Maček me ob 5h zbudil, sem ga zaprla v kuhinjo in prav sladko še zaspala za dve uri nazaj. Ajdi, gremo še mal delat. Mejte se lepo WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 ejjej dež pada js sm se pa prej tok navdušvala nad soncem zgleda ni najbolj pametno to počet ob šestih zjutri ful depresivno zgleda zun...... aliana jo boš mogla mal u savinsko pržgat, da kak tečaj komunikacije zorganiziramo KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 jutrooooo..... o, todika...lej jo.... kakšno je zunaj...hm...moram pogledat.... ....oblačno...in neke odtise dežnih kapelj je videt na tleh...no prav...pa dež, če že ne gre drugače.... ....pomlad se pretaka po žilah.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts