Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 22

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,2k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Zakaj mi retorična vprašanja postavljaš? :inocent:

Grem zdej...sej je prelepo, deb blo res, sam res grem. :vio:

:vragec:

she je Bog... x^x

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

...pa mam materiala za cel dan smeha. :palec: x:px

x:Dx kkok si hecna, pa (predvidevam) samokriticna (pac to je najbrz to blo, najbrz ne smeh odobravajoc, spodbujajoc)...

Lepa kozha pa je eden najvecjih atributov (vsaj za moj okus, tko da: :palec: x^x si taprava x;)x)

po mojem bi ti pa pasala, minica, kaksna taka do mal dlje kot do sredine stegen, dobrega kroja, farbc, pa kaksna frizurca dobra... bi blo dbest!

Bi bla taka jedra pa taksna... sochna... xDDx

najbrz sem vcas jaz taka bla, pa se jezila, da debela pa debele noge pa velko rit x:Dx v resnic pa nic od tega mela, nit tedaj... x:px

kot zdaj vidim....

ko si mlajsi, si bolj samokriticen, bolj se z vsem obremenjujes in vse... ko si pa 'starejsi' x;)x :madpro: pa ti dol visi, se hoces sam se zabavat s tem kar pac mas... bolj uzivas v svoji kozhi x^x xsuperx

to se vse pride...

zdaj se bojite (tamlade) 'starosti', v resnic pa prinese ful enih prednosti. x;)x xyesx xokx

odnesla smeti, sla v trgovino, opravla en opravkec denarni (xokx), enga pa najbrz se bom, morda si kaj skuham.

aja Pikica - ce mene vprasas: spageti al pa pica. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xDDx Sm pol kr tuno v solati, k je blo že narjen. x:o)x

Ma, ne, Marsa...nsim tak tip punce..ful redko me vidš v kaki kikli, k mi pač ni. x:Ix Mogoče mal kompleksi...ampak bolj to, da sm naraj športno elegantna, se rada tud usedem po domač, ne pa, da morm skoz noge sp tišat. x:o)x Ni mi pol tok udobno in pol dol vlečem in ne zgledam sproščena, tko da...raj ne. :inocent:

Eto...neki tazga si misnla, ne... http://www3.shrani.si/thumbs/dsc01916859676.jpg

Mich... xcrossfingx

sem si nardila eno uro pavze in šla do trgovine... varcna zarnica, ki naj bi kao 5 let delala, mi je po pol leta crknila... pa v mlekarne po sladoled..

zdej pa nazaj tlele, se eno poglavje nardim, sej bla kar pridna dons..

Tristan mi v narocju spi xsrcx

*** hehe, kaj sem kul, ko znam žarnico menjat x:o)x x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ojej :O: upam da ni bilo kaj full resnega :sori: xcrossfingx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

To verjetno pomeni da bo morala za nekaj časa odpovedati skaklanje, tekanje, fitness, napore nasplošno. Pa malčk prenašat glavobole, utrujenost in slabost. Hja - vsaj enkrat v življenju ko ne bo noseča se bo počutila kot nosečnica x:o)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

SM sanjala, da se je Michelle sama javla v dnevnik in da je rekla, da je vse ok...upam, da sm mela resnične sanje. xsrcx

Evo, še dobro uro delam, pol grem pa na sort of dejt...me en na tortice pelje...al jst njega, čeprov, bom rajš zajtrk. x^x Pol pa spet delat. Juhej. x:Dx

Mich :sori: ...držim pesti, da bo vse ok xcrossfingx

Sicer pa neki tmurn dan, pa sam sn čist zmozgan neki, opravim tu pa še popoldanski domači šiht, pol pa si prvoščim en šlafanac kakih 10 ur, do basketa s turki vsaj. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

...da bi Mišelinka hitro okrevala...in da bi bilo čim prej vse že mimo :palec: xrainbowx xrosex

popoldne v BTCju popolnoma NIČ našla....uh sem pršparala...samo počasi bo kriza, ker je vedno hladneje :ermm:

potem sva šla impro gledaz v mesto...verjetno se bom jeseni vpisala na tečaj, sem včeraj videla na netu, da imajo tudi to :hepko:

na poti nazaj se nisva mogla upreti kebabu :o|o: ....in tako sem se total zalimana zbudila danes

ponoči izgledalo, da bo konec sveta, sanjala pa same grozne stvari!

se grem mal učit, potem imam inštukcije, zvečer mogoče večerja ali pa drink ( M mora potrditi, če še vlja za večerjo...pa se mi ne da danes, ker bom po 100letih cel večer spet v angleščini prešprehala in še to ful pazit kaj in kako povedat, ker je to Mjev šef)

aja, uno baburo morm spet za keš klicat x!x

se morm prou skulirat!

sončkeeeeeeeeeeeee

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

To verjetno pomeni da bo morala za nekaj časa odpovedati skaklanje, tekanje, fitness, napore nasplošno. Pa malčk prenašat glavobole, utrujenost in slabost. Hja - vsaj enkrat v življenju ko ne bo noseča se bo počutila kot nosečnica x:o)x

:eek: pa menda ja ne.....v nosečnosti nič od tega ni res.....nobenih glavobolov, utrujenosti in nobenega odpovedovanja skaklanju etc

:o|o: če to vse prej delaš, delaš tud v nosečnosti.....

evo iz prve roke x^x

Mich xcrossfingx :detelca: da čimprej okreva....

za vse, ki se matrajo na zadnjih izpitnih rokih xwizardx :detelca:

jst pa čist zatežena, pišuka vsi eksplozivni in vsi na antle, kamor koli se obrnem....včeraj čist zatežena in izmozgana zaspala, no vsaj noč je bla polna lepih sanj čarobna snežna noč :2src: pa krasna družba x:px visoko v hribih....

pazite nase xsrcbumx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Katastrofalna dva dneva za mano...

Včeraj mi je umrla babica... drugi teden pa mam izpit, ko bo izgleda pogreb. Sej ne vem kaj naj nardim. Skoz neko sr..... Naveličana sn že tega, da vedno, ko mi kaže na bolje, se nekaj takega zgodi! Ne morem vrjet no, čim je nekje boljše, pa mi vseka na drugi strani, niti 1 mesec ne more bit nič optimalno!!! :V:

Res mam počasi poln kufer vsega.

Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...